|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moški, ah...
23.1.2009 10:06:10   
komarka
Js znam sicer bit pametna, pa drugim napisat, da se je treba pogovarjat bla bla bla

Ampak kako za user posted image se vam rata pogovort s partnerjem ob konfliktih? Ok, sej sem se ze mal naučila manj scene delat in teater...poslušat do konca in pol vprasat ce sem prav razumela...

Ampak moj je kuj uzaljen(ok ne kuj, ampka za moje pojme prehitr), če mu povem kaj mi ni kul oz da bi rada kej drugač.
Ravno včeri je bla ena taka scena!!!!

Naprimer: miljonkrat sem mu ze povedala na vec nacinov, da se js ne morem ob kosilu pogovarjat o tem kaj globoko v sebi dozivljam, sploh če je kaj tezkega in še bolj sploh ce je v zvezi z nama. On pa men "pol si pa sam kriva". Da bi ga brcnla nekam!!!!user posted image

Pa konkretne primere(besede) mi anpište, ker teorije(ala pet jezikov, moški so drugacni) mam že polno glavo!user posted image
Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moški, ah...
23.1.2009 10:10:57   
Anonimen
Midva se pogovarjava zvečer ob piruuser posted image
Ne resno, ugasneva tv in čebljava.
Pri kosilu pa se tud jaz neb hotla o resnih stvareh pogovarjat.
Je pa tud moj hitro užaljen in kar vstane in gre. Jaz pa za njimuser posted image
Čeprav včasih pa tud pustim da pregrunta, pa kasnej nadaljujeva.

(odgovor članu komarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2009 10:14:32   
Najaa
Moj tud rad načenja teme ob kosilu... Kadarkoli pač, ko meni da se je treba pogovorit. In ob kosilu me dobesedno tek mine, ker mi ni do razčiščevanja.
Pogovr je včasih otežkočen, ker je 10000% prepričan, da ima prav. In je treba biku dokazovat in ko dojame, da le nima prav... no takrat pa pogovor steče. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2009 10:17:19   
higuys
joj ni varjante pri kosilu se z možem pogovarjat.....glavno besedo ima mali user posted image

Zvečer se pogovarjava, malega spat...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2009 10:22:21   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Midva se pogovarjava zvečer ob piruuser posted image
Ne resno, ugasneva tv in čebljava.
Pri kosilu pa se tud jaz neb hotla o resnih stvareh pogovarjat.
Je pa tud moj hitro užaljen in kar vstane in gre. Jaz pa za njimuser posted image
Čeprav včasih pa tud pustim da pregrunta, pa kasnej nadaljujeva.

Kolk mi je to znano user posted image ...
Jaz zase vem, da za kakšne težke debate nisem vedno razpoložena, sploh pa ne pri kosilu, največkrat jih obdelava preden greva spat, takrat je mir in se da o teh stvareh pogovarjat.
Načeloma pa se usedeva, ko prideva iz službe spijeva kavo in predebatirava vse živo. Je pa itak tko, da jaz tud za minuto nisem tiho in čebljam cel dan user posted image ...

Če pa pride do konflikta, pa počakam da tista t'huda užaljenost in jeza mine, potem se da pa vse zmenit, pa če ga lovim po celem stanovanju user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2009 10:25:08   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

In ob kosilu me dobesedno tek mine,

Mogoče je pa to namen naših možev. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2009 10:36:31   
CLAUDY11
najbolje se je pogovarjat v avtomobilu ker ti tam ne more nikamor uidituser posted image   res pa je da ne preveč hude teme da se kam ne zaletite!!! 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2009 10:37:12   
os*
pod vse kar ste napisale se podpišem....
moj se tudi takooo hitro užali, da uf....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2009 10:42:33   
Felicita
pri naju je glih obratno... on beza in beza in beza in beza dokler ne povem kaj je narobe. če jest znorim more bit res hudo že... kakorkoli, ni neki časovno omejeno, je pa ponavadi precej glasno in z moje strani jokajoče.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2009 10:45:44   
lelaval
Take debate pustiva za zvečer ob čiku in piru

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2009 10:48:27   
mojamura
ja tudi moj se hitro užali in velikokrat dela iz muhe slona. pa vedno govori, da se moram jaz spremeniti, da imam jaz napake...pa če mu jaz začnem kaj o naju, enostavno vtihne in jaz vodim monologe....pa ga vprašam, kaj ne boš nič dodal? on pa...pa kaj naj, če je vse brez vezeuser posted image user posted image user posted image

počasi se mi zdi da je on na eni jaz pa na čisto drugi frekvenci. jaz mu rečem da bi se pogovarjala o naju, on pa začne z nekimi čisto drugimi stvarmi (popravilo avta ipd) enostavno se ne zna oz. ne znava več pogovarjat o naju. res je, da sem jaz včasih zmatrana ko pes pa še 2 otroka zraven....starejši gre spat ob 22.00...moj se gre potem kopat in ga po eno uro ni ven, jaz pa ga od službe, šole in gospodinjstva zmatrana ne morem čakati - ker me prej zmanjka....ali pa gre on z malim spat....ja dobesedno spat ob pol devetih....user posted image

ma ok je zmatran, razumem - on naj tudi razume, da sem jaz včasih crknjena ko pes

