Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:52:44
|
|
|
|
arabela*
|
oooooo,lara
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:52:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: morango Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? . ta večja dva ne več prvega pa drugega sem mela od začetka v zibki pol pa v posteljci zdej marijo mam pa že od začetka v posteljci A ni eden že 12 let star?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:54:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...croftova pa je v napadu ..... Jap...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:55:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...croftova pa je v napadu ..... Misliš SKYP.... pol tebe ne bi bilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:56:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
LARA - sej mi ne rabiš takoj odgovorit, ker vem da si zdajle zasedena, tvoja odsotnost z neta je popolnoma razumljiva in z razlogom, ki ga absolutno podpiram ampak sem spet firbčna, koliko je star tvoj sin? Sem zasedena ja... s skypom.... hahaha Moj dečko ima pa že 21 let...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:57:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...croftova pa je v napadu ..... Misliš SKYP.... pol tebe ne bi bilo Zakaj ne? SEj sm lahko na rr, skypu, msn-ju hkrati. Uh pa še kaj bi lahko počela zraven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:57:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...croftova pa je v napadu ..... Misliš Napadam sama sebe, ga ne napadem tiste torte.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:57:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: morango Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? . ta večja dva ne več prvega pa drugega sem mela od začetka v zibki pol pa v posteljci zdej marijo mam pa že od začetka v posteljci A ni eden že 12 let star? ja ta drugi pa 6 let, pa sta že oba ven iz zibke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:57:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,deca spijo kaj imaš gori rač al se še vedno švercaš dol deca spijo....., mali se sicer nekaj premetava, samo se delam kot da ga ne slišim pa moj nekaj leta v spalnico... Rač. pa mam vedno zgoraj..laptopa....če je zaseden pa grem kao v klet v pralnico, pa pol malo v fotrovo pisarno zavijem....tam mam pa 2 na razpolago.... .......samo če me predolgo ni nazaj, tak vejo da sem bla na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:58:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft LARA - sej mi ne rabiš takoj odgovorit, ker vem da si zdajle zasedena, tvoja odsotnost z neta je popolnoma razumljiva in z razlogom, ki ga absolutno podpiram ampak sem spet firbčna, koliko je star tvoj sin? Sem zasedena ja... s skypom.... hahaha Moj dečko ima pa že 21 let... vau pa ti boš lahko že kmalu nona
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:58:31
|
|
|
|
meta21
|
Ribica nabavi si skype...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:58:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...croftova pa je v napadu ..... Misliš SKYP.... pol tebe ne bi bilo Zakaj ne? SEj sm lahko na rr, skypu, msn-ju hkrati. Uh pa še kaj bi lahko počela zraven zakaj pa včasih ne moreš....ker nočeš...... ti lsicia...je preveč napeto, pa te premami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:59:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,deca spijo kaj imaš gori rač al se še vedno švercaš dol deca spijo....., mali se sicer nekaj premetava, samo se delam kot da ga ne slišim pa moj nekaj leta v spalnico... Rač. pa mam vedno zgoraj..laptopa....če je zaseden pa grem kao v klet v pralnico, pa pol malo v fotrovo pisarno zavijem....tam mam pa 2 na razpolago.... .......samo če me predolgo ni nazaj, tak vejo da sem bla na rr kaj si ti faca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:59:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem zasedena ja... s skypom.... hahaha kak to zgleda
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:59:53
|
|
|
|
pf
|
Saraya luštne punce imaš. Nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:00:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: morango Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? . ta večja dva ne več prvega pa drugega sem mela od začetka v zibki pol pa v posteljci zdej marijo mam pa že od začetka v posteljci A ni eden že 12 let star? ja ta drugi pa 6 let, pa sta že oba ven iz zibke račkapk.....men se zdi, da si ti danes malo rdečega pila ....al pa se ti na nekaj pripravljaš....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:00:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK vau pa ti boš lahko že kmalu nona supernona
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:01:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 supernona
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:01:48
|
|
|
|
gold fish
|
..men je pa blo danes tak hecno..... ...ta veliki pikec je šel na r.d., pa se spravljama, pa preden sma šla dam lubčka malemu pikecu, pa še možeku..... pa mi reče....po pameti ....pa se začne režat....jaz pa tud.... ...kaj si je mislil, da grem na ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:02:00
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: morango Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? . ta večja dva ne več prvega pa drugega sem mela od začetka v zibki pol pa v posteljci zdej marijo mam pa že od začetka v posteljci A ni eden že 12 let star? ja ta drugi pa 6 let, pa sta že oba ven iz zibke račkapk.....men se zdi, da si ti danes malo rdečega pila ....al pa se ti na nekaj pripravljaš.... jp za v napad
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:02:14
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj jo grem spet v postlo položit..................ima da spi..................
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:02:28
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj pa včasih ne moreš....ker nočeš...... ti lsicia...je preveč napeto, pa te premami Sej ponavadi mam rr odprt ampak tolk noter padem na skypu, da pozabim osvežit stran oz. pogledat na rr. Ko se pa spomnim, mi pa že pobegnete
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:02:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa ti boš lahko že kmalu nona Samo tiho!!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:03:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ribica nabavi si skype... malo razlage bi tu rabla ..kako to gre, pa to.... sem sestrično zadnjič vprašala, pa je rekla vprašaj mojo mamo(teto), ona to obvlada....ima pa 63let ..in čveka po skkypu ko zmešana.... Tak da me res zanima kako to deluje ala mesenger
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:04:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj jo grem spet v postlo položit..................ima da spi.................. jst sm že probala pa neče je še zmeraj pr men na roki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?