|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
22.1.2009 15:35:15   
gold fish
lara in tascha....skor sem že slovar rablauser posted image ...kaj so to čikuloneuser posted image ...babnce-kure?user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 501
22.1.2009 15:37:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem počepnila pred hladilnik z vilčkami v roki in jedla torto... samo malo sem pokusila... nisem se mogla več zadrževat.... user posted image user posted image Lara je pa gledala, kako sem v usta nosila... 

ajme bože miliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 502
22.1.2009 15:43:59   
arabela*
mi pa smo ble zunaj,je blo prav prijetno se sprehajat,samo malo je pihalo...
Zdaj pa sem se glih čuftov napokala,pol pa grem mehiko zjat....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
22.1.2009 15:45:00   
arabela*
user posted image je danes jabolko kašico jedla,pa je malo,po malo ven pljuvala.
Ji je korenčkova bolj všeč...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
22.1.2009 16:18:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image je danes jabolko kašico jedla,pa je malo,po malo ven pljuvala.
Ji je korenčkova bolj všeč...

kaj samo korenčkovo tud majouser posted image ..jaz mam variante jabolko/korenček..

...moram pogledati danes v intersparu.... 

Saraya kje si rekla, da majo tiste slinčke v Intersparu?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 505
22.1.2009 16:38:44   
gold fish
eh, nič če me ne šmirglaš....user posted image bom pač malo iskala, saj mam cajtuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 506
22.1.2009 17:13:39   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lara in tascha....skor sem že slovar rablauser posted image ...kaj so to čikuloneuser posted image ...babnce-kure?user posted image

Čakulone so tiste ki dosti čakulajo.... mi tle smo tudi ene grande čakulone.... user posted image user posted image

Mene pa že cel dan malo glava boli... ma zdej, ko sva šli ven, pa me je še bolj začela... ufaaa

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 507
22.1.2009 17:21:16   
pf
Midve sva iz sprehoda. Sva bile dobre dve urce, ampak res piha ko user posted image . Punce kak dolgo še spijo vaši čez dan? Naša še spi tri do štiri urce, ampak ko vidim recimo da je zaspana in jo dam počivati s tako težavo včasih zaspi. To mislim čez dan, zvečer pa v petih minutah.

Neposredna povezava do sporočila: 508
22.1.2009 17:38:17   
petra1978
Rabi katera Merkurjeve zvezdice za 10% popust? Mi jih je kar nekaj ostalo.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 509
22.1.2009 17:39:32   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Midve sva iz sprehoda. Sva bile dobre dve urce, ampak res piha ko user posted image . Punce kak dolgo še spijo vaši čez dan? Naša še spi tri do štiri urce, ampak ko vidim recimo da je zaspana in jo dam počivati s tako težavo včasih zaspi. To mislim čez dan, zvečer pa v petih minutah.

Pri nas isto, čez dan se ful mantramo, da zaspi, zvečer po kopanju pa na zizi takoj zaspi. Samo kaj, ko pa ponoči več noče tako lepo spat. Ma bo že.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 510
22.1.2009 18:47:21   
arabela*

Naša še spi tri do štiri urce, ampak ko vidim recimo da je zaspana in jo dam počivati s tako težavo včasih zaspi. To mislim čez dan, zvečer pa v petih minutah.

a ve jih čez dan dajete počivat??
Jaz jo dam v ležalnik,pa ko zaspi,pač zaspi,ma ni šans,da bi jo dajala spat,bi se drla ko šojauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 511
22.1.2009 18:51:27   
arabela*

kaj samo korenčkovo tud majouser posted image ..jaz mam variante jabolko/korenček..

...moram pogledati danes v intersparu.... 

Saraya kje si rekla, da majo tiste slinčke v Intersparu?

ja v müllerju imajo samo korenček,hipp. Itak pa jaz te kašice samo v tavečjih štacunah kupim ,ker v teh tamanjših se mi zdi,da tud po celo večnost stojijo tam na policah...

Slinčki so v tavelikem šparu trenutno je mislim da neka akcija,po  dva so pakirani.Ampak zdaj,ko že jejo GH,ti je itak tisti plastični z obrobo spodaj najboljši.Jaz ga tudi še moram poiskat....

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.1.2009 18:54:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 512
22.1.2009 18:52:14   
arabela*

eh, nič če me ne šmirglaš....user posted image bom pač malo iskala, saj mam cajtuser posted image

če pa sem mehiko zjala,pa noge  me tak  danes bolijo,nevem kaj mi je...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.1.2009 18:55:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 513
22.1.2009 19:04:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Ojla,

Lara Croft ugotovila v čem fora...user posted image user posted image

V glavnem se malo javim: včeraj imela posvetovalnico: 71cm dolgi, 7100g težki.  Sedimo skoraj samostojno, veliko čebljamo. Najraje se smejemo. Znamo pa tudi jokat user posted image

Spimo od 20.30 (ob 23 se podojimo) pa vse do 4.30. user posted image user posted image user posted image , ko se spet podojimo in nato smo pridni vse do 7.30.

Včeraj okusili korenček - dokaj navdušen. danes spet poskusimo korenček, potem pa še jutri in nato jabolko.

nekaj slikic:

v trebuščku:
user posted image

nekaj uric ''star''
user posted image

prejšnji teden:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 514
22.1.2009 19:09:21   
gloria
Sem se odločila, da pokličem patronažno, pa jo povabim na en .... ..pa da slišimo še njeno plat....

...ja res najboljš...jaz jo pa tudi pričakujem pri 6 mescih...kak je to različno k enim pride že ko si user posted image (pri meni je bila in mi je bilo fajn),pol ko je pa hodila po porodu bi jo pa najraj nekam poslala....vse mi je govorila kaj jaz lahk jem,pa kok naj dojim,pa o GHuser posted image kaj sem že itak pozabla...pol se je pa zasedela in pričala,pričalauser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 515
22.1.2009 19:10:27   
gloria

Sem počepnila pred hladilnik z vilčkami v roki in jedla torto... samo malo sem pokusila... nisem se mogla več zadrževat.... user posted image user posted image Lara je pa gledala, kako sem v usta nosila... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
22.1.2009 19:12:10   
gloria

za zvečer si mu tut kakšno presenečenje pripravila?
sej si bila včeraj v KP v šopingu a ne?

Za to ne rabim šopinga.... user posted image Samo ne vem, če se mu bo dalo.... po moje se bomo samo cartali... ko pridem na vrsto... user posted image

user posted image ...... po moje bo obojestranski napad...user posted image

...jaz tudi mislim tkouser posted image user posted image user posted image user posted image ....poglej saj je skoz ODSOTNA

Neposredna povezava do sporočila: 517
22.1.2009 19:12:52   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

lara rožice v pisarni si zalila?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 518
22.1.2009 19:14:42   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

user posted image katere južna primorska ali une druge?

"Primorke čakulone"

...prosim posat da bomo še ostale razumeleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...čakuloneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
22.1.2009 19:15:57   
gloria

...istega mišljenja svauser posted image user posted image user posted image user posted image ....te babe se mislijo kr tko pogovarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
22.1.2009 19:35:22   
pf
Saraya jaz jo dajem spat ja in to prav v posteljo, ker se mi zdi, da če se fajn naspi čez dan, tudi ponoči spi bolje. Vstane se ob sedmih in pol je ob devetih že taka koma, da komaj gleda, pa pazi spi od 19.00 do 7.00. Pol spi urco, urco in pol do najbolj dolgo pol enajstih, ob dvanajstih do pol enih druga runda, ker že leze skup. Spet urca. Potem je ponavadi sprehod. Od dveurnega sprehoda spi uro sigurno, malo gleda in na koncu še kakih 15 minut. Po sprehodu pa še včasih 30 minut, včasih 20, včasih nič, ampak takrat je tečka, ker je zaspana. Danes je spala ene štiri ure sigurno čez dan, pa zdaj že spi od 19.00. Je kar zaspankica.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.1.2009 19:38:28   
pf
Gold fish jaz tudi kupim korenček od hippa, ker frutek je samo jabolko korenček in imam raje hipp, da  je neka razlika, ker frutek je sladek, hippov pa je res tak kot korenček. Ga ima ful rada. Poskusi. Drugače pa uporabljam frutek.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.1.2009 19:47:10   
arabela*
pf,res ima lep ritem vaša user posted image
Tak je bila naša Aneja,kot da je niuser posted image .Ta pa nič ne spi,ne podnevi,ne ponoči in če ti po pravici povem,je kar utrujajoče to,ko niti na wc ne moreš v miru,ne nič....Pol pa še mam tolk vsega za delat,jaz bi bla srečna,če bi mi vsak dan vsaj po eno uro na dan v kosu spalauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 523
22.1.2009 19:50:13   
arabela*

Saraya jaz jo dajem spat ja in to prav v posteljo, ker se mi zdi, da če se fajn naspi čez dan, tudi ponoči spi bolje.

ja,to sem tud že ugotovilauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.1.2009 19:52:27   
arabela*
grem jih zdaj za spanje štimat....o bože mili..........user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?