Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:07:57
|
|
|
|
mafi
|
Estrella: kako je Alja, sej mogoče si napisala, ampak nisem še nič za nazaj brala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:08:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zgleda, da bom imela samogovore danes Punce, a ve ne razumete, da imam dead line do ponedeljka, pa mi nič ne pomagate čaki 20.30 , ko se jaz vklopim,,kje je pa barbarw??? jaz mam skoke iz Vancuver-a, med pavzo bom on barbaw pa ne vem kje je, ji grem sms poslat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:10:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zgleda, da bom imela samogovore danes Punce, a ve ne razumete, da imam dead line do ponedeljka, pa mi nič ne pomagate čaki 20.30 , ko se jaz vklopim,,kje je pa barbarw??? jaz mam skoke iz Vancuver-a, med pavzo bom on barbaw pa ne vem kje je, ji grem sms poslat. ajd šefice pejt v čeking
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:12:10
|
|
|
|
mafi
|
zdej grem pa res otroka skopat , se je že odplazil v kopalnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:12:11
|
|
|
|
Estrella*
|
VALENTINA 2006 sporoča, da smo za njo prehitre, da Matevž lepo napreduje in vas lepo pozdravlja!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:12:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA 2006 sporoča, da smo za njo prehitre, da Matevž lepo napreduje in vas lepo pozdravlja!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:14:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: kako je Alja, sej mogoče si napisala, ampak nisem še nič za nazaj brala Kar OK, samo proboem je ko spi začne ful kašljat in vsakič bruha Ko je pokonci je pa OK, no kašlja sem ter tja, ker se ji nabira sluz v grlu in malo hrope. Upam, da se ne ponovi Andraževa kalvarija s kakimi bronhitisi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:14:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA 2006 sporoča, da smo za njo prehitre, da Matevž lepo napreduje in vas lepo pozdravlja! Bejž v kupatilo, sine bo utonil!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:16:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka OJ! Spet mal med vami, pa še avtar si morm zamenjat, ker božiček je že zdavnaj mimo. Kaj hočem druzga kot vas hvalit kok pridno pišete. Js sem se rešla enga izpita, naslednji 6.2 in to matematika . Saj vas vsak tolk mal špioniram, da vidim kaj se dogaja, sam se ful prehitre zame. Danes smo bile spet zunaj na snegcu, smo se poslikali, ma kaj ko te pride gledat cela vas psov in pol je tko moteče, ker Lin gleda sam za njimi. Uf... Smo pa po starem, le Lin je čedalje bolj sitna in skoz zahteva nekoga ob sebi, pa še spat noče zvečer brez jokca. No vsem z zamudo čestitke za obmesečnice, pa kak roj.dan, če je kjera mela. Če je blo kaj ful zanimivega za prebrat al pa vidt, pa le javite. Pridem še kaj-in to danes. za matematiko, le tako naprej No le pridi kaj v čeking
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:53:05
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 807 sta šla gledat? a ni to mal prevelko za vas..zaenkrat?? preveč elektronike pa tudi jaz ne maram - sem jo sprobala v citroenu C4 Picasso, pa mi ni bilo všeč - npr. ročna je elektronska, samo gumb pritisneš pa že raj ročno ornk ZATEGNEM Mazdo5 sta kaj gledala? al sta jo že vnaprej izločla? Tana7 midva kupujeva avto za 10 let in v 10 letih če bo vse po sreči nas bo za vsaj enega člana več, če ne vsaj dva, ker želja je, da bi imela tri otroke, hišo pa dva psa. Za mene ste tudi prehitre, vas ne folgam brat . Sicer pa imam zdaj polno glavo vsega, najprej avto, potem iskanje službe , Nekak bo že, upam, da bom uspela najti službo, preden se mi isteče porodniška in da začnem aprila že delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 19:59:32
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 807 sta šla gledat? a ni to mal prevelko za vas..zaenkrat?? preveč elektronike pa tudi jaz ne maram - sem jo sprobala v citroenu C4 Picasso, pa mi ni bilo všeč - npr. ročna je elektronska, samo gumb pritisneš pa že raj ročno ornk ZATEGNEM Mazdo5 sta kaj gledala? al sta jo že vnaprej izločla? Tana7 midva kupujeva avto za 10 let in v 10 letih če bo vse po sreči nas bo za vsaj enega člana več, če ne vsaj dva, ker želja je, da bi imela tri otroke, hišo pa dva psa. Za mene ste tudi prehitre, vas ne folgam brat . Sicer pa imam zdaj polno glavo vsega, najprej avto, potem iskanje službe , Nekak bo že, upam, da bom uspela najti službo, preden se mi isteče porodniška in da začnem aprila že delat. a vidva sta plane kopirala od naju?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:12:13
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 807 sta šla gledat? a ni to mal prevelko za vas..zaenkrat?? preveč elektronike pa tudi jaz ne maram - sem jo sprobala v citroenu C4 Picasso, pa mi ni bilo všeč - npr. ročna je elektronska, samo gumb pritisneš pa že raj ročno ornk ZATEGNEM Mazdo5 sta kaj gledala? al sta jo že vnaprej izločla? Tana7 midva kupujeva avto za 10 let in v 10 letih če bo vse po sreči nas bo za vsaj enega člana več, če ne vsaj dva, ker želja je, da bi imela tri otroke, hišo pa dva psa. Za mene ste tudi prehitre, vas ne folgam brat . Sicer pa imam zdaj polno glavo vsega, najprej avto, potem iskanje službe , Nekak bo že, upam, da bom uspela najti službo, preden se mi isteče porodniška in da začnem aprila že delat. a vidva sta plane kopirala od naju? no mi smo z otroci zaključili, bomo ostali kar pri 2... hiše se nebi branila, psov pa ne bomo imeli, ker so prevelika obveznost za naju... nikol pa ne veš...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:13:13
