|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
24.1.2009 22:32:35   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pika.po, T1979, MTB1979 lepo vas je bilo spoznati.

No...da malo pokomentiram današnji UZ. Nisem preveč navdušena user posted image

Na bogi desni strani sta 2 folikla 8 in 10 in nekaj mini, mini.
Na levi pa 3je in sic 14, 16, 17.
Sem pa vesela, da je bil Zorn, ker on dejansko vse prešteje in pove.
Zorn je komentiral, da tole bo pa mal zakomplicirano user posted image
Ne vem pa zakaj me je ju3 naročil, ker ni šans, da bi bile kaj dosti večje. Pred ponedeljkom, torkom stopka ne bo padla. Torej punkcija v sredo ali četrtek.
Bomo videli, če bo ju3 kaj boljše, oz če mi bo dal kakšen cetrotide (? a sem prav napisala?)

Jst sem tudi full vesela da smo se končno spoznaleuser posted image
Drugač pa mislim, da je bolje da se večkrat pofočkaš, da te večkrat vidijo in te spremljajo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
24.1.2009 22:33:20   
Kicsi
Ma saj to je problem,da nimam slabe vesti oz.me slaba vest obide,ko že vse pojem user posted image .Ma ne,saj se ne sekiram preveč,sam ko gledam vaše albume ste vse take suhice,kljub trebuščku.Jaz se pa sama sebi zdim kot Velebit.Trenutno nosim konfekcijsko št.40,pa se mi zdi ,da bo kmalu oz.je že lih za glih in me to po pravici povedano straši.
Ma saj stradati ne mislim,ker imam preveč rada moja dva pingvinčka,sam na vsake tok časa me obišče slaba vest zaradi hrane.

Me pa zanima še neki drugega.Če ima katera mogoče izkušnje z vozički za dvojčke.Kateri so boljši,uni k so sedeži en za drugim ali en zraven drugega?Imava nagledana dva vozička,zdaj se pa ne morem odločiti katerega bi vzela.V trgovini pa tudi vsakega po svoje hvalijo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
24.1.2009 22:43:49   
Kicsi
Hedviga,povej mi prosim,kak vozek sta kupila? Z sedežki en zraven drugega ali en za drugim? Meni je lepši un k ima sedeže en za drugim,sam je tok dolg,da je kar.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
24.1.2009 22:55:30   
hedviga
Sva kupila Teutonio v Avstriji, takega kot ga je kupila tudi larčica. Ima pa sedeže eden zraven drugega. Meni zaporedni nekako niso potegnili. Menda pa če boš takega kupila, je tisti od Peg perego še kar...
Prisi na temo od dvojčkov, tam s(m)o naredile cele dizertacije....user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
24.1.2009 22:57:51   
Kicsi
Ja,saj lih od Peg Perego nama je edini všeč tale ta dolg model.Kam si pa šla to gledat v Avstrijo?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
24.1.2009 22:58:33   
hedviga
No, sem mislila še to napisat. Majhnega in lahkega vozička za dvojčke enostavno ni. Tisti, ki so lahki in raltvino mahni, so marelce za večje otroke in če se mene vpraša samo za po mestu vozit, po asfaltu....
In ko kupiš tak voz, ugotoviš da karavan ni več dovolj velik avto...
Predlagam da greš en dan malo po štacunah in malo poprobaš te vozičke...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
24.1.2009 23:02:22   
hedviga
Jaz sem najprej pogledala kakšna je ponudba pri nas: Pikapolonica, baby center, rutar... In sem ugotovila da mi ni nič všeč.
Potem sem pa lepo posurfala po netu in že na Ringaraji našla en kup idej in mnenj. Nekako sem prišla do Teutonie in se zapalila prec.
Na netu je pa seveda tega še kar, samo res moraš imet živce in čas, da iščeš...
Potem sva jo šla z mojim pogledat v Celovec (schmid) in jo naročila.
Lara jo je pa kupila rabljeno pri nas se mi zdi. Je pa pri nas to relatvino redek voziček.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
24.1.2009 23:18:03   
Kicsi
Saj sva midva že tudi dala v Sloveniji vse trgovine čez,pa mi zaenkrat edino še ta od Peg Peregio potegne,po internetu pa tudi že gledam ene dva tedna,pa se mi zdi,da se mi že kar meša user posted image user posted image .
Nič,bo treba ,a ne?user posted image
No dekleta,lepo se imejte,Hedviga,hvala ti za informacije,zdaj pa grem spat,ker sem že čist konc user posted image .

