Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:19:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer vsem mojim nosečkicam. Najprej se vam bi vsem po vrsti lepo zahvalila za vso podporo.Upam ,da mi oprostite ,če vas danes ne bom prebrala vse za nazaj.Moj mi je za vikend prinesel računalnik v bolnico,ker sem vas res že pogrešala in sem se vam hotela osebno zahvalit za vso podporo ker sem res bila pahnjena v tako situacijo ,ko ti vsaka lepa beseda ,da moči za naprej.Zato ,res iskrena vam hvala.So včasih res težki dnevi ,ko bi vse poslal k hudiču a ostajam močna ,ker me moja otroka resnično potrebujeta.Lepo je slišat,ko si rečem moja otroka.Čeprav še jih nimam pri sebi a počasi dojemam ,da sem mama.Živim za dan ,ko bomo zapustili bolnišnico.To je največja motivacija kar jih je.Poleg vaše tolažbe.Torej drage moje še stotič ponovim hvala vam. jeiiii ljubica naša!! spet si z nami!!!!! in držim pesti da boste kmalu doma!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:19:42
|
|
|
|
pondelak
|
pozdravljene nosečke.malo prej sma z mojim prišla domov.sma bla pri mojih starših...malo se vam javim,zdaj pa papat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:20:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, v naši familiji bodo tudi 3 in to vsi marca! In tudi jaz bom 2x teta! ne, ne, mi smo se nekako po mesecih razporedile; začele v januarju kr dve sestrični; pa zdaj februarja ima od moževega brata žena, pol marca jaz pa še ena sestrična in pol je mal zatišja do poletja; no vmes so 4prijateljce ampak kar se tiče žlahte; sej je bolje da smo razporejene, si bomo kej podajale..... No super. Me smo pa kar vse nabasale na marec tak da si tud cunjic ne moremo preveč posojat. Bodo pa lahko imeli skupni žur za RD! Kako je pa kaj Žiga? Sej mogoče si napisala, sam sem bolj na hitro preletela teh... hmmm, 10 strani, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:20:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ženskice moje vidim da nabavljate.Ja mislim da je res že čas.Nam je mogla babi po najnujnejše,ker nam je zmanjkalo časa za tisto kar nismo nabavli.No voziček nam še ostaja ampak to pa bom sama nabavla ko grem domov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:21:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ženskice moje vidim da nabavljate.Ja mislim da je res že čas.Nam je mogla babi po najnujnejše,ker nam je zmanjkalo časa za tisto kar nismo nabavli.No voziček nam še ostaja ampak to pa bom sama nabavla ko grem domov. Kako dolgo pa misliš, da boste še v bolnici?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:21:07
|
|
|
|
pondelak
|
persida-en velik objem zate in za .želim vam da bi čimprej bli doma ter srečni...bodi močna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:21:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ženskice moje vidim da nabavljate.Ja mislim da je res že čas.Nam je mogla babi po najnujnejše,ker nam je zmanjkalo časa za tisto kar nismo nabavli.No voziček nam še ostaja ampak to pa bom sama nabavla ko grem domov. a so vam povedali kakšne pogoje morate izpolnit,da greste domov? a z dihanjem je zdaj vredu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:29:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ženskice moje vidim da nabavljate.Ja mislim da je res že čas.Nam je mogla babi po najnujnejše,ker nam je zmanjkalo časa za tisto kar nismo nabavli.No voziček nam še ostaja ampak to pa bom sama nabavla ko grem domov. kdaj pa boste lahko šli domov? sej za cunjice in ostale reči za nabavit, bo še časa, samo da sta korenjaka OK in mamica tudi....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:30:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ženskice moje vidim da nabavljate.Ja mislim da je res že čas.Nam je mogla babi po najnujnejše,ker nam je zmanjkalo časa za tisto kar nismo nabavli.No voziček nam še ostaja ampak to pa bom sama nabavla ko grem domov. kdaj pa boste lahko šli domov? sej za cunjice in ostale reči za nabavit, bo še časa, samo da sta korenjaka OK in mamica tudi.... se strinjam! samo da ste vredu in boste kmalu skoz skupaj MAMA PERSIDA
