Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 19:42:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca sej sm jst tuki..vmes mal pucam kuhno lejca ne pretiravaj, si že predolgo pokonci dans lejca, pusti si še kaj za jutri al pa naj tašča kaj postori; ti pa lepo noge v luft
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 19:42:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy voziček; jaz moram še oprat ta športni del drugo pa je itak pripravljeno, košara, lupinica; pa po ležalnik moram še it; ah sej se vedno kaj najde da bo treba it iskat; a je že katera naročevala pri njih http://www.zibka.com/si/produkti/posteljice/? zadovoljna? nekaj jih je kupovalo v trgovini, pa so ble zadovoljne, prek neta pa nevem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 19:43:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca sej sm jst tuki..vmes mal pucam kuhno lejca ne pretiravaj, si že predolgo pokonci dans kaj bi jaz brez tebe? bi ti blo tečno
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 19:44:30
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy voziček; jaz moram še oprat ta športni del drugo pa je itak pripravljeno, košara, lupinica; pa po ležalnik moram še it; ah sej se vedno kaj najde da bo treba it iskat; a je že katera naročevala pri njih http://www.zibka.com/si/produkti/posteljice/? zadovoljna? nekaj jih je kupovalo v trgovini, pa so ble zadovoljne, prek neta pa nevem ja, samo trgovine tukaj na ni, no vsaj da bi jaz vedla zanjo; sem gledala to prek neta pa bi nekaj naročla samo kaj pa vem....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 19:45:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy voziček; jaz moram še oprat ta športni del drugo pa je itak pripravljeno, košara, lupinica; pa po ležalnik moram še it; ah sej se vedno kaj najde da bo treba it iskat; a je že katera naročevala pri njih http://www.zibka.com/si/produkti/posteljice/? zadovoljna? nekaj jih je kupovalo v trgovini, pa so ble zadovoljne, prek neta pa nevem ja, samo trgovine tukaj na ni, no vsaj da bi jaz vedla zanjo; sem gledala to prek neta pa bi nekaj naročla samo kaj pa vem.... je na brezovici pri ljubljani kje pa si ti pa ne vem
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 24.1.2009 19:47:05 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 19:50:50
|
|
|
|
lejca
|
sej vem,da moram pocivat...sam neki morm res narest drgac ne gre..ko je pa tolk prahu,da ze kr kiham...se sama pocutim umazano
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:00:24
|
|
|
|
spps
|
a še je katera tu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:01:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
pupa, jaz sem iz kopra doma; morda pa nareidva en izlet do LJ z mojim, pa greva kr v njihovo trgovino kupit al pa boa kr prek neta naročla; jooj, mene pa v riti špika pa ne vem kaj je to v trebuhu pa je kr pestro, najin se je kr razigral in zdaj že pošteno brca tako da mal boli.... jaz sem pa tako po moje bom šla kr z Žigcem spat samo da on poje svojo večerjo do konca;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:01:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a še je katera tu? ja, jaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:03:09
|
|
|
|
yania
|
ojoj.,,o čem debata...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:04:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps a še je katera tu? ja, jaaaaaaaa sam ne več za dolgo a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:04:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojoj.,,o čem debata... na prejšnji strani piše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:05:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer vsem mojim nosečkicam. Najprej se vam bi vsem po vrsti lepo zahvalila za vso podporo.Upam ,da mi oprostite ,če vas danes ne bom prebrala vse za nazaj.Moj mi je za vikend prinesel računalnik v bolnico,ker sem vas res že pogrešala in sem se vam hotela osebno zahvalit za vso podporo ker sem res bila pahnjena v tako situacijo ,ko ti vsaka lepa beseda ,da moči za naprej.Zato ,res iskrena vam hvala.So včasih res težki dnevi ,ko bi vse poslal k hudiču a ostajam močna ,ker me moja otroka resnično potrebujeta.Lepo je slišat,ko si rečem moja otroka.Čeprav še jih nimam pri sebi a počasi dojemam ,da sem mama.Živim za dan ,ko bomo zapustili bolnišnico.To je največja motivacija kar jih je.Poleg vaše tolažbe.Torej drage moje še stotič ponovim hvala vam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:07:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer vsem mojim nosečkicam. Najprej se vam bi vsem po vrsti lepo zahvalila za vso podporo.Upam ,da mi oprostite ,če vas danes ne bom prebrala vse za nazaj.Moj mi je za vikend prinesel računalnik v bolnico,ker sem vas res že pogrešala in sem se vam hotela osebno zahvalit za vso podporo ker sem res bila pahnjena v tako situacijo ,ko ti vsaka lepa beseda ,da moči za naprej.Zato ,res iskrena vam hvala.So včasih res težki dnevi ,ko bi vse poslal k hudiču a ostajam močna ,ker me moja otroka resnično potrebujeta.Lepo je slišat,ko si rečem moja otroka.Čeprav še jih nimam pri sebi a počasi dojemam ,da sem mama.Živim za dan ,ko bomo zapustili bolnišnico.To je največja motivacija kar jih je.Poleg vaše tolažbe.Torej drage moje še stotič ponovim hvala vam. ijla Persida sem zdajle kar debeeelo pogledala,ko sem zagledala tvoj nick Mi smo skoz s tabo in tvoojima fantkoma in držimo pestke,da boste čimprej skupaj in doma p.s.:luštna fantka imaš-si nas pa vse pošteno prestrašila ampak,samo to je pomembno,da ste vsi zdravi in lepo napredujete-mogoč bolj počas,ampak na boljše