LAHKO NOČ.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
24.1.2009 23:26:00   
pika.po
Čer pupe moje! Evo pa sem tudi jaz prišla malo pokukat kok ste spet naklofale danes! user posted image

Vidim, da ste štrikale, pekle, drsale, ni, da ni... Rodit tudi še nobena noče, še vse v enem kosu...user posted image user posted image user posted image

Uf Mišmiš vidim, da se je trud z Hajnijem in ostalimi zadevcami maximalno poplačal! user posted image user posted image user posted image  V četrtek pa dr Seksi user posted image user posted image user posted image

Gigi važna je kvaliteta, ne kvaniteta! Navijam, da te bosta na koncu presenetili in ostali pri tebi dve lepi pikici! user posted image user posted image user posted image

Jap, včeraj je bilo res luštno in punce hvala za lep večer.
T1979, MBT1979, Gigi, Pija, Reby, BBpikica super, da sem vas spoznala še v živo. Pikovit, Mlinčka, Dejzi in Mišmiš pa super, da sem vas po dolgem cajtu spet vidla! Super babuške ste vse!

V glavnem danes sem prototip lenivca user posted image , ampak moram vseeno še malo navijat za jutri!

Torej Gigi, T1979 in Špelka12 naj vam jutri na ultrazvoku pokaže vse črno lepih in kvalitetnih foliklov! user posted image user posted image user posted image

Pikovitka in Vitaebella, mammies to be user posted image   naj vaju pričakajo jutri najlepše pikice! Ostale pa za kako leto, dve u frižider! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
24.1.2009 23:49:07   
pika.po
Blanč lepa majčka in buši! user posted image user posted image user posted image  Zdaj naj te še samo izcedki pri miru pustijo, da boš lahko u nulo uživala v nosečnosti!user posted image user posted image user posted image

Hedi, fensi mami super, da Micka in Franclček tako pridno rasteta! user posted image user posted image user posted image

Abra juhej za prvo samostojno kopanje user posted image user posted image user posted image  A imena tvoje lepe pupe, nam pa res ne boš zaupala? Firbcamo in firbcamo in nič ne nafirbcamo. user posted image user posted image user posted image

Gretka, Zarja, Podganca, Kicsi, Zvezdica, Sonček, Tassi, Cukica, Lara Lačen, Netka, Bambi, BarbiG, Shuka,Bebiii, Kruce, Kajši, vsa včerajšnja banda pa še kdo, ki mi je pobegnu iz tegale seznamčka user posted image user posted image user posted image  in lepe sanje!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
25.1.2009 0:01:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image user posted image
    T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image še jaz

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
25.1.2009 0:52:22   
Rakica_80
    T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
25.1.2009 5:46:03   
lara light
Lepotičke moje, sem slabš kot poguljena, neoprana, zmečaka cunjauser posted image ...vse me boli, Shuka mislim nate, kako mora bit to cele dnevi z bolečimi okončinami in skelpi, ker je tole verjetno zlo podobno, samo v lažji obliki, pa komaj prenašamuser posted image

Abrica, ste se kopali, ma to mora bit doživetjeuser posted image

Hedi, user posted image  za pridobitev!
Kicsi, glede vozićkov kot pravi Hedi, če ti lahko kaj pomagam...boljš na temi dvojčkovuser posted image
Pikapo in ostalim, lepo in mirno noč, punce navijam za danesuser posted image

...nič grem popit čaj pa s5 malo ležat, upam, da me vsaj malo najde spanec.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
25.1.2009 6:22:26   
gigi1
´morgen user posted image

Pupike hvala za navijanje user posted image

Abra user posted image  za samostojno kopanje in hvala user posted image . Vendar...saj veš kako je pri nama. Bolj malo se jih oplodi, še manj pa počaka. No, saj bomo videli. Kot vedno upam na najboljše user posted image

Hedi user posted image  za voziček in fensi torbico. Žal mi je, da v petek nisi mogla pridet.

Zvezdica, Pika.po,  MBT hvala user posted image

Zarči lubica hvala za stimulacijo. Upam,da je Fabio tokrat mal tud na desni požgečkal user posted image

Larči pocajti se user posted image

Pikovitka, Vita navijam kot zmešana user posted image .

T1979 (upam, da si boljša), Špelka pozdravita ata in naj vidi same lepe stvari user posted image

Šibam na UZ user posted image   user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
25.1.2009 6:38:56   
tassi1
DObro jutro! Ena kaviva za vse
user posted image  

Kako ste pupe moje? Sem vidla, da naše nosečke kupujejo vozičke za dvojčke user posted image user posted image user posted image
SEm vam čist mal favšuser posted image , pa sej bomo letos itak vse prišle za vami v RIM user posted image user posted image
Tako špikici sem si dala v bušija, zdej pa lahko grem nazaj spat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
25.1.2009 8:23:04   
mlinčka
Dobro jutro!

Žiži, tebi na hitro zaželim en kup lepih foliklov

user posted image ,

pikovit in vitaebelli pa čim več prekrasnih blastocistk

user posted image !

No, tud kaka morulca prav pride, če ne gre drugače user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
25.1.2009 8:34:17   
mlinčka
Za ostale pa seveda en krepčilen self-service fruštk:

user posted image ,

za kofico je pa že tassi poskrbela...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
25.1.2009 8:51:25   
mlinčka
Če bi pa kdo raj štrudl... user posted image

user posted image

Sem žleht, a user posted image ! Ma, sej sm seb tud take lušte zdele nardila, da prov trpim user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
25.1.2009 8:59:24   
Zvezdica

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

Navijamo...

Aja, še vedno sem domauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
25.1.2009 9:00:08   
mlinčka
No pa še en kakav, pol dam pa mir user posted image :

user posted image

V petek je blo pa fajn, ja! Kot pač vedno itak je. Fascinantno mi je, da se vsakič vse, ki na novo pridejo, tko fajn vklopijo, kot da se vsi že od nekdaj poznamo. Face vse po vrsti, res user posted image ! Jaz se še enkrat izvinjavam, ker sva z Dejzi pozabli finančno prispevat (vsaj mislim, da se Dejzi ni nič "vn vrgla" user posted image ). Sicer vidim, da ste spet presežek pridelale pa vseeno...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
25.1.2009 9:00:28   
Zvezdica
Mlinička...nehaj delat gušte, jast nočem preveč jest, če me slučajno kaj prime, ti pa s takimiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
25.1.2009 9:10:58   
gigi1
Ahoj evo me nazaj

Na desni 10, 16. Na levi 15, 17, 18.

Naslednji UZ v torek 27.01.

Hvala za navijanje.

Lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
25.1.2009 9:11:01   
mlinčka
Joj, sorry, sem čist spregledala. Spelki in T1979 želim seveda tud en ultra uspešen UZ!!!

Zvezdi, a ti pa še kar doma? Jaz sem na stavnici čist pogorela, tko da...ko ti srce poželi user posted image . Bi blo pa fajn, če bi blo dans, je mlinček stavil na današnji dan - bi bla vsaj družinska čast rešena user posted image .

Ma, veš kako. Ko bo, bo in takrat bo najbolj prav! Drži se!

Aha, vidim, da se bremzaš pri hrani. Ti kr papi, sej boš rabla moč za prtiskat.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
25.1.2009 9:14:42   
mlinčka
O, žiži je nazaj! Štirje so prav lepi, vidim user posted image . Un bo pa po stopki zašponal. Počas pa zihr. Zate par jajčk na uč za zajtrk pa bo!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
25.1.2009 9:19:28   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj evo me nazaj

Na desni 10, 16. Na levi 15, 17, 18.

Naslednji UZ v torek 27.01.

Hvala za navijanje.

Lep dan user posted image

Superuser posted image A si dobila tiste citroide al kaj že?

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?