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:32:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, v naši familiji bodo tudi 3 in to vsi marca! In tudi jaz bom 2x teta! ne, ne, mi smo se nekako po mesecih razporedile; začele v januarju kr dve sestrični; pa zdaj februarja ima od moževega brata žena, pol marca jaz pa še ena sestrična in pol je mal zatišja do poletja; no vmes so 4prijateljce ampak kar se tiče žlahte; sej je bolje da smo razporejene, si bomo kej podajale..... No super. Me smo pa kar vse nabasale na marec tak da si tud cunjic ne moremo preveč posojat. Bodo pa lahko imeli skupni žur za RD! Kako je pa kaj Žiga? Sej mogoče si napisala, sam sem bolj na hitro preletela teh... hmmm, 10 strani, se mi zdi. to bo pa velika žurka za RD...Žiga je zdrav kot ribica; nobenih težav, kašlja ne več, iz noska ne teče kri, ušeska so OK - se nič ne cedi iz njih; no, 17.2.ima kontrolo na ORL, pa tudi izvidi od krvi so OK, ni slabokrven kot je bil....edino kar je ga moramo prosit da kej poje, ker včasih ne spravi vase nič razen kakšnega čaja al pa vode... Kako pa je Tija? Je zdaj zdrava?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:32:36
|
|
|
|
Pupa7
|
Persida, moram ti prenest Tašine pozdrave!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:36:10
|
|
|
|
pocka
|
O persida, dobrodošla nazaj na čvek, zelo lepo te je spet brati...bodi še naprej močna in držim pesti za vas,da boste lahko kmalu odšli domov, kjer se boste lahko vsi skupaj cartali...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:38:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Norma je nekje dva kilograma s tem da mora bit drugo vse ok.Zdaj je stanje takšno ,da se je Anže popravil poje 10 ml na obrok je živahen in brez kisika.Mi je pa Tomaž zaštrajkal sva se dva dni že cartala danes ,pa je šel zopet na antibiotik tak ,da ne skačem ravno od veselja.Tomaž sicer poje že po 30 ml pa so mu danes zmanjšali dozo na 20 ml da lažje diha ker ga drugače obremenjuje poln želodček,pa kisik ima v inkubatorju.Vsak dan je za nas borba,si včasih misliš ,da je najhujše mimo pol pa pridem drug dan na obisk ,pa smo spet en korak nazaj.Saj te spremembe ne pomenijo najhujše ,ker je to nekaj normalnega pri nedonošenčkih samo poklapajo pa te.Vsak dan razmišljam kdaj bo tisti dan da gremo domov vprašat nočem vem pa da vsaj dve kili je dovolj velik razlog ker bosta bavca imela pol dosti manj težav in se bosta lažje prebila do konca.Tomaž tehta 1440 ,Anže pa 1732.Oba sta izgubila zdaj pa pridobivata.Morda se boste spraševale okrog teže a prvič sem vam posredovala narobne podatke Tomaž je imel porodno težo 1550 Anže pa 1840 tak da pol veste kako me je porod zmedel da sem teden dni rabla da sem skapirala kolko keri tehta.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:38:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, v naši familiji bodo tudi 3 in to vsi marca! In tudi jaz bom 2x teta! ne, ne, mi smo se nekako po mesecih razporedile; začele v januarju kr dve sestrični; pa zdaj februarja ima od moževega brata žena, pol marca jaz pa še ena sestrična in pol je mal zatišja do poletja; no vmes so 4prijateljce ampak kar se tiče žlahte; sej je bolje da smo razporejene, si bomo kej podajale..... No super. Me smo pa kar vse nabasale na marec tak da si tud cunjic ne moremo preveč posojat. Bodo pa lahko imeli skupni žur za RD! Kako je pa kaj Žiga? Sej mogoče si napisala, sam sem bolj na hitro preletela teh... hmmm, 10 strani, se mi zdi. to bo pa velika žurka za RD...Žiga je zdrav kot ribica; nobenih težav, kašlja ne več, iz noska ne teče kri, ušeska so OK - se nič ne cedi iz njih; no, 17.2.ima kontrolo na ORL, pa tudi izvidi od krvi so OK, ni slabokrven kot je bil....edino kar je ga moramo prosit da kej poje, ker včasih ne spravi vase nič razen kakšnega čaja al pa vode... Kako pa je Tija? Je zdaj zdrava? Tija je zdrava, ja. Je bila enodnevna vročina, viroza, kaj jaz vem. Samo je bolj malo... Kaj boš okoli 5.2. imela kaj časa za kavico? Bo padlo še eno srečanje preden se začne zares. Vsaj za jjasno85.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:40:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
