|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
21.1.2009 15:30:12   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

Dobro jutro punce moje!

no hotla sem si mal olajšat dušo. včasih se počutim kot res grozna oseba. z mojim dragim se res veselima user posted image  in sva si ga res želela. ampak ko pridejo te slabosti, so res grozne. in potem se sploh ne morem veselit, da v sebi nosim to mejhno pikico. včasih se vprašam, če si ga sploh tok želim, da morm čez vse to. to ni ravno najlepši del nosečnosti. a imate ve tudi podobne pribliske, a sem sama na tem bregu? vem, da vse mine, tudi slabosti bodo, do takrat se bomo pa še namučle.

Meni tudi na trenutke ni jasno, zakaj nisva še kakšnih 5 let počakala. Veselja pa tako še ni nič, ker se skoz slabo počutim ipd..

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
21.1.2009 16:39:41   
Anonimen
user posted image

se samo malo oglasim.
MOja starost 28, če bo katera popravljala seznam. Pa še ns imam zdaj 2.3. še ena sprememba.

Jaz pa hvala bogu zanekrat še fino spim, edino kar mi je malo vroče, spim pa v vseh položajih, na trebuhu, boku, hrbtu. Sem bolj zaspane sorte in ko se vležem v sekundi zaspim. Vsaj za zdaj še, kako bo proti koncu nosečnosti še ne vem, v prejšnji nosečnosti nisem skoraj nič spala. user posted image

Imam pa tudi jaz problem z napihnjenostjo. Kilogrami so še vedno isti, hlače imajo pa kr lušten trebušček, bom morala kupit kakšen sirši pulover.

Lepo se imejte.

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
21.1.2009 17:45:25   
Anonimen
Oglaša se Anonimna user posted image

Prosim, če me zbrišete s seznama. Nahajam se med drugimi nosečnicami in nisem Anonimna.

Želim vama srečno in mirno user posted image .
LP

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
21.1.2009 18:11:28   
eva Ana
ojla....novidim, da nisem edina, ki se borim z nespečnostjo, slabostjo, napihnjenostjo...z 1000 in 1 vprašanjem
tud meni je enkrat vroče-še posebaj ponoči, čez dan pa me zebe kot cuckauser posted image
danes sem tako out, da sem še frizerja odpovedalauser posted image , še zdaj ne morem verjet

jutri imam drugi pregled, ker je plod bil 9.1. še premajhen, da bi mi lahko določila PDP, tako da še sedaj ne vem al bom avgust al september
mislim, da me še mal zarad pregleda matra psiha....a bo že

aja, danes sem se mojemu kr razjokala med kosilom, ker sem rekla da to ni res da sem tako adijo. če drugače sploh nisem taka oseba

ah bomo videli kaj naš še čaka, upam samo da bo čim bolj hladno poletje, max 25 stopinjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
21.1.2009 19:30:41   
zadovoljnalana
Pozdravljene!

Meni je tudi kar slabo, cel dan en čuden občutek v želodcu in glavaboli. Prvič ni bilo tako, sedaj je drugače.
Pa zdi se mi, da sem ful napihnjena in se mi zdi, da se mi kar opazi, čeprav še te moje prelepe novice ne želim podeliti v službi, pa bodo verjetno sami opazili.
Utrujena sem zvečer in kar padem v posteljo.
Komaj čakam drugi pregled pa še bom morala kar nekaj časa čakati do 11.02.
zdaj pa dam mojo pupo ajat, jaz pa njo.

cau

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 505
21.1.2009 20:17:29   
barika
Eva Ana, to so pa hormončkiuser posted image user posted image user posted image
jaz sem bila da nes v šopingu, kaj nej rečem, nič nimajo za meneuser posted image , sem se tam gledala v ogledalo, mi trebuh že prav cveti in da bi skrila moje baročne obline ni bilo nič primernega (ali mi ne paše, ali pa mi ni všeč ...volančki, pinki barva, rožice ..brrr)...oh ja, če jutri ne bo deževalo grem spet malo v akcijo,v soboto morem bit pa že lepo oblečenauser posted image

še malo pa bo petekuser posted image

(odgovor članu zadovoljnalana)
Neposredna povezava do sporočila: 506
21.1.2009 20:57:17   
noa1
Hojla punce.
Čas da se razkrijem....do sedaj sem bila anonimna user posted image . Pa lepo bi  prosila če se na seznamu lahko popravi PDP 20.9. Bila pa sem včeraj pri G, ker me zaradi prehlada že par dni čidno boli spodaj in sem lahko videla svojo pikico user posted image , pa srček se je tudi že videluser posted image . In valda sem dobila tudi prvo slikico moje pikice. Naslednji pregled pa imam 16.2....joj je še to daleč.

