|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
24.1.2009 18:53:27   
miska73
Uživaj Zarja. Nč ga šparat...user posted image

Jst grem pa tud na eno pjačko k sosedojm... Se tipkamo...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
24.1.2009 18:53:55   
Grethy
sončika kako si ti meni ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
24.1.2009 18:55:20   
sonček85
gretka prihajam na štrudllllllllllllllllllllllllllllluser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.1.2009 18:56:34   
sonček33
Gretka jaz sem superca....v pričakovanju odteka vode:)  pa ti Gorenjka draga?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.1.2009 18:57:20   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
mene rajcaš po mobitelu s štrudlom, če dobro da mi nisi slike poslala, k bi se kr do tebe zapeljalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarjicaaa .... a bi user posted image jedla štrudl ???

matr solzno .. jz ga grem zdaj pečt ... mal jabučk mal skute ... user posted image

pa pol na koncu še eno  user posted image

A je že pečen. Mmmmmmmm grem mal na dvorišče vohat
user posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.1.2009 19:51:19   
Grethy
Zdej grem delat pito ...

matr solzno ... testo se mi je za štrudl pofrderbou ...

zdej grem pa unga za pito skup pacat ... bo čez kako urco pečeno - urco in pol ....

A prideš na user posted image ,
pa user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 24.1.2009 19:54:01 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.1.2009 20:22:08   
Zvezdica
Zvezdica, saj si ti še med nami danes, si preverjeni, moraš počakati, saj veš, da sem jaz stavila za ponedeljek. Glede na to, da imam pa jaz Et na tvoj rojstni dan, moraš biti solidarna z mano

MISMIS - Itak da, solidarnost je tuuser posted image

Ok, tkole, hodila po štangah, marsikaj postorila, pojedla kebab in poluser posted image user posted image user posted image .... in še vedno doma.

Blanč, lep buši in lepa majčkauser posted image

Gigi, se spomniš mene, so se vidl sam trije, pol na konc sem imela pa celo 4 celice. tko da mala ne ga lomt, bodo full kvalitetne te ki bodo. OK?

Gretka, kakšno pito si delala? Men se kar sline cedijo.... Jast bi bla tvoja soseda user posted image

Sonček
, si še tu?

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
24.1.2009 20:27:10   
mismis
Za vsak slučaj, če me slučajno zmanjka na kavču, se prijavljam za navijanje tudi jaz...

T1979 - 1.UZ

Gigi1-UZ 
Spelka12 - 1.UZ 

Jutri vam želim čimlepše rezultate na UZ-ju, da bo vse črno zaradi foliklov.
Žižek, tebi pa še, da dobiš tisti Centrotide za uravnavnje rasti foliklov, pa seveda da bo punkcija šele v četrtek, da se bova spet lahko skupaj v čakalnici smejale

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

Pikovit in Vitaebella, želim vama, da vaju pričakata vsa dve pikici in da bo nekaj še za frižider. Pikici pa najbolj bosta najboljši pikici na vsem svetu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
24.1.2009 21:37:31   
gigi1
Evo me končno. Dans je bil kar naporen dan...

Upam, da bo jutri kaj boljši user posted image

A men pa nič stimulacije danes? user posted image  user posted image  user posted image

Podganca za desno stran...mhm kakšen JJ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Neeee plizzz.

Miška si se spočila? Upam, da se vidiva v četrtek user posted image

Netka vidim te user posted image . Kako si mi lubica?

Zvezdica hvala user posted image . Tvoje besede so mi res v pomoč user posted image . Upam, da bo jutri tvoj dan user posted image

Sonček tebe sem sicer za danes napisala. Jutri bo tud fajni dan za v Rim user posted image

Gretka, Zarja štrudl user posted image . Se mi zdi, da bi pri meni padel na plodna tla user posted image

Zarjica jaz še vedno občasno kaj naštrikam in te ne bom s tem morila user posted image

Šukec zlati mirno nočko.

Noki upam, da se cuker uredi in da boš še malo počakala 3v1.

Blanči upam, da se izcedki kmalu umirijo user posted image user posted image user posted image , da se začne mirno in lepo obdobje, ki bo trajalo, do konca nosečnosti.

