Anonimen
|
nena30... n očem te nič plašit, da ne boš mislila. Ker pa si vprašala, ti bom povedala. Zame splav ni tabu tema. Men je pogovor o ss-ju pomagalo, da sem to prebrodila. Bilo pa je na kratko tako: Ko sem šla zjutraj na WC in predno sem se obrisala, je naredilo pok. In voda mi je odtekla. Brez kakršnih koli znakov prej. Jst sem se dobro počutila. Nobenih krčev nikoli, nobene krvavitve, ali kakršnih drugih problemov. Samo od sebe je prišlo. In ko so me ob 6h zjutraj sprejeli na ginekologiji v Trbovljah, me je imela sestra za noro. Poleg tega sem pa še v Logatcu pozabila zdr. kartico. Tako da sem imela res probleme. Ampak počutje, razen tega, da sem bila spodaj mokra, je bilo v redu. In ko me je dežurni G. pregledal, je srček mojega fantka še bil. In z njim je bilo vse ok. Rekli so, da je tudi z mano. Splavila sem pa šele drugi dan. Tiste kemikalije, ki delajo umetne popatke niso pomagale. Krčev nisem imela tudi po tem. Niti kaplice krvi ni bilo. Tako da so mi naslednji dan dali dve injekcije, po katerih sem bruhala žolč in driskarla. Takrat pa je moj otročiček prišel ven. In ko sem vprašala zakaj je do tega prišlo, mi ni znal noben odgovorit. MOj g. iz Logatca je rekel, da sem fasala eno vnetje. Kakšno pa nima pojma. POleg tega pa tudi izvidov nisem nikol dobila. Razen dvakrat položnico za plačat spalv in prenočišče v bolnici Trbovlje. In to vse zaradi sestre, ki me je sprejela, ker ni verjela, da je res urgentno, čeprav ji je G rekel. Ups, zdej sem pa še par stavri napisala, za katere nisi spraševala. V glavnem nena30... lepo se umiri, zdravo jej (vitamini), sicer pa drugega ne vem. Verjemi, vse bo OK.
< Sporočilo je popravil gantar -- 22.1.2009 22:26:45 >
|