Slabosti: v prvi user posted image  sploh nisem vedela, kaj je to. Sedaj mi je pa ponavadi lsabo ponoči, sploj ko se moram vstajat zaradi prvorojenke, ki še zmeraj ne prespi noči, sedaj pa ima spet virozni bronhitis in je stanje že na meji kriznega. Jaz pa utrujena kot user posted image . Pa saj bo že nekak...sedaj je malo kriza, ker smo vsi skupaj bolani, drugače pa kar nekak gre.

Drugače pa oblečem še zmeraj svoje "stare " hlače brez problema, pa zaradi bolezni mi grejo kg kar hitro dol,vendar pa jih imam še iz prve user posted image  dobrih 8 kg preveč. Tako da nisem nič na izgubiuser posted image

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 507
21.1.2009 22:21:07   
Anonimen
Pingi, Noa1, pa smo spet skupaj, desetke user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz čakam, da vidim pikico in če bo vse ok, se razkrijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
21.1.2009 22:57:42   
noa1
OOOOOOOOO še ena desetka. Čeeeestitaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, ko nas bo več še naprej skupaj na tem forumu.
Ja hitro se razkrij...sedaj me bo pa firbec matral, katera je še tukaj gor. Pa saj bom zdržala...ti pa močno držim pesti, da bo vse OK.

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
22.1.2009 7:58:51   
mojgal
tudi jaz se vam pridružuje imam pa danes pregled in upam da se bo že kaj videlo.
Prav lepo pozdravljam vse user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 510
22.1.2009 8:12:03   
baby blue
mojgal potem sporoči :) joj jst imam pregled šele 11.2 pa se mi zdi da se mi tako neznansko dolgo vleče

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 511
22.1.2009 8:15:37   
laraa
jutro user posted image !

kako ste dans, jst sm super no vsaj noč je bila dobra sm spala ko ubita ja drugač me pa neki želodec boli pa ta slabostuser posted image user posted image user posted image samo bruham pa ne , drugače se pa napihnjeno počutim ko 100user posted image .
aha pa vidla sm da še ni mojih podatkov:
starost 24
2 nosečnost, 2 otrok
1 pregled ultrazvok 2,2, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 512
22.1.2009 8:20:34   
Bety11
Kepica!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Kje si???????

Upam, da je vse OK, da se veseliš in nam boš v album prilepila lepe slikice UZ-ja, srčka, ki veselo utripa.....

Hvala za sprejem in besede poguma, glede pripomb okolice. user posted image user posted image  Jaz sem itak vragec, ki ga prav nič ne briga, kaj reče soseda...user posted image user posted image ....Še vesela sem, ko jih kaj presenetim in imajo odprta usta....user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle nove in vse naj naj vama želim...

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 513
22.1.2009 8:37:53   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Jaz sem itak vragec, ki ga prav nič ne briga, kaj reče soseda...user posted image user posted image ....Še vesela sem, ko jih kaj presenetim in imajo odprta usta....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, dobro jutrouser posted image

malo mi je slabo in sem si že naredla ingverjev čaj, v sobot dobim pa od kolegice tiste famozne tablete "proti slabosti", njej niso pomagaleuser posted image

a sste ve tud fuuul utrujene čez cel dan? jaz imam občutek, kot da se soloh ne morem spočituser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 514
22.1.2009 8:41:15   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Bety11 zgleda, da si v torek zgrešila moje poročilo iz UZ. Z mojo pikico je vse v redu, bije ji srček in že nestrpno čakam naslednji UZ. Slikice pa žal nisem dobila, G ni nič omenil, jaz sem bila pa od vse sreče tako paf, da sem pozabila prosit za slikicouser posted image Mi je čisto vseeno zadnjo, samo da je vse okuser posted image

Imam pa že datum NS 2.3. takrat pa prilepim slikice pa še filmček če se bo dalouser posted image
Drugače pa "uživam" doma, kar se da oz. kadar mi ni slabo. Trenutno je k sreči ok, ampak trkam, ker že čez par minut lahko lovim sapouser posted image Nič ni fina tale slabost. Pa spati tudi ne morem, kot viditeuser posted image Sem bila že ob 7h pokonciuser posted image
Sem pa sama doma, mali je v vrtcu, mož v službi, tako da mi je kar malo dolgčas.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 515
22.1.2009 8:54:43   
Bety11
ufff...Kepica, potem je vse OK....Jaz sem malo zmedena od veselja....

