Blacky30
|
Eh, idi se solit, lex, jaz sem tudi bila prepričana, da imaš ti vročino. Si pisala tak besno in tak zmedeno, da sem vse narobe zastopla. Ojej, boga Vita, evo zanjo . Upam, da je do zdaj vročina že padla. Eh, lejli nimaš kaj zamerit, itak ne bereš za nazaj. Mojcek, jaz sem obrazec za podaljšanje porodniške dvignila na CSD. Lahko ti P napiše priporočilo, jaz je nisem prosila, ker je nekaj jamrala, pa sem lih tak dobla podaljšano. Karamela, lex, krasne fotke!!! Metuljcek, vauuu, tebe pa res meče. Itak imaš jagode vsakodnevno na jedilniku, potem pa te še ponoči Jan Plestenjak preganja. Jaooo, bejba..... Se sploh nisem začudila zadnjič, ko si nam maskoto poiskala, če je ne bi vidla, bi vedela,da je nekaj z jagodami. hec, hec......da ne bi kaj zamerla. VAuuu, Saška je nosečka???? Nisem vedla, je nazadnje nekaj mutila v intervjujih. Mirjam, recept prosim za to čudo testenin z japkami. Tinky, že spet generalka?!?!?!?? Pa če ste se komaj vselili. Al pa midve narobe pojmujeva besedo "generalka". To pri nas pomeni vse elemente ven zložit, pomit police, vse nazaj not zložit, vse obleke presortirat, skratka pospravit omare, vso tako delo, ki se ga ne lotiš vsak dan. Vidva pa to delata vsak teden???? Al vaju čaka samo obično pucanje? Puzzli so že na tleh, čakajo Tejo, da se zbudi, pa malo se morajo preluftat, ker res smrdijo. Metuljcek, včeraj je Teja jedla brokoli, korenček in bučke in to je ob polnoči tudi pokakala. Pa zdaj zjutraj me je čakala še ena taka porcija. Aja, btw. netki je odprla 8. del, ker smo zdaj na 7., veš???? Zato pa se mi je zadnjič zdelo čudno, kak bi ti rada odprla 10. del, če pa je še en vmes.Pa sem mislila, da si pač sentimentalno vezana na 10-ko, kot je karamela na 6-ko. Torej si se zmotila in bi rada odprla 9. del???
|