Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Eno uro si bla v porodni?? Kaj bi jaz dala za to. Jaz sem bla 6 ur v porodni čist sama, brez žive duše....in še ko je mali začel ven rint, sem se mogla dret, da se je kdo pojavil, drgač bi sama rodila......zato po eni strani ne bi bila rada spet sama!
čveke, čvekaste; sem že mislila, da imamo 5.del marčevk odprt
meni se pa danes tako nič ne da; me kr nekaj ščipa v trebuhu, tako čudno; sem pa že pobrala cunje in dala druge sušit; moj pa pridno prazni spalnico, no omaro je že odpeljal na smeti, ker je taka boga; jaz pa grem zdaj še ta drugo spraznit pa pregledat neke cunje, ki se mi zdi da so za smeti, ker jih nihče ne nosi.....
IZVIRNO SPOROČILO: spps bo te že zganlo ,ko ti bom prepustila čast ,da boš urejala sezname klikni te si še pa ti mal zapoj,da si ne bo sam feliša prepevala
ffffffffffff nebom delala seznamov. Sem jih samo parkrat pa sem močen glavobol zraven dobla ko sem brala pa iskala kdaj ma kira kak pregled ipr. Saj te čist razumem in vem kak je za**** ko ni nič barvno napisano in pol iščeš ko ****
saj lahk se katera druga se tud javi...
< Sporočilo je popravil spps -- 22.1.2009 11:31:03 >
Grahec, jaz imam tudi že cel teden glavobole, malo zarad nespanja, malo zarad napetosti... Poskusi, da te dragi malo zmasira, pa točko med prsti (poznaš to?) si masiraj in sence... Jaz naredim vse, preden vzamem tableto. Mi nekak ni do kemije. Če je pa res hudo, pa vzameš, sej lekadol ne škodi. Sam 8 ziher ne. Do 4 na dan - na 6 ur.
spps, jaz ti bom tudi novejšo sliko poslala na mail.
No, ko je včeraj pocka rekla, da se ji je trebušček spustil... meni se tudi zdi moj nižje kot je bil. Predvsem me ne boli več vrh maternice, ki me je tako čudno pekel. Kot da riba ob nekaj. In moj dragi je prepričan, da se je dete obrnilo, ker imam čisto drugo obliko trebuha... sam jaz mislim, da ni res.
spps, jaz ti bom tudi novejšo sliko poslala na mail.
OK ,bambam pa verjetn slikca neki zafrkava
Mene tud! Sem hotla kar zdajle opravit, pa mi ne odpre slike v datoteki! Ne vem kaj je narobe, ker vse druge odpre... Če ne bom zdaj uspela, me bo moj še enkrat slikal...