Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:29:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ja,klub sasavih jst sm vceri zamesala datume pregleda,in sem mislila it danes sej se rado zgodi-men je blo bolj problem na sredini nosečnosti,ko sem imela malo morje laufarije-pa sem že res bila zmedena,kam vse moram it in kdaj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:31:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca dobro jutro tudi tebi spps... a ti si bla tud tk majckena,sam zdej na slikah pa ne zgledas tak... iz majhnega raste veliko ,ko sem se rodila sem imela 46centi in 1860 g,zdaj sem pa prava baba baba na kvadrat ja po velikosti, verjetno pa pri jeziku baba na kubik neki je treba nadoknadit-pa mislim,da nisem edina si živ primer za to JAZ?? JAZ PA ŽE NE..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:35:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca jst se vcasih vprasam,kok da se vam da tolk govorit saj ne govorimo lejca, samo pišemo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:36:01
|
|
|
|
janaja
|
Dobro jutro... Tako zgodaj ve pa že tako žleht Jaz se pa prov nič ne morm pritoževat ( no sicer sem malo za vami ampak).... Spim lahko cel dan pa celo noč.... sem šla ob 22h pa sem spala kot angelček do 7.20h ( no razno tistih postankov na wc-ju) sam grem tako al tako v temi da se ne zbrihtam. Kaj pa je kaj novega s cito , a je že kaj sporočila?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:37:13
|
|
|
|
lejca
|
morm it,prisli delavci
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:37:23
|
|
|
|
tasa_m
|
janaja dobro jutro tudi tebi spps je poštar za Cito , jaz sem pa za Persido..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:37:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca morm it,prisli delavci naj ti fajn zrihtajo, pol pa ko bo konec pa le poslikaj da vidimo kako omarco bo imel tvoj bebi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:39:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, tasa_m, hvala za zajtrk; zdaj si grem enega ta pravega pripravit; ni druge.... kako ste kaj danes? kaj boste počele? cita, vse bo OK
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:43:55
|
|
|
|
pocka
|
dobro jutro! za cito pošiljam za kaj več pa nimam časa, je Taja ostala doma danes, ker je SPET ful prehlajena...me je kar strah kaj bo ko rodim, če bo skozi toliko bolana, ker vsakega prinese iz vrtca, da jo bom morala imet doma, pol bo šele norišnica danes se bom pa mogoče lotila prve runde pranja cunjic za , mooogoooče, če bo čas Včeraj ste mi take gušte s tisto špinačo naredile, da bo danes pri nas na jedilniku
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:47:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Kaj pa je kaj novega s cito , a je že kaj sporočila? nič novega,včeri je ostala samo na opazovanju,je pa vse ok z njo in bebijem.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:48:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: janaja Kaj pa je kaj novega s cito , a je že kaj sporočila? nič novega,včeri je ostala samo na opazovanju,je pa vse ok z njo in bebijem. jeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:49:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca morm it,prisli delavci naj ti fajn zrihtajo, pol pa ko bo konec pa le poslikaj da vidimo kako omarco bo imel tvoj bebi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:51:40
|
|
|
|
tasa_m
|
natii saj je lahko tudi ti opogumiš in kaj napišeš.. vidim da nas sam čekiraš.. saj nismo tak hudičeve kot zgledamo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:52:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka dobro jutro! za cito pošiljam za kaj več pa nimam časa, je Taja ostala doma danes, ker je SPET ful prehlajena...me je kar strah kaj bo ko rodim, če bo skozi toliko bolana, ker vsakega prinese iz vrtca, da jo bom morala imet doma, pol bo šele norišnica danes se bom pa mogoče lotila prve runde pranja cunjic za , mooogoooče, če bo čas Včeraj ste mi take gušte s tisto špinačo naredile, da bo danes pri nas na jedilniku za malo,da se čimprej pozdravi ja,men je pa včeraj fina ratala špinača danes bodo pa kotleti in zelenjavni riž in solata
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:53:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ... za kaj več pa nimam časa, je Taja ostala doma danes, ker je SPET ful prehlajena...me je kar strah kaj bo ko rodim, če bo skozi toliko bolana, ker vsakega prinese iz vrtca, da jo bom morala imet doma, pol bo šele norišnica upam,da se ti Taja čimprej pozdravi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:54:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps danes bodo pa kotleti in zelenjavni riž in solata mmmmmmmmm, daj vrži en kotlet več gor. Pridem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:57:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps je poštar za Cito , jaz sem pa za Persido.. vedno sveže informacije