Hvala pupa za pozdrave kaj se ji ne da na računalnik al kaj.Kako pa kaj ti?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:42:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, v naši familiji bodo tudi 3 in to vsi marca! In tudi jaz bom 2x teta! ne, ne, mi smo se nekako po mesecih razporedile; začele v januarju kr dve sestrični; pa zdaj februarja ima od moževega brata žena, pol marca jaz pa še ena sestrična in pol je mal zatišja do poletja; no vmes so 4prijateljce ampak kar se tiče žlahte; sej je bolje da smo razporejene, si bomo kej podajale..... No super. Me smo pa kar vse nabasale na marec tak da si tud cunjic ne moremo preveč posojat. Bodo pa lahko imeli skupni žur za RD! Kako je pa kaj Žiga? Sej mogoče si napisala, sam sem bolj na hitro preletela teh... hmmm, 10 strani, se mi zdi. to bo pa velika žurka za RD...Žiga je zdrav kot ribica; nobenih težav, kašlja ne več, iz noska ne teče kri, ušeska so OK - se nič ne cedi iz njih; no, 17.2.ima kontrolo na ORL, pa tudi izvidi od krvi so OK, ni slabokrven kot je bil....edino kar je ga moramo prosit da kej poje, ker včasih ne spravi vase nič razen kakšnega čaja al pa vode... Kako pa je Tija? Je zdaj zdrava? Tija je zdrava, ja. Je bila enodnevna vročina, viroza, kaj jaz vem. Samo je bolj malo... Kaj boš okoli 5.2. imela kaj časa za kavico? Bo padlo še eno srečanje preden se začne zares. Vsaj za jjasno85. 5.2. ma ne vem, veš kje je še to; ta teden moram še rešit zadevo za moj LD, pol imava z mojim za uredit vse papirje za kredit (sva oba lastnika hiše in jaz kao njegov porok) in se še preselit k mojim, ker naj bo tam okoli 10.2. že pričeli z deli; ma bomo probali najt urco časa za kavico; kje pa bi se dobile? z otročki?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:42:48
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Hvala pupa za pozdrave kaj se ji ne da na računalnik al kaj.Kako pa kaj ti? ne obiske ma, pa se opravičuje (bolj kot za obiske ji je za štrudl po mojem ampak ok ), jaz sem kar vredi še zmer bol počivam pa se držim! ne popüščam si mi ti vzor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:42:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dajte mi malo povedat kako velike trebuščke imaste?Jaz zdaj po novem lahko spim na trebuhu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:44:23
|
|
|
|
spps
|
BUŠIJI MARČEVK 2009 trezika -32.teden =jasna= -34.teden Pupa7 -31.teden spps -32.teden Piruri -27.teden lejca - 32.teden Dali* -31.teden Lolita23 -30. teden čebeica maja -29.teden felix7 -32.teden yania - 29. tednov mojčika Najaa tasa_m - 30. tednov Mala Čebelica mama_milchy -32.teden trinity22 Kokica32 -30.tednov drevozivljenja -30.teden PERSIDA -RODILA novo -30.tednov jjasna85 -35.teden pocka - 30.tednov Lorencia-30.teden Nobady -32.tednov cita -31.teden Tejči H-29.tednov kajaka -31.tednov pondelak -32.teden persida takšne jaz komaj čakam,da bom lahk spet ležala na trebuhu,ker sploh ne morem več spat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:44:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dajte mi malo povedat kako velike trebuščke imaste?Jaz zdaj po novem lahko spim na trebuhu. tko velika da sem bomba 120 obsega pa malo, maš sveže slikce na 40 strani če ti je za gledat kake buške smo no me je spps prehitela
