bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, če ti rata tole službo dobit, potem bo res super, pa da bo še za ziher pol pa sploh. Anaja je že odspala dnevni dremež. Sem ji potem pripravila malo več kot pol banane, 3 krhlje pomaranče in 1/4 manjšega jabolka. Sem jo pocrtala in ji vse zmiksala in je pridno vse popapcala . Zdaj, ko je malo bolna, jo moram spet malo razvajat . pina, če je vročina, in bolečina zadaj v predelu pljuč, le pojdi k zdravniku, čeprav po četrti uri. Bo že nekdo na tamali dve popazil. Ja hvala, nekje pač moram začet, čeprav mi je malo tako, ki nimam ustreznih izkušenj, na določenih področjih, ma se bom že navadla, upam, da bojo imeli vsaj malo potrpljenja, sej veš kako je, hočejo da vse znaš, ... Ravno zaradi tega imam tudi jaz problem dobit ustrezno službo, ker me vsak sprašuje po izkušnjah . IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Bamby, tako je pol to, da šele februarja dobim viošji dodatek? No, sej moram jutri itak pogodbo in vlogo zarad skrajšanega delavnika odnest na csd, pa bom pe za tole povprašala Prej marca, bi rekla, če izplačujejo za nazaj Naša je pa danes že takoj po 19h odšla k palčkom. Je bila ful tečna, za mano je hodila kot smrt za bolnikom, tako da sem jo malo prej problekla in dala flašo. Sem mislila, da jo bom spet dala v kopel, pa sva imeli obiske, tašča je pa Tima odpeljala k telovadbi. No, jaz sem si pa skoraj nogo fentala. Mi je zdrsnilo in mi je levo nogo v kolenu čist navzven stegnilo. Zdaj samo upam, da jutri ne bo čutiti posledic. Je moglo bit nekaj mokro po tleh, da sem na tisto stopila in me je smo zložilo. Sem zadela v omaro in sem samo čakala, da bom celo omaro na glavo dobila. Bratranec od mojega , ki je bil na obisku pa tudi ni vedel, kaj bi z mano . Še dobro, da nisem imela Anaje v naročju .
< Sporočilo je popravil bamby -- 22.1.2009 20:03:36 >
|