|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
24.1.2009 15:57:15   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Larči, upam da se čimprej pocajataš user posted image user posted image

Hvala, sončekuser posted image , bodi lepo in počohaj mojega lepotca!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
24.1.2009 16:05:44   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Bamby vidim te. Sem, danes videla, da si mi pisala in klicala. Te pokličem popoldan, če boš imela čas.

Blančika čakam na klic user posted image . Si me včeraj kar ignorirala ja user posted image .
Drugače pa lep buši.

Grem zdaj mal za nazaj prečekirat

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.1.2009 16:05:47   
zarja1
Zarja, a je žurka včeraj uspela?

ne, dans bi morala bit, pa se je zgodilo nekaj nepričakovano slabegauser posted image , tak da smo vse skupaj prestavle.
Lepo si si D-ja zrihrala!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Ti povem, to bo dobitna kombinacija!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.1.2009 16:07:50   
zarja1

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, držite se jutri in dobro opravte!!!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.1.2009 16:08:32 >

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.1.2009 16:09:53   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria vse smo na broju...no mogoče je zvezdica šla.
kako ste vi?

....mi smo dober...ati vozička, mami pa kuha ker dobimo obiskeuser posted image ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.1.2009 16:21:40   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Bom se kar pod tole podpisala.
Sem obupala z branjem,vidim pa da zaenkrat še ni treba dihat z nosečkami.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.1.2009 16:33:03   
tassi1

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

user posted image

Navijam, navijam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.1.2009 16:52:48   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

user posted image

Navijam, navijam!user posted image user posted image user posted image

Tudi netka močno navija!!!!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.1.2009 16:58:23   
gigi1
Ahoj

Nisem imela časa prej user posted image ...

Pika.po, T1979, MTB1979 lepo vas je bilo spoznati.

Mlinčka in Dejzika vaju po dolgem času videti...

Pija, BB, Reby, Pikovit, Miška spet videti user posted image  
Očitno so bile ene včeraj pivnjeneuser posted image  user posted image  user posted image . Nič ne vem, sem prej ušla domov user posted image

Blanči res ste lepi user posted image

Sonček33 hvala user posted image

Lučka hvala za razlago glede sluzi. BTW še vedno vztraja.

Larica pocajti se lubica.

Šuki kako si?

Zarči pa ti?

Vita in Pikovit vso srečo jutri. Lepo sprejmita svoje pikice user posted image

T1979 in Špelka super opravita jutri na UZ user posted image

No...da malo pokomentiram današnji UZ. Nisem preveč navdušena user posted image

Na bogi desni strani sta 2 folikla 8 in 10 in nekaj mini, mini.
Na levi pa 3je in sic 14, 16, 17.
Sem pa vesela, da je bil Zorn, ker on dejansko vse prešteje in pove.
Zorn je komentiral, da tole bo pa mal zakomplicirano user posted image
Ne vem pa zakaj me je ju3 naročil, ker ni šans, da bi bile kaj dosti večje. Pred ponedeljkom, torkom stopka ne bo padla. Torej punkcija v sredo ali četrtek.
Bomo videli, če bo ju3 kaj boljše, oz če mi bo dal kakšen cetrotide (? a sem prav napisala?)

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
24.1.2009 17:04:38   
Vitaebella
KOMAJ, KOMAJ ČAKAMuser posted image user posted image user posted image !!! HVALA BAB'N'CE....user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
24.1.2009 17:07:48   
BarbiG

Novičke so pa takšne, Žižek ima jutri, 25.1. spet UZ, na eni starni ima 2 folikla, na drugi stani 3, največji je velik 17.

Tako, pri nas je pa situacija malo drugačna, in sicer naš folikel je počil, kar sem jaz vedno govorila, da bo. Tako, da imamo ET v četrtek 29.1.. Sedaj pa  lahko 3x ugibate, kdo je v četrtek zadolžen za punkcije in ET-jeuser posted image user posted image user posted image

Odlično sta to zrihtale!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober dan. Madona, če se hočem čez vse vaše poste prebit rabm glih dopust vzet. Se mi ful pozna, ker dva dni nisem bla nč gor-moje malo dete ima škrlatinko.

