rovar_ka
|
Hojla babuške! Najprej netki & blacky - super sta vidve porihtali našo uvodno stran, bravo, res sta se potrudli Mi smo imeli tukaj ta večjega škrata (beri Tajo) in seveda ni pol časa za RR. Sva se z dragim odločla, da ji omejiva čas preživet za računalnikom, ker otrok sploh ne zna več drugega kot gledat winxic in igrat igrc na compjuteru. Totalno nezainteresirana za druge stvari.. Tako da smo se odločli, da je lahko na računalniku kako urco, in da lahko pred spanjem gleda risanke tu gor, ker tv ni ok, mora bit na računalniku Tako da se raje učimo abecedo in take zadeve. Ah, kje so časi, ko smo otroci gledali "zdrave" risanke.. Tamala živi v nekem čisto svojem svetu - mislim da v svetu Winxic Metuljček - mislim, da si spraševala, če je katera gledala 5moških. com ali 5žensk.com - jaz sem gledala oboje. Sicer so mi bili oboji noro všeč, mogoče pa malo bolj ženske, ker je skoz neka rdeča nit. V glavnem, oboje toplo priporočam, ne bo vam žal Auroraa - gledala video malega Matica - kak se lepo gor postavlja, pravi cuker mali slikice vseh, ki ste jih limale - netki, blacky, hruškica, putrček... - lepe, res lepe julijčke smo naredli blacky - že spet - tista torta višnjeva - sem skoraj oke zgubla tu gor na računalniku - bi jo zmazala dok si reko keks A ste vidle to, da so na youtube posnetki brez zvoka? Zaradi avtorskih pravic đizs, to mi je bla najbolj cool stran EVER!!!