Lep dan vsem želim...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 516
22.1.2009 10:05:06   
vila MaLiNa

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)      (?. user posted image ,?. user posted image )        1. PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)  (3.user posted image ,3. user posted image   27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)         (1. user posted image , ?user posted image )         26.01.
user posted image   30.08.  tulpek (26)   (1.user posted image , ?user posted image )     23.01.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)            (1.user posted image , ?user posted image )            ??
user posted image  30.08.  eva Ana (?)          ( 1.user posted image , ? user posted image )               23.01.
user posted image  01.09.  Tanchy (?)        ( 2.user posted image , 1. user posted image )                  ??
user posted image  01.09.  vila MaLiNa (26)   (1.user posted image , 0 user posted image )             4.02. 
user posted image  02.09.  tinec78 (30)   (1.user posted image , 0 user posted image )             22.01. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)   (3. user posted image , 1. user posted image )               16.01.
user posted image   05.09.  barika (24)   (2. user posted image , 1. user posted image )               23.01.
user posted image  05.09.  enaS (32)      (2. user posted image , 1.user posted image )                  11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)   (2. user posted image , 1.user posted image )                       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)   (3. user posted image , 1.user posted image )                       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)        (2.user posted image , 1. user posted image )                   04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )                  ?.?.    
user posted image   07.09.  Pupček (28)          (1. user posted image , ?. user posted image )                23.01.
user posted image  08.09. *TaMiKa* (21)      ( 1. user posted image , 0 user posted image )                22.01.
user posted image  08.09.   veselka (27)    (1. user posted image , ?. user posted image )          02.02.
user posted image  09.09.   Anonimenuser posted image (29)    (2. user posted image , 1. user posted image )          29.01.
user posted image   09.09.  cukr07       (27)     (1. user posted image , 0. user posted image )      10.02.   
user posted image   09.09.  sontschica (23)         (1. user posted image , 0.user posted image )         26.01.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana (?)         (?. user posted image , 1.user posted image )        11.02.
user posted image   10.09.  oktavija (28)     (2. user posted image , ?. user posted image )      30.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)         (3. user posted image , 2.user posted image  30.01.
user posted image   10.09.  spelch (18)         (1. user posted image , 0.user posted image  ?.?.
user posted image   12.09.  kepica (27)            (4. user posted image , 1.user posted image )        20.01.     02.03.
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image  13.09.  baby blue (26)  (1. user posted image , ?. user posted image )              14.01.
user posted image  13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )              ?.?.
user posted image  15.09.  soncek_25 (29)  (1.user posted image , 0.user posted image )              03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)    (?.user posted image , 2.user posted image )       03.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)   ( 2. user posted image , 1. user posted image )           16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)    (2.user posted image , ?.user posted image )       11.02.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)    (2.user posted image , ?.user posted image )       11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)    (3.user posted image , 2.user posted image )       ?.?.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)    (xx.user posted image , 3.user posted image )       11.02.
user posted image   xx.xx.  Lenck (25)    (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   xx.xx.  mojgal (?)    (?.user posted image , ?.user posted image )       22.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)    (?.user posted image , ?.user posted image )       26.01.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)  (1. user posted image , 0 user posted image )    20.01.

Skupaj: 41 user posted image
Z nami so pot začele: anonimna, žana21, kristy k., ninabr
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

Anonimna, ki ni anonimna-ne se razburjat, razburjanje škoduje lepotiuser posted image  Tvoja želja, moj ukaz.

• Neposredna povezava do sporočila: 517
    22.1.2009 10:08:45   
    vila MaLiNa
    Dobro jutro user posted image  moje, ali pa dober dan.
    Jaz sem danes super spala user posted image  Sem prav zadovoljna. Upam, da ste se ve tudi naspale.
    Kepica: tudi jaz nisem dobila slikice, sem bila točno na istem kot ti - tok sem bila srečna, da sem vse na UZ videla, da ga niti poslušala nisem user posted image  Moram naslednjič prej rečt, da mi da slikico...

Naj vam dan mine brez slabostiuser posted image

Lp

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 518
    22.1.2009 10:35:12   
    kepica
    Tole vam pa moram prilepituser posted image

http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/week/7

A ni cortek..pa komaj 7 tednovuser posted image Komaj čakam NS, da ga vidimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
    22.1.2009 10:43:32   
    vila MaLiNa

user posted image Aktualni pregledi v tem tednuuser posted image
     user posted image user posted image user posted image user posted image    
    četrtek, 22.1.
    user posted image     tinec78
    user posted image     *TamiKaaa*

petek, 23.1.
    user posted image     tulpek
    user posted image     eva Ana
    user posted image     barika
       user posted image     pupček
    user posted image   pregledi v naslednjem tednuuser posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek  26.1.2009
    user posted image    altaja
    user posted image   sontschica
    user posted image   smetanca

torek 27.1.2009
    user posted image    Pia67
    user posted image  Anonimenuser posted image

Četrtek 29.1.2009
    user posted image   Anonimenuser posted image

Petek 30.1.2009
    user posted image   oktavija
    user posted image   JaLuca

user posted image   pregledi v  dveh tednihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
    22.1.2009 11:09:15   
    Lenck
    Pozdravljene!