< Sporočilo je popravil spps -- 24.1.2009 20:12:59 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:10:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage moje vse na plano ,da ne bom mislila ,da ste šle za mano v bolnico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:10:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer vsem mojim nosečkicam. Najprej se vam bi vsem po vrsti lepo zahvalila za vso podporo.Upam ,da mi oprostite ,če vas danes ne bom prebrala vse za nazaj.Moj mi je za vikend prinesel računalnik v bolnico,ker sem vas res že pogrešala in sem se vam hotela osebno zahvalit za vso podporo ker sem res bila pahnjena v tako situacijo ,ko ti vsaka lepa beseda ,da moči za naprej.Zato ,res iskrena vam hvala.So včasih res težki dnevi ,ko bi vse poslal k hudiču a ostajam močna ,ker me moja otroka resnično potrebujeta.Lepo je slišat,ko si rečem moja otroka.Čeprav še jih nimam pri sebi a počasi dojemam ,da sem mama.Živim za dan ,ko bomo zapustili bolnišnico.To je največja motivacija kar jih je.Poleg vaše tolažbe.Torej drage moje še stotič ponovim hvala vam. Kar na jok mi gre, tako lepo si napisala. Drži se, vse bo dobro. Ko ti bo hudo, samo poglej svoja dva in svet bo dobil smisel.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:11:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje vse na plano ,da ne bom mislila ,da ste šle za mano v bolnico a jaz nisem dost? hecam se,mislim,da je večina pobegnila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:11:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer vsem mojim nosečkicam. Najprej se vam bi vsem po vrsti lepo zahvalila za vso podporo.Upam ,da mi oprostite ,če vas danes ne bom prebrala vse za nazaj.Moj mi je za vikend prinesel računalnik v bolnico,ker sem vas res že pogrešala in sem se vam hotela osebno zahvalit za vso podporo ker sem res bila pahnjena v tako situacijo ,ko ti vsaka lepa beseda ,da moči za naprej.Zato ,res iskrena vam hvala.So včasih res težki dnevi ,ko bi vse poslal k hudiču a ostajam močna ,ker me moja otroka resnično potrebujeta.Lepo je slišat,ko si rečem moja otroka.Čeprav še jih nimam pri sebi a počasi dojemam ,da sem mama.Živim za dan ,ko bomo zapustili bolnišnico.To je največja motivacija kar jih je.Poleg vaše tolažbe.Torej drage moje še stotič ponovim hvala vam. meni so pa kr solze pritekle zdajle ; . Draga Persida ni dneva da ne pomislimo nate in na tvoja ; držimo pestke, da boste čimprej skupaj in seveda v svojem domeku z atijem bodi močna MAMA - kako se lepo slipi beseda MAMA
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:12:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje vse na plano ,da ne bom mislila ,da ste šle za mano v bolnico ne, ne smo tukaj;le malo zaspano nekatere.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:13:10
|
|
|
|
lejca
|
PERSIDA, vse smo s tabo in tvojima sinckoma
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:13:22
|
|
|
|
Najaa
|
Sem hotla vprašat, o čem je govora, pa sem na hitro preletela zadnje strani in vidim slike vozičkov (normalno ) in seveda hrane - štrudelj (tudi normalno ). Danes sem spet jedla ko en pujs... kaj čem, če tašča tako dobro kuha. Bila sem na kavici s kolegico in se načvekala... Sedeli sva vzunaj, ker ona kadi in mi je tako pasalo malo na bolj mrzlem zraku bit. Ko mi je skoz tako vroče! mamaM, v naši familiji bodo tudi 3 in to vsi marca! In tudi jaz bom 2x teta!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:14:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - ojla ma zgodilo se je tak hitro da še sama nisam folgala bilo je kot na brzi vlaku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:16:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, v naši familiji bodo tudi 3 in to vsi marca! In tudi jaz bom 2x teta! ne, ne, mi smo se nekako po mesecih razporedile; začele v januarju kr dve sestrični; pa zdaj februarja ima od moževega brata žena, pol marca jaz pa še ena sestrična in pol je mal zatišja do poletja; no vmes so 4prijateljce ampak kar se tiče žlahte; sej je bolje da smo razporejene, si bomo kej podajale.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:17:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ojla ma zgodilo se je tak hitro da še sama nisam folgala bilo je kot na brzi vlaku a tvojmu je uspelo bit pri porodu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 20:18:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ojla ma zgodilo se je tak hitro da še sama nisam folgala bilo je kot na brzi vlaku vrjamem... in kako se ti počutiš?kako napredujeta tvoja škratka?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?