|
|
|
|
Svojeglava
|
moj je šel ven, otroci zaenkrat spijo, zdej grem v tuš, pol pa prečekiram, če kaj klepetate...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:16:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, Gašper pa je včeraj imel kazen nič priboljškov, ker si izmišljuje neumnosti oz. mi ne pove po pravici...ne vem kaj tega otroka prijemlje zadnje čase. Veš mislim, da se te malo boji, ampak mi ni jasno zakaj Boji???Le zakaj? Andraža se pa ja ne boji. No saj je vseeno, naš si tud sem pa tja kaj zmisli, pa kaj hočemo taki so. A pideta v ponedeljek? itak prideva o super, mi že manjka čveka . A ti si tud v ilegali? ma ne zastopim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:17:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava moj je šel ven, otroci zaenkrat spijo, zdej grem v tuš, pol pa prečekiram, če kaj klepetate... o pridni otroci, naših pa še ni domov.... najbrž bodo kar pozni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:18:37
|
|
|
|
Svojeglava
|
Tana7: [/b]sem te hotla že parkrat vprašat: a ti še dojiš al si že nehala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:20:47
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava moj je šel ven, otroci zaenkrat spijo, zdej grem v tuš, pol pa prečekiram, če kaj klepetate... o pridni otroci, naših pa še ni domov.... najbrž bodo kar pozni... jah pridni, ja... tavelika je šla kazensko brez pravljice, ker je bila noro sitna / zaspana že ob 7... je moj znorel in jo poslal spat... mi gre na živce, ko to naredi med vikendom, ker potem ful zgodaj zjutraj vstane... in kdo vstane z njo? mami seveda...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:20:58
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka OJ! Spet mal med vami, pa še avtar si morm zamenjat, ker božiček je že zdavnaj mimo. Kaj hočem druzga kot vas hvalit kok pridno pišete. Js sem se rešla enga izpita, naslednji 6.2 in to matematika . Saj vas vsak tolk mal špioniram, da vidim kaj se dogaja, sam se ful prehitre zame. Danes smo bile spet zunaj na snegcu, smo se poslikali, ma kaj ko te pride gledat cela vas psov in pol je tko moteče, ker Lin gleda sam za njimi. Uf... Smo pa po starem, le Lin je čedalje bolj sitna in skoz zahteva nekoga ob sebi, pa še spat noče zvečer brez jokca. No vsem z zamudo čestitke za obmesečnice, pa kak roj.dan, če je kjera mela. Če je blo kaj ful zanimivega za prebrat al pa vidt, pa le javite. Pridem še kaj-in to danes. pridna 6.2 pa držimo pesti za matematiko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:22:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava moj je šel ven, otroci zaenkrat spijo, zdej grem v tuš, pol pa prečekiram, če kaj klepetate... o pridni otroci, naših pa še ni domov.... najbrž bodo kar pozni... jah pridni, ja... tavelika je šla kazensko brez pravljice, ker je bila noro sitna / zaspana že ob 7... je moj znorel in jo poslal spat... mi gre na živce, ko to naredi med vikendom, ker potem ful zgodaj zjutraj vstane... in kdo vstane z njo? mami seveda... saj pri nas je isto...no danes smo spali do 08:00, ker smo šli včeraj pozno spat...jutri pa upam, da bomo še malo dlje potegnili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:26:03
|
|
|
|
sesil
|
sem že nazaj doma. je bla aneja tako zaspana, da sem vztrajala da se poberemo domov. zdej že pridno panča.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:27:57
|
|
|
|
sesil
|
kasso, a se sam meni zdi, al se je varja zelo spremenila? je zelo petji podobna, pa bolj svetle lese ima kot prej. zelo lepa pupa. za 2 zobka. pri nas še nič, pa glede na sitnobo, bo kmalu kaj zunaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:33:34
|
|
|
|
kasso
|
ja, bolj buckasta je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:35:49
|
|
|
|
buccka
|
Kok pa vidiste te slike? A si to pošiljate? Ker js mam kar album.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:39:04
|
|
|
|
aurora28
|
Kasso bravo za 2 zobka Buccka bomo tudi mi držali pesti za matematiko Tana7 a vidva bi tudi imela dva psa? Svojeglava pes je res velika obveza, ampak ti povem, da si več sploh ne znam predstavljati, da ne bi imela psa, midva sva sprejela psico kot družinskega člana in se mi srce para, če pomislim, da bo enkrat šla v mavrični svet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 24.1.2009 20:48:04
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje evo me smo nazaj s telovadbe,sem tamalo s sabo vzela k je manj žensk ob sobotah pa je bla tko pridna da verjet ne moreš.Mene je pa zgonila da sem tamalo komi gor po štengah prnesla sem gotova čist do daske. Kasso a vi mate tud že zobke,ma kolk se je mala spremenila to ne moreš verjet,se je spomnem iz Vrhnike je bla čist druga.A starejša dva pa mal živce kravžlata?Je vse v paketu a ne?Evo pošiljam za dobro voljo in energijo. Aurora katero področje pa imaš v mislih za službo?Pa super za avto,midva greva v ponedeljek gledat megana karavanmje mojmu ful všeč upam da bo v redu Glede psice pa verjamem da ti bo hudo sam probaj to sprejet,da ne bo potem prevelik šok Evo alarm ,morm it
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?