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 24.1.2009 20:45:24 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:45:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Norma je nekje dva kilograma s tem da mora bit drugo vse ok.Zdaj je stanje takšno ,da se je Anže popravil poje 10 ml na obrok je živahen in brez kisika.Mi je pa Tomaž zaštrajkal sva se dva dni že cartala danes ,pa je šel zopet na antibiotik tak ,da ne skačem ravno od veselja.Tomaž sicer poje že po 30 ml pa so mu danes zmanjšali dozo na 20 ml da lažje diha ker ga drugače obremenjuje poln želodček,pa kisik ima v inkubatorju.Vsak dan je za nas borba,si včasih misliš ,da je najhujše mimo pol pa pridem drug dan na obisk ,pa smo spet en korak nazaj.Saj te spremembe ne pomenijo najhujše ,ker je to nekaj normalnega pri nedonošenčkih samo poklapajo pa te.Vsak dan razmišljam kdaj bo tisti dan da gremo domov vprašat nočem vem pa da vsaj dve kili je dovolj velik razlog ker bosta bavca imela pol dosti manj težav in se bosta lažje prebila do konca.Tomaž tehta 1440 ,Anže pa 1732.Oba sta izgubila zdaj pa pridobivata.Morda se boste spraševale okrog teže a prvič sem vam posredovala narobne podatke Tomaž je imel porodno težo 1550 Anže pa 1840 tak da pol veste kako me je porod zmedel da sem teden dni rabla da sem skapirala kolko keri tehta. a ti si z njima skozi v bolnici, ne? ste skupaj v sobi? persida, bodi močna sej še malo pa se boste doma z atijem cartali in takrat bo to za vami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:46:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dajte mi malo povedat kako velike trebuščke imaste?Jaz zdaj po novem lahko spim na trebuhu. jaz bi tudi na trebuhu spala tako pa se kobacam in premetavam po postelji kot nasedli kit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:46:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m ..- naženi jih domov ,pa pridi gor.Kaj z šrudlom se bašeš upam ,da je dijetn.Veš kaj bi jaz dala za košček štrudla. Ubijam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:47:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m ..- naženi jih domov ,pa pridi gor.Kaj z šrudlom se bašeš upam ,da je dijetn.Veš kaj bi jaz dala za košček štrudla. Ubijam. ji bom sms poslala hahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:48:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Norma je nekje dva kilograma s tem da mora bit drugo vse ok.Zdaj je stanje takšno ,da se je Anže popravil poje 10 ml na obrok je živahen in brez kisika.Mi je pa Tomaž zaštrajkal sva se dva dni že cartala danes ,pa je šel zopet na antibiotik tak ,da ne skačem ravno od veselja.Tomaž sicer poje že po 30 ml pa so mu danes zmanjšali dozo na 20 ml da lažje diha ker ga drugače obremenjuje poln želodček,pa kisik ima v inkubatorju.Vsak dan je za nas borba,si včasih misliš ,da je najhujše mimo pol pa pridem drug dan na obisk ,pa smo spet en korak nazaj.Saj te spremembe ne pomenijo najhujše ,ker je to nekaj normalnega pri nedonošenčkih samo poklapajo pa te.Vsak dan razmišljam kdaj bo tisti dan da gremo domov vprašat nočem vem pa da vsaj dve kili je dovolj velik razlog ker bosta bavca imela pol dosti manj težav in se bosta lažje prebila do konca.Tomaž tehta 1440 ,Anže pa 1732.Oba sta izgubila zdaj pa pridobivata.Morda se boste spraševale okrog teže a prvič sem vam posredovala narobne podatke Tomaž je imel porodno težo 1550 Anže pa 1840 tak da pol veste kako me je porod zmedel da sem teden dni rabla da sem skapirala kolko keri tehta. persida,to kar se tiče novorojenčkov je normalno ,da izgubijo nekaj porodne teže,dost bolj intenzivno je pa to pri nedonošenčkih... verjamem v to,da bosta tvoja bavca kmalu tolk krepka,da bosta šla domov,do takrat pa bomo s tabo in njima v mislih teh par tednov,ko boste še noter se ne morejo primerjat z leti,ki jih boste skupaj preživeli
< Sporočilo je popravil spps -- 24.1.2009 20:49:34 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?