Mene pa zanima, kao si kaj pomagate pri bolezni. Namreč, ravno včeraj sem se še hvalila, da nisem imela prav nobenega migrenskega napada že dolgo časa (prej zelo pogoste in hude), danes pa mi vsaketoliko v glavi kar prehudo udari. Ni migrena, ampak se bojim, da bi se razvilo. Ampak samo ležanje v temi in miru pa mi 24 ur na dan tudi ne paše, sploh, ker mi je zelo slabo, in če kaj počnem (se miselno ukvarjam s čim), vsaj malo pozabim. Še vročino sem dobila in ni prijetno. Sicer dobivam čaje in vse, ampak mi gre že prav vrh glave... Ne želim jemati zdravil, ker so mi prej pomagala samo imigran sprint in aspirin migran. Lekadol brezveze da pojem, je blažev žegenj.

Ah, pa malo si moram olajšati srce. Danes sem povedala svojima starima staršema (dvema od njih), da sem noseča. Dedek je zelo vesel, babica pa... ja, saj je, zelo zelo, ampak na naporen način. Da ona itak ne bo dočakala septembra (ja, moja mati mi je razlagala, da je ona govorila že, da konca njene OŠ ne bo dočakala...), pa če bom zdaj jedla rdeče meso, pa da bo ja vse ok, pa koliko se moram paziti, pa zdaj viroze razsajajo, pa... uh! In ko je začela jokat, da bo itak prej umrla, prav žal, nisem čutila ničesar drugega kot "ne spet, no!" Da ne omenjam, da je itak vedela, da sem noseča, ko me je zadnjič videla - in si ne da dopovedati, da takrat še nisem bila noseča. Ker kot da se vse vrti okoli nje. Itak me je že nekaj let vsakič, ko me je videla, videla nosečo... včasih je bilo to zelo neprijetno, sploh zaradi mojih težav, ko več sploh nisem verjela, da kdaj bom noseča. Ne vem, včasih so te zadeve kar naporne. Vesela sem, da sem ji povedala (bohnedaj, da bi ji razlagala, da je rizično, pa za krvavitve, da moram samo počivat...), ker je težko skrivati, če nekdo ve, da si doma in da naj bi iskala službo, lagati pa ne maram. In želela sem ji povedati. Ampak potem me je pa vsem kar malo minilo... In zoprno je tudi, ker je tudi od fanta mati precej podobna. Njegov oče je bil vesel, ko je izvedel (tudi tam nisva več mogla lagati, ker mene ni nič okoli, in ko tudi njega ni bilo, je pač povedal, da mora skrbeti zame). Mati pa... "pa sta vse premislila, no, saj že vesta, če sta se tako odločila..." Verjetno je pač res, nikjer ne piše, da morajo vsi skakati do stropa od veselja.

Eh, samo povedati sem morala, pojamrati malo. user posted image

Držite se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
    22.1.2009 12:19:40   
    Anonimen
    eto prvi pregled je za manouser posted image

iiinnnn videla sem pikico in srčkauser posted image  zraven pa seveda jokala kot dežuser posted image  Slikica je v mojem albumu če vas zanima.

PDP pa imam en dan prej, torej 7.9.09

(odgovor članu Lenck)
      Neposredna povezava do sporočila: 522
    22.1.2009 12:24:41   
    Anonimen
    aja pregled pa imam zdaj 24.2. (NS) in potem 5.3.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 523
    22.1.2009 12:56:55   
    veselka
    iiiiiiiiiiiii TaMiKauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...kaka lepa slikica user posted image user posted image user posted image

joooooooj, kje je zdej še 2.2.?

ampak se ti je pa kar hitro začel poznat. men se še zdej ne user posted image , pa bi tko rada, da bi se, da bi mela mal več občutka pri tem, kaj se dogaja v meni... ok, poleg slabosti in bruhanja in čist zgrešenga apetita in da mi vse smrdi, da moram met radio čist potiho, da slabo spim...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 524
    22.1.2009 13:02:19   
    Lenck
    Tamika, čestitke!

Veselka user posted image Veš, če ti pa nobene hlače več ne bi bile prav (kot meni niso), pa se v bistvu ne moreš zgovarjat na bebo, ker je samo dva centi velika, pa bi tudi malo čukasto gledala. user posted image Jaz sploh več nimam pasu, samo še okroglim se user posted image Samo mi ni jasno, od česa, ker tehtnica sploh ni tako kritična, 1 kg v enem mesecu user posted image
    Sem si pa preko spleta naročila ene hlače, ker ne morem po trgovinah, nekaj pa rabim za oblečt vsaj za k zdravniku. Čakam... čakam... presneti poštarji user posted image
    Je pa zanimivo, jaz tudi očitno "precej bolje slišim" user posted image vsi morajo tiho govoriti, glasba potiho...

(odgovor članu veselka)
    Neposredna povezava do sporočila: 525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......