|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
22.1.2009 13:10:43   
Freycha
ja jst tut vem za 10 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
22.1.2009 13:12:40   
madejka
Siskamiska nam nekaj prikriva... pa ni nujno, da zanjouser posted image

Tak, jaz sem pa sama ostala. Je možek odpeljal Maja k taščici. Mi enostavno ni blo jasno, kak bi preživela ta dan, če bi bla s tamalim cel dan doma... samauser posted image Bi se tak obema spipalo menda... Enkrat do 6. ga dobim nazajuser posted image zdaj se pa čudno počutimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
22.1.2009 13:18:35   
madejka
Jaz jih tud vem še za ene par....

samo niso naše julijke user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
22.1.2009 13:21:10   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ja jst tut vem za 10 user posted image user posted image user posted image

povej, povej, poveeeeeeejjjjjuser posted image user posted image user posted image

madejka razkomoti se, razvajaj se... in predvsem uživaj v miru, ker bo do največ 6-ih trajaluser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
22.1.2009 13:24:11   
SANEK1
10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
22.1.2009 13:26:29   
SANEK1
Madejka, naj ti ne bo nič čudno...sprosti se, zadihaj, odpri čokolado, vrži se na kavč, ugasni vse telefone,vse računalnike...in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, glede srečanja....nas žal ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS. Pridemo če poveste kdo je 10user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
22.1.2009 13:26:34   
Rožica82
Dan!
Že dolgo se nisem oglasila, danes pa je tolko novic, da me je premamilo. Tudi jaz se moram postaviti v vrsto na stavniciuser posted image . Drugače smo zdravi in navihani.

Čestitke vsem novim nosečkam

PA PA

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
22.1.2009 13:27:24   
madejka
Rožica jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
22.1.2009 13:27:43   
madejka
ČESTITKEEEEEEEEEEEEEE!!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
22.1.2009 13:31:38   
siskamiska
Rožica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

Še malo bomo prčkale pa se bojo vse javile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

OK naj vam bo......

.
.
.
.
.
.

.
..
.
.

.
.
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.
.
.

jst nisem !!!!! user posted image user posted image user posted image  (vsaj ne vem ne no)

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
22.1.2009 13:32:11   
rumba
baja* in Rožica, ČESTITKE!!!!!!!!!!!
Dajmo, dajmo, javite se še! Še enajsta!user posted image  Če jih zadosti sprovociramo, se bodo pa še vse javile, a siskamiska?user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
22.1.2009 13:32:23   
Rožica82
Hvala Madejka samo mislim, da nisem bila jaz mišljena. Se še kera druga skriva.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
22.1.2009 13:33:31   
siskamiska
Aja punce še ena vesela novička. Domen je danes prvič pricopihal po stopnicah v 3 štuk user posted image user posted image user posted image .

Rumba polupčkej Aneja v mojem imenu please.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
22.1.2009 13:33:39   
rumba
siskamiska, spet isto razmišljama.user posted image user posted image user posted image  Moji so vsi trije! zdaj zaspali, bi se jim bilo fajn pridružit.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
22.1.2009 13:34:11   
Rožica82
Freycha kje je tvoja Mirena? ......

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
22.1.2009 13:35:14   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica82

Freycha kje je tvoja Mirena? ......

verjetno se razgrajuje v predalu nočne omarice user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
22.1.2009 13:35:49   
madejka
user posted image user posted image user posted image Domen!!! Ta pa je frajer!user posted image user posted image user posted image

Rumba da se ne boš ti javla, a?user posted image

Aneju vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!user posted image user posted image (čeprav bo mamina torta dosti lepša...predvsem boljšauser posted image )

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
22.1.2009 13:36:22   
rumba
siskamiska, bom, hvala! Samo je danes najbolj bogi.user posted image  Ga ful kuha, pa še trebušček ga menda boli. Bo zgleda treba preklicat žurko za otroke....user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
22.1.2009 13:36:29   
siskamiska
rumba na msn-ju te pogrešam

Neposredna povezava do sporočila: 4819
22.1.2009 13:37:04   
madejka
Revček Anejuser posted image  user posted image user posted image user posted image zanj, da bo vsaj do vikenda boljši!
Rumba ti pa spat!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
22.1.2009 13:37:59   
rumba
Domen, BRAVO!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
madejka, hvala.user posted image  Kaj se bom javila?user posted image user posted image user posted image user posted image  Moje mirene pa ni v nočni omarci. Je še v lekarni.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
22.1.2009 13:39:08   
SANEK1
Rožice, še tebi ČEEEEEEEEEEEEEEEESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi mislim, da nisi bla v tem primeru mišljena ti, ali pačuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj zdaj Šiškamiška in Freycha in ****, boste povedle ali boste krive da nas ne bo na srećanjeuser posted image  Hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šiškamiška, bravo za hojo po štengahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4822
22.1.2009 13:39:14   
madejka
Rumba javla za stavnicouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
22.1.2009 13:47:09   
Freycha
rožica, ti je šiškamiška povedala, kaj se dogaja z mojo mireno in jaz nisem enajsta, če si ti ta deseta user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba čestitke Aneju user posted image  pa da se čimprej k sebi spravite user posted image user posted image user posted image user posted image

šiškamiška čestitke Domnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
22.1.2009 13:56:12   
Rožica82
user posted image user posted image Rumba čestitke sinčku

Freycha- ti bomo verjeli ko nam izdaš imeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?