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 8:57:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps danes bodo pa kotleti in zelenjavni riž in solata mmmmmmmmm, daj vrži en kotlet več gor. Pridem ni blema-lahk prideš
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 9:02:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Lumi.. saj se nam lahko pridružiš pri čveku pa kaj poveš.. mater mam vse na okah..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 9:03:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps danes bodo pa kotleti in zelenjavni riž in solata mmmmmmmmm, daj vrži en kotlet več gor. Pridem ni blema-lahk prideš pol pa bom zvonila pri vratih, pa bo tvoja mala rekla: mami je rekla da nas ni doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 9:03:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lumi.. saj se nam lahko pridružiš pri čveku pa kaj poveš.. mater mam vse na okah.. je treba met vse pod kontrolo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 9:04:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lumi.. saj se nam lahko pridružiš pri čveku pa kaj poveš.. mater mam vse na okah.. je treba met vse pod kontrolo se popolnoma strinjam..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 9:06:51
|
|
|
|
bambam
|
Dobro jutro punce! Res se vam jezik razveže na vsezgodaj zjutraj . Rabim pol ure da pregledam kaj je novega. Cita, pošiljam ti en kup za srečo in javi se kaj! Vsem tistim, ki ste mele preglede pa čestitke. Jaz komaj čakam mojga naslednjega Jaz sem dans spala v otroški sobi, ker je mala mela spet neko moro in je po luftu priletela k nama v pojstlo že ob 3eh, cela prestrašena. Kr treslo jo je ubožico . Pol sem jo potolažla in se je pri nama tolk razkomotla, da sem skor s postle padla, pa sem šla rajš kr v njeno postlo spat. Ne vem kaj jo muči zadnji mesec. Vsako noč je ista pesem . Tak da so mi kavica in rogljički prav pasali, ampak so bli postreženi zeloooo zgodaj in bo kmalu čas za pozni zajtrk . A si nas predstavljate, kako navsezgodaj zjutraj ližemo ekrane ko ene take dobrote gor limajo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 9:07:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps danes bodo pa kotleti in zelenjavni riž in solata mmmmmmmmm, daj vrži en kotlet več gor. Pridem ni blema-lahk prideš pol pa bom zvonila pri vratih, pa bo tvoja mala rekla: mami je rekla da nas ni doma ni panike,moja ti sploh vrat ne bi odprla,ker se ji ne ljubi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 22.1.2009 9:07:38
|
|
|
|
Janjap
|
Dobro jutro punce, Tako, pa se tudi jaz javljam na raport. Vceraj sem torej imela 3 ultrazvok (tu v Franciji pripadajo samo trije ce ni komplikacij) in imajo cudna pravila da tam kjer si opravil drugega moras tudi tretjega zato sva vceraj mogla 2 uri stran na ultrazvok, ker nama bolnica tukaj ni dovolila. Tako da je bil kar naporen dan. Z fantkom je vse v najlepsem redu. Torej pri 32t in 5dnevih (PDP ostaja brez spremembe): Velik je ze cca 44-45 cm. Tehta 2054 kg. Obrnjen je bil z glavico navzdol. Tako da je zaenkrat vse v redu. Me je bilo malo strah ker na tezi sploh nic ne pridobivam, se vedno sem na +2, torej brez sprememb, ampak on zgleda da nic ne trpi skode :) Kar je najbolj glavno. Tudi obseg trebuha ni treba spreminjat , ker se mi je celo zgodilo da se je zmanjsal, ko sem ga zadnjci merila, mislim da se spreminja glede na lego dojencka. Naslednji pregled pa je torej 26.1. kot je v seznamu, danes ravno moram po rezultate laboratorijskih izvidov (urin in tokso). Moj prehlad prejsnji teden je bil res grozen tako da sem ta teden ful hvalezna za zdravje :) Spet lahko normalno diham in tudi vec energije imam. Pa se nekaj dni sem imela probleme s prebavo (driska) in seveda me je ze bilo strah da moj kolitis kaj razgraja pa se je umirilo. Danes zacnem z MS, imam 6 seans (eno na teden) in so bolj intimnega tipa, smo maksimalno tri zenske skupaj z babico. Bom vidla kako bo. Drugace koncno napredujem pri nabavi opreme. Za vikend sva kupila predalnik za oblacila, pa sestavila sva mojo staro zibelko in posteljo. Vceraj po ultrazvoku pa sva kupila se vozicek, trio v kompletu in ima vse tako da sem kar bolj pomirjena. Je res da sva na koncu vzela en x vozicek italijanske firme Cam (cele mesece sem delala studijo o vozickih in na koncu vzamem enega ki je enkrat cenejsi od danega proracuna, ki je celotno nasprotje kar sem zelela in barven ki je niti podrazno nisem hotela :) ). Prav smesno ampak mi je trenutno zelo vsec in glavno da bo zdrzal nekaj casa. Ta vikend pa se nameravam tudi jaz podati v pranje in likanje oblacil in da koncno vidim kaj moram se dokupit. Ker so tu dobre razprodaje in se ful splaca kupit v tem casu. Uzivajte.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?