|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
25.1.2009 19:43:48   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

A že kaj navijamo za jutri? Še ne? No pa začnimo!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Ponedeljek, 26.01. 

n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
            zup2 - UZ 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče pupe in dobro opravte!!!!

Še moj podpis tukaj user posted image  user posted image  user posted image

kajši v torek imam en sestanek in bo težko za kavico user posted image . Se pa vsekakor vidiva user posted image . Se veselim user posted image

Miška hvala za mantro user posted image user posted image
Aummmm, aummmmm evo še jaz, da pride k dr.Dju na punkcijo user posted image

Se* sem ujela, da te je mal depra trkala. Ne daj se srce. Sam, da si se zvlekla. Vse je dobro. Verjamem pa, da te tale utropizderaj ob zivce spravlja user posted image

Zarči hvala, da skrbiš za mojo desno stran user posted image  user posted image . Za jogo pa... Počakaj do jutri, da vidiš kaj pravi beta. Če lepo pada kar v akcijo user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.1.2009 19:45:36 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
25.1.2009 19:43:54   
miska73
Kajsi si priden, priden, priden... Res upam, da ti uspe.
Jst bom pa po LJ strašila v petek.

Mišmiška pijem hektolitre ingverjevega čaja, pa veliko spim in sem v prijetnem domačem okolju... posledično imam virozo pod kontrolo...
Upam, da se mi ne bo takoj jutri polabšalo, ko bom podvržena stresu.

Se*kica user posted image tale današnji izbor je bil rahlo tudi zate... si me na borbi dobro podkurila.

Pikovitka držimo pesti za frižider, še bolj pa za tista dva k sta že pri tebi. Sem tolk vesela zate.

Zarja, poslušaj telo. Če boš začutla, da ti vadba ne ustreza, pravi čas prenehaj. Sicer je pa to tako dobro zdravilo za psiho, da se po moje čimprej loti.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
25.1.2009 19:46:10   
Serendipity
gigi - ja, kar nekaj je bilo user posted image Sploh sama nisem razumela kaj dogaja. Ampak, sem spet v elementu ... user posted image

miši - uh... samo jaz si jih bom vse shranila, ker so prav za pojest. Uh, kaka packa sem. Se vidi da je akcija na minimumu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
25.1.2009 19:59:09   
pika79
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: pika79

toliko od mene, srečno vsem in se javim jutri,..:)

ps: jst ne najdem barv, kje jih poiščem oziroma kako?

Pika79!
Označiš željeno besedilo, ter klikneš zgoraj desno na A ter izbereš željeno....

KLIK

user posted image

sej res, kruce fiks hvala in še eno vprašanje ali si bila mogoče v postopku okoli septembre 06? se spomnem tvojega nika, pa ne vem, če se ne motim?  lp

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
25.1.2009 20:08:03   
Pija76
Priznam, danes rajš nisem vsega prebrala, da ne bo diagonala user posted image

Pikovit, Vitabella in Princes kako ste 6x mame? Ej navijam za vas, pridno grejte in čez 14 dni člakam na user posted image user posted image .

Gigi a bojo jabučka padla? Aja za danes sem pa opazila, da nama je šlo spet slabo user posted image

Žicam našga da mi dendvič nardi, pa ima neki zamašena ušesa user posted image user posted image user posted image , bo treba prepih narest user posted image .

Grem gledat sluzast filmuser posted image ! Vsem želim lep večer in vsaki enga user posted image pošiljam, ju3 pa fajn štartajte v teden.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
25.1.2009 20:12:27   
cukica
Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
zup2 - UZ
Pika79 - ET

mal navijajmo za jutri punce fajn odpravte Pika79 jutri boš mela pa pikice že pri seb naj ti čas hitro mine in na koncu zaglejuser posted image user posted image ,srečno,...

Ostalim pa lep večer vam sporočim kaj mi bodo jutri povedala sestra,...

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
25.1.2009 20:13:41   
sonček33
Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ
tassi - 2.UZ
zup2 - UZ
Pika79 - ET

Bejbike milsim na vas. Držte se!

Mene nekej zvija že pol urce. Mogoče pa bo....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
25.1.2009 20:15:59   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ
tassi - 2.UZ
zup2 - UZ
Pika79 - ET

Bejbike milsim na vas. Držte se!

....držim pesti da bi kmal držala svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
25.1.2009 20:16:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

A že kaj navijamo za jutri? Še ne? No pa začnimo!!

Ponedeljek, 26.01. 

n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
            zup2 - UZ 

Veliko sreče pupe in dobro opravte!!!!

Še moj podpis tukaj user posted image  user posted image  user posted image  

navijam babike moje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
25.1.2009 20:16:43   
gigi1
Jeeeee sonček user posted image  user posted image  user posted image . Že diham, že diham, že diham.......
Upam, da bo danes user posted image
Srečno lubica, pa naj bo hitro in neboleče in da hitro objameš svojega Lovrota user posted image  user posted image  user posted image . Rada te imam srce user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
25.1.2009 20:16:53   
sonček33
O gloria  hvala. 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
25.1.2009 20:17:35   
gloria
...kaj boš imela EA..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
25.1.2009 20:17:37   
sonček33
žižek - hvala tudi tebi. RTM tut.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
25.1.2009 20:18:11   
gigi1
Pija jabučka bodo pa verjetno v vodo padla user posted image . Če bo vse po sreči bo punkcija v četrtek user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
25.1.2009 20:18:47   
sonček33
ne, gloria, bomo kar naravno...no vsaj zdej tako mislim, če se do P ne premislim :) Sem pa zadnjič na septembrkah brala, kako boga si bila ti. Ojoj, še dobro, da je potem tvoj dragi vzel vse pod kontrolo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
25.1.2009 20:19:26   
sonček33
O žižek seveda bo punkcija v četrtek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
25.1.2009 20:20:52   
gigi1
Glorija tvoje porodne zgodbe pa ne poznam user posted image  A je bilo hudo? user posted image user posted image user posted image

Sonček hvala srce. Zdej pa dihat user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
25.1.2009 20:21:05   
zarja1

aaaaaaaaaaauser posted image , zdaj pa bo.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
25.1.2009 20:22:30   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Nekako sem prišla do Teutonie in se zapalila prec.
Na netu je pa seveda tega še kar,

hedviga! Ojla, kaj lahko daš kak link od teh vozičkov? Sem iskal pa mi vsega boga ven vrže....

Bravo za Pikovitko!

Ne bomo šli na NS, ker tako ali tako nam amiocinteza ne uide.
Torej se na seznamčku briše 25.2. NS. Imamo pa naslednji UZ pri G. 24.2.09

Evo Krucko, tole je njihova stran..

http://www.teutonia.de/produkte/team-alu-s4.html

Mi rabimo model Team alu, vi mate pa enga a ne? Vozički so pa hudo dobr narejeni, taprava švabska kvaliteta...

< Sporočilo je popravil hedviga -- 25.1.2009 20:28:37 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
25.1.2009 20:22:45   
zarja1

O žižek seveda bo punkcija v četrtek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti bomo me pele......

http://www.youtube.com/watch?v=fTYviGaCn84

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.1.2009 20:23:01 >

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
25.1.2009 20:25:31   
gloria

ne, gloria, bomo kar naravno...no vsaj zdej tako mislim, če se do P ne premislim :) Sem pa zadnjič na septembrkah brala, kako boga si bila ti. Ojoj, še dobro, da je potem tvoj dragi vzel vse pod kontrolo.

...ampak zdej se več sploh ne spomnem kok je boleluser posted image ....res umetni popadki bolijo ampak takrat sem stisnila zobe in sam študirala še mal pa bo gotovo in bom lahk stisnila svojo pikico....ti povem da je mojmu bilo grozen za gledat kok sem trpela....če se to lahk tko reče...sem pa bila drug dan pohvaljena od babce da sem se dober držala da bi že marsikatera ponorela pri tolki količini umetnihuser posted image ...ti se sam sprosti in študiri na pikico ko jo boš pa imela v roki boš pa vidla da bo vse pozabljeno ker to je pa tak občutek da se ga ne da opisat(kr solze mi grejo ko se spomnemuser posted image )....mislim na tebe in VSI TRIJE držimo pesti.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
25.1.2009 20:36:51   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Glorija tvoje porodne zgodbe pa ne poznam user posted image  A je bilo hudo? user posted image user posted image user posted image

Sonček hvala srce. Zdej pa dihat user posted image

...na hitercouser posted image ...ob 13 mi je šla voda...ob sprejemu v P me pregledajo in priklopijo na CTG popadkov nič,odprta nič...grem v sobo ležat...dogajalo se ni nič,nardijo uz,pregled odprta nič in tko do 20.00 ko me pošljejo v porodno in pokličejo mojga...dajo mi umetne....sprva ih nisem čutila in pojačajo dozo....pregledujejo me vsake tolko časa jaz se sploh nisem odpirala na kaj so me ročno odpiral(to me je pa res bolelo)hujš kot popadek,,,mene je že mal skrbel ker je bilo tolk cajta ko mi je voda šla oni so me pa miril da je otrok ok sam da bodo pojačal umetne in bom jaz bolj boga....vprašali so me če čem hodit in sem šla....ob 24 sem hodla enih 15 min.ko so pa popadki postali tko močni dogajalo se pa ni nič,jaz še skoz zaprta....vsake pol ure so me ročno *odpiral* tak da je moj ob 02.00 vprašal kolk dolgo me še mislijo matrat....oni so pa rekli da je beba v redu in da bodo še mal počakal....ob 02.30 ih še enkrat vpraša in to na oštro da kaj si mislijo,da če lahko tolk dolg čakajo in HB da ih je obdelal ker sem bila z močmi čist na koncu....no takrat so mi predlagal CR ker nisem bila nič odprta pa še 12.30 ur je kaj mi  je šla voda..in ob 02.54 je prijokal naš Nikec.....čeprav si z CR prikrajšan tistega pravega poroda in mi je po eni strani bilo žal....sem čez čas ratala vesela sam da je z bebico bilo vse v redu..
...in vsaki bi priporočala partnerja zraven ali pa nekoga drugega ker je res fajn da se lahko gdo potegne za tebe in ti stoji ob strani....mal sem dolgauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
25.1.2009 20:37:27   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image   držim pesti za četrtek

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
25.1.2009 20:56:40   
gigi1
Glorija user posted image user posted image user posted image  sam za CR sem vedla. HB, da je bil tvoj dragi tam in da se je vse srečno končalo user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
25.1.2009 21:04:27   
Goldy
sonček - držimo pesti!!!user posted image user posted image

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

tassi - 2.UZ
zup2 - UZ
Pika79 - ET

Navijamo!!!!user posted image user posted image

cukica - ti pa se javi jutri!user posted image

gloria - ejej, sam pol vse pozabiš, ko držiš otročka v rokah. Gre pa moj definitvno z mano (ga kar vidim, ko jih bo ostro pogledal in še kaj rekel)....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?