|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
22.1.2009 13:36:44   
sonček85
aprilčica:navijamo da boš naredila doiplomo z 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo teklo kot po masluuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.1.2009 13:39:26   
aprilcica09
Mišk- hvala,hvala,hvala.iz tvojih ust v bozja usesa.mah bom zadovoljna tud z manj
sm da nardim.jest ti iz srca zelim da tudi ti diplomiras letos in to z 10!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.1.2009 13:46:25   
aprilcica09
Soncek-hvala tudi tebi na lepim zeljam.ko bi res slo kot po maslu,take zadeve gredo men bl slabo ampak verjamem vase da bo
kot ste z misk napisale ce sem do sem prisla bom tudi to naredila.hahauser posted image .

Souser posted image - a ste brale na bibaleze.si clanek o spancu nasih malckov,o pojstlcah,.. evo link pa si preberite kogar zanima http://bibaleze.si/clanek/dojencek/nasveti-za-zdravo-spanje-otroka.html.

Popek-ja meni seje tudi kak dan nazaj izbocil,se vidi da je user posted image prav veselo notr.ko se razteza mislim da mi bodo rebra ven padla.ahhh kaj sele bo.boge me.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.1.2009 13:46:49   
lili82
Pozdravljene čveke!

Moje poročilo s pregleda... Noseča sem 29t in 5d. Najprej so me razuser posted image , ker sem bila naročena ob 10.00, pa so me vzeli ob 11.00, ker je sestra dve pacientki (še sedaj ne vem iz kakega razloga - zagotovo pa ni bilo nič urgentnega, ker sta imeli normalne preglede...), ki sta prišli za mano in sta bili naročeni za mano, vzela naprej... user posted image
No pregled je bil ok, obseg trebuščka je 27.05 cm, obseg glavice 28.86 cm, težki smo 1.646 g, utrip je 133 utripov/minuto. Moj pritisk je ok, teža je že polnih +11 kg... user posted image Eh, kaj se bi sekirali...

No in potem je bilo potrebno it še v laboratorij, da so mi vzeli kri za pregled za toxo.. in tam je bilo GROZNO.. žile imam totalno tanke in 4x so me piknili, pa drezali, iglo vrteli, bolj not, bolj ven..., da so dobili vsaj nekaj krvi... meni pa je bilo tako slabo, da sem skoraj skup zlezla...

Dobila pa sem tudi vse potrebne napotnice in potrdila, da me ne bi kaj slučajno presenetilo.. user posted image

Lep dan vsem...

Aja, pa naslednji pregled imamo 24.2.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.1.2009 14:43:37   
angelito
Zdaj pa, za vse tiste, ki si morda to zadevo ogledujete, ali si pa še boste (angelcare.si) priporočam, da si kupite model AC401 kjer je združena nanny in vgrajen senzor premikanja..in če se dojenček ne premakne (diha) 20 sec, se oglasi alarm...

rea27 => kaksna pa je razlika med modeloma AC401 in AC301-R? kaj bistvenega ali le da je prvi nekoliko novejsi in ima se kaksno dodatno (a ne nujno potrebno) funkcijo?

hvala

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.1.2009 14:53:21   
angelito
junona => ne sekiraj se... sem sicer sla za vsak slucaj potem tesc na OGTT, ampak res ne bi bilo treba... ni pa tudi bilo nic narobe... rezultate dobim po posti, ker je vse o.k. user posted image user posted image

detelja => ful lep busko user posted image ... vidim, da si ti tudi zogo pojedla, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.1.2009 14:54:03   
rea27
angelito..ubistvu je razlika majhna, lahko si prebereš na angelcare.si..je pa res, da se mi potem bolj splača ta nov model kupit, ker je samo za 20 EUR dražji od starejšega modela...

rea27

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.1.2009 15:03:36   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

aprilčica:navijamo da boš naredila doiplomo z 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo teklo kot po masluuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se ne obremenjuj z 10-ko, tudi 9-ka in 8-ka sta zelo, zelo lepi oceni. Tudi 7- ka, kajne? Saj to je v bistvu trojka.
Ampak itak, da boš razturala! Zdej si že tako daleč prišla, da si pravi strokovnjak na svojem področju.

Čestitam vsem za uspešno opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image
Zdajle je Sonček verjetno noteruser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.1.2009 15:04:36   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
KONČNO!!!! Voziček je že tu!!!!! Sem včeraj klicala v Italijo kako kaže z našim fancy vozičkom in so me razveselili z novico, da ga že imajo v Udinah (danes naj pri ga imeli še v Gradišišču). Sedaj morajo samo še pogledati ali je poleg prispela tudi previjalna torba. držimo figice!!!!

Klicali iz Italije, da imajo voziček in previjalno torbo. Sobota - dan za nakupe v Italiji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Denarnica bo v soboto zvečer prazna, kajne?user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.1.2009 15:10:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Junona,ma saj ni panike glede OGTT,aheglito ziehr ne bo jezna.Samo zelo ocitno je praksa razlicna po sloveniji - again user posted image  Stenska previjalka - omenjajo uno iz ikee..Dokelr je otrok mali in se ne premika, mi zadeva se nekako gre skupaj, pol pa ..

