Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 21:18:48
|
|
|
|
yania
|
Glede pitja v porodni mi je danes rekla ta kolegica ki je rodila 10 dni nazaj, da je fuuuuullllll pila...da ji ni noben rekel, da ne sme...in da je bilo 30 stopinj v porodni.....fuuul vroče, in ko je rekla, če lahko malo zmanjšajo, so ji rekli da je to tako avtomatsko klima naštimana, in da je nekaj crknilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 21:25:39
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Pupa,kako se drži vaš pacient?a je fejst bogi? ma je res bošček sam ga lepo pedenam PUPA- moj je bil pa prejšen teden na operaciji za zob, pa ga ni nič bolelo, hvala bogu, je pa še nabolniški, sm sem ga kmal naterala, da naj kej dela, zakaj bi pa ležal če ga nič ne boli, ven glih ne gre. nočko
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 21.1.2009 21:38:49 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 21:46:48
|
|
|
|
spps
|
vidim,da niste danes nič zgovorne jaz tud komaj čakam,da grem v meževo še mal pa grem po mojega,tak da bo kmal tud jaz pod kovtrom lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 22:44:09
|
|
|
|
jadrnica
|
helo, jaz nočna ptica tle strašim..... JASNA ; KOKICA ;NOVO- kompikacije glede matičnih celic imaš v tem smislu, da se pač s tem ukvarjaš in rihtaš paket in ga sabo vlašiš, potem pa en drug ponuca tvoje celice (čeprav je verjetnost da bodo nekomu ustrezale res zelo majhna) OBLEKE ZA IZ P: 2*bekica, žabice, kompletek, za čez pa po potrebi še kaj , kapica copatki in odejica, če bo mraz pa še kaj. jaz bom konec marca rodila, tako da bo nabrž že konc zime? MŠ: ve po 3 dni hodite, halo.... kaj pa potem tle v LJ delajo celo znanost po 10 srečanj po 2 uri skup, pa še na 2 extra lahko greš- veliko se bomo naučile, ni kaj, sam meni je koristno lahko noč, mene tako napenja, ker sem 1 l donata spila, ker me je pekla zgaga včeraj, sedaj je pa cel sem bla že 4 x na WC, jao.....drgač pa zaprta.....še 5 dni sluzbe..jupi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 1:16:15
|
|
|
|
Grahec
|
Jaz pa ne morem spat oziroma sem zaspala, a zdaj ko je lekadol popustil pa ne morem več. Glava me sicer za spoznanje majn boli ampak še vedno pa boli. sem prišla pogledat kaj je s cito, pa pošiljam Jaz pa nimam pojma kaj naj jutri naredim, če me bo še naprej glava bolela, naj grem k osebni ali k ginekologu? Drugače normalno miga, le po lekadolu se mi zdi, da se je precej umiril in prav zato si ne upam več vzet še katerega, zdaj pa brca, brca. Aja spps jaz sem tisti kombinizonček kupila v Turbolimaču na Rudniku in to za moje pojme poceni, nekje 12 evrov je bil. jadrnica, katera skupina na MŠ pa si? Jaz hodim tudi v LJ porodnišnico ob 18.15 načeloma, ampak jutri če bom OK grem pa na pediatra in potem kar ob štirih naprej. Zdaj pa konec samogovorov. Še kako igrico odšpilam na compu in potem bom poskušala nazaj zaspat.
