lučka 25
|
Ohoj. Ste spet toliko strani naklofale, da ne vem kje začeti. Shuka, evo javno bom priznala kaj se je meni zgodilo na ETZ. jaz ne da sem se spraševala, a mi bo kaj ušlo. Mi tudi je, ko je ata tisto železje not namontiral. Me je samo pogledal, jaz pa njega kot da nič ne vem, pa smo lepo nadaljevali. Ko pa sva šla ven iz ordinacije, sem pa samo hitro letela na WC. Še zdaj se nasmejim temu do solz. Ena pred mano pa stopi iz ordinacije in hodi s stisnjenimi nogami in je kar drsala z nogami po tleh in delala res mišje korake. Midva sva se samo spogledala in se začela smejat. Se nisva mogla zadržat. IVYY, seznam nosečk se bo ekspresno hitro začel večati. Juhej. jaz navijam za to. Reby, vidim da si ti tudi 100% ubogala glede polnega mehurja. A ne ata tako dobro razloži, da res ne more nič ven pasti. Pa nič at, tudi ti boš kmalu imela tak lep buši kot lara. pa lepe fotke so, sem mal poškilila v album. Si prava lepotica. za jutri pa, jaz po vsej verjetnosti pridem. Vitabella, a ne zna bit Reško res prav človeški. Pa res najprej razloži kako poteka vse skupaj, pa te opozori za vsakič, ko bo špiknil. Pri mni je še malo počakal, da smo se odpočili, vprašal, če smo pripravljeni in lepo nadaljeval. miška, da si malo adijo je po moje kar od Superfacta. Meneje tudi tako zelo zdelal, da sem bila čisto adijo, kot da bi bil bolna, z ne vem koliko vročine, pa vsa omotična. To je poe moje kar to. Drži se punca. lara, kaj praviš? Dieta? Ja pa ja. Saj ne moreš zdržat. jaz sem pa tudi sedaj apetit dobila, samo kaj ko potem prav malo pojem, ker se mi je želodec tako skrčil. Tako, da sedaj čez dan po malo skoz meljem. Pa vidim, da trebušček lepo raste. pikovitka, lepo da si odspala narkozo in si spet pri močeh. Izcedki se bodo pa že končali. Pa vidim, da si postala gospodinja, ko si tako zelo pridna. Ampak lepo počivaj vmes, kot sedaj, ne se preveč naprezat. Zvezdica, vidim da se medotu še nič n mudi. Na enkrat se bo kar zmislil in bo vse na horuk. Abra, lepo te je spet malo brat. Vidim, da pupa lepo skrbi za mamico. sonček, še malo še malo. Se pa ti zadnji kot kaže res vlečejo kot mesci, a ne. sonček85, lepo da je z vama vse v redu. Se* je pa že ena četrtina za tabo. Gre kar hitro a ne? Se dobro počutiš? Zarja, dober sxometer si sestavila. Potem maš pa takega panika kot jaz, ki se boji, da bo kaj narobe, pa ni nič konkretnega seksa. Mi je rekel, da do koca ne, samo on še ne ve, da to ne bo držal. blanč, kako kj naša vijolična pošast z dvama sončkoma v bušiju? Uživaš? A buši že kaj raste. Zdaj je pa že malo zraste, a ne? mismis, lepo, da skrbiš za fotostimulacijo, Paše. gigi, potem se pa jutri po dolgem času vidimo. je pa mismis poskrbela za tvoje, njene, miškine,....folkle. Zdaj kar norijo, ko tako rastejo. kruce, lepo da je vse v redu. Ja, zdaj se še bolj malo vidi razlike po tednih, le da je fižolček za kak mm večji. Tvoja ženička naj p kar nič ne pretirava s službo in raje doma uživa v . MTB19797, če ti bo kaj v pomoč. jaz sem si špike dajala zjutraj, kot je naročil Reš, on ima tako prakso. Si pa punce dajejo tudi zvečer.
|