Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 20:01:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Sonček BRAVO za Aleksandra Definitivno moje najbolj omiljeno ime, ki ga slišim večkrat na dan! Sicer v malce drugačni obliki ampak vseeno! ja mi ga bomo klicali Aleks ,Sašo pa niti pod razno ne
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 20:33:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita bravo za uspešne preglede . Sonček85 si ti to nam mogoče razkrila spol? Čestitke za navihanca, lepo ime. Mi ne rabimo zaenkrat še štet gibov, ker naš mali razgraja v mojem trebuščku. Ponoči od 1.30 do 5 zjutraj mi ni pustil spati. Zgleda, da mu je blo malo dolgčas, pa malo se mu je kolcalo, ajajaj . Da bolečin v bokih spoh ne omenjam, ker nisem navajena spat na bokih, na trebuhu zdaj res ne morem, če pa se obrnem na hrbet, me pa začne v trebuhu čudno bolet. polsedeči položaj tudi ne gre, ker me pol matra križ. Ja zdej pa sam še jamram, ampak nič hudega ni tole, sam da bojo naši sončki zdravi . Še naslednji teden imam dopust. Jupiii! vaš je pa pol isti ko naš tud pri nas se žurka ponoč začne, pa kolcanje , pa to tak da se včasih začnem prav naglas smejat....Pa tudi kar se bokov tiče, naj te potolažim da tudi mene vse boli, in ne najdem pravega položaj. AMPAK BOMO ŽE POTRPELE...še mal
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 20:40:39
|
|
|
|
sonček85
|
pozabila se povedati da sem na tokso še kar negativna
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 20:49:30
|
|
|
|
*Junona*
|
Ja, super. Bodi vesela. Tako mora tudi ostati do konca. Upam, da sem jaz tudi.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 20:49:47
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: diti Ojla! Junona, poslala sem ti z.s. Sonček in Detelja, kaka lepa bušija, pa tako ogromna! jaz pa nisem nardila še nobene slikce svojega bušija bo treba čimprej! kaj srečanja v Celju pa ne bo? Ljubljane prav nič ne poznam Danes sem kupila pa r cotk v babycentru, so imeli vse že dodatno znižano, tako da sem dala za posamezno cotko največ 2 evra nič, gremo spat lp, Diti Hvala, grem kar prebrat.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 20:50:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 frutolina:ja res je in evo za začetek ,a bo ta dobra DITI:Ja Celjanke in okolica ,če ste za srečanje tudi da se me dobimo ,pa še potem če se zmenimo za Lj lahko naredimo srečanje da se spoznamo najprej v Celju pa gremo ko bo potem še v LJ Celjanke javite seeeeeeeeeeeeeeeeeeee in vse ,ki bi želele priti tudi v CELJE/LAHKO TUDI NA zs Jaz sem zaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 20:50:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Še nekaj: Kako pa občutite kolcanje? Jaz lahko da sem ga že, ampak nisme vedela, da je to to.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 21:13:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ja, super. Bodi vesela. Tako mora tudi ostati do konca. Upam, da sem jaz tudi. sem vesela ,sam tak fris sem naredila k sem pozabla.Ja no pa saj veste nosečniška skleroza kolcanje:ko se buši premakne na veliko potem pa mine in ni brcik,no tako je vsaj pr nas.Kako pa ostale
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 21:26:57
|
|
|
|
*Junona*
|
Men se pa zdi, da se to drugače občuti. Sem enkrat brala, da kot neko enakomerno brcanje
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 21:36:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Men se pa zdi, da se to drugače občuti. Sem enkrat brala, da kot neko enakomerno brcanje potem pa ne vem kja meni to dela.No rem počas v ležeč položaj ,mali pa razgraja ,se vidi da se večer bliža nočko vsem skupaj
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 21:36:36
|
|
|
|
sonček85
|
junona:vso srečo jutri
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 21:39:10
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 frutolina:ja res je in evo za začetek ,a bo ta dobra mljask mljask...dobra je, dobra Kolcanje: ja, jaz to čutim tako kot nek močnejši utrip na kratke intervale... če da kdo roko gor,ravno tako čuti. Traja pa par minut ( od 2 - 15 minut pri meni no). Prav čuti se kot da bi ga dvigovalo potem se pa bošček mali znervira in se cel premetava..pa mu nič ne pomaga. papa...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 21:43:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Men se pa zdi, da se to drugače občuti. Sem enkrat brala, da kot neko enakomerno brcanje ja tko nekak se čuti kolcanje, je nežnejše od brck, pa kr zaporedno. Men je tak smešn, ko se mu kolca, v bistvu kot da bi me žgečkal pod kožo, čist poseben občutek, zgleda da je malček v takem položaju, da me to brburčkanje žgečka.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 21:47:10