< Sporočilo je popravil Grahec -- 22.1.2009 1:21:34 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 4:59:46
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. jaz sem že dobro urco gor, ne gre spat. Šla sem na wc in se pol premetavala še celo urco po postelji ter seveda jezla našo , ki je veselo brcala. S tem sem sklepala, da je lačna (nekdo mora bit kriv,če meni kruli ) in zdaj veselo kavico pijem in papcam ter seveda na RR visim. Sicer sem sama,, ker so moji pametni in še spijo ampak itak nebodo več dolgo. Treba v šolo (bruder,seka), mama pa je na bolniški, tak da njej je oproščeno. No, pa da nebote rekle da sem bla prva gor in nisem postregla z kavico.. Evo vam.. ravnokar kuhana..pa še nalijem vam. Kaj hočete še boljšega..?? Cela postrežba je to zdaj bla.. in da neboste lačne, drage moje nosečke vam postrežem še z croissantom, za bolj sladkosnede pa tudi muffins pa dober teeekkkk
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.1.2009 5:00:36 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 6:33:33
|
|
|
|
Dali*
|
Čestitke vsem, ki ste imele preglede. Zanimivo je brati kako so naši otročički že veliki, težki...jah...ne loči nas več veliko časa do dneva D. cita tebi pošiljam , da bo vse OK. tasa_m hvala za tole super kavico in rogljiček... ...kmalu se bo tudi moj zbudil in mi pripravil zajtrk...potem greva v laboratorij in nato sledi še zadnje predavanje v MŠ - nega dojenčka. Tko, pa bomo zaključili s predavanji v MŠ. Ob 14.30 pa imamo še pregled. Poročilo sledi jutri...ker bom zvečer full pozno nazaj doma. Naredite si lep dan... pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 7:11:04
|
|
|
|
tasa_m
|
buuuuuuuuu jaz sem že v Mb. kaj ve pa še vse spite, razen Dali al kak?? Pridem v stanovanje pa doživim šok. Sredi dnevne stoji omara, ki bi mogla bit že včeraj v kopalnici postavljena..najhujše pri tem pa da omara še sploh ni sestavljena.. . No, saj me ne moti, jaz bom že šla okoli nje ..me prav zanima koliko časa bo še v dnevni?? Sem pa bla že pridna in sem dala že posodo in perilo prat. Uh,kak sem pridna,sama sebi se čudim odkod mi tolko pridnosti že navsezgodaj.. Zdaj pa si grem naret seznam za v trgovino, ker po kosilu pri tašči greva mal v trgovino pogledat,če bodo dali kaj zastonj (sem pa na heca a ne?? ). No, dobro imam že samogovore.. dajte no...vstanite se!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 7:17:13
|
|
|
|
helimaša
|
jutro! da se mal oglasim.....sej nimam cajta zdej k mam Mašo doma.....sicer včer je bla pr mojih.....sam sem pa pospravljala in popoldan sva jo šla že iskat tko da ni blo nč cajta..... jst sm čist fertik.....ponoč ne spim.....kašlam kot osel....v glavnem ful sem boga....morm dons mojga nahecat da me pelje k zdravniku ker tole je pa že preveč.....res mam grozn kašel..... Maša je drgač že bolš.....sicer še mal pokašljuje sam ni več take krize.....in zdej se bojim da ne faše še kej od mene....... zdele še oba spita.....moj bo itak dons doma tko da ga morm mal izkoristit..... grem se še mal uležat ker me ful trese.... se čujemo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 7:54:40
|
|
|
|
tasa_m
|
se že kaj dogaja?? al si moram it res omaro pospravit,da se zamotim?? No te pa grem, če me že silite.. Ja,ja saj grem.. Joj jaz pa sem jezna kot . V Lenartu sem pozabla vse pripomočke za merjenje cukra . Zraven sem vzela samo inzulin, ostale aperature sem pa pozabla. Saj nisem vedla al se naj smejim ali se naj jočem zdaj ko sem si htela sladkor zmerit pa sem videla da nimam zraven aparata.. Eh se bom raje kr smejala.. ker sem tak bla včeraj tečna kot , dva dni zaporedoma pa res ne morem bit.. helimaša dobro jutro.. upam da boš čimprej boljša in da te res kaka virozica ne dobi..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.1.2009 7:55:16 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 7:57:54
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro se od mene... zgleda da smo v obdobju,ko se zvecer ne spi....jst sm zaspala sele nekje ob treh,pa sem bla tolk zmatrana, ampak ni slo. Pol se mi je zalustal cokoladice in sem sla jest...pa se en sudoku sm resla. Zdej sm ze pokonc ker cakam,da mi koncno pripeljejo omaro za otrosko sobo A se vam zdi ,da je mopj mali v 33.tednih in pri 45,5 cm ze velik...kaj sele bo? lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:07:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Zdej sm ze pokonc ker cakam,da mi koncno pripeljejo omaro za otrosko sobo A se vam zdi ,da je mopj mali v 33.tednih in pri 45,5 cm ze velik...kaj sele bo? men se zdi da je kr velik ja..sicer ne vem kolko so drugače, smo če pomislim da sem jaz ko sem se rodila bila velika 47cm, pol je tvoj res velik. Zdaj pa si lahko misliš kaka mala pišika sem.. No, super da dobiš omaro za otroško sobo..zato pa se splača zjutraj čakat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:12:45
