Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:12:26
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: netki lex...kuga je pa ušpiču dec??? bi mogo prit home, pa je raje na službeni žurki - tu bi tud jaz dobila totalni po.pizditis tipičen dec
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:12:30
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa nima....je predpotopna...in je od tašče tak bi že na začetku povedla, pa bi ti rekle, da se nič ne da ma spet sem pod mizo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:12:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:13:23
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa bom jaz jutri našega strica vprašala če se da tud s ta velikimi take ma stric najraj, trust me ! ma niste normalne.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:13:43
|
|
|
|
dzanika
|
mene že trebuh boli od smeha dons.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:13:44
|
|
|
|
lex
|
leteči puter na koroškem bi mela zobozdravnika - tu pri nas nič ne gre dol ( vuzenica ta zadnjo selo ko sneži, pa če je drugot že pol metra snega)
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:14:08
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa bom jaz jutri našega strica vprašala če se da tud s ta velikimi take ma stric najraj, trust me !
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:14:35
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa bom jaz jutri našega strica vprašala če se da tud s ta velikimi take ma stric najraj, trust me ! piz. da ni videt ma same tete z malimi
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:14:49
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa nima....je predpotopna...in je od tašče tak bi že na začetku povedla, pa bi ti rekle, da se nič ne da ma spet sem pod mizo. prid ven
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:15:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:15:44
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa bom jaz jutri našega strica vprašala če se da tud s ta velikimi take ma stric najraj, trust me ! piz. da ni videt ma same tete z malimi upraši kaj ma rajš: male al velke
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:16:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex bom jaz jutri našega strica vprašala če se da tud s ta velikimi OMG ... nehajte, no s takimi! Vem, vem, cas je, da grem. Shit, kolk je ze ura .... Se eno slikico za lahko noc vam prilepim, pol pa v mizule!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:17:52
|
|
|
|
netki
|
ej babe jst grem, vsi spijo jst se pa naglas režim tuki..... uglavnem jutri se bomo sankali, da moj sine vidi kaj so to sanke....upam da jih bo uspel spoznat..... ajde, pejte spat.....da ne bo zjurei preveč za brat nočka
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:18:20
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa piz. da ni videt ma same tete z malimi koliko jih pa ma ? who knows - še ni katera resna - mi bi pa radi eli še kako sorodstvo pa ni zaiteresiran
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:18:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
tisto o stricu s ta velkim sem pa tko dolg klofala reply, da ste me cist prehitele ... vidim pa, da smo zdaj julijke pa cist enako zacele razmisljat. Saj smo ze kot stari zakonci
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:18:55
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Če je zdrava ji ne dam fiziološke v nosek,ima prevečkrta polnega in je noče mučit ko je zdrava. Punce nočko, postelja me kliče Tian je pa kr navajen in lepo prenese tisto eno kapljico, samo on je bil do zdaj samo 2x prehlajen, pa še to kritično samo 2x po dve noči. Moram potrkat. Drugače pa kolk je smešen ko ugotovi, da je kaj zanič za jesti. Usta drži skupaj ko pribit , tudi če ga požgečkam jih skuša skupaj tiščati. Kolk je smešen. HB smo imeli danes zadnji dan zdravil, ker to je bilo že noro, vse variante sem že poskusila kako mu to dati v usta. Pa danes je stakim veseljem usta odprl ko sem mu dala riž s korenjem in ko je to dobil, se mu je najprej začelo dvigovati, potem pa je spet usta skupaj tiščal tako močno, da je še ustnice notri spodvil. Božček, ta hrana mu pa res ne gre.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:19:31
|
|
|
|
dzanika
|
tut jaz grem spat! Nočko!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:19:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:20:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem se uspela vklopit - me je umpalumpa nagovorila, da pridm malo pogledat - sem se pa nasmejala in vam vsem želim lahko nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 23:21:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:21:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:22:20
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa who knows - še ni katera resna - mi bi pa radi eli še kako sorodstvo pa ni zaiteresiran kolk je star? moj brat je 21 pa tut nič ne kaže na karkoli resnega! eh tvojmu bratu bi lahko bil že skor foter
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:23:13
|
|
|
|
lex
|
glu moja je zadnjič prav glavo vstran obrnila, ko sem jo hotela na hranit nič grem jaz tud nočko
< Sporočilo je popravil lex -- 23.1.2009 23:25:28 >
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 23.1.2009 23:24:11
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa nočko še od mene glugluglu pa zanimivo ane, kok misliš da bo otrok jedel, pa ne pa ne po žlici... moj tudi štrajka že dva tedna, sploh ne vem, pet žlic pa konec pa usta skup in jok. ja pa ko ne moreš samo eno žlico tega skuhat, ampak je kar nekaj tega, ker drugače ne gre. Prej lupiš, sekljaš, režeš, kuhaš, traja najmanj pol ure vse skupaj,... na koncu pa vse stran vržeš
|
|
|
PORODriba5KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROKNARAVNO (
83%)
CARSKI REZ (
17%)
Število vseh glasov: 211Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!