|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zgodba - za upanje in nasmeh
22.1.2009 12:10:14   
Anonimen
Vidim, da imate tu očitno teme upanja in vzpodbujanja user posted image In zato sem se odločila, da pišem, ker ČUDEŽI SE DOGAJAJO!

Veliko let sem imela hude krvavitve, nepojasnjene. Imela sem močne menstruacije, vmesne krvavitve pa včasih šibke, včasih pa še močnejše od menstruacij. Povprečno sem krvavela 25 dni na mesec, včasih nekaj mesecev brez premora. Spolni odnosi so postali fantastika, saj se je že pri najnežnejših zdelo, da bom izkrvavela. Dobesedno. Vmes sem imela dvakrat lažno nosečnost. Zoprno, ne vem, ali je bilo bolj zoprno to ali krvavitve. Razlog za težave? Nihče ne ve. Maternica, so rekli, je lepa. In tu se je končalo. Da so hormoni. Ampak preiskave... jih ni bilo. Poskušali smo s temi zdravili pa onimi tabletami. Vedno huje je bilo. Parkrat sem bila zaradi psihične in fizične izčrpanosti na robu kolapsa. Nisem verjela, da bom kdaj zdrava, priznam. In nisem več vedela, kako je normalno živeti, brez stalnih, močnih krvavitev, posledične utrujenosti, migren, in nisem si upala niti pomisliti, da bi kdaj lahko imela otroka. Poskusila sem z medicino, alternativnimi zdravljenji, in, priznam, obupala. Nisem več hotela živeti, tako hudo je bilo. Nisem imela več energije niti zadihanje, kaj šele kaj drugega.
In zdaj? Punce, noseča sem! Ja. Ok, šele na začetku, ampak... ČUDEŽI SE DOGAJAJO! Če sem se jaz hotela vdati, se fant ni. Ampak kako naj mi uspe, če pa stalno krvavim, in če po spolnem odnosi uro sedim na školjki, iz mene pa kar teče kri? Tako je bilo tudi zadnji mesec. Močna, boleča menstruacija. 14 dni. Potem pa par dni brez krvavitev. Opa, ravno pravi dnevi. A kaj, ko sem potem 14 dni krvavela še bolj. In niti pomislila nisem, da bi kaj uspelo. Ampak, ko bi morala priti menstruacija, je ni bilo. Nisem hotela delati testa, zakaj bi ga? Fant je vztrajal. Pozitiven je bil! Dan po tem sem začela krvaveti. Bili so ravno prazniki, in po njih sem odbrzela do zdravnice. Že na vratih me je pogledala "spet hudo?" - jaz pa: "ne, noseča naj bi bila!" Hiter pregled in ultrazvok. Ni hotela reči ničesar, samo čez 10 dni me je spet naročila. In takrat sem videla srček, ki bije. V meni. Zjokala sem se.
Krvavitve so se sedaj, po nekaj tednih, ustavile, ker pridno počivam. Komaj čakam naslednji pregled. Zdravnica še vedno ne upa ničesar prehitro trditi, ker ve, kako težko je. Ampak jaz vem - če se je zgodil en čudež, je upanje tudi za drugega, da se dete rodi zdravo in krepko.

Veste kaj? Jokam, zdajle. Ne vem, ali od bolečin od prej ali od sreče sedaj. Počutim se obupno, slabo mi je, trebuh me boli, glava me boli, tudi strah me je. Vseeno sem srečna. Ni mi lahko deliti te zgodbe, zelo intimna je. Pa sem jo. Ker je toliko žalostnih zgodb, da je prav, da se kdaj pove kaka srečna. Zaradi upanja. Zaradi možnosti. Zaradi veselja samega.

Srčno vam želim, da bi se čudež zgodil tudi vam, vsem tistim, ki si želite, pa ne gre.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zgodba - za upanje in nasmeh
22.1.2009 12:13:56   
zarja1
Čestitke za najlepši čudež!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2009 12:14:39   
Bojana82
Anonimna, močno držim pesti zate....upam da se bo nosečnost srečno izteklauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2009 12:18:24   
Vitaebella
Vzpodbuda  za vse!! Bravo in srečno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2009 12:28:07   
murkica
Res čudeži se dogajajo in lepo je izvedeti za njih, saj nam vplivajo upanje... Prepričana sem, da se bo vse srečno končalo in boš rodila zdravega otročička...

ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2009 12:31:16   
mausikaa
aleluja, še je sonček nekje...

držim pesti in ti močno močno želim, da bi šlo do konca vse ok, ter da poviješ krepko dete

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2009 12:49:06   
Fargesia
...tale zgodba je pa res fantastična...upanje nikoli ne umre!!!

user posted image user posted image user posted image ČESTITAM
!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2009 12:49:33   
nincika
Med prebiranjem sem zajokala tudi jaz...
Hvala, da si delila zgodbo z nami, močno stiskam pesti za čimmirnejših user posted image

LP, Nina

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2009 12:49:57   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image

Očitno se čudeži res še dogajajo ...

iskrene čestitke ob tvoji user posted image  in čim bolj mirno user posted image  ti želim.

user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2009 12:51:34   
Barbk
No pa tudi jaz jokam od sreče. Ne poznam te, a ti iz srca privoščim, da tokrat rodiš zdravega otročička. user posted image

Prav tako vsaki izmed vas želim, da kmalu zagledate plusek in imate čudovito nosečnost, na koncu pa dobite v naročje zdravo bebico.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2009 13:14:07   
T1979
Anonimna iskrene čestitke. user posted image  user posted image  

Želim ti lepo nosečnost in naj se izteče vse tako kot se mora.user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2009 13:15:41   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2009 14:55:45   
Mokka
Po tolkeem času grem na ringarajo, pa me iz prve presune tako lepa zgodba, ki ji je dano, da se konča s srečnim koncem. user posted image Taaaaaaako mi je toplo pri srčiki ob tej zgodbici, in najbrz bom to zgodbo nosila v sebi še ves dan. Kljub temu, da imava z možem 20mescev staro pupiko, znava prisluhniti vsem tem zgodbam. Tudi nama ni bilo lahko, se pa zdaj toliko bolj veseliva vsakega trenutka posebej, ki ga preživimo skupaj.
Tudi tebe čaka še veliko lepega.... Za vsakega sončka - sonček!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2009 15:25:39   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image Kako me je ta zgodba ganila, prav sem se zjokala od srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke in samo pozitivno naprej!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mokka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2009 15:59:31   
tassi1
Samo srečo ti želim in zdravga dojenčka!! Si ga resnično zaslužiš, predvsem, ker nisi obupala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2009 16:28:33   
lara light
Pa je le posijalo tudi zate...vse srečo za naprej!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2009 16:50:24   
drobtinica29
res lep čudež user posted image user posted image user posted image  tudi z moje strani!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.1.2009 17:00:43   
S*
user posted image  user posted image  user posted image Iskrene čestitke. Iz srca ti želim, da bi se vse srečno končalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.1.2009 18:21:59   
divans1
Iskrene čestitke!! Res, privoščim ti iz dna srca!! Lepo nosečnost ti želim in zdravega dojenčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.1.2009 19:54:55   
sani1
Čudovito!
Lepo počivaj in misli pozitivno...  Želim ti, da rodiš krepkega in zdravega otročička. Pa sporoči nam!  Držim pesti zate...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.1.2009 20:37:42   
beyba
čudeži se dogaajo in prav je tako...in ko bereš take zgodbe veš da obstajajo ljudje z ogromnimi težavami skoraj nič možnostimi da bojo kdaj v roke stisnili svojo pikico pa jim to rata in take zgodbe kot je tvoja dajejo uoanje tudi ostalim.Tistim ki so ež zdavnaj obupali. Držim pesti da se vse izteče kot se mora in kmalu postaneš mama,nekaj najlepšega kar je... Čestitke za pogum, pozitivnost, srečo,.....  držim pesti za vas!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.1.2009 2:25:54   
mojca345
DRŽIVA PESTI NA ROKAH IN NOGAH, DA BO DETE ZDRAVO IN NOSEČNOST V MINIMALNEM OBSEGU PROBLEMOV..

VIDVA PA POGUMNO NAPREJ, NAJ VALU LJUBEZEN ŠČITIuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.1.2009 8:25:18   
Grethy

Saj ni kaj dodat, kot pridružit se vajinemu veselju in čestitkam ostalih deklet .... BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image ... na srečen in luškan izid !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.1.2009 8:26:46   
ursa30
čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.1.2009 8:46:15   
katka11
no... pa sem se zjokala se jaz....
CESTITAM  in ti zelim najlepsega in najbolj zdravega otrocka na svetu, pa cimlepso nosecnost!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?