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro!Spet je ena slaba noč za mano,zjutraj sem se pa zbudila s takšnim trebuhom kot,da bi mi dal kdo samo kamenje noter sem se počutla kot volk v rdeči kapici Taša,a še nisi na terenu?si že dobla šefa? Grahec,po mojem boljš,da greš do osebne al pa jo kar pokliči.bom šla mal po CE pogledat,februarja,ko mam pregled,mogoč še pa najdem kaj-LJ mi je mal predaleč Lejca,imaš pa že pravega velikana-jaz sem prvo rodila 5dni čez rok,pa je bila velika 49cm Dali,danes imaš pa pester dan Lep pregled ti želim jadrnica,mogoč pa v LJ rabite bolj obsežna predavanja naj ti zadnjih 5 dni v službičimrej mine
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:13:22
|
|
|
|
lejca
|
Tasa, si bla bla pa res mejckena, jst sm bla 52 ,pa moj tud,tak da misliva ,da bo mali okrog 53 ali 54...sva oba visoka (170,177) tak da... ja ,omaro pa res ze tolk casa cakam..komaj cakam,da pridejo...ob 9.uri...zdej mal pospravljam,da bodo mel kam kej postavit...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:14:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca Zdej sm ze pokonc ker cakam,da mi koncno pripeljejo omaro za otrosko sobo A se vam zdi ,da je mopj mali v 33.tednih in pri 45,5 cm ze velik...kaj sele bo? men se zdi da je kr velik ja..sicer ne vem kolko so drugače, smo če pomislim da sem jaz ko sem se rodila bila velika 47cm, pol je tvoj res velik. Zdaj pa si lahko misliš kaka mala pišika sem.. No, super da dobiš omaro za otroško sobo..zato pa se splača zjutraj čakat jaz sem v tem času,ko sem se rodila imela 46cm (sem tud bila med nedonošenčki tko kot taša )
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:17:14
|
|
|
|
lejca
|
dobro jutro tudi tebi spps... a ti si bla tud tk majckena,sam zdej na slikah pa ne zgledas tak...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:18:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca dobro jutro tudi tebi spps... a ti si bla tud tk majckena,sam zdej na slikah pa ne zgledas tak... iz majhnega raste veliko ,ko sem se rodila sem imela 46centi in 1860 g,zdaj sem pa prava baba
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:19:19
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca dobro jutro tudi tebi spps... a ti si bla tud tk majckena,sam zdej na slikah pa ne zgledas tak... iz majhnega raste veliko ,ko sem se rodila sem imela 46centi in 1860 g,zdaj sem pa prava baba baba na kvadrat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:22:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca dobro jutro tudi tebi spps... a ti si bla tud tk majckena,sam zdej na slikah pa ne zgledas tak... iz majhnega raste veliko ,ko sem se rodila sem imela 46centi in 1860 g,zdaj sem pa prava baba baba na kvadrat sam blond nisem
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:23:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem v tem času,ko sem se rodila imela 46cm (sem tud bila med nedonošenčki tko kot taša ) saj se nama verjetno zdaj to pozna,da sma zato bolj šašavi lejca jaz sem bla rojena z 7 meseci.. ampak verjetno tak nebi bla nič kaj večja. Smo bolj mali doma..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:25:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem v tem času,ko sem se rodila imela 46cm (sem tud bila med nedonošenčki tko kot taša ) saj se nama verjetno zdaj to pozna,da sma zato bolj šašavi jaz se včasih na ta račun zgovarjam na nezrelost možganov,če ga kaj polomim
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:25:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca dobro jutro tudi tebi spps... a ti si bla tud tk majckena,sam zdej na slikah pa ne zgledas tak... iz majhnega raste veliko ,ko sem se rodila sem imela 46centi in 1860 g,zdaj sem pa prava baba baba na kvadrat ja po velikosti, verjetno pa pri jeziku baba na kubik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:27:56
|
|
|
|
lejca
|
ja,klub sasavih jst sm vceri zamesala datume pregleda,in sem mislila it danes
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:28:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca dobro jutro tudi tebi spps... a ti si bla tud tk majckena,sam zdej na slikah pa ne zgledas tak... iz majhnega raste veliko ,ko sem se rodila sem imela 46centi in 1860 g,zdaj sem pa prava baba baba na kvadrat ja po velikosti, verjetno pa pri jeziku baba na kubik neki je treba nadoknadit-pa mislim,da nisem edina si živ primer za to
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:28:53
|
|
|
|
lejca
|
jst se vcasih vprasam,kok da se vam da tolk govorit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?