nmag
|
Ampak danes ste pa res čveke,me ni bilo doma pa sem sedaj porabla 15 minut,da sem vas prebrala No mi smo prišli iz ikeje,sem zelo srečna,dobila sva vgradno omaro za spalnico,za mansardo jo je kar težko dobit,ko so take čudne mere,Grega je dobil svojo otroško posteljo modre barve,mizico in stolčke vse v stilu,kupila sem jim lučke Ani roza rožico,seveda bo soba v roza,Maticu pa zeleno školjkico,ker ima sobo v zelenem,Grega je dobil pa modro zvezdico,tepihe manjše za pred posteljo,mini regalčke za sobne omare take iz blaga,za drobnarije,baldahinček velik za Ano,za posteljo,njena želja,Nejcu rdeč koš pa take lušne rdeče povštrčke za na posteljo raznih oblik,obešalnike za obleke in to vsakemu,a ja pa še tiste mreže,ki se jih obesi na strop pol so pa kot poličke,različnih barv za vsakega,no mislim da sem napisala vse,posteljo in omaro je mož plačal 350eu,jaz pa ostale drobnarije 80eu,sem mislila da so se kje zmotili,nama je vse to tako poceni,da sva bila ful vesela,ker nama je ratalo kupit stvari in še denar odnest sabo domov.Ko vse opremimo do konca bom pa videla,če mi še kaj manjka za tok otrok se ti že loh zgodi da kaj pozabiš. Srečno vsem na pregledih.