Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:11:46
|
|
|
|
meta21
|
Jest sem pa tolk vesela... Mojedva sta ločena od leta 86 in še kako leto pred tem sta se menda zadnjič normalno pogovarjala. Pol sta mela stike samo še na sodiščih... Zdaj je pa nastal problem, ker je moj doma tam kjer živi moja mama (kar pomeni, da jo pozna tudi njegova mama), midva pa živiva v isti hiši kot moj foter... in kar naenkrat je ratalo en kup stvari, kjer bi se morala mojedva srečat (Lovrovo rojstvo, krst, njegovi rojstni dnevi, taščin abraham...). Moja mami je vidla Lovra v P potem pa samo ko gremo mi tja, ker ona namreč ni mogla k nam. No in danes sta se dobila in pogovorila... Nisem hotla vedet kaj sta govorila, ampak dejstvo je, da sta se ful dolgo in lepo pogovarjala... in očitno bosta naslednji vikend oba na taščinem abrahamu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:28:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No in danes sta se dobila in pogovorila... Nisem hotla vedet kaj sta govorila, ampak dejstvo je, da sta se ful dolgo in lepo pogovarjala... in očitno bosta naslednji vikend oba na taščinem abrahamu SUPER jst bi pa hotla vse vedet jst bi mela ušesa ko SLON
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:30:33
|
|
|
|
arabela*
|
sem nov album naredla,je nekaj novih fotk od naše pupike gor
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:30:45
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? . ta večja dva ne več prvega pa drugega sem mela od začetka v zibki pol pa v posteljci zdej marijo mam pa že od začetka v posteljci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:31:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem nov album naredla,je nekaj novih fotk od naše pupike gor bom šla pogledat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:32:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No in danes sta se dobila in pogovorila... Nisem hotla vedet kaj sta govorila, ampak dejstvo je, da sta se ful dolgo in lepo pogovarjala... in očitno bosta naslednji vikend oba na taščinem abrahamu
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:32:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No in danes sta se dobila in pogovorila... Nisem hotla vedet kaj sta govorila, ampak dejstvo je, da sta se ful dolgo in lepo pogovarjala... in očitno bosta naslednji vikend oba na taščinem abrahamu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:34:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem nov album naredla,je nekaj novih fotk od naše pupike gor super fotke luštkana čebelica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:34:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK SUPER jst bi pa hotla vse vedet jst bi mela ušesa ko SLON Mah, veš, mam mal zmešano familijo (mami se zdaj drugič ločuje) in je blo marsikaj takega, da sem se mogla mal distancirat, če sem hotla ostat kolkor tolk pri zdravi pameti. Če pol take stvari poslušam (in najbrž sta vlekla na plano stvari izpred 25 let) se mi vračajo stvari, ki se jih nočem spomnit. Meni je pomembno, da na koncu nista zalobutnila z vrati... Drugo me ne zanima
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:36:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem nov album naredla,je nekaj novih fotk od naše pupike gor Marisa je pa na določenih slikah izrezana Aneja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:36:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: morango Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? . ta večja dva ne več ma daj račkapk ...zdaj si me pa nasmejala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:37:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Meni je pomembno, da na koncu nista zalobutnila z vrati... Drugo me ne zanima
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:38:44
|
|
|
|
gold fish
|
...croftova pa je v napadu .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:38:47
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK SUPER jst bi pa hotla vse vedet jst bi mela ušesa ko SLON Mah, veš, mam mal zmešano familijo (mami se zdaj drugič ločuje) in je blo marsikaj takega, da sem se mogla mal distancirat, če sem hotla ostat kolkor tolk pri zdravi pameti. Če pol take stvari poslušam (in najbrž sta vlekla na plano stvari izpred 25 let) se mi vračajo stvari, ki se jih nočem spomnit. Meni je pomembno, da na koncu nista zalobutnila z vrati... Drugo me ne zanima ja sej te čist zastopim, sigurno ti ni bilo lahko in ti tut zdaj ni sam tko sm mal pomisla če je bilo mogoče kanček kanček kanček romantike za začetek... med njima pol bi mene firbec matral.... če sta našla kaj lepega v njunem odnosu izpred toliko let... jst mam rada lepe dogodke.......zato
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:39:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: morango Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? . ta večja dva ne več ma daj račkapk ...zdaj si me pa nasmejala kaj a pri vas ta večji je še zmeraj v zibki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:41:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...croftova pa je v napadu ..... dejmo dejmo dejmo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:44:05
|
|
|
|
arabela*
|
naša še zdaj ne spi............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:45:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj sin tudi ni alergičen na nič, razen na moje starše, pa sva tudi zgodaj začela.... LARA - sej mi ne rabiš takoj odgovorit, ker vem da si zdajle zasedena, tvoja odsotnost z neta je popolnoma razumljiva in z razlogom, ki ga absolutno podpiram ampak sem spet firbčna, koliko je star tvoj sin?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:45:39
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša še zdaj ne spi............ sej naša tut ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:47:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: morango Me pa nekaj zanima. A imate otročke še v zibki al ste jih že premestili v posteljco? . ta večja dva ne več ma daj račkapk ...zdaj si me pa nasmejala kaj a pri vas ta večji je še zmeraj v zibki ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:48:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj sin tudi ni alergičen na nič, razen na moje starše, pa sva tudi zgodaj začela.... LARA - sej mi ne rabiš takoj odgovorit, ker vem da si zdajle zasedena, tvoja odsotnost z neta je popolnoma razumljiva in z razlogom, ki ga absolutno podpiram ampak sem spet firbčna, koliko je star tvoj sin? mislim, da je enkrat napisala 21 ......lara sory,. če sem mimo pihnila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:50:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...croftova pa je v napadu ..... Misliš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:51:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK SUPER jst bi pa hotla vse vedet jst bi mela ušesa ko SLON Mah, veš, mam mal zmešano familijo (mami se zdaj drugič ločuje) in je blo marsikaj takega, da sem se mogla mal distancirat, če sem hotla ostat kolkor tolk pri zdravi pameti. Če pol take stvari poslušam (in najbrž sta vlekla na plano stvari izpred 25 let) se mi vračajo stvari, ki se jih nočem spomnit. Meni je pomembno, da na koncu nista zalobutnila z vrati... Drugo me ne zanima ja sej te čist zastopim, sigurno ti ni bilo lahko in ti tut zdaj ni sam tko sm mal pomisla če je bilo mogoče kanček kanček kanček romantike za začetek... med njima pol bi mene firbec matral.... če sta našla kaj lepega v njunem odnosu izpred toliko let... jst mam rada lepe dogodke.......zato Ne mislim, da ni nič mehiškega blo danes .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:51:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem nov album naredla,je nekaj novih fotk od naše pupike gor pikolinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ma kolk sta si z ANejo podobni.... srčeke male...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 22:51:52
|
|
|
|
arabela*
|
,deca spijo kaj imaš gori rač al se še vedno švercaš dol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?