No kokrkol že, pridružujem se čestitkam, mismis zate pa bom držala pesti v četrtek, da se bosta pikici odločili dobesedno prilepit na mamico.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
24.1.2009 17:09:50   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Punce,

pravkar sva se z dragim pogovarjala o tem ali je možno, da se od 9 pridobljenih celic, niti ena ne oplodi...
V nedeljo imava ET, pa se sprašujeva, če lahko doživiva kakšen šok, ko prideva v Postojno.
Se je kateri to že zgodilo?

Hvala za odgovore in lahko noč

Vitaebela samo pozitivne misle. Nič se ne ukvarjajta s tem, kaj vse gre lohk narobe. Že Murphy nas dostkrat zafrkne. Držim pesti da bo jutri vse OK in boš čez 14 dni zagledala user posted image user posted image .

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
24.1.2009 17:14:53   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Najprej dobro jutro.
Jah, takole je pri nas po žingani noči. T1979, se sprašuješ kako to sej sva govorili ob 10h. Ja to je vse res ampak sme šla takoj po tel. pogovoru nazaj spatuser posted image user posted image user posted image . Zdej pa najprej

mišmiš in gigi1, HURAHURAHURA in že navijam za jutri

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ
    Pikovit - ET
 Vitaebella - ET
 Spelka12 - 1.UZ

Drugač pa punce, včeraj sem  full uživala v vaši družbi. Lepo si je bilo izmenjat par lepih in tudi ene par slabih izkušenj iz oči v oči! Sem vesela da sem vas še v živo spoznala in vas še bolj vzljubila!! user posted image user posted image  - je pa tudi za tiste ki jih ne poznam še v živouser posted image

Se pridružujem navijanju. Sem pa tud jaz po tihem upala, da bom prišla v Kongo, da vas spoznam še v živo, vendar sem se v zadnjih letih odkar imam svoja miškolinčka navadila, da raje nič ne obljubim, ker je bilo ponavadi tako, da je kdo zbolel. In kaj se je zgodilo? Tud tokrat je imel Murphy roke vmes - moj mali miškonček ima škrlatinko. Sicer pa me veseli, da ste se imele lepo.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
24.1.2009 17:22:18   
BarbiG
Punce prosim za eno pomoč Prvič sem se znašla v situaciji, ki mi je popolnoma neznana. V četrtek sem dobila izcedek kot vsak mesec ko nastopi user posted image . In potem po parih urah se ulije. Zdaj pa od tistega izcedka naprej ni nič več. Res ne vem kaj naj si mislim. A je možno da je zdej tm dol vse u rit, tako zmešano, da telo sploh ne ve kaj mora počet ali je to mogoče tudi poseldica jemanja 7-Keto, Q10 in Centramed Mami. Res sem čist brez idej, kaj je to zdaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
24.1.2009 17:30:56   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Punce prosim za eno pomoč Prvič sem se znašla v situaciji, ki mi je popolnoma neznana. V četrtek sem dobila izcedek kot vsak mesec ko nastopi user posted image . In potem po parih urah se ulije. Zdaj pa od tistega izcedka naprej ni nič več. Res ne vem kaj naj si mislim. A je možno da je zdej tm dol vse u rit, tako zmešano, da telo sploh ne ve kaj mora počet ali je to mogoče tudi poseldica jemanja 7-Keto, Q10 in Centramed Mami. Res sem čist brez idej, kaj je to zdaj.user posted image user posted image user posted image

BarbiG, vse je možno! Sploh v medicini. Če pa jo še dva dni ne bo, Naredi test...

LP tudi ostalim sobotnim pohajačkam!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
24.1.2009 17:32:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči pa ti?

ja jaz pa čakam tebe in lepe novičke. Saj veš, srčice s slabšimi rezultati so nosečke, me jata liderji pa še kr čakamo. Tak da babnca moja glavo gor.user posted image user posted image user posted image

Že tri dni sem več al manj sama doma in se mi blede od dolgega cajta. Bajto sem spucala v nulo (okna sem pustila za lepše vreme), avto mi je mož opral,......čist se mi bo odkloplo, pa še cel teden moram bit doma...user posted image user posted image user posted image ... A lahko kateri kaj spletem slučajno? Zdaj ko so pletenine nazaj v modi....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
24.1.2009 17:36:23   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči pa ti?