|
|
|
|
Pat74
|
Sonček85 za Aleksandra, torej so aprila nedvomno fantje v vodstvu, razen, če boste vse, ki ne veste/nočete vedeti rodile punčke. Jest bi tud zdejle en sočen kos torte, čeprav si je nisem zaslužila , nč grem takoj eno griotto pojest. Kolcanje: mislim, da ste že prav opisale, kako zgleda - je lep občutek, a ne? Zdej pa MARŠ spat!!!! No, jest grem še mal Columbota gledeat, čeprav mislim, da sem ta del že gledala - čakam na uro 10, da dam prat.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 22:11:03
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona:vso srečo jutri Hvala. Se slišimo jutri. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.1.2009 22:31:30
|
|
|
|
angelito
|
soncek => cestitke za fantka junona => mislim nate kolcanje => jaz tudi cutim kot enakomerno utripanje tik pod povrsino ali pa brbotanje, kot je to opisala brigita23... po mojem je to to... nocko bejbe...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 8:30:09
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Sonček BRAVO za Aleksandra Definitivno moje najbolj omiljeno ime, ki ga slišim večkrat na dan! Sicer v malce drugačni obliki ampak vseeno! ja mi ga bomo klicali Aleks ,Sašo pa niti pod razno ne Even better kolcanje mislim, da naš mali koderček tega 'še ni vzel v buši-šoli' za enkrat se je 'naučil' kako mamico zbuditi točno ob 4h zjutraj, kako mamici povedati, da mora na kosilo, kako mamico nežno pobožati ter njegova najljubša igra 'mamica ugiba - ali je ta izboklinica rokica, nogica, ritka ali kaj drugega'
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 23.1.2009 8:36:46 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 8:48:29
|
|
|
|
lili82
|
Evo še našega bušija pri 29t 1d...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 10:02:58
|
|
|
|
sonček85
|
pat:ja nedvomno so fantje upam ,da si si torto vseen vzela ,saj je je za vse dovolj cveta.ja mislim ,da naš tudi najbolj ve da mora povedati mamici da se je zbudil,nampreč vedno okoli 7-8h k bi še mami spala začne na veliko brcat,pa ponoč k grem na wc obvezno brca lili:kako lepa slikica k je srček gor narejen s tvoje roke zdaj grem pa pospravljat
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 10:10:27
|
|
|
|
ella.
|
Jutro, kroglice lepe, kaj jest preberem??? SONČEK je razkril lulčkaaaaaaaaaaa ok, ne svojega, od Aleksa FUl vesela, čeprav sem se čist zmotila, ker sem ti eno malo Štajerko napovedovala :) Sonček, še to mi povej, ker se na slikci malega slabo vidi...ali prav vidim obrazek in velike črne okice??? Noro...sapo mi jemlje,, kaj vse lahko vidimo že zdaj... bravo, bejbi!!! Junona; zakaj pa ti meni na ZS ne odgovoriš? Lili82; fantastična slikca, trebušček in mamica ima lepe rokice :) Kolcanje...moj samo prevale dela, se mi zdi, pa boks trenira, pa taekwondo pa še kej....zgleda, da ga joga zaenkrat še ne zanima :)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 10:27:18
|
|
|
|
NinaMM
|
Jutro! Joj, kakšne pridne čveke ste ... Komaj dohajam. Sem tudi jaz dala nekaj slikic v album :) Lep dan vsem. A, Sonček - za seznam. Naslednji pregled imam 4. 2. Drug teden sicer dobim Rh- pikico, ampak to ne šteje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 11:01:47
|
|
|
|
Pat74
|
Dan, ma lepi bušiji - jest pa svojga ne bom na ogled postavla, smo bolj sramežljivi . Naš fantič je tudi en velik zaspanček, v glavnem me kar pusti spat ponoči - razen ko skočim na WC malo pobrcka, pa pol ob 6-ih zjutraj mal, češ vstani in pejt skuhat kavo pa zajtrk pojest, najbolj pa je aktiven zvečer.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 11:05:45
|
|
|
|
janja*
|
Sonček 85 super za fantka in še lepo ime bo imel.Bušija imaš tudi zelo lepega. Detelja tvoj buši je tudi zelo lep in velik. Lili82 tale buši pa je tudi za okvir. A katero moti otrdevanje trebuščka.Včasih je tred kot kamen.Če se to zgodi večkrat na dan me potem kar malo skrbi,ker mi je ginekolog rekel,da se prevečkrat to ne sme zgoditi.No misliti pozitivno pa bo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 11:08:01
|
|
|
|
Pat74
|
Janja saj piješ magnesol? Drugač so pa to braxton-hicksovi krči (upam, da sem prav napisala!).
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.1.2009 11:13:53
|
|
|
|
janja*
|
pat74 nič mi ni rekel, da naj kaj pijem magnesol.A bi mogla?Pri vseh prej mi je tudi otrdeval trebuh ,pa nisem jemala magnesol šumeče tablete.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?