|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 10:09:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 10:11:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 752
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 10:11:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
26.1.2009 10:20:24   
lidija***
Jutro!

Metuljček pošlji mi prosim na ZS naše julijke FB, da jih lahko najdem. Prooosim!
Samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 754
26.1.2009 10:32:55   
Inigo
hej čvekice!

vidim, da ste pridne...

z mojim sva sprejela odločitev, da po 19ti uri ugasneva računalnike in se posvetiva samo drug drugemu, tko da večerni klepetki odpadejo! kar pa ne pomen, da ne bom z vami dopoldan in popoldan user posted image  pa sj tko je najbolš. da sva vsaj malo skupaj. mi je blo čez vikend prav fajn!

ilatic - ja! seveda bom kaj prišla. zakaj pa ne... user posted image  

trojane - aha, vidim da je datum že. 5.2. ok! bom marku posredovala, da takrat ne more met avta... user posted image  da ga mami rabi! upam, da rata!

ima katera od vas Samsungovo Omnio? jst sm čist frišna uporabnica pa mi morda rabla kak nasvet.

drgač pa sm zbolela tut jst. pomoje mam angino - spet! bom počakala kak dan, pol pa k dohterju.

v petek pa grema s prjatlco na koncert od Nude user posted image  tk komi čakam.. kk se bom znorela, naplesala! NORRRRRRROOOOOOO! pol v soboto pa še na 5 moških.com, v nedeljo pa v KP (hruška, se slišmo!)... super vikend bo!

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.1.2009 10:46:02   
netki
tinky.....če še nisi izbrala destinacije za mini dopust...moja starša gresta v čatežke v hotel toplice, to je tisti hotel ki je povezan z zimsko termalno riviero....od četrka do nedelje bosta dala 227 eur, polpenzion, 2x na dan vstop na bazen....zdej je akcija plača eden, bivata dva...tko da je to polovična cena...no doplačala bosta še večerjo za žigata ker bo šel zraven
lahko pa izbereš druge dneve.....velja do 13.2.2009

http://www.terme-catez.si/si/catez/ugodno/?pid=342

sploh ne rabim govorit kako je tuki super za otroke user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 11:07:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
26.1.2009 11:07:37   
netki
joj mene pa tko glava boli da je za znort....trga me na desni strani od obrvi gor, bog ne daj da se sklonim dol....kot bi me en z macolo udaru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 758
26.1.2009 11:14:57   
neboglasnica
Hoj!

Samo, da javim za Blackyin seznam...

Staš, 6 mesecev in tri tedne, 10980 g in 74 cm.

Preberem vas kasneje, grem JEST!!! Lačna.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 759
26.1.2009 11:19:30   
dzanika
samo javim Blacky za seznam, potem pa moram it kuhat. In sicer je moja tehtnica danes pokazala 69,5 kg.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 11:23:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 761
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 11:25:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 762
26.1.2009 11:26:16   
netki
imam dve ponudbi za porodno zgodbo....kam naj jo pošljem: super mami ali mama?

Neposredna povezava do sporočila: 763
26.1.2009 11:33:12   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Nekaj ste se o uspavanju in spanju pogovarjale. Ko ne bo več bolan, boma tudi midva začela uvajat spanje v svoji postelji in da bo šel prej spat. Knjiga Otroško spanje-brez joka v sanje, mi je precej pomagala. Prejšnji teden smo že bli na tem, da je zaspal sam in hodil spat najkasneje ob 21h, zdaj smo pa spat nazaj, ko je bogec in se celo noč zbuja in joče. Ko in če nama to uspe, pa bom začela uvajat spanje brez hranjenja. Za tiste, ki otroci hodijo spat pozno, kot moj Lan samo to: preverjeno drži, da če gre spat ob 20.30 namesto 22.00, se ne zbudi prej zjujtraj.. za otroka je bolje, da gre spat prej, ker se bolj naspi.. Jaz sem probala in je pomagalo... Pa še kup pametnih nasvetov je knjigi, kako otroka navadit, da zaspi sam in v svoji postelji.. jaz mislim, da so kar uporabni.. če katero zanima naj pove pa lahko napišem...

Seveda nas zanima .... pišiiiiiii,.... prosim!!!user posted image

5.2. - jaz ne morem, ker imam izpituser posted image

Midva z dragim danes začneva z ločevalno. Glede na to, da imam drug teden spet izpite, bomo videli, kako bo šlo. Načeloma pa bova držala - v dvoje bo lažje. Danes torej prvi dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 764
26.1.2009 11:41:07   
Maya80
Dan.Pa,da se še jaz malo javim vas večkrat preberem in ste res prave čveke.
Sven je pri šestih mesecih imel 8kg in 70cm.Imamo pa tudi mi probleme s spanjem.
Hujšanje-5.1 91,3; 26.1 89kg gre zelo počasi. 

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 765
26.1.2009 11:45:01   
Netta
ilatic- sem vesela za Irisuser posted image

metuljček - na sedaj me pa firbec daje...že letim na facebookuser posted image

lumpa - bravo luka...user posted image user posted image user posted image

flower - super, en kup uporabnih idej...še zame se je kaj našlo, pa nimamo ne vem kakšnih težav s spanjem...hvala ti res!user posted image

inigo - zanimivo, midva imava isti sistem...večeri so najini, le izjemoma kdaj pride, da mora kaj za službo delat...takrat sem pa z vami...ja tudi moj dečko me rabi izgledauser posted image
upam da se hitro pozdraviš, da ne bo koncert odpadeluser posted image

netki - kava z limono pomaga tudi pri glavobolu...ali pa olje 31 si vmasiraš, lekadol, spanje v temi, ....izberi!user posted image

neboglasnica - ua, kakšen dečko!user posted image

karamela -ja, v dvoje je lažje...jaz sama nikoli nebi zdržala, če bi se moj zraen mene nažiral...vam povem da je od novega leta dal dol že 6kg...po ločevalni...no jaz capljam za njim, ampak počasi bo šlo...

maya - čestitke za izgubljene KG!

sem bila pridna...polikala, umila okna, pomila po tleh, skuhala in pojedla..sedaj pa ne delam nič več nič danes! no jem še seveda....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 11:45:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maya80)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
26.1.2009 11:46:02   
neboglasnica
Dve minuti: tudi mi smo pobirali rozine. Najprej mu je dala dve kocki: rumeno in zeleno. Ker je bil že zelooo zaspan, je najprej sploh ni upošteval. Nato pa ju je pograbil in z njima ploskal (ja, poljubčkov ni pošiljal, pa drugič user posted image ), rumeno kar celo zbasal v usta. Nato je dobil ropotuljico, ki jo je lepo predal iz roke v roko, ni nič komentirala. Rdeč klobčič volne ji je zaplenil, pa slušalke za poslušanje srčka tudi. Jo je kar prestavil. Rozine? Ma ja, tudi to je pobral in hotel pojest, pa jih je vzela, škrtica. user posted image user posted image Za pikico solzo, spet ta velika igla, ker ima 1 cm špeha je rekla. Drugače sva pa pretežka. Spet. Lulal v vrečko, priden, dal kri in nič pojokal. Zdaj pa šibam, ančka kliče. Aja, Staš je pa padel za svobodo.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 768
26.1.2009 11:48:30   
Netta
videla!!!user posted image user posted image user posted image

almera, kje si naredila tako super kartice?????

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 769
26.1.2009 11:51:39   
Netta
neboglasnica - tole je bil pa temeljiti test...kam je padel...ne razumem??

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 11:53:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 771
26.1.2009 12:00:32   
netki
mirjam...hvala za nasvete...limone nimam, spat ne morem ker sem sama s tilnom....kapljice 31 bom probala...a to se kar po obolelem mestu namažem al kako?

zmeri bolj me boli, strah me je ker sem sama doma....tam kjer me boli me kar žge in bolečina sploh ne preneha več user posted image user posted image user posted image OMG sploh ne vem kaj nej nardimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 772
26.1.2009 12:07:24   
lex

IZVIRNO SPOROČILO: netki

glede trojan.....a velja 5.2. kjub temu, da lex ne more?

a lex spet ne more? user posted image Kako je s srečanjem, mariborčanke.. Jaz bi bla najbolj srečna, če bi se lahko kateri prislinila zraven, ker ful nerada vozim po avtocesti..user posted image Če ne pa boma tudi sama prišla, če bo le Lan zdrav.

jaz ne morem ker moj srček glih ta dan praznuje svoj 4 rojstni dan in žal ne morem prit, ker mu bom pripravila extra kosili, pa potem dobi darilo od nas, čeprav ima potem v soboto praznovanje za prijatle in v nedeljo za sorodnike. Aja kupila sva mu tepih mesto (da bo lahko avtke gor vozil) in abecedo, ga trenutno ful zanimajo črke, številke pa že vse pozna do 10.

morgen user posted image

naša miška je danes pa spala, se vidi da ji je vročina čisto popustila in je spala zvečer od 18.30, se je vmes toliko zbudila, da sva nataknili gor pižamo in se podojili, pa je že bila v mižulah nazaj in je danes spala do 2.30 se podojila in spala do 7 se podojila in se zbudila šele ob 10h, sedaj pa spet spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da si nabere moči nazaj. jaz sem se odločila da grem jutri vseeno na operacijo zoba. gre moja mami z Vito k eni njeni teti pa me bosta tam počakali. sva danes pol frutka pojedli (it to a velikega, ostalo mleko sem si ven spumpala, da ga bosta imeli za rezervo poleg - jao sem ga spumpala kar 180, pa čist mehke zize sem mela user posted image user posted image user posted image user posted image )

aja blacky za prejšnji teden kg in ta teden - stojim na 72,5user posted image . ampak ne morem brez cukra, sem pol kar depresivna.user posted image

flower za zobe menda niso škodljive - mi je to v lekarni rekla. ja tud jaz jih orem ukinit. so pa tako fajn, vsaj da zagrabi dudouser posted image . no nam včasih pomaga, da dudo namočim z vodo.

ilatic jaz bi prišla pa si mi predaleč - žal. pri piskerček prislonila in še jaz kaj častila. lahko pa pridete k meni. na koroškem še niste bileuser posted image

aja glede torte - mi je mamina sestrična naredila nalepko ko to obvladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful sem hepi, pa še nekaj mi paše, da ko bom delala če mi ne bo šlo, jo lahko pokličem da mi da še kak nasvet preko telefona.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 773
26.1.2009 12:08:03   
Inigo

Mene zanima, če je še katera tukaj, ki še vedno uporablja koroške kapljice? Mene je že kar groza, da bo imel gnile zobe od te sladkobe, ampak so postale nepogrešljive pri uspavanju in ponoči, ko se zbuja.. Res jih moram v kratkem ukinit. 

jst jih sicer ne uporabljam. mava pa ultra sladek sirup - odvajalo. in ta k****** laktoza mu po požrla zobe u nulo. pa ma že 4 zunaj, tko da... jst res ne vem. in to mu morm devat zjtraj in zvečer po 5ml, kar je ogromno proti tistim parim kapljicam, ki mu jih daš na dudko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
26.1.2009 12:10:27   
lex
AAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?