ja jaz pa čakam tebe in lepe novičke. Saj veš, srčice s slabšimi rezultati so nosečke, me jata liderji pa še kr čakamo. Tak da babnca moja glavo gor.user posted image user posted image user posted image

Že tri dni sem več al manj sama doma in se mi blede od dolgega cajta. Bajto sem spucala v nulo (okna sem pustila za lepše vreme), avto mi je mož opral,......čist se mi bo odkloplo, pa še cel teden moram bit doma...user posted image user posted image user posted image ... A lahko kateri kaj spletem slučajno? Zdaj ko so pletenine nazaj v modi....user posted image user posted image user posted image
Jest se ti z veseljem ponudim, nogo imam 39, lohka pa kake miniaturne copatke narediš al pa kako mini kapouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
24.1.2009 17:40:28   
Shuka
ojla miške piškeuser posted image

Navijam

Nedelja, 25.01.
T1979 - 1.UZ
Pikovit - ET
Vitaebella - ET
Spelka12 - 1.UZ
Gigi - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
24.1.2009 17:40:38   
T1979

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image Navijam zase user posted image  in za vse ostale. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
24.1.2009 18:11:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Jest se ti z veseljem ponudim, nogo imam 39, lohka pa kake miniaturne copatke narediš al pa kako mini kapouser posted image

copatki so preveč zakomplicirani, si smešna....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
24.1.2009 18:19:38   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

copatki so preveč zakomplicirani, si smešna....user posted image user posted image user posted image
Sem user posted image user posted image user posted image , zato sem pa to napisala, pa da tebi ne bi bilo dolgčas, da mi ne znoriš doma, sicer maš pa pravi recept zoper tega, mene rajcaš po mobitelu s štrudlom, če dobro da mi nisi slike poslala, k bi se kr do tebe zapeljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
24.1.2009 18:21:55   
miska73
Pozdravljene pupe.

Vidim, da je včeraj Kongo uspel. user posted image
Mi je hudo, da nisem mogla včeraj priti.
Še posebaj, ker je prišla tja tudi naša super kravica, ki jo že močno pogrešam.
Ja nič, pa naslednjič.

Mišmiška če pa tokrat ne rata, k te bo od A do Ž prektično poštimal Dr.seksi, pol pa tudi...

Žižetka a mi napačen jajčnik skoz stimuliramo... dej mal pomisli, kaj bi bolj palilo na tvoji desni strani.

Zarja jst naravnost obožujem pletenine. Bi mi recimo kakšno oblekco tko mal nad koleni nardila user posted image

Pikovitka ti pa jutri po otročke. Bom držala pesti na rokah in nogah ter močno mislila nate jutri. Saj kakšne stimulacije pa ne potrebuješ tik pred zdajci slučajno... user posted image

Blanč ma si taka hot nosečka v tisti majčki

user posted image in Zvezdica, kaj zdej, a bomo kej začel dihat, al še kr nič...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.1.2009 18:22:28 >

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
24.1.2009 18:22:47   
Grethy
Gretka, kaj je danes spet nočna na vrsti. Kako si mi ti, a zadnje čase kaj user posted image

miška moja draga evo ne vem zakaj nebi, to je vse kar nam je ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa če ni odveč, je tko fletno, da bolj ne more bit ... smo dali vse na off in user posted image res iz užitkov, pa če nam kdaj rata al pa ne ...

... tvoji vmesni rezultati so lepi lepi in še Dr.Čedni bo imel polne roke dela v četrtek s tabo, tako da bo vse kot si želiš ... mislim na vas !!!! user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
24.1.2009 18:23:51   
miska73

JUTRI DOGAJA

T1979 - 1.UZ
      gigi1-UZ 
 Spelka12 - 1.UZ 

Pikovit - ET
 Vitaebella - ET

user posted image

Dobr zrihtite jutri bejbike. 

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
24.1.2009 18:24:00   
Rakica_80
Navijam

Nedelja, 25.01.
T1979 - 1.UZ
Pikovit - ET
Vitaebella - ET
Spelka12 - 1.UZ
Gigi - UZ

Navijam še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečno punceuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?