lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Reby, ti si men tolk lepa punca....Res! SE STRINJAM Jaz sem istih misli uau, dekle! prelepa si ...kmalu boš tudi ti bolj okrogla, ne skrbi, še prehitro pride, je pa res lušno! Abrica, srčica moja, lepo da si se javila, topel objemček in lubčka moji gimnastičarki-princeski! Vem, da pridno raste! Ti si v redu? Blanči, vse mirno? Upam, da ja Zvezdica, 3x/dan? Ni čudno, da mu ploskš Okna pomagajo, ja, preverjeno od čisto blizu mene, sonček, ju3 akcija čisto, čisto! Sonček2, lep trebušček! Shukica moja, boli in boli kaj? Revca, mislim nate, upam, da bo vsaj malo bolje, bom zdaj res intenzivno to počela . Dieta? Jaz? Malo heca, da vidim, če me berete Zarji, lepota m,b, kje si ti? Kaj novega? Tvoja forma? Kiss! Lepo ninaj! Uff, kake komade flikate! Kruce,čestitke za pregled! Itak, da bo ac ok, ne skrbi, uživajta! Pikovitek, Mismis, Gigi, jaz navijam (kot da sem ) kot zmešana! NA PLUSSS!