|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
25.1.2009 22:25:29   
Anonimen
http://klinicnaprehrana.si/sol/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=8

Meni je pa nesoljena hrana čist ok - sicr pa zavedajte se, da otroci sol dobivajo tudi preko fiziološke tekočine in mleka, tko da niso čist brez soli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
25.1.2009 22:31:25   
beyba
JST SEM PROBALA DAT OTROKU NIČ SLANO HRANO TAKOJ NA ZAČETKU PA SPLOH NI HOTLA JEST, ZDEJ KO JI MAL SOLIM VSAJ JE...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
25.1.2009 22:33:50   
Anonimen
Oj,solim tut jaz,samo razmisljam da ne bi.Konec koncev,kaj pa otrok ve kaj je sol.Probamo lahko.
Danes je bila zelenjava z rizem res njami,ampak tamal ima take fore...najprej odkimava,pol jo komaj nastimam,da se umiri in odpre usta...no,nazadnje je pa vse pojedlauser posted image .

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
25.1.2009 23:23:40   
Anonimen
Jaz solim čisto malo oz.skoraj nič. Vegete pa jaz ne bi dajala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
25.1.2009 23:51:29   
mtinca1
pa sem zadnjič ravno razmišljala, da vas povprašam, če vse solite hrano za user posted image . Jaz še nisem nikol posolila hrane, ki jo sama pripravim. Je pa res, da tud nič noče jest, kar ji jaz pripravim (zelenjave, riž). Pa enkrat v decembru je probala piščančje, pa je tud bljaaak. user posted image .
ampak glede na to, da je sadje in zvečer kašico, bomo še kr malo vztrajali z nesoljeno hrano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.1.2009 0:08:04   
Tina 28
Jaz tud še ne solim niččč....pa ne vem kdaj po malem začeti...okol enga leta že normalno soljeno ali šele začeti solituser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.1.2009 7:17:51   
Samsa
Dobro jutro user posted image

user posted image že diši, pa tudi user posted image je pripravljen.

Naša noč je bla user posted image user posted image user posted image ... Sem pa ugotovila, da se Lara od 3 - 4 h zbuja iz navade in ne od lakote. Ko je začela spet nekaj godrnjati ( kregala se je z dudo), sem se kar spakirala spat v dnevo in smo vsi spali do 6.15 ( a prej je pa celo nič nekaj jamrala, pa se premetavala- sploh ni važno več a je v svoji postelji ali je pri meni: nikjer ne spi!!!) Moram jo odvadit, da bi 2x na noč jedla - ker ni lačna.

Vidim, da ste včeraj kuhale za user posted image oz.  ste debatirale soliti ali ne soliti: jaz ji ne solim, ker še tako ne pozna tega okusa in ga še ne rabi poznat.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.1.2009 8:08:13   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom:

- Lukas ( RMRM)
- Oskar (najsi)

- Ožbej ( tul)
- Matevž ( valentina2006)
- Eva (sonček26)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.1.2009 8:08:23   
Taanikaa
jutro...MMM Samsa kako lepo diši iz tvoje kuhinjeuser posted image
ja res čudno,če napišem da imam nevem kake probleme,da nam nevem kaj fali kr spregledate določeni moje pose,če bom pa napisla da dajem otroku malo soli+vegete-MALO (ne rabite zdej doktorirat-to je moj otrok in sama se bom odločala kaj je dobro zanj in kaj ni,mimogrede tud jst še nikol nisem nobeni govorila tle gor kaj naj in kaj ne pa se tud dostkrat nisem strinjala,je pa razlika al daš svoje mnenje a ga vsiljuješ,ker po mneju nekaterih jst itak delam vse narobe,še dobro da se podpisat znamuser posted image user posted image user posted image user posted image ),bom pa takoj deležna nevem kakih kritik..pojdite punce malo na mamino čvekalnico pogledat,imajo otroke vse stare kot me in so že nadomestili vse obroke-večina ne vsi..to ne pomeni da moremo tud me,sam sem pa zelo jim hvaležna ker sem veliko informacij,receptov(čist brez nepotrebnega zbadanja)tam dobila...nevem sploh zakaj pol debate o gh če itak lahko tle gor napišeš sam to da še dojiš al pa da si komi na korenjčkuuser posted image ...ja jst tud sem začela malo vegete-une začinke uporabljat pa to niso take količine.kr nevem al si mislite da jst kr cel paket noter stresem al kajuser posted image ..tistim ki ne pašem me pač ne rabite brat,ne komentirat..
no mimogrede jst sem bolna,pa po vsej vrjetnosti se bom lahko pod nos obrisala za operacijo v četrtek,ker imam povišane levkocite,kar pomeni da bom mogla spet čakat na drug datum ki bo bog ve kdaj spetuser posted image user posted image ..sem zelo žalostna zarad tega,kr bi res rada da mine čimprej nouser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.1.2009 8:28:52   
Samsa
jutro christy

glede kuhanja za user posted image   pa mislim tako: vsaka mama pozna svojega malega najbolje in vsaka bo drugače naredila ( saj imamo že navodila od P in patronažnih čistr drugačna - kot da so hodili na 50 različnih šol).... Bom tako rekla: ti kuhaš za svojega, jaz za svojo in nobena nobeni se ne rabi zagovarjat... pač pade debata o hrani in o načinih priprave...
Upam, da sem kolikortoliko razumljivo napisala, da ne misliš, da te kar koli napadam, ker to ni moj namen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede neodgovorjenih postov: tudi jaz kdaj kaj spregledam ( pa tudi jaz sem kdaj spregledana user posted image ), če pa ne vem odgovora, pa sem raje kar tiho

Pa bogiiicaaa noo, pa tako si se pazila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš in da čimprej dobiš nov datum

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.1.2009 8:34:47   
Taanikaa
ja samsa o tem govorim ja-da vsaka naj po svoje dela in je...če bom hotela mnenje o mojih seveda napakah,bom prosila zanj...
ja nevem no kaj me zdej muči,sem tolk jezna,me ful glava boli,vročina je sicer danes 37,pa mal vrti se mi,moti me svetloba,hrup...pa komi sem čakala da bo to mimo in za mano,predvčerajšnjim pa naenkrat zvečer čutim tako bolečino v glavi in pol sploh ni nehala..nimam sreče no..upam da če mi že bodo prestavili da bodo za kak teden-dva ne pa pol za pol leta spet no...tablete jem kot nora te lekadole pa nič ne pomaga..

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.1.2009 8:49:01   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ja samsa o tem govorim ja-da vsaka naj po svoje dela in je...če bom hotela mnenje o mojih seveda napakah,bom prosila zanj...
ja nevem no kaj me zdej muči,sem tolk jezna,me ful glava boli,vročina je sicer danes 37,pa mal vrti se mi,moti me svetloba,hrup...pa komi sem čakala da bo to mimo in za mano,predvčerajšnjim pa naenkrat zvečer čutim tako bolečino v glavi in pol sploh ni nehala..nimam sreče no..upam da če mi že bodo prestavili da bodo za kak teden-dva ne pa pol za pol leta spet no...tablete jem kot nora te lekadole pa nič ne pomaga..

sploh ne vem kaj ti napisat, ker vem da si jezna tudi zaradi tega, ker si želiš, da bi bilo vse skupaj za tabo... Lahko ti samo pošljem tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter ti ( si ) želim, da bo čimprej za tabo.....

Drži se... s tabo smo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.1.2009 8:50:07   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

No, pa mam kosilo za jutri. user posted image user posted image

No evo, pa boš mal več na RR.user posted image Sklepam, da maš župo še od danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  mislim, da mamo vsi ob ponedeljkih župo od nedelje user posted image user posted image

user posted image user posted image  Jaz pa ne. Sem že včeraj 'ponucala' tisto od sobote. user posted image user posted image  Bo treba novo skuhat. user posted image  MA, sej župa se itak sama kuha. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.1.2009 8:55:55   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

pa sem zadnjič ravno razmišljala, da vas povprašam, če vse solite hrano za user posted image . Jaz še nisem nikol posolila hrane, ki jo sama pripravim. Je pa res, da tud nič noče jest, kar ji jaz pripravim (zelenjave, riž). Pa enkrat v decembru je probala piščančje, pa je tud bljaaak. user posted image .
ampak glede na to, da je sadje in zvečer kašico, bomo še kr malo vztrajali z nesoljeno hrano.

Mtinca, Sabina tudi ni imela kej ekstra rada mojih zelenjavnih pripravkov (beri - ni pojedla niti žličkeuser posted image ), dokler ji nisem dala noter kako kapljico olja al pa namesto z vodo 'razredčila' z govejo juhico (nesoljena, samo mal čebule pa zelenjava se kuha noter). Sem bila že na tem, da bo pač zelenjavni obrok Frutek varianta. Zdaj pa vse zmaže, ati sam gleda zraven, kam stavi. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.1.2009 8:57:25   
babysolza

user posted image user posted image  Ja, sam res. user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.1.2009 9:04:32   
babysolza

ja res čudno,če napišem da imam nevem kake probleme,da nam nevem kaj fali kr spregledate določeni moje pose,če bom pa napisla da dajem otroku malo soli+vegete-MALO (ne rabite zdej doktorirat-to je moj otrok in sama se bom odločala kaj je dobro zanj in kaj ni,mimogrede tud jst še nikol nisem nobeni govorila tle gor kaj naj in kaj ne pa se tud dostkrat nisem strinjala,je pa razlika al daš svoje mnenje a ga vsiljuješ,ker po mneju nekaterih jst itak delam vse narobe,še dobro da se podpisat znamuser posted image user posted image user posted image user posted image ),bom pa takoj deležna nevem kakih kritik..pojdite punce malo na mamino čvekalnico pogledat,imajo otroke vse stare kot me in so že nadomestili vse obroke-večina ne vsi..to ne pomeni da moremo tud me,sam sem pa zelo jim hvaležna ker sem veliko informacij,receptov(čist brez nepotrebnega zbadanja)tam dobila...nevem sploh zakaj pol debate o gh če itak lahko tle gor napišeš sam to da še dojiš al pa da si komi na korenjčkuuser posted image ...ja jst tud sem začela malo vegete-une začinke uporabljat pa to niso take količine.kr nevem al si mislite da jst kr cel paket noter stresem al kajuser posted image ..tistim ki ne pašem me pač ne rabite brat,ne komentirat..
no mimogrede jst sem bolna,pa po vsej vrjetnosti se bom lahko pod nos obrisala za operacijo v četrtek,ker imam povišane levkocite,kar pomeni da bom mogla spet čakat na drug datum ki bo bog ve kdaj spetuser posted image user posted image ..sem zelo žalostna zarad tega,kr bi res rada da mine čimprej nouser posted image user posted image

Joj christy, ti pa res nimaš sreče z zdravjem. Ti želim res, da daš to operacijo čimprej skozi - ena skrb manj na grbi. user posted image user posted image

Glede GH - jaz tale RR vzamem kot frenda - vprašaš za nasvet, ki ga upoštevaš ali ne - po lastnem preudarku. Konec koncev si za svojo štručko sama odgovorna in jo tudi najbolje poznaš, torej veš, kaj mu lahko že daš in kaj ne. Jaz delam tako, se pa samo držim nekih osnovnih priporočil - uvajam počasi, samo eno ali dve živili na teden, nič jajc, oreščkov, rib, svinjine, KM in podobno. Sama sem mnenja, da bolje uvajati počasi kot striktno do enega leta nič, nato pa kar vse po vrsti.

Lukas, vse naj naj!!! user posted image user posted image  Tudi ti uspešno loviš Sabino. user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
26.1.2009 9:06:28   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Mtinca, Sabina tudi ni imela kej ekstra rada mojih zelenjavnih pripravkov (beri - ni pojedla niti žličkeuser posted image ), dokler ji nisem dala noter kako kapljico olja al pa namesto z vodo 'razredčila' z govejo juhico (nesoljena, samo mal čebule pa zelenjava se kuha noter). Sem bila že na tem, da bo pač zelenjavni obrok Frutek varianta. Zdaj pa vse zmaže, ati sam gleda zraven, kam stavi. Očitno ima rada malo bolj 'mastno', kaj pa vem.user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
26.1.2009 9:08:03   
babysolza
Kaj sem pa tle sčarala? user posted image user posted image

Ajde bejbe, jaz moram zdejle ena 2 človeka poklicat pa ju mal user posted image user posted image user posted image  - birokracija....

Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.1.2009 9:09:53   
Samsa

Ajde bejbe, jaz moram zdejle ena 2 človeka poklicat pa ju mal user posted image user posted image user posted image  - birokracija....

Ti kar... se znesi nad njima... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.1.2009 9:24:23   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Ti kar... se znesi nad njima... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Ah, sem se hotla, pa znajo tako lepo vse zavit pa okol obrnit da me čist zmedejo. Sam sem pa zvedla par uporabnih info.

Ups, alarrrrmmmmmmm user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.1.2009 9:35:26   
lunca14
cristy..............maš pa smolo glede zdravja,ja mi jo mamo tud,glede majeve operacije,imamo datum,pa zboli,pa dobimo nov datum pa zboli............in tako se nam vleče že eno leto,pa mislim da bo še nekaj časa preteklo predno bo operiran.Žal so sedaj virozeuser posted image .Glede hrane in kritik,so ti že predhodnice vse povedale,delaj s svojo glavo,če boš kaj polomila itak nosiš odgovornost sama,če me katera vpraša za nasvet,ji ga rade volje dam,ne pričakujem,pa da ga boš morala upoštevat-tvoja volja,tudi mene večkrat preskočijo,tudi s kakim problemom,pa kaj čem,včasih sem malo slabe volje,včasih spregledam.Kritiziram ne veliko,če sploh,ne vem,mislim,da nisem kaj dostiuser posted image ,razen ,če me katera vpraša,pa je v odgovoru kritika,drugače pa dela vsaka po svoje.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.1.2009 9:50:05   
lunca14
user posted image user posted image user posted image pa sonce pogrešam,al pa sneg,sam ne te turobe od vremenauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.1.2009 9:57:34   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image pa sonce pogrešam,al pa sneg,sam ne te turobe od vremenauser posted image user posted image user posted image

o ja... jaz tudiii... to turobno vreme je za nekam poslat user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.1.2009 9:58:51   
Anonimen

Vse najboljše obmesečnikom:

- Lukas ( RMRM)
- Oskar (najsi)

- Ožbej ( tul)
- Matevž ( valentina2006)
- Eva (sonček26)

user posted image

tokrat se bom pa kr pod tole lepo tortico podpisala, drgač bom pozabila voščit

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.1.2009 9:59:03   
Anonimen

Upam, da sem kolikortoliko razumljivo napisala, da ne misliš, da te kar koli napadam, ker to ni moj namen.

samsa - ne se sekirat - to je letelo izključno in samo name

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?