babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy jutro...MMM Samsa kako lepo diši iz tvoje kuhinje ja res čudno,če napišem da imam nevem kake probleme,da nam nevem kaj fali kr spregledate določeni moje pose,če bom pa napisla da dajem otroku malo soli+vegete-MALO (ne rabite zdej doktorirat-to je moj otrok in sama se bom odločala kaj je dobro zanj in kaj ni,mimogrede tud jst še nikol nisem nobeni govorila tle gor kaj naj in kaj ne pa se tud dostkrat nisem strinjala,je pa razlika al daš svoje mnenje a ga vsiljuješ,ker po mneju nekaterih jst itak delam vse narobe,še dobro da se podpisat znam ),bom pa takoj deležna nevem kakih kritik..pojdite punce malo na mamino čvekalnico pogledat,imajo otroke vse stare kot me in so že nadomestili vse obroke-večina ne vsi..to ne pomeni da moremo tud me,sam sem pa zelo jim hvaležna ker sem veliko informacij,receptov(čist brez nepotrebnega zbadanja)tam dobila...nevem sploh zakaj pol debate o gh če itak lahko tle gor napišeš sam to da še dojiš al pa da si komi na korenjčku ...ja jst tud sem začela malo vegete-une začinke uporabljat pa to niso take količine.kr nevem al si mislite da jst kr cel paket noter stresem al kaj ..tistim ki ne pašem me pač ne rabite brat,ne komentirat.. no mimogrede jst sem bolna,pa po vsej vrjetnosti se bom lahko pod nos obrisala za operacijo v četrtek,ker imam povišane levkocite,kar pomeni da bom mogla spet čakat na drug datum ki bo bog ve kdaj spet ..sem zelo žalostna zarad tega,kr bi res rada da mine čimprej no Joj christy, ti pa res nimaš sreče z zdravjem. Ti želim res, da daš to operacijo čimprej skozi - ena skrb manj na grbi. Glede GH - jaz tale RR vzamem kot frenda - vprašaš za nasvet, ki ga upoštevaš ali ne - po lastnem preudarku. Konec koncev si za svojo štručko sama odgovorna in jo tudi najbolje poznaš, torej veš, kaj mu lahko že daš in kaj ne. Jaz delam tako, se pa samo držim nekih osnovnih priporočil - uvajam počasi, samo eno ali dve živili na teden, nič jajc, oreščkov, rib, svinjine, KM in podobno. Sama sem mnenja, da bolje uvajati počasi kot striktno do enega leta nič, nato pa kar vse po vrsti. Lukas, vse naj naj!!! Tudi ti uspešno loviš Sabino.