Pija verjetno si uživala v drsanju. Jutri pa nama bolj slabo kaže user posted image

BB še 1x hvala za lecnije user posted image

Nočko pupike grem v kotka. Ju3 je s5 treba zgodaj vstati.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
24.1.2009 21:41:19   
Goldy
Helloooo, dekleta!!!
Sem se morala oglasit - pletenje, štrudli, pite.....user posted image

zarja - jaz bom bolj skromna, lahko narediš kakšno odejico za našo princesko.user posted image  Sem glih dans razmišljala, a bi se počasi (sam res počasiiii) kaj takšnega lotila. Moja mami je pletla, kvačkala.....in je ostalo vse polno volne, preje, pa se še nismo odločili kaj bomo s tem. Prej mi je vedno govorila, da ko bom v bolniški bom pa štrikala....

Grethy - ne preveč ponujat štrudlov in pit, bomo vse v CE pridrvele.....user posted image

Super, da ste se imele včeri fajn......

Berem, berem, da vidim kaj me vse še čaka, potem ko bodo zadnji tedni user posted image  tu. Imam že zdej kakšne napade pospravljanja. user posted image

cukica - saj veš user posted image

Naj bodo jutrinšnji UZ-ji in ET-ji nadvse uspešni!!!!!!!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
24.1.2009 21:43:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Za vsak slučaj, če me slučajno zmanjka na kavču, se prijavljam za navijanje tudi jaz...

T1979 - 1.UZ

Gigi1-UZ 
Spelka12 - 1.UZ 

Žižek, tebi pa še, da dobiš tisti Centrotide za uravnavnje rasti foliklov, pa seveda da bo punkcija šele v četrtek, da se bova spet lahko skupaj v čakalnici smejale

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

Pikovit in Vitaebella, želim vama, da vaju pričakata vsa dve pikici in da bo nekaj še za frižider. Pikici pa najbolj bosta najboljši pikici na vsem svetu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image  naviiiiijaaaaamoooooo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
24.1.2009 21:54:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

T1979 - 1.UZ

Gigi1-UZ 
Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

Sem te sexice od miške vzela, so tok fletkane.
Jutri mislim na vas bejbike.

Pikovitka, Vitaebella, ker na seznamu potrebujemo nove nosečke glejta, da ne bo kako drgač, ker bo Zvezdica hudauser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
24.1.2009 21:55:45   
Zvezdica
Zvezdica hvala . Tvoje besede so mi res v pomoč . Upam, da bo jutri tvoj dan

Gre se sam za to, da sem bila jast res hudo žalostna, zakaj sam trije foliklčki.  Ampak ti povem, da je to vse z razlogom. In te tvoji junački bodo take kvalitete, da bo za popenit.

Aja, še to, jast sem zadnje dni hranila svoje folikle s pizza burekom in noramlnim hajnijem, laškim, kar je pod roko prišlo. Nič nisem gledala na to, da je alko pivo. Pač je bilo tako in to sem pila. In ker sem vedla da mam sam tri revežke foliklčke sem se na konc čist sprostila. In poglej kje sem danes...molim, da to malo bitje že ven spravim, da vidim, kaj smo v tem času sproducirali. (ime bi mu itak lahko dala po kakem šip ... prodajalcu bureka ali kebaba)

Lahko je meni pametovat... ampak res res res si tako zelo želim uspeha za vsako posebej, da pol sam pametujem tu gor. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
24.1.2009 22:00:48   
Zvezdica
http://user posted image

A bo ta v redu Žiži?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
24.1.2009 22:03:20   
Zvezdica
http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
24.1.2009 22:06:29   
Kicsi
Ojla.
Mene pa zanima,če ste ve tudi ratale tok požrešne.Jaz sem nenormalno lačna.Pa se neki mal upiram,da se ne bi preveč zredila,pa ratam tok nervozna,da mi moj kar sam prinese za jest,ker pravi da sem "dosadna" ko sem lačna user posted image .Punce.jaz sem se zredila že za 8 kg,pa komi v 20 tednu sem.To ni normalnouser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
24.1.2009 22:07:19   
Reby
user posted image user posted image
    T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
24.1.2009 22:16:49   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Ojla.
Mene pa zanima,če ste ve tudi ratale tok požrešne.Jaz sem nenormalno lačna.Pa se neki mal upiram,da se ne bi preveč zredila,pa ratam tok nervozna,da mi moj kar sam prinese za jest,ker pravi da sem "dosadna" ko sem lačna user posted image .Punce.jaz sem se zredila že za 8 kg,pa komi v 20 tednu sem.To ni normalnouser posted image .