Soncek -ja linki so nekako podobni,ampak ne isti. Ni opisa CSD, samo formularji,...

Miska .. jaz jih se nisem dobila,morda ju3.

Detelja - lep busi user posted image

No mi2 sva s sprehoda, je pasal noroooo.. to je dobra novica.. slaba pa je, da moj prihaja domov - zbolel user posted image   Upam,da se mene ne polozi user posted image  Ker filing v glavi imam bolj bolezenski. Ampak grem se moc pozitivnega misljenja in pravim,da ne bom!!!

Pat

Ja, res čudno, da imajo različno. Jaz sem mogla pridit čisto tešča, še vode nisem smela pit.

Glede previjalke - jaz imam kar veliko kopalnico, ampak user posted image vseeno nimam kam odložit, zato mi bo prav prišel stenski previjalnik. Moram se pozanimat, do koliko kg je. Drugače pa sma dala delat veliko previjalno mizo za v dnevno sobo. Mi jo je izrisal in poslal na mejl.

Evo slikco:

user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.1.2009 15:12:06   
*Junona*
Danes so nama prišli sestavit spalnico. Manjkata nama samo še ležišči. Bom poslikala, ko bo vse gotovo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.1.2009 15:13:46   
angelito
hvala rea....

angelcare => bom si vzela cas, pa pocekirala doma, saj moram v sluzbi se nekaj narediti... do kdaj pa ti moram sporociti, ce bi se odlocila? kako pa mislis narocati? moram priznati, da se jaz nagibam k temu, saj vem, da me zna drugace skoz nekaj skrbeti in se takrat, ko bi lahko, potem ne bom mirno spala... moj dragi pa seveda pravi, da pretiravam in panicarim... meni se 120 EUR ne zdi dosti - v primerjavi za brezskrben spanec v naslednjem letu... varusko pa moras itak imeti, ko nimas otroka v isti sobi, kjer se ti nahajas (npr. na morju)...

rea... sva na vezi... ti se sporocim...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.1.2009 15:40:48   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

hvala rea....

angelcare => bom si vzela cas, pa pocekirala doma, saj moram v sluzbi se nekaj narediti... do kdaj pa ti moram sporociti, ce bi se odlocila? kako pa mislis narocati? moram priznati, da se jaz nagibam k temu, saj vem, da me zna drugace skoz nekaj skrbeti in se takrat, ko bi lahko, potem ne bom mirno spala... moj dragi pa seveda pravi, da pretiravam in panicarim... meni se 120 EUR ne zdi dosti - v primerjavi za brezskrben spanec v naslednjem letu... varusko pa moras itak imeti, ko nimas otroka v isti sobi, kjer se ti nahajas (npr. na morju)...

angelito, pri nas je bilo isto, pa je moj ugotovil, da je res kul. je pa parkrat zadeva tulila user posted image  ni bilo neke panike, ampak verjetno res vcasih tok trdno zaspijo, da mal pozabijo dihat. nismo nic kompliciral, ker sva vseeno dopuscala moznost pa naprava pac ni zaznala dihanja. novorojencki tok mirno spijo, da se vcasih sploh ne vidi, da dihajo. in za take kot sem jaz je ta zadeva vredna veliko vec kot 120€.. vcasih je vredna zivljenja.. so tudi na rr gor punce,katerim je ta naprava resila zivljenje otroka.
Rea - jaz nisem nasla neke bistvene razlike med modeloma. Mi imamo se starega, pa me je zamikalo zamenjat. Ampak mi ni neke jake fore. Ce pa bi zdaj kupovala, pol bi ziher najnovejsi model vzela.

Junona,kaj pa  bi odlalgala otroka v kopalnici? To lahko delas morda dva meseca, pol pa otrocki zacnejo migat in verjami, da ga ne bos nikamor vec odlagala user posted image  Boljs ga dat na tla, ce je ze nuja. Mi zdaj malo damo iz bane, zavijemo v brisaco in odnesemo v spalnico.  drugace rabis  tudi vse potrebscine na dveh koncih.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.1.2009 16:22:42   
nmag
Ampak danes ste pa res čveke,me ni bilo doma pa sem sedaj porabla 15 minut,da sem vas prebralauser posted image
No mi smo prišli iz ikeje,sem zelo srečna,dobila sva vgradno omaro za spalnico,za mansardo jo je kar težko dobit,ko so take čudne mere,Grega je dobil svojo otroško posteljo modre barve,mizico in stolčke vse v stilu,kupila sem jim lučke Ani roza rožico,seveda bo soba v roza,Maticu pa zeleno školjkico,ker ima sobo v zelenem,Grega je dobil pa modro zvezdico,tepihe manjše za pred posteljo,mini regalčke za sobne omare take iz blaga,za drobnarije,baldahinček velik za Ano,za posteljo,njena želja,Nejcu rdeč koš pa take lušne rdeče povštrčke za na posteljo raznih oblik,obešalnike za obleke in to vsakemu,a ja pa še tiste mreže,ki se jih obesi na strop pol so pa kot poličke,različnih barv za vsakega,no mislim da sem napisala vse,posteljo in omaro je mož plačal 350eu,jaz pa ostale drobnarije 80eu,sem mislila da so se kje zmotili,nama je vse to tako poceni,da sva bila ful vesela,ker nama je ratalo kupit stvari in še denar odnest sabo domov.Ko vse opremimo do konca bom pa videla,če mi še kaj manjka za tok otrok se ti že loh zgodi da kaj pozabiš.user posted image
Srečno vsem na pregledih.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.1.2009 16:24:50   
Pat74

