|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
21.1.2009 19:14:07   
ery
Soraia, jp najlepša je rdeča obleka, to ki si jo izbrala. Ti najbolj paše!!!!!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
21.1.2009 21:44:04   
soraia
punce hvala, hvala, hvala!!! Zlate ste!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
21.1.2009 22:52:27   
fragola
Punce tle je ena stran, kjer je moja prijateljica naročila konfete  je bila zelo zadovoljna!
Dobila je lepe konfete po ugodni ceni!

www.andrejinkoticek.si

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.1.2009 1:36:48   
mojca345
še 10 DNI do najine POROKEuser posted image user posted image

Danes sva naročila še prstane...joj, ful so lepi....user posted image ..kill me.....še z mat smo se skregal, k je ona hotla ene svoje...mislimuser posted image ...a bom jest nosla ali ona ???...tko, da nam bo zdej dala za poročno darilo fotografa in albumuser posted image ...SUPER !!!  imava 1 uro fotografiranja pred poroko, k bo pol tema...1 uro...mislim, da bom mene kap pr tem fotografiranju....pa v tismu mrazu....grrr....ampak, ja za SLIKE je treba POTRPET...user posted image

pol bova imela poseben obred handfasting..ne pa tiste litaneje..."da in da"...brezveze...ta nama je ful všeč obred...user posted image ...bova pa sama z pričami....nobody als in the room ! everybody outside...user posted image ...

nama je to popolnoma intimen dogodek in to je to !!! sicer "jim" ni prav, ampak j**** ga ! a se jest poročim ali oni ? no, oni so imel po svoje, jest po svoje.

pol gremo na kosilce...pol pa žurka z prijatelji brez družine...user posted image

to se bo plesal...zdej, ko so se vsi mal umiril od novice, so pa happy...in itak vsi pravijo " ja itak, da pridemo"....prej pa so imel take izjave, da me je kap...ampak komaj čakam, da paradiram v moji obleki in danes sem bila pri frizerki...me je lepo pobarvala na rdeče...k že skoz nosim...in sem povedala, je bila tudi zlo vesela...pol mi je pa že nardila probno poročno frizurco...super je blo...navite bom imela lase pol pa skodran...k imam dolge....hočem imet delno spete in delno spuščene....

dragi nič ne ve...in to pač ostane skrivnost...če je že obleko vidu, končnega izdelka pač ne!!! jest pa njegovega tudi neuser posted image user posted image  " a bo sploh kir ?" user posted image user posted image ...aja "umite lase." okej, neuser posted image

aja šopek še grem iskat...prstane dobiva naslednji teden...moj je tok lep..njegov je pa res neki posebnega..ga nikjer nisva vidla v lj takih...so pa iz mb-ja....aja, sva hotla prvo bolj u easy, sam sva pa rekla, te bova nosila za vedno in morajo biti kot se šika...važn da je kamenuser posted image user posted image ...

nimam slike....prvo sva hotla bel zlato, zdej je pa čist neki drugega...ne vem...sem utrujena že tok,da mi glava več ne dela kot bi mogla...

flat sva najdla ful lep...sam malce predrag za naju budget...itak bov apa zdej potrošla vse kar imava...vse krijeva sama. razen kosila z starši...

na žurki z priatelji pa imava itak prostor, pa pice se bodo naročile, pijača, alkohol....plesalo se bo !!1 komaj čakam....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.1.2009 8:13:23   
KATY&TIMMY
Jutro! a poveste punce v kateri album ve to slikice dajete?user posted image
Da se pridružimuser posted image

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.1.2009 8:20:58   
zimbra
Soraia punce imajo prav, tista rdeča obleka je super. Čeprav mi je tudi zadnja, tista bela z rdečimi črtami ful lušna. Res boš lepa nevesta.
Še enkrat hvala za vabila.

Mojca345 tebi pa se datum kar hitro bliža. Vidim da sta si organizirala dan tako kot vama paše. Super. Tudi za stanovanje ne se obremenjevat, bosta že ta pravega našla. Zdaj pa uživaj ta zadnji teden v pripravah, bo dan še prehitro minil.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.1.2009 17:26:42   
pikovit
Pupsika in ostale bodoče nevestice.Ko vas prebiram,se spomnim svoje poroke,ki je bila lansko leto.Meni je bilo tako lepo in noro,da bi še enkrat poročila.

Pupsi daj mi kakšno slikco pošlji da vidim kako boš lepa.

Punce jaz sem ful veliko stvari sama delala.V Italijo sem šla po materijal,ki je 3/4 ceneje kot pri nas.Mašne na poteg sem kupila pri nas,so res ful enostavne in praktične.

Joj še enkrat bi se poročilauser posted image

Uživajte v pripravahuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.1.2009 19:51:29   
Pupsika
Čau bejbeuser posted image .

Nč se ne dogajauser posted image .

Midva sva se odločila kako bo moj lubi oblečenuser posted image ...Imel bo sivo-srebrno  srajco, črno obleko in pa seveda kravato v taki hudi fuxi barviuser posted image user posted image . Iiii kok bo lepuser posted image , itak mi je on tako sexi v oblekah, mu ful pašejo, jih ima za službo in sestanke tko, da jih ima kar nekaj ampak sva rekla, da bova eno spešl kupila za poroko, itakuser posted image .

Kako bodo pa vaši možeki oblečeni?

Aja, kmalu bom šla gledat za čevlje...Ne bom imela belih ampak take sive ali pa srebrne...moram mal pofirbcat kaj kej imajo.

Pikovit, ojlaaauser posted image .

A si že vidla mojo obleko?? Pa vabila??
Dej mi mejl na zs pošlji, pa ti pošljemuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.1.2009 22:05:28   
ery
PUPSIKA, KAKO PA TO, DA BOŠ IMELA TAKE BARVE ČEVLJE?

KAKO BO MOJ OBLEČEN.. POJMA IMAM, ALI BO ŠAMPANJEC BARVA SRAJCA IN KRAVATA ISTO... ALI KRAVATA V BARVI ŠOPKA.. NE VEM...
KAJ PREDLAGATE KAK ŠOPEK IMAM, BARVE? JOOOJ PO MOJE BOLJ NEŽEN, A NE?

PAPA. ERY

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.1.2009 23:39:36   
mojca345
moj ima črno obleko, črne lepe čevlje, rebrasto belo srajco in kravata ( ostaja skrivnost.. ) ali metuljček...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.1.2009 7:28:40   
zimbra
Pupsika, jaz tudi nisem vidla še tvojih vabil user posted image user posted image user posted image . Sem pa včeraj končala prvi "prototip" mojega vabila in mi je tako všeeeeeeeeččččč. Še bolj pa sem vesela, da so všeč mojemo dragemu in je bil res navdušen ko jih je videl. Pa še kartice za sedežni red, menuje... vse sem naredila in super izgleda.

Pupsi, kam pa bosta šla pogledat za obleko? Midva sva prejšnjo soboto šla malo v Emporium in bila zelo razočarana. Sicer so še razprodaje in ni še vse nove kolekcije, a tisto kar je bilo so bile čisto navadne poslovne obleke, ki jih ima že polno omaro. Očitno bo treba še malo počakat. user posted image

Jaz že komaj čakam sejem!!! user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.1.2009 10:01:58   
Looney27
Živijo punce

Vidim da je kar pestro glede priprav. Pri meni je noro!
Najprej sva mislila da bo tam cca. 50 ljudi, aha figo zdaj jih je že 110user posted image . Prejšnji teden sva bila pri župniku (župnik je faca user posted image ) sva mislia da bo v pol urah vse fertik - 2 uri sva bila pri njemu user posted image .
Moj oče je čist not padu, ful me opominja za kakšne stvari, ki vem že pol leta kako morajo potekati user posted image .

Drugi teden je poročni sejem v Poročnem kotičku če se ne motim. 
Ker nisem bila še na nobenem takšnem sejmu me zanima ali lahko daš takrat delati vabila malo ceneje in vse ostale stvari tudi? 

Pohitela sva tudi z rezervacijo user posted image , user posted image user posted image user posted image

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.1.2009 11:01:44   
memole
Jutro!

Looney27 super za vse kar sta uštimala in rezervirala!user posted image

Zimbra tudi tebi čestitke za narejena vabila in vse ostalo!Pa le pokaži kakšna so!user posted image user posted image

Mi gremo danes k očetu od mojega in bo moj jutri šel po krstni in samski list da bova lahko naslednji teden še cerkveno rezervirala!

Na sejem pa tudi jaz komaj čakam sicer ne grem v tistega v poročni kotiček ampak sam na unega drugega!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.1.2009 15:34:03   
soraia
nevestice pa kje se skrivate danes?

Jutri greva midva v Lj, gledat mojemu dragemu za obleko, ki bo v črni barvi, srajco pa bi rada dobila v barvi moje obleke, kravato pa bi imel v kombinaciji beli in v barvi moje obleke. Taki so plani, kaj bomo pa dobili, je pa drugo.

Povejte mi, kje je velika izbira srajc in oblek. Hvala!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.1.2009 17:09:06   
mojca345
emporium, mura
midva sva dobila v sens, v diamant stavbi, 1 nd
zara ima tudi nekaj, nasprot emporioma

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.1.2009 19:24:47   
Pupsika
Živjo nevesticeuser posted image

Zimbra, sej vabila sem hotla pokazat pa jih imam v pdfju in nikakor ne morem prilept v naš album, sem že poskusilauser posted image . Lahko ti jih pa na mejl pošljemuser posted image .

Za obleko bova midva pogledala v Emporiumu in pa tudi v Zari, tam si je ene 3 kupil in mu ful pristajajo, so take telirane..fajn no, tko, da sem ziher, da bova kaj dobila.

Za kravate bova pa verjetno šla v Avstrijo, na Dunaj v šoping centru je ena ful ful dobra trgovina z res odbitimi kravatami in srajcami...tko, da si bova prvošla en izletuser posted image .

Joooj za torte še zdej nisva šla nič gledat...verjetno bova kar na sejmu kej uredila.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
24.1.2009 2:14:29   
mojca345
midva bova imela za torto pa srček, rdeče pobarvan...na sredini najina slikica k sva oblečena koz ženin in nevesta, spodaj pa najini imeni L+T 2009

to je to....sva pa naročila višnjevo...mnjamuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
24.1.2009 8:09:34   
Martina27
Jutro punce...
Da vam povem, da sva midva včeraj zaarala poročno torto v Sladkaču....gospa je tako prijazna res,svaka ji čast....ful se prilagaja in časovno in drugače, tako da sem ful vesela, da sva končno tudi to stvar rešila....sam nisva še okusov izbrala....user posted image user posted image user posted image user posted image
Za to še je čas.......Pa še sineku sem tam naročila torto v obliki dinozavra......ful dobr....tok sem veselauser posted image user posted image user posted image
No in mi je rekla, da bo tudi na sejmu v Unionu, da kar naj pridema in sva se odločila, da bova tudi tja šla pogledat.....

Glede obleke za mojega bodočega možeka, pa takole, al v Muri, Emporiomu ali pa v Sensu.....imel bo pa barvo smetane in lila kravato.....Kok bodo lepi....user posted image user posted image

Cvetne aranžmaje bova naročila v cvetličarni Emporia, balone bova imela od Magica, edino prstane še ne veva kam jih naj dava naročit....

Evo mi danes šibamo na Koroško do moje prijateljice, ju greva vabit na poroko.....kok bo fajnuser posted image user posted image

Lepo bodite in se kaj javimuser posted image

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
24.1.2009 15:24:59   
lyra*
Tukaj pa je zadnje dni kar zatišje...user posted image

martina uživajteuser posted image

Midva boma obleko za njega kupila v Muri ali pa v Sens. Za kravato pa še nevem ker nikjer ni takšne kot bi jo midva imelauser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
24.1.2009 20:50:09   
soraia
punce midva sva pa danes nabavila obleko za mojega lubija, je črne barve, vzela smo jo od pierre cardin, pa tako lepo mu pristaja.

In po skakanju po trgovinah, ko sva že skoraj obupala, sva našla tudi srajco, tako, da je v enakem odtenku, kot bo moja rdeča obleka.

Sva res zelo, zelo zadovoljna. No, zdaj pa nam manjka le še kravata.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
25.1.2009 18:52:10   
memole
Ejla!

Mi smo malo prej prišli domov imeli smo se super tamala se je nasankala da je blo veselje!user posted image user posted image

K župniku itak da ni utegnu it ceste so ble napol očiščene še za it k njegovi mami sva si sposodila avto od njegovega očeta ko smo šli pa nazaj je pa še dež šel tko da nismo naredili nič v to smer!user posted image

Vsem čestitke za vse kar ste uredile pa kupile in tkodalje!user posted image

A se da kje bolj poceni dobit srajce in tako ker midva v muro emporium in sens ne misliva it,imajo predrago kljub popustom!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
25.1.2009 19:32:44   
lyra*
Dobeeeer večer bridezillasuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
25.1.2009 19:34:49   
Pupsika
wussup brajdzila Lyrauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
25.1.2009 19:42:02   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

wussup brajdzila Lyrauser posted image

Užiiivamuser posted image   bejbiki spita..dragi večerjo pripravljauser posted image

A gre tebi tak dobro ko meni?user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 25.1.2009 19:43:18 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
25.1.2009 20:04:17   
soraia
helo nevestice, končno, da se malo dogaja!

memole, kje ste pa  to bli?
Pa lahko ti povem, da ma sens ful slabo izbiro srajc, mogoče lahko poskusiš kakšen labod, booo, midva sva jo dobila v Rcollar. Ni bila ravno poceni, samo nam je bla važna barva, pa smo predelali P&C, pa emporium, pa sens, pa muro, ma ni da ni.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......