Netta
|
sasi - želim vam, da se čimprej pozdravite lejla - optimizem, pa kavbojke na steno obesi in bo dobra motivacija, da jih še enkrat oblečeš lumpa - kaj pa če bi vidla vseeno šla do zdravnika, ker tole je pa edaj že kar nekaj stvari za pokazati.. coraly - pri tebi se pa dogaja zadnje dni ane...ja tudi jaz ne prenesem ljudi, ki rinejo vame...potem pa da še smrdijo ali imajo kakšen čuden zadah, OMG! jaz ti lahko pošljem paparico, tako da kar pošlji mi mail! aha, vidim da se je že en kup jih javilo...verjetno že maš... neboglasnica - vi ste pa tale trening za DD resno vzeli...komaj čakam da vas spet vidim na TV! a se lahko prijavijo le polnoletni, ker imam občutek da bi se Sara ful dobro odrezala v oddaji! levinja - a bi ti meni lahko presnela ta CD od vzajemne in poslala...ga poskušam že lep čas dobiti??? almera - saj jaz tudi še nebi delala testov, sem pa že imela eno M pred tremi meseci za dva dni (no vsaj mislim da je bila) in pol je spet ni bilo, pa potem nekaj takih čudnih znakov, ampak so izgleda vse le hormoni od dojenja...sicer pa ne načrtujeva kaj pretirano, ampak sva se popolnoma prepustila: ko bo bo. v bistvu si od vsega najbolj želim, da bi šli trije meseci mimo in bi šele potem ugotovila da sem noseča, ker pri ani je bilo to najbolj stresno obdobje, prav tako tudi čakanje na plusek vsak mesec... vreme...danes zjutraj pri nas jasno, piha pa kot .... sasula - za tolo bolezen pa prvič slišim...tudi mene zanima kaj je to...pa zanimivo ime sta izbrala...od kje ideja?? tudi mi smo začeli kar takoj z dvema obrokoma GH! Riž - dajem oboje...kosmiče in pravega lex - danes je nov dan, počutje boljše? kako je Vita? dzanika - tudi za tvoje počutje blacky - ja, Teja je pa res čisto tvoja flower -WB, tole pa je šit, da prideš iz dopusta bolan...upam da se čimprej pozdravi revček! populis - svetovne fotke in komentarji; tale tvoja Lara ti bo še dala vetra, boš videla netki - super za 8. del benigni mioklonus - evo našla odgovor kaj je to: Mioklonus so kratki in hitri zgibki (kot bi oplazila elektrika) in kot ime pove, so benigni-neškodljivi. Ponavadi jih vidimo v spanju, pojavljajo se od prvega dne življenja do nekako najkasneje 3. leta, značilnost pa je popolnoma normalnen EEG posnetek. Prenehajo, ko dozorijo spalni vzorci. Kaže se kot ritmični mišični zgibki med uspavanjem ali spanjem, ki pa jih ni, če je otrok buden. Pri razvoju te "motnje" ima vlogo prehodna motnja izločanja nevtrotransmiterja serotonina, morda pa tudi nekaj genetika. Spodaj je še članek, sicer v angleščini o benignem mioklonusu pri dojenčkih: [www.bmj.com] karamela - iiiiiiiiii, cuker mala!!! na sedaj se pa rolam po tleh, hudi vici lex - tudi vita je cukr...pa kake očke! ilatic - OMG, tale puberteta je pa sedaj hujša kot v mojih časih...ne vem kaj storiti, res ne... lahko ti pošljem le populis - no če je to res tak, potem bo tudi naša kmalu shodila, ker jaz sem že pri 8. mesecih okrog tacala
|