Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:43:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara čveka in meta čveka ...dol iz skypa hihihi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:46:15
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra19 Tia, od kod pa si ti? Se mi zdi, da bi mogle bit midve nekje blizu doma. jaz sem okolice Ms (7 km stran ),oz. čisto poleg Radkersburga pa ti od kod si?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:47:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara malo se zadrži s torto, da jo bo možek videl v celoti. Sicer pa bravo, imaš ful energije in skozi nekaj prckaš. Pridna. Ma čisto sem prfu.... hahaha... celo kuhno sem obrnila okoli...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:49:46
|
|
|
|
tia
|
gold fish a si ti iz šentilja?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:51:46
|
|
|
|
gloria
|
...nočka pupe...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:52:59
|
|
|
|
gloria
|
moj me čaka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:53:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
naša je dobrih 20 minut v svoji sobici, pa si je skoz neki pela, Lara je pa danes dol padla, ku krepana ob 20.30... je kr na flaški zaspala.... sem jo v spanju mal premetavala, da je glih mal kupček podrla, ko sem jo odložila na previjalno in dajala v vrečo ni niti mrdnila... ko sem jo odložila v zibko pa tudi ne... Je pa res, da je čez dan spala dvakrat po 20 minut...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:55:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara čveka in meta čveka ...dol iz skypa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 23:15:26
|
|
|
|
meta21
|
Eno vprašanje mam... enkrat smo že mele debato o tem, da naj bi bla vsa hrana na začetku kuhana (mislim, da zato da jih ne napenja...). Kaj pa če naredim doma jabolčni sok? A nej ga pol prekuham al kaj? Frutki ipd. so tud pasterizirani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 23:18:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Eno vprašanje mam... enkrat smo že mele debato o tem, da naj bi bla vsa hrana na začetku kuhana Sem se jaz tudi spraševala, zakaj surovo sadje ne, sok pa ja..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 0:27:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
jst pa zaspat ne morem.pa glih k mam gsm prizgan,pisem s pojsle..joj kok cajta nism bla na netu,na tak nacin..se mal pa bo moj mozek v evropi,bo tusmnbil delal..:)
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 8:18:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
DOBRO JUTRO sm že spila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 8:53:09
|
|
|
|
urska238
|
dobro jutro... mal sem še zaspana... se je Matej dans zbudu "že" ob 6-ih (zaspal je pa ob pol enajstih) ... ja, ni kej smo že razvajeni (ponavadi se zbudi med 8 in 9).... no, sej sva se najedla, pa je ob 7-ih spet zaspal in zaenkrat še spi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 8:53:12
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 8:55:16
|
|
|
|
arabela*
|
naša je spet nekaj mrdala ponoči.Je bila že ob dvanajstih auf,pa ob dveh,pa ob šestih,pa potem pol osmih....,upam da nebo danes dež,da lahko gremo malo na sprehod. Kdaj je pust?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:06:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
naša je spet nekaj mrdala ponoči. Saraya, ta tvoja pupa ga lomi....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:07:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kdaj je pust? Do pusta je še 30 dni 5 ur in 51 minut...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:11:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja, ni kej smo že razvajeni Kako sem šele jst razvajena....Lara zadnje dni hodi spat že okoli 20.30 in se zbuja ob 7.30... pol ure prej, kot se je, ko je hodila spat po 21h... meni pa tiste pol urce kr manjka.... Še dobro, da se zbudi dobre volje in ne joče... ampak potrpe žljivo čaka in čebla sama s sabo..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:13:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Do pusta je še 30 dni 5 ur in 51 minut... si pa natančna..... jaz sem pa misla,da je v soboto zdaj,
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:13:32
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ej mamice z *iskušnjo*...gdaj se to dobivanje 200 g. na teden več ali manj umiri .... zdaj počasi....no tam nekje od 6 meseca dalje...odvisno tud od aktivnosti .... moj prvi pikec je imel recimo od avgusta pa do novembra, ko sva hodila na preglede skoz 8 kg....avg. pri 9mes. cca 8100g, novembra - 12 mesecih - 8200g.... je pa z 10 shodil.....in je imel 8 kg mislim, da še kar en cajt pol naš Matej ma pa že zdej se mi zdi kr skoz enak- pr 3 mescih je mel 6.100g, zdej pa če se greva kdaj za hec stehtat, je pa vedno okol 6.300g. ne vem, te kile ne grejo nč gor sam po moje zato, k ni nič pr mir; je res da ponoči dolgo spi, ampak čez dan pa skoraj nič- mogoče dvakrat po pol urce... drgač pa skoz brca pa maha, pa kravce pase... no, je pa tut res po drugi strani, da je že zlo velik- se mi zdi, da ma že zdej nekje 67 do 68 cm
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:19:17
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:19:27
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat maš pa tud kopalne plenice. So kopalne plenice dovolj...da ne bom potem po bazenu kakce lovila...včeraj s emi je 4 pokakal ...sem bla že zaskrbljena, če ni kakšnega virusa fasal...nisem več navajena, da tolkrat kaka
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:19:34
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj? mislm, da so ene posebne hlačke.......čaki, iščem............. http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257 ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat ma sm misnla da misl za tečaj.................mona jaz............ se mi pol oprosti, živci delajo dvesto na uro.............. za plavalni pa morajo bit te?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:19:39
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj naši gredo pa ob straneh ful dol, bo tud počasi pleško....... Naš jih pa na vrhu glave zgublja...mu že rastejo novi...ja, zadaj ima tal lep bel krogc...ima 1A frizuro
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 9:19:45
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia za 3. del. Jaz nekako vam ne morem slediti,tako ste hitre ,da komaj vas kaj preberem,da bi pa kaj napisla to pa je že umetnost. Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate. Luštna !
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?