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2009 10:49:37   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11

najbolje se je pogovarjat v avtomobilu ker ti tam ne more nikamor uidituser posted image   

ej samo resuser posted image user posted image

midva se največ pogovoriva ravno med vožnjo....ok, nekih velikih problemov glih ne razčiščujeva.....ti pridejo na vrsto zvečer.....user posted image

moj se do pred nekaj časa tudi ni vedel pogovoriti....on ni imel nobenih problemovuser posted image  samo jaz sem nekaj komplicirala....ampak dresura naredi svoje....prej ali slej....in zdaj je zmožen se pogovarjati tudi nekaj ur skupaj....če je glih kriza....

uh, pa še nekaj.....po novem, aleluja, prizna tudi, da je nekaj naredil narobeuser posted image

pri kosilu pa ni ne čas ne kraj primeren za resne pogovore.

...vox populi...

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2009 10:52:39   
Raho
Pri nas velja pravilo: kosilo je družinski obred, zato se v času kosila pogovarja o družinskih načrtih, o tem, kaj je kdo čez dan doživel...

Vse teme, ki se dotikajo naju, najinega medsebojnega odnosa, najinega odnosa do otrok, financ ipd. se pogovarja zvečer, v miru, ko otroci spijo.

Je pa res, da ne jaz ne on ne vzkipiva takoj, saj meniva, da se o vsem da dostojno pogovoriti. Prav tako noben ne kuha mule... ali vstane in enostavno zapusti prizorišče, če mu kaj ni povšeči.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.1.2009 10:53:48   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: rija

uh, pa še nekaj.....po novem, aleluja, prizna tudi, da je nekaj naredil narobeuser posted image

A tvoj tudi?????user posted image user posted image user posted image

Nekaj je ruknilo na to naše Prekmurjeuser posted image . Pa še opravičiti se je naučiluser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2009 10:54:43   
komarka

Pogovr je včasih otežkočen, ker je 10000% prepričan, da ima prav. In je treba biku dokazovat in ko dojame, da le nima prav... no takrat pa pogovor steče.

Ja, ej js se počutim k pišče proti njemu.

IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Če pa pride do konflikta, pa počakam da tista t'huda užaljenost in jeza mine, potem se da pa vse zmenit, pa če ga lovim po celem stanovanju user posted image .

O tega se pa ne grem več! Mi je blo dost, da me je enkrat ven nagnal iz sobe!

najbolje se je pogovarjat v avtomobilu ker ti tam ne more nikamor uidituser posted image

Ja to je tud faj. pa ti ni treba v steno gldat k je tišina.

Zdej ste mi dale mal mislt, midva sva se včas take tezke teme pogovarjala med hojo, Ker js mam preveč enregije k sem jezna in je to zlo pomirjajočeuser posted image Zdej ap se nikol več sama ne sprehajava! Če je mali zraven ni isto!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2009 10:57:16   
mojamura

Moj tud rad načenja teme ob kosilu... Kadarkoli pač, ko meni da se je treba pogovorit. In ob kosilu me dobesedno tek mine, ker mi ni do razčiščevanja.
Pogovr je včasih otežkočen, ker je 10000% prepričan, da ima prav. In je treba biku dokazovat in ko dojame, da le nima prav... no takrat pa pogovor steče. user posted image

kaj mave midve istega dedcauser posted image user posted image ....ali kakuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2009 11:00:01   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Nekaj je ruknilo na to naše Prekmurjeuser posted image . Pa še opravičiti se je naučiluser posted image

no, zlo zlo ga boli jezik, če se mora opravičiti....ampak dresura dela svoje....mogoče se bom do petdesetega včakala tudi tega....user posted image user posted image user posted image  samo kaj bi se opravičeval, če pa on itak ni nikoli nič naredil narobeuser posted image  draga moja, nema tu logike user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.1.2009 11:01:28   
Akil
Med kosilom se kakšne resne zadeve nikoli ne lotiva, se pogovarjava bolj take banalne stvari takrat, ali pa si govorimo vice in se vsi trije smejimo zraven.  Resne debate pustiva za zvečer, ko mali spi. Vzame on pivo, jaz deci ali dva vina (sedaj vrečo smokijevuser posted image ) in se pogovarjava. O tem, o onem, o vsem.
Če pa že pride do konflikta, kar je redko ker je moj neverjetno miren človek, sem pa jaz tista ki rabi time outuser posted image . Grem ponavadi v kopalnico in se zaklenem za 10min, toliko da se ohladim.  Mu je to na začetku šlo na živce, sedaj je pa očitno spoznal, da se po time outu lepo pogovorima, brez jeze in kričanja!user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.1.2009 11:01:50   
komarka

