Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 12:36:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja zadne cajte so se zmislili, bohtigavedi zakaj, uvajanje hrane šele v šestem mesecu.. Najprej z zelenjavo pa zato, ker je sadje sladko in otrok potem noče zelenjave... Jaz Lari že 10 dni skoraj zelenjavo dajem.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 12:46:26
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bebe...pa kje pridete ve v stik s patronažnimi sestrami .. ...pri meni je bila 3x na zalčetku in to je to aja zadnjič sm pozabla napisat ja pride zdej 1 x da še 1 x obnovimo kaj bomo lahko jedli pri uvajanju GH pa to si jo poklicala al je tak navada al kaj to mi je že takrat na začetku rekla da bo prišla pred uvajanjem GH itak ni mela nobenga dela pr men ko sm vse sama porihtala marijo (prvo kopanje,....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 12:46:54
|
|
|
|
emi*
|
moja bi shujšala do šestega meseca pol pa otroci začnejo jest normalno pri dveh letih ko pa majo take pametne mah njih poslušat,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 12:51:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* moja bi shujšala do šestega meseca pol pa otroci začnejo jest normalno pri dveh letih ko pa majo take pametne mah njih poslušat, Ne vem, morda bo katera vedela kaj več o tem, zakaj.... Jst delam po svoje in sem začela že uvajat.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 12:58:37
|
|
|
|
tasha23
|
Ojla, Lara Croft ugotovila v čem fora... V glavnem se malo javim: včeraj imela posvetovalnico: 71cm dolgi, 7100g težki. Sedimo skoraj samostojno, veliko čebljamo. Najraje se smejemo. Znamo pa tudi jokat Spimo od 20.30 (ob 23 se podojimo) pa vse do 4.30. , ko se spet podojimo in nato smo pridni vse do 7.30. Včeraj okusili korenček - dokaj navdušen. danes spet poskusimo korenček, potem pa še jutri in nato jabolko. nekaj slikic: v trebuščku: nekaj uric ''star'' prejšnji teden:
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:04:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara Croft ugotovila v čem fora... Mi na kapne, kaj tle misliš... Lušnen, je ta tvoj dečko,...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:13:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara Croft ugotovila v čem fora... Mi na kapne, kaj tle misliš... OK, mi je jasno,... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:19:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ajde, šibava na sistematskega držim pesti..... ...zdaj je že itak mimo pikica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:28:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: emi* moja bi shujšala do šestega meseca pol pa otroci začnejo jest normalno pri dveh letih ko pa majo take pametne mah njih poslušat, Ne vem, morda bo katera vedela kaj več o tem, zakaj.... Jst delam po svoje in sem začela že uvajat. meni so pri prvem rekli začet s sadnimi sokovi, potem sadje, potem zelenjava in vse ostalo..... isto mi je rekel prejšnji teden za malega pikeca...ne mlečnih kašic, prej sadje, pa zelenjavo... ....moj prvi je dobil prvi frutek tam okrog 5 meseca...., pol mam pa napisano v knjigi, da je pri 6 jedel že sadje, zelenjavo, jetrca, piščanca, fruchtzwerge jogurt,... ...aja + da je bil dojen ...zdaj pri drugem....pa se mi zd, da kompliciram al cvikam al kaj jaz vem kaj....ko imava to pre flašo.... ma niti on ni nekak zainteresiran... Sem se odločila, da pokličem patronažno, pa jo povabim na en .... ..pa da slišimo še njeno plat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:29:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lušnen, je ta tvoj dečko,... se kar podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:39:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši - glede uvajanje GH je vsak čas mal drugače pred 12 leti so priporočal skutke, pa vse trgovinske izdelke (sam marketing izdelkov, ki jih dons strogo dajejo dol s trgovinskih polic) pol pred 6 leti sadje, zelenjavo, če se le da domače ja zdej pa najprej zelenjavo, milsm.....res boljš da pride patronažna pa pove kako in kaj sicer pa (vsaj jst tko mislm) probat čim manj komplicirat, (če se seveda da) pa po zdravi kmečki pameti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:39:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
men se marija non stop neki cmiha po mojem reakcija leda - kaj tvoja punči ima tut reakcijo od cepljenja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:40:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Ojla, Lara Croft ugotovila v čem fora... V glavnem se malo javim: včeraj imela posvetovalnico: 71cm dolgi, 7100g težki. Sedimo skoraj samostojno, veliko čebljamo. Najraje se smejemo. Znamo pa tudi jokat Spimo od 20.30 (ob 23 se podojimo) pa vse do 4.30. , ko se spet podojimo in nato smo pridni vse do 7.30. Včeraj okusili korenček - dokaj navdušen. danes spet poskusimo korenček, potem pa še jutri in nato jabolko. nekaj slikic: v trebuščku: nekaj uric ''star'' prejšnji teden: bravo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:44:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ajde, šibava na sistematskega držim pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:53:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem počepnila pred hladilnik z vilčkami v roki in jedla torto... samo malo sem pokusila... nisem se mogla več zadrževat.... Lara je pa gledala, kako sem v usta nosila...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 13:58:49
|
|
|
|
leda
|
kaj tvoja punči ima tut reakcijo od cepljenja tut. tako cmihajočo. čeprav dons je že ful bolš. včeri je prov tožila... je pa fasalo dvojno, še rotavirus...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:25:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda kaj tvoja punči ima tut reakcijo od cepljenja tut. tako cmihajočo. čeprav dons je že ful bolš. včeri je prov tožila... je pa fasalo dvojno, še rotavirus... božček mali a dons je pol boljše? ker marija se kr naprej cmiha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:26:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem počepnila pred hladilnik z vilčkami v roki in jedla torto... samo malo sem pokusila... nisem se mogla več zadrževat.... Lara je pa gledala, kako sem v usta nosila... ti ti ti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:27:41
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem počepnila pred hladilnik z vilčkami v roki in jedla torto... samo malo sem pokusila... nisem se mogla več zadrževat.... Lara je pa gledala, kako sem v usta nosila... za zvečer si mu tut kakšno presenečenje pripravila? sej si bila včeraj v KP v šopingu a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:29:29
|
|
|
|
RAČKAPK
|
punce jst ne dohajam vsega brat za na zaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:31:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
za zvečer si mu tut kakšno presenečenje pripravila? sej si bila včeraj v KP v šopingu a ne? Za to ne rabim šopinga.... Samo ne vem, če se mu bo dalo.... po moje se bomo samo cartali... ko pridem na vrsto...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:31:13
|
|
|
|
leda
|
božček mali a dons je pol boljše? ker marija se kr naprej cmiha je bolš, ampak tole pa tipkam z eno roko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:31:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni gre pa že celo jutro en komad po glavi... pa nisem radia poslušala... Moje miške, majcene, so edina stvar, ki imam jo še... vse ostalo, je že šlo, za ognjeno vodo... hahha men pa una vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj,.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:32:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda božček mali a dons je pol boljše? ker marija se kr naprej cmiha je bolš, ampak tole pa tipkam z eno roko... jst tut, jst tut
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 14:32:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem počepnila pred hladilnik z vilčkami v roki in jedla torto... samo malo sem pokusila... nisem se mogla več zadrževat.... Lara je pa gledala, kako sem v usta nosila... za zvečer si mu tut kakšno presenečenje pripravila? sej si bila včeraj v KP v šopingu a ne?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?