|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
22.1.2009 15:04:17   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz bi pa tortico jedla user posted image

Sej bos spagete k prides domov... user posted image  user posted image  user posted image , pa se sladoled mas v skrinji user posted image  user posted image  user posted image  in si zmagala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.1.2009 15:07:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Sej bos spagete k prides domov... user posted image  user posted image  user posted image , pa se sladoled mas v skrinji user posted image  user posted image  user posted image  in si zmagala user posted image  user posted image  user posted image

ja, k****zmagala, vaga bo zmagala, k se mi bo v fris smejala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.1.2009 15:14:33   
blaža

Veš kaj Blaža, kolkr sem te jaz spoznala si ti zelo pridna in delovna, čist sposobna za priučit se, marljiva in skrbna, tko da verjamem, da bi se znašla. Upam, da bo kaj iz tega user posted image  Pa na zaradi pijačke, ampak zato, da boste še bolj mirno živeli user posted image  Pa mogoče še 1 februarčico naročili user posted image

Hvala user posted image . No zdej sem še od tašče zvedla, da mi še una moja veza nekaj rihta, ma ne vem še ne kje ne kdaj, pa sem že malo bolj obtimistična. No ma to ki si mi poslala, mam tudi nek dober filing. upam, da me kmalu pokliče, pa da kej rečeva, da vidimo, kako in kaj.user posted image

Za februarčico bomo pa pol razmišljali, če se ne bo šel prej moj ...user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.1.2009 15:15:49   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

jencili, super za prve korake user posted image ! Si prebrala, kaj sem včeraj napisala za oddajo olajšav za družinske člane??? Napiše se že mesec rojstva in ne naslednji mesec. S temizgubiš en mesec olajšav. Mi je povedala na davčni!!!

a res?user posted image
Matr, še na mojstre na tem področju se ne moreš zanes, ker vsak po svoje trobiuser posted image user posted image user posted image
Hvala Bamby...

jencili ta podatek je naveden že v navodilih za izpolnjevanje, če jih prebereš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej veš...po liniji najmanjšega odporauser posted image  - zakaj bi vse brala, če lahko vprašamuser posted image  - sm pa temu primerno tud informacijo dobilauser posted image user posted image

pa prosim ne zameri, je blo bolj v hecu mišljeno (čeprav res pišeuser posted image user posted image user posted image )...sem slučajno prebrala, ker sem tud jaz ta podatek rabilauser posted image

ah dej nehi, kaj ti bom zamerilauser posted image
sej zato smo tle, da si kej povemouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.1.2009 15:16:32   
blaža

blaža a tvoj dela na pošti? 

ja že ene 13 letuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.1.2009 15:17:22   
dolenjka

jencili, super za prve korake user posted image ! Si prebrala, kaj sem včeraj napisala za oddajo olajšav za družinske člane??? Napiše se že mesec rojstva in ne naslednji mesec. S temizgubiš en mesec olajšav. Mi je povedala na davčni!!!

a res?user posted image
Matr, še na mojstre na tem področju se ne moreš zanes, ker vsak po svoje trobiuser posted image user posted image user posted image
Hvala Bamby...

jencili ta podatek je naveden že v navodilih za izpolnjevanje, če jih prebereš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej veš...po liniji najmanjšega odporauser posted image  - zakaj bi vse brala, če lahko vprašamuser posted image  - sm pa temu primerno tud informacijo dobilauser posted image user posted image

pa prosim ne zameri, je blo bolj v hecu mišljeno (čeprav res pišeuser posted image user posted image user posted image )...sem slučajno prebrala, ker sem tud jaz ta podatek rabilauser posted image

ah dej nehi, kaj ti bom zamerilauser posted image
sej zato smo tle, da si kej povemouser posted image

sem vidla da me ne maraš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.1.2009 15:18:17   
Stipe air force

ma ni vazn kako zgledas... vazn je kako je notr... tko pravijo fajmostri... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.1.2009 15:19:40   
dolenjka

ma ni vazn kako zgledas... vazn je kako je notr... tko pravijo fajmostri... user posted image  user posted image  user posted image

se že boljš počutim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.1.2009 15:37:27   
bamby
blaža, če ti rata tole službo dobit, potem bo res super, pa da bo še za ziher pol pa sploh.