A se hecaš al kaj? Jast sem toliko pridobila v postopku, oz še kilco več. pa pojma nimam zakaj. Pa sej pravim, da v teh devetih blaženih mesecih so kebabi, burekki in razni prodajalci tovrstnega blaga dvojno služili.

Kicsi, jej brez slabe vesti. Ko si lačna seveda. In jej nekaj kar ti res paše, ne išči nadomestkov, kar sem počela jast, ker na koncu poješ vse nadomestke, potem pa še tisto kar si si prvo zažežela.

i belive i can fly....

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
24.1.2009 22:18:27   
zarja1
Gigika sam zate....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
24.1.2009 22:20:29   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

Tudi jaz se podpišem tuki user posted image user posted image .Reby,maš tok lušne navijačice,da sem si jih kar malo sposodila user posted image .

Blanč-lušten trebušček z lušno majčko.
Ko sem si jaz tako majčko kupila,je moja mami rekla:"Kam gre ta svet.Včasih smo skrivale,da smo noseče,zdaj si pa daste na majco napisat kdaj boste rodile."user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
24.1.2009 22:22:36   
Abra
    T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

Jaz se tut pridružujem navijačicam. Jutri bo res pestro. user posted image

Gigi, te čisto razumem, da nad rezultatom nisi navdušena, a sama veš, da veliko število ne pomaga kaj dosti. Moj uspešen postopek je bil po št. najslabši postopek. Ena bo ziher prava!

Zvezdica in Sonček, naj bo jutri tudi vajin dan. Močno držim pesti, za čimlažji porod. Bom dihala z vama, jaz sem porod itak prespala, dihanje je blo samo na začetku ... ampak znam in bom pomagala user posted image

Pri nas je blo pa danes prvo samostojno kopanje (brez babice) pupa uživa, jo je pa fajn zmatralo in danes ob tej uri začuda spi.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
24.1.2009 22:24:28   
zarja1
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
24.1.2009 22:27:49   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

MTB in T letnici in Pika.po  lepo vas je bilo spoznat!

Enako Pijauser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
24.1.2009 22:29:34   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kkao smo babe žabe
ooo ti si še tukaj.......navijamo za folikle,štrikamo, drsamo, pečemo štrudl...rodit niste hotle it...

na hitro vidim, kaj sem zamudilauser posted image

uf, kaki komadi, samo jaz nisem pri moči jih niti gledatuser posted image
lepe sanje srčice, za ju3 pa mislim na vsako, vsako!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
24.1.2009 22:30:32   
hedviga
Zvezdica ima prav! Kiksi, osem kil ni panike, še ene tolk jih dobiš, pa si na istem kot jaz...user posted image  
Emm, ne ne bo držal, jaz jih imam že 17 plusa user posted image
Ti le jej, ne pozabi da hraniš dvojne otroke!N akoncu bi pojedla celega konja, če bi pomagalo, da mi imeli večjo kilažo....

No, in novica dneva: končno dobila vozek!!!!!!!!!! AAAlelluja. Sem mislila, da bomo prej rodili! Je pa en velik konj tole, vam povem. Cel avto ga je bil, zgleda da bo nujno treba nova kola kupit.
Potem se je pa še moj vn vrgel in mi kupil tako fensično torbo za otroške potrebščine okol nosit od Aventa, drago kot sto vragov.Ampak je fensi. Da bom lahko dovolj ustrezno pozirala okoli...user posted image user posted image user posted image

Punce, men je bilo tko žal včeri da nisem prišla, ker bohve kdaj bom lahko spet okol hodila, ampak sem bla čist brez energije...Mislim, da tut do avta ne bi mogla zlezt...Tako, da Mišmiš: bom ful vesela, če  bo  kakšna kava!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!