Junona,kaj pa  bi odlalgala otroka v kopalnici? To lahko delas morda dva meseca, pol pa otrocki zacnejo migat in verjami, da ga ne bos nikamor vec odlagala user posted image  Boljs ga dat na tla, ce je ze nuja. Mi zdaj malo damo iz bane, zavijemo v brisaco in odnesemo v spalnico.  drugace rabis  tudi vse potrebscine na dveh koncih.
[/quote]

Se popolnoma strinjam.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.1.2009 16:26:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

IZVIRNO SPOROČILO: angelito

hvala rea....

angelito, pri nas je bilo isto, pa je moj ugotovil, da je res kul. je pa parkrat zadeva tulila user posted image  ni bilo neke panike, ampak verjetno res vcasih tok trdno zaspijo, da mal pozabijo dihat. nismo nic kompliciral, ker sva vseeno dopuscala moznost pa naprava pac ni zaznala dihanja. novorojencki tok mirno spijo, da se vcasih sploh ne vidi, da dihajo. in za take kot sem jaz je ta zadeva vredna veliko vec kot 120€.. vcasih je vredna zivljenja.. so tudi na rr gor punce,katerim je ta naprava resila zivljenje otroka.
Rea - jaz nisem nasla neke bistvene razlike med modeloma. Mi imamo se starega, pa me je zamikalo zamenjat. Ampak mi ni neke jake fore. Ce pa bi zdaj kupovala, pol bi ziher najnovejsi model vzela.

Ja, to imaš pa prav. Hmmm... moram premisliti. Sicer stane ta previjalnik nekje 80 EUR, ampak vseeno. Mal se mi smili user posted image , da bi ga dala na tla. Bom videla, koliko kg zdrži previjalnik i potem bo padla odločitev.

Hvala za nasvet.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.1.2009 16:27:11   
Pat74
Nmag sem misnla, da bo več - ja v Ikeo se res splača it, sploh ker majo lepe in pocen stvari.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.1.2009 16:29:13   
*Junona*
Rea, kako je cenovno z Angelcarom? In koliko je dobavni rok?
Daj mi še enkrat prosim razloži.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.1.2009 16:32:27   
Pat74
http://www.babypark.nl/index.php?group=2&gclid=CN_On52nopgCFQNItAody3-Wmg

Na tejle internetni strani je kupla pa moja polsestra moj voziček, rdeča in bež kombinacija.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.1.2009 16:48:28   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

http://www.babypark.nl/index.php?group=2&gclid=CN_On52nopgCFQNItAody3-Wmg

Na tejle internetni strani je kupla pa moja polsestra moj voziček, rdeča in bež kombinacija.

a ti men misli beres.. en post mi je poslalo samo z "Pat" na koncu, pa pol nisem mogla pisat takrat naprej.. in tocno to se te hotla vprasat user posted image  kok je prisel vozicek in kje ga bo sestra vzela .. a pol si bugabooja vzela al buggsterja?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.1.2009 16:51:20   
Pat74
April09 za bugabooja sem se odločila, ker je pretehtala cena - 660 evrov! Kar se mi zdi še sprejemljivo, sploh za vse, kar dobim.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.1.2009 17:00:00   
april09
user posted image I ja bih ... Moj itak zaluje,da nisva ze na zacetku kupila bugabooja user posted image  user posted image  Je pa roc fantasticen tudi za velikeeee moske user posted image   Jao, sploh ne smem o vozickih zacet razmisljat,ker ni 2x za rect,da ne bi se cetrtga kupila user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.1.2009 17:03:31   
nmag
Pat,se da preko tega nabavit tudi sem v slo.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.1.2009 17:15:03   
Pat74
Žal ne, sej zato mi ga bo pa ona pripeljala, ker jest ga pri nas za 830 evrov že ne bi kupila.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.1.2009 17:15:45   
simonaa
Hojla!

Jaz sem s pregleda. Po UZ je naša štruca sredi 30.tedna težka 1300 gr.
Zelo verjetno bo prezgodnja (tudi jaz imam težave z žilami, na Aspirinu itd.),ampak jaz ostajam pri aprilčicah, kar tako se pa že ne dam odgnat user posted image .

Naslednji UZ čez 14 dni.

Zdaj grem pa malo počivat, tile pregledi človeka kar zmatrajo.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?