|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
25.1.2009 21:06:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

A že kaj navijamo za jutri? Še ne? No pa začnimo!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Ponedeljek, 26.01. 

n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
            zup2 - UZ 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče pupe in dobro opravte!!!!

Še moj podpis tukaj user posted image  user posted image  user posted image  

navijam babike moje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud naviiiijaaaaam user posted image user posted image user posted image  

pa datum za stavnico za Šuki: 12.2. user posted image

pikovitka, vitaebella, princess user posted image user posted image user posted image  čestitam za uspešne ETje user posted image user posted image user posted image  in 9.2. ima da je pluuuuuus user posted image user posted image user posted image  

sonček user posted image  pa ne, da greš v Rim pred Zvezdico user posted image   če ja, ti želim hiter in neboleč porod!

žiži user posted image user posted image user posted image  lepo rasejo! naj bo stopka v torek, da se boš prepustila nežnim rokam dr.D user posted image  

kruce, Teutonia vozički rulajo. so mal težji ampak ni neke sile - no, pri večini. tud naš mulček se bo vozil noter, ga imam namen v naslednjih tednih naročit.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 25.1.2009 21:09:00 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
25.1.2009 21:12:57   
miska73
Navijam za jutrišnje akterke user posted image user posted image user posted image

Še bolj pa navijam za našega Sončka in diham s tabo... če se je seveda vse skupaj vendarle začelo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
25.1.2009 21:20:01   
gloria

Glorija user posted image user posted image user posted image  sam za CR sem vedla. HB, da je bil tvoj dragi tam in da se je vse srečno končalo user posted image

..ja res jeuser posted image ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
25.1.2009 21:20:26   
sonček33
Ah zgleda da nikamor ne bomo šli. Čim sem se na rr pohavlila, da se nekaj dogaja, je samo še dvakrat špiknilo, evo zdej ap nič. Porkaflk. Grem pod vroč tuš.user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
25.1.2009 21:24:27   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sonček - držimo pesti!!!user posted image user posted image

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
zup2 - UZ
Pika79 - ET

Navijamo!!!!user posted image user posted image

cukica - ti pa se javi jutri!user posted image

gloria - ejej, sam pol vse pozabiš, ko držiš otročka v rokah. Gre pa moj definitvno z mano (ga kar vidim, ko jih bo ostro pogledal in še kaj rekel)....

...saj je prav tko da im kake napovejo ti naši deci...ti si takrat itak čist brez moči...user posted image so pa tudi v strahu pa še kakuser posted image ....so pa bolj prisotni ko treba kaj povedat....ko je mene babca vsake tolko pregledovala jo je včasih tko prestrelil z pogledom da je pol bla čisto druga.....TAK DA VSAKI TOPLO PRIPOROČAM ČE MA MOŽNOST NAJ GREuser posted image Z NJOuser posted image ....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
25.1.2009 21:24:59   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ah zgleda da nikamor ne bomo šli. Čim sem se na rr pohavlila, da se nekaj dogaja, je samo še dvakrat špiknilo, evo zdej ap nič. Porkaflk. Grem pod vroč tuš.user posted image user posted image

Nč hudga. Bo že, ko bo čas.
A boš s katero našo dečvo v telefonskem stiku, da bomo pravočasno obveščene o doganju?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
25.1.2009 21:25:25   
gloria

...sonči saj bo če ne danes pa ju3....mi smo z tebojuser posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
25.1.2009 21:26:30   
Grethy

Nej ti tuš pmaga pa odpeketej ke na Jesenice da boš že enkrat mela gm'h ... no ja ... pol se začne lepi del, sicer od začetka malo manj mira, ampak to paše k lušnemu delu materinstva ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Go SOČEK GO !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vstanem ob pol štirih in bom takoj pokukala če je kej na RR-ju novega user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
25.1.2009 21:28:28   
Grethy
user posted image

Sončika, lej ga pilota, je že prpravlen da ti prnese smejčkota !!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
25.1.2009 21:29:04   
ledenka

seksat dajta, pa mal po štengah hodi user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
25.1.2009 21:35:07   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

seksat dajta, pa mal po štengah hodi user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
25.1.2009 21:45:28   
n74
Ojla, punce!