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

ja tudi moj se hitro užali in velikokrat dela iz muhe slona. pa vedno govori, da se moram jaz spremeniti, da imam jaz napake...pa če mu jaz začnem kaj o naju, enostavno vtihne in jaz vodim monologe....pa ga vprašam, kaj ne boš nič dodal? on pa...pa kaj naj, če je vse brez vezeuser posted image user posted image user posted image

JA. Točno to! nardi uno dolgo faco, da kr neham z monologom, ker vidim da leti v prazno. pol pa vprašam če bo kej reku, pa dobim:"sej sem ze tko vse zafuru!"

počasi se mi zdi da je on na eni jaz pa na čisto drugi frekvenci. jaz mu rečem da bi se pogovarjala o naju, on pa začne z nekimi čisto drugimi stvarmi (popravilo avta ipd) enostavno se ne zna oz. ne znava več pogovarjat o naju.

Ja!!! Reče:"pa sej se skos neki pogovarjava!" O avtu, tamaumu, kaj je blo čez dan-sam ne o nama!!!
Al pa "sej smo skos skupi", ker smo pač v istem stanovanju, pa vsa neki svoga delauser posted image

Ampak ne boste verjel: me je zdele poklical iz sluzbe in se opraviču za vceri! Čudezi se še dogajajo!!!user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.1.2009 11:03:36   
komarka

kaj mave midve istega dedcauser posted image user posted image ....ali kakuser posted image

zgelda da je vec takih!user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.1.2009 11:13:55   
Anonimen

najbolje se je pogovarjat v avtomobilu ker ti tam ne more nikamor uidituser posted image   res pa je da ne preveč hude teme da se kam ne zaletite!!! 

Midva se resnično izogibava vožnje en z drugim....ker se zmeri kdr greva na kkšno daljšo pot skregavauser posted image
Nazadnje je blo tko k sva šla v prekmurje. Matr kolk sm preklela takrat to dolgo vožnjouser posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
23.1.2009 11:14:03   
Raho

no, zlo zlo ga boli jezik, če se mora opravičiti....ampak dresura dela svoje....mogoče se bom do petdesetega včakala tudi tega....user posted image user posted image user posted image  samo kaj bi se opravičeval, če pa on itak ni nikoli nič naredil narobeuser posted image  draga moja, nema tu logike user posted image user posted image user posted image

ja, ja - imaš prav - leta dresure naredijo svojeuser posted image . če pa je posredi še kakšen večji greh, potem pa je tako ali tako logično, kdo je v prednostiuser posted image user posted image user posted image user posted image  - pa potem se začne tudi opravičevanjeuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.1.2009 11:21:40   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: komarka

JA. Točno to! nardi uno dolgo faco, da kr neham z monologom, ker vidim da leti v prazno. pol pa vprašam če bo kej reku, pa dobim:"sej sem ze tko vse zafuru!"

počasi se mi zdi da je on na eni jaz pa na čisto drugi frekvenci. jaz mu rečem da bi se pogovarjala o naju, on pa začne z nekimi čisto drugimi stvarmi (popravilo avta ipd) enostavno se ne zna oz. ne znava več pogovarjat o naju.

Ja!!! Reče:"pa sej se skos neki pogovarjava!" O avtu, tamaumu, kaj je blo čez dan-sam ne o nama!!!
Al pa "sej smo skos skupi", ker smo pač v istem stanovanju, pa vsa neki svoga dela
user posted image

Ampak ne boste verjel: me je zdele poklical iz sluzbe in se opraviču za vceri! Čudezi se še dogajajo!!!user posted image

točno to....mislijo da je pogovor na katerokoli temo pač tisto, kar bi me rabile (kov vidimo po njihovem same probleme), pa magari je tema pogovora avto.

jaz mi smo po njegovem tudi skoz skupaj, ko smo vsi doma, on ponavadi sedi za računalnikom ali pa je pri sosedih, ali pri svojih...pa ko pravim, da si naj vzame čas še za nas in tudi zame, pa pravi:
"ja, pa saj sem skoz doma, saj nikam nea hodim....ne grem v gostilno itd. "user posted image user posted image

pa kaj res naši moški ne razumejo o čem me govorimo?

a izgleda je tvojemu postalo jasno, da je nekaj zajebal user posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 23.1.2009 11:22:52 >

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.1.2009 11:21:49   
Anonimen

Od kdaj se ti to dogaja? Ker se je tudi pri nas spremenilo, odkar smo prišli s Prekmurja.user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
23.1.2009 11:23:51   
mojamura
ooo marija, pri nas je pa vse vrag zel, ko smo se vračali iz Prekmurja hahaha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?