![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:31:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:31:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
O moj bog, a ste slišale kva se je donc na treningu smuka naredilo??? Daniel Albrecht je padel pri 140km/h. Izgubil oblast nad smučmi in obležal nezavesten, Sumijo poškodbe hrbtenice in glave KLIK
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 22.1.2009 13:40:29 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:32:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, nikar me ne draži s temperaturami Sem tako vesela, danes sem dobila obvestilo od banke, da se nam je zaradi padca euribora kredit znižal za 100 eu Mi imamo na švicarja vezano in nimam pojma kaj bo zdaj. Jaz bi tudi znižanje, pa če pol tega, kar imaš ti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:33:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj priden, sedaj se je naša zbudila in me je kar strah, saj je lunch time Držim pesti, ti pa pojdi z upanjem in ne strahom v nove boje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:34:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, nikar me ne draži s temperaturami Sem tako vesela, danes sem dobila obvestilo od banke, da se nam je zaradi padca euribora kredit znižal za 100 eu uf, to pa je padec!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:35:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Pr nas pa rosi dež
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Preden grem v obdelavo pokakane ritke, vam samo sporočam, da očitno tudi bioenergetik ni pomagal pri Gregorjevi nespečnosti Meni se bo utrgalo Pridem nazaj. Ti bi rabila nekoga, da bi ponoči dežural, da se malo naspiš. Ja res je ali pa en popoldan da ti kaka kolegica popoka vse tri za cel popoldan pa da se naspis...A imas kako tako?? Da sem jaz tam mi ne bi bilo treba dvakrat rect...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:37:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj priden, sedaj se je naša zbudila in me je kar strah, saj je lunch time priden omar.naša manca ima tudi rada to kombinacijo hrane držim pesti, da bo Alja pridno papala kosilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:37:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Pr nas pa rosi dež Pri nas je HB samo včeraj deževalo, ostalo pa ne. Pa ne sme več deževat, ker nam fasada vlago prepušča in bom popiz.... če bo kaj deževalo. Še vedno ne vem, kje bomo denar zbrali za fasado.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:38:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, nikar me ne draži s temperaturami Sem tako vesela, danes sem dobila obvestilo od banke, da se nam je zaradi padca euribora kredit znižal za 100 eu Opa, to pa je konkretni padec. Bravo!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, nikar me ne draži s temperaturami Sem tako vesela, danes sem dobila obvestilo od banke, da se nam je zaradi padca euribora kredit znižal za 100 eu Vaouuuuuuuuuuuuu to pa je nekaj Temperature : Sem ti ze 100x rekla da prid k meni... ti pa odlasas in odlasas...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:39:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Pr nas pa rosi dež Pri nas je HB samo včeraj deževalo, ostalo pa ne. Pa ne sme več deževat, ker nam fasada vlago prepušča in bom popiz.... če bo kaj deževalo. Še vedno ne vem, kje bomo denar zbrali za fasado. ojoj to pa res ni fajn no upam, da bo čim manj dežja na vašem koncu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj priden, sedaj se je naša zbudila in me je kar strah, saj je lunch time Kar mirno pa brez nervoze.. se ji bo ze odprlo... Samo da veste moj res veliko poje samo tud veliko kaka Vsaj 5 x na dan ga nadeva... pravzaprav vsakic ko je razen ponoci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Joj prec bi se sla.... v morje... Pa nic od tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:45:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Joj prec bi se sla.... v morje... Pa nic od tega Tudi ti boš to dočakala. Če pa imaš bano pa si natersi noter soli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:49:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
A mate že vse kuhano kosilo za ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O moj bog, a ste slišale kva se je donc na teningu smuka naredilo??? Daniel Albrecht je padel pri 140km/h. Izgubil oblast nad smučmi in obležal nezavesten, Sumijo poškodbe htbrenice in glave KLIK Klik ne dela.. ampak to je groooznooo, bogi revez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:50:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A mate že vse kuhano kosilo za ? Moja bo jedla kasneje ko se zbudi. Malicala je ob 11.15, ker se mi zdi takrat itak prehitro za kosilo, tako da dobi kosili čez kako urco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Joj prec bi se sla.... v morje... Pa nic od tega Tudi ti boš to dočakala. Če pa imaš bano pa si natersi noter soli. Ja banjo pa mam....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:57:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A mate že vse kuhano kosilo za ? Moj se peče v pečici. Pica s črnim testom pa kečap, sir, origano, pa rio mare, pa še jajčka so gor (zmešana). Praviloma naj bi nardila sam testo pa kečap, sam ne morš jest sam to ( ogljikovo hidratni dan imam dns) 30 dnevna ločevalna dieta...sam kakšn dodatk pa more bit... Upam, da bo fina, diši že tako
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 22.1.2009 13:58:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:57:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jz bom pa donc dobila p.o.p.i.z.d.i.t.s Vaskič ko hočem objaviti post me vrže dol z RR, pa kva je zdej to za en a se bojijo, da še donc pridem do 5000 al kva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:58:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Joj prec bi se sla.... v morje... Pa nic od tega Tudi ti boš to dočakala. Če pa imaš bano pa si natersi noter soli. Ja banjo pa mam.... jaz bi si mogla spet kupit kako sol za kopat. mmmmmmmm Samo kaj ko mi zadnje čase ne paše, ker me nič ne zebe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 14:02:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz bom pa donc dobila p.o.p.i.z.d.i.t.s Vaskič ko hočem objaviti post me vrže dol z RR, pa kva je zdej to za en a se bojijo, da še donc pridem do 5000 al kva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 14:03:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O moj bog, a ste slišale kva se je donc na teningu smuka naredilo??? Daniel Albrecht je padel pri 140km/h. Izgubil oblast nad smučmi in obležal nezavesten, Sumijo poškodbe htbrenice in glave KLIK Klik ne dela.. ampak to je groooznooo, bogi revez probej tole al pa link kopirej v novo okno, pri men dela, ne vem zakaj tukej noče http://www.20min.ch/sport/wintersport/story/20575751
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 14:05:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A mate že vse kuhano kosilo za ? Moj se peče v pečici. Pica s črnim testom pa kečap, sir, origano, pa rio mare, pa še jajčka so gor (zmešana). Praviloma naj bi nardila sam testo pa kečap, sam ne morš jest sam to ( ogljikovo hidratni dan imam dns) 30 dnevna ločevalna dieta...sam kakšn dodatk pa more bit... Upam, da bo fina, diši že tako mmmmmmmmmmm sliši se dobro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.