Anaja je že odspala dnevni dremež. Sem ji potem pripravila malo več kot pol banane, 3 krhlje pomaranče in 1/4 manjšega jabolka. Sem jo pocrtala in ji vse zmiksala user posted image  in je pridno vse popapcala user posted image . Zdaj, ko je malo bolna, jo moram spet malo razvajat user posted image .

pina, če je vročina, in bolečina zadaj v predelu pljuč, le pojdi k zdravniku, čeprav po četrti uri.  Bo že nekdo na tamali dve popazil.

< Sporočilo je popravil bamby -- 22.1.2009 15:38:02 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.1.2009 15:41:57   
blaža

blaža, če ti rata tole službo dobit, potem bo res super, pa da bo še za ziher pol pa sploh.

Anaja je že odspala dnevni dremež. Sem ji potem pripravila malo več kot pol banane, 3 krhlje pomaranče in 1/4 manjšega jabolka. Sem jo pocrtala in ji vse zmiksala user posted image  in je pridno vse popapcala user posted image . Zdaj, ko je malo bolna, jo moram spet malo razvajat user posted image .

pina, če je vročina, in bolečina zadaj v predelu pljuč, le pojdi k zdravniku, čeprav po četrti uri.  Bo že nekdo na tamali dve popazil.

Ja hvala, nekje pač moram začet, čeprav mi je malo tako, ki nimam ustreznih izkušenj, na določenih področjih, ma se bom že navadla, upam, da bojo imeli vsaj malo potrpljenja, sej veš kako je, hočejo da vse znaš, ...

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
22.1.2009 15:44:13   
blaža
Ej tel je pa sonce pokukalo. Blaž pa spi drugo rundouser posted image

No ko se zbudi, če ne bo pozen, gremo malo na sončka. Upam, da nam rata.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
22.1.2009 15:47:21   
blaža
Evo je že budenuser posted image user posted image  Šibamo na sončka!!! Jeeee!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
22.1.2009 15:54:53   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo je že budenuser posted image user posted image  Šibamo na sončka!!! Jeeee!user posted image user posted image user posted image

Blagor vam v Senozecama... najblizje sonce Bruslju danes je nekje v Nikaragui...tako da s Carico danes ostaneva doma... in verjetno jutr tud... ker napoved je klasicna bruseljska... dez, veter, nizki temni oblaki... user posted image  user posted image  user posted image ... Normalno, spet spi... itak po takem vremenu oci skupaj vlece... user posted image

Vam pa prvoscim sto na uro lepo vreme user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
22.1.2009 16:08:24   
ella79
gorenjke jaz sem ravno domov pribremzala, tako da naju danes žal ne bo user posted image mi je res škoda, pa še jaz sem predlagala, ampak ni šlo drugače user posted image načvekajte se

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2739
22.1.2009 16:18:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

gorenjke jaz sem ravno domov pribremzala, tako da naju danes žal ne bo user posted image mi je res škoda, pa še jaz sem predlagala, ampak ni šlo drugače user posted image načvekajte se

si zrihtala kaj z avtom user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
22.1.2009 16:31:46   
Blacky*
dan

nekaj sem vas prebrala, a ne še vsega

danes mamo aktiven dan... no vsaj jaz... sem že bon v Bati izkoristla in sem si kupila ene čevlje, take bolj športne. Meti, sem pa vidla tvoje... vsaj mislim, da... taki alla balerinke... sam ni blo več cifr user posted image

zdaj pa grem na četrtno skupnost, mamo en sestanek glede parcelizacije... da nas ne bo kdo okrog prnesu tako kot je v nekaterih delih LJ kar praksa

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
22.1.2009 16:55:30   
blaža

Blagor vam v Senozecama... najblizje sonce Bruslju danes je nekje v Nikaragui...tako da s Carico danes ostaneva doma... in verjetno jutr tud... ker napoved je klasicna bruseljska... dez, veter, nizki temni oblaki... user posted image  user posted image  user posted image ... Normalno, spet spi... itak po takem vremenu oci skupaj vlece... user posted image

Vam pa prvoscim sto na uro lepo vreme user posted image  user posted image  user posted image

joj ni ti blo treba bit zavisten. Smo prišli zdej nazaj in smo si ritke zmrznili No samo jaz, ki Matija je dirkal na skiroju, Blaža sem pa zavila kot mumijo.user posted image

Smo se pa malo zluftali. Valda spet edini v Senožečah, nikjer žive duše.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2742
22.1.2009 16:58:49   
Stipe air force

joj ni ti blo treba bit zavisten. Smo prišli zdej nazaj in smo si ritke zmrznili No samo jaz, ki Matija je dirkal na skiroju, Blaža sem pa zavila kot mumijo.user posted image

Smo se pa malo zluftali. Valda spet edini v Senožečah, nikjer žive duše.user posted image

bodo ze, ko bo SN in kupleraj... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
22.1.2009 17:06:13   
blaža

bodo ze, ko bo SN in kupleraj... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2744
22.1.2009 17:17:11   
Stipe air force
"Prejšnji teden sem bila srečna, ker nisi pil, zdaj se pa spet nacejaš !"

"Ta teden sem pa jaz na vrsti, da sem srečen."

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
22.1.2009 17:25:06   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

si zrihtala kaj z avtom user posted image

zrihtano user posted image sam kakor sem jaz potem mal študirala, sem imela vrata slabo zaprta user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
22.1.2009 18:37:34   
dolenjka
Evo mene, s šihta, pa pojedli smo tudi že user posted image  Stipe user posted image  pa carica se je še pokakat uspela in sem ji še plenico za te dobre pol ure zamenjala user posted image  in to je to. Zdaj grem pa k njej, da me malo pozabava - naj bo enkrat obratno user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
22.1.2009 19:01:20   
MetiLu
Čer!
Dragi mi peče palačinke, jaz tlel mal čekiram, Janez pa v stolčku razturava in tud je palačinke user posted image

Danes je v varstvu spal 3 ure user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Itata, žal jutri tud možeka ne bo doma, ker mora ob 11-ih it na eno pričanje na sodišče (služba pač), tako da lahko prideš tud k men na šiht, pa ti bom kremce dala?

Vas zvečer preberem do konca, ker ful čvekate ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2748
22.1.2009 19:16:07   
MetiLu
Bamby, tako je pol to, da šele februarja dobim viošji dodatek? No, sej moram jutri itak pogodbo in vlogo zarad skrajšanega delavnika odnest na csd, pa bom pe za tole povprašala user posted image

Blacky, ja tiste alla balerinke sem kupila, so mi ble ful všeč, lih neki tazga fajn za spomlad user posted image

Sej ni blo tolk za prebrat user posted image

Uh, kok ja naš palačinke pojedu user posted image  pa ful je začel več pit, odkar je v varstvu, cca. 2 nubx flaške na dan user posted image  ma tale varstvo nam je same izboljšave prinesu, sem se lih hecala, da škoda ker ga nisem že prej dala user posted image  (hec)

Itata evo:olje 31 je 29,20€, krema materina dušica pa 15€, šibam zdele iskat, sej sam čez hodnik user posted image  ti pa sporoč, če prideš user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
22.1.2009 20:01:45   
bamby

Ja hvala, nekje pač moram začet, čeprav mi je malo tako, ki nimam ustreznih izkušenj, na določenih področjih, ma se bom že navadla, upam, da bojo imeli vsaj malo potrpljenja, sej veš kako je, hočejo da vse znaš, ...

Ravno zaradi tega imam tudi jaz problem dobit ustrezno službo, ker me vsak sprašuje po izkušnjah user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Bamby, tako je pol to, da šele februarja dobim viošji dodatek? No, sej moram jutri itak pogodbo in vlogo zarad skrajšanega delavnika odnest na csd, pa bom pe za tole povprašala user posted image

Prej marca, bi rekla, če izplačujejo za nazaj user posted image

Naša je pa danes že takoj po 19h odšla k palčkom. Je bila ful tečna, za mano je hodila kot smrt za bolnikom, tako da sem jo malo prej problekla in dala flašo. Sem mislila, da jo bom spet dala v kopel, pa sva imeli obiske, tašča je pa Tima odpeljala k telovadbi. No, jaz sem si pa skoraj nogo fentala. Mi je zdrsnilo in mi je levo nogo v kolenu čist navzven stegnilo. Zdaj samo upam, da jutri ne bo čutiti posledic. Je moglo bit nekaj mokro po tleh, da sem na tisto stopila in me je smo zložilo. Sem zadela v omaro in sem samo čakala, da bom celo omaro na glavo dobila. Bratranec od mojega user posted image , ki je bil na obisku pa tudi ni vedel, kaj bi z mano user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da nisem imela Anaje v naročju user posted image .

< Sporočilo je popravil bamby -- 22.1.2009 20:03:36 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.