Najprej tole pojasnilo:
n74, jutri pa saj veš kaj te čaka. Greš po mojih stopinjah.user posted image

Jutri imam samo uz pred začetkom postopka. Samo še vedno ne vem, če je to ok, da grem tja 12 dni pred menstruacijo, ker je ata rekel 7 dni prej. Pa so se cikli malo podaljšali in sem se prehitro za datum naročila. Kaj naj sedaj? Jutri odpovem in se naročim par dni kasneje? Saj mi je že enkrat naša BB pojasnila, da nima veze, par dni gor ali dol, sam nočem da me ata krega za brezveze.
Kako lepo, da so spet punce med trepetalkami, pa še tako lepe celice so vstavljene. Trepetam z vami vseh 14 dni in želim najboljše.
Pikovit greje  test 09.02.
Vitaebella greje  test 09.02.
Princess34 greje  test 09.02
                              user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja Pika79 vidim, da še nobena ni opazila, da si Kruceta zamenjala za puncouser posted image . Nič se sekirat, nisi edina, on je pa to tudi že navajen.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
25.1.2009 21:54:22   
Reby

Ponedeljek, 26.01. 

n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
            zup2 - UZ 

Punce, fajn zrihtite!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
25.1.2009 22:01:16   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ponedeljek, 26.01. 

n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
            zup2 - UZ 

Se kar podpišem.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
25.1.2009 22:03:05   
bambi75
Pikovit greje  test 09.02.
Vitaebella greje  test 09.02.
Princess34 greje  test 09.02

Punce čestitke za bebice, ki ste jih dobile v varstvo,čez 14 dni pa en velik plus vsem.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
25.1.2009 22:04:38   
bambi75
Sem prišla pogledat, če že imamo nove člane pa še nič. Saj bo jutri lunca pomagala.user posted image

SEm mislila user posted image .

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 25.1.2009 22:05:03 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
25.1.2009 22:09:59   
Grethy

Ponedeljek, 26.01. 

n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
            zup2 - UZ 

Gremo punceee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
25.1.2009 22:13:23   
mismis

Ponedeljek, 26.01. 

n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
            zup2 - UZ 
           Pika79- ET

bom kar tole fajn navijaško štimungo uporabila. Dajmo ženske, dobro opravite jutri. user posted image user posted image user posted image

Cukica, tebi pa veliko sreče s sestro Miro, jaz vem, da ti bo uspelo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
25.1.2009 22:15:22   
mismis
Sedaj, ko je konec osladno romantičnega filma, grem lahko končno pod tuš pa še glavo si umiti, imam že tako, da je vse skupaj slabš' k't nč.

Lahko noč vsem skupaj in eno bolho za pomoč.

Sonček naš, jutri je pravi dan za porodnišnico, jaz sem stavila na jutrišnji dan.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
25.1.2009 22:24:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Glorija user posted image user posted image user posted image  sam za CR sem vedla. HB, da je bil tvoj dragi tam in da se je vse srečno končalo user posted image

Ojej gloria, si se namatrala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je bil z mano in bo tudi tokrat, si res zelo želi in mi je všeč tako. Je pa velika podpora mamici takrat, jast sem imela svoje poadke močne kot user posted image in mi je res veliko pomagal. Pa to je dogodek za oba, ker meni se zdi, da je očka hudo prikrajšan, če ni zraven, ker to je trenutek ko pride njegov otrok na svet, ne samo mamin.

Jast imam prvi porod res v lepem spominu in upam, da bo tudi tokrat tako.

A sonček diha?

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
25.1.2009 22:25:25   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem kako ti je sonček. Res upam, da kmalu greva.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
25.1.2009 22:27:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ojej gloria, si se namatrala. user posted image user posted image user posted image user posted image

to mora bit pa res hudo. Sploh ne upam vprašat kak je če te ročno odpirajo.....user posted image
Ti pa verjamem, da ko si Nika stisnila k sebi..da je blo vse hudo pozabljeno...

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
25.1.2009 22:51:52   
gloria

Moj je bil z mano in bo tudi tokrat, si res zelo želi in mi je všeč tako. Je pa velika podpora mamici takrat, jast sem imela svoje poadke močne kot user posted image in mi je res veliko pomagal. Pa to je dogodek za oba, ker meni se zdi, da je očka hudo prikrajšan, če ni zraven, ker to je trenutek ko pride njegov otrok na svet, ne samo mamin.

Jast imam prvi porod res v lepem spominu in upam, da bo tudi tokrat tako.

A sonček diha?

...tudi drugi porod naj ti ostane v lepem spominuuser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
25.1.2009 22:53:33   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

to mora bit pa res hudo. Sploh ne upam vprašat kak je če te ročno odpirajo.....user posted image
Ti pa verjamem, da ko si Nika stisnila k sebi..da je blo vse hudo pozabljeno...

..pozabljeno in brez kakega premišljenja bi spet šlauser posted image ...ma vse se da...je pa res da tisto žokanje ko si že ceu tak ti sploh ne paše....veš bom povedala ko nosečke rodijouser posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
25.1.2009 22:54:26   
gloria
user posted image   nočka lepotičke

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?