Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:12:39
|
|
|
|
Anitka
|
Grem z Galom v spalnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:12:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,... Jst sm bla že ene 5x al 6x v spalnci k je biu alarm. Pa še bom mogla verjetn it. Ne vem zakaj k gre spat zaspi na zizi, pol čez pol ure pa tuli. Sam hvala bogu ponoči je mir, do 6:30 al pa 7h, pol se pride pa k men cartat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,... Jst sm bla že ene 5x al 6x v spalnci k je biu alarm. Pa še bom mogla verjetn it. Ne vem zakaj k gre spat zaspi na zizi, pol čez pol ure pa tuli. Sam hvala bogu ponoči je mir, do 6:30 al pa 7h, pol se pride pa k men cartat. Eh.... kdaj bo pri nas tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:13:48
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam za danes. Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Nočko! lahko noc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:14:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,... Jaz mojega vzamem v narocje licka prislonim k njegovemu in mu potihem pojem... pa zaspi . aja pa hodit moram zraven on pa ima cez 9 kg Če ga sedaj ven vzamem, boma naslednji dve uri igrala zopet košarko, ker se bo čisto prebudil. Zdaj pač lečem, mu dajem dudo, calgel ne pomaga, sem že probala, sem mu dala čajeka, pa nič. Jaz samo upam, da mi ne bo zbolel, če so pa zobki, pa upam, da bodo čimprej ven pokukali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:14:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vaši že vsi spijo? Naš še telovadi v dnevni in začenja tečkati ja ja, pri nas je bila runda spanja 2-krat po 10 min , od 12 nič več. pa je bil že pošteno zaspan, ma mu nesramna mamica ni dala spat do 20.00. in je mrknil v sekundi, ko je videl pojstlico se mu je kar smejal pa uče si je manu . A sem žleht Naš ni še nikoli zaspal ob 20.00. Jaka tudi ne oz. mogoče 3x v celem svojem življenju. no men je Filip znal sračkat tud do 23.00. Marka pa spravim že ob 19.30 v posteljo in ni debate tud če leži bo že zaspal, razen ko so počitnice ali vikend mu pustim, da je dal časa pokonc, no pa pleti je tud malo dle , ker smo pnavadi ob tej uri še vzunaj. K... ne dam se jim 3:1- sem v manšini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:15:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Nočko! nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:16:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo, še ena slikca mojga Vidka z "mlečnimi brkicami": Zdej grem pa pred TV gledat: Mlade mamice na Kanalu A. Pridem voščit še lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,... Jaz mojega vzamem v narocje licka prislonim k njegovemu in mu potihem pojem... pa zaspi . aja pa hodit moram zraven on pa ima cez 9 kg Če ga sedaj ven vzamem, boma naslednji dve uri igrala zopet košarko, ker se bo čisto prebudil. Zdaj pač lečem, mu dajem dudo, calgel ne pomaga, sem že probala, sem mu dala čajeka, pa nič. Jaz samo upam, da mi ne bo zbolel, če so pa zobki, pa upam, da bodo čimprej ven pokukali. No ja ti ga najbolje poznas... Jaz vem da moj zaspi ko je miren in mu je prijetno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:17:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,... a ti je full čez dan spal???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:18:01
|
|
|
|
špelin@
|
Sem nazaj ****, moj vrača pozdrave. Me je pa takoj vprašal, kako kaj tvoj oz. njegovo zdravje. A veš, da se je takoj spomnil na težave, ki jih je tvoj takrat imel? IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Jaz sem tudi dva zmazala. jaz tud Kako kaj tvoj želodec? Super... sam imam se vedno terapijo zjutri pa zvecer... pa mal tud pazim pri hrani. Ampak je super HB... Kar tako naprej Anitka, a se je tilči še kaj javila? Upam, da se z malim princem čimprej vrneta domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:18:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, še ena slikca mojga Vidka z "mlečnimi brkicami": Zdej grem pa pred TV gledat: Mlade mamice na Kanalu A. Pridem voščit še lahko noč. iiiiiiiiii full ma lepe učke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, še ena slikca mojga Vidka z "mlečnimi brkicami": Zdej grem pa pred TV gledat: Mlade mamice na Kanalu A. Pridem voščit še lahko noč. moj pa ne mara nic mlecnega.. razen AM. Pa rizevo kasico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:20:35
|
|
|
|
mafi
|
kje sta pa danes Estrella, tally, ????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem nazaj ****, moj vrