april09
|
O Detelja, se ena ta zgodnja No jaz sem tud danes zalepljena... sem TV vcer gledala, pa pol je se mala mal jokcala v spanju, tko da nisem ornk zaspala pred polnocjo, ob 4 pa je ze hotla vstat... ampak ji je uspelo dremat al nekaj pac delat v svoji postleji do 6, ampak z mojo roko v njeni roki, pod njeno glavo, na glavi, ob glavi, aaaaa... komaj cakam konec leta, da dobi svojo sobo v novem stanovanju, ceprav si sploh ne znam predstavljat, da ne spi v isti sobi kot jaz.. Aja, glede Mg in Ca .. probaj ga jemat vsaj z nekaj razlike, recimo Ca pred spanjem ali pozno popoldne, mg pa pac prej v dnevu. Ja saj vsi ti vitamini in dodatki so tud mene skrbel, ampak ocitno je nsecnst pri nekaterih tok posebno stanje, da je pac potrebno. Pa pijem mleko, jogurte jem, sir... ampak ocitno ne dovolj. Glede pedenanja bejbija ... jaz prej nisem nikol niti hotla kaksnega malcka pestovat, ker me je bilo groza, da bi mi kam padu Tko da res nisem imela prakse. Ampak ko dobis svojega, je to cisto nekaj drugega. Res da sva ful previdno hodila okoli vogalov haha temu se ful smejiva, ampak enostavno znas popedenat bebico. Prosi v P, da ti pokazejo handling - pravilen nacin rokovanja z dojenckom. Take hlace-farmarce sem jaz tud gledala, ker so mi ful vsec. Ampak so morda za zacetek malo tezje za gor dobit ( pa ne skrbi, da jih ne bi ) - z vidika enostavnosti je najlazje gor dobit dvodelne komplete (zabice + jopica) oz pajace, ki se odpirajo po celi dolzini. Pod hlace pa das lahko nogoavice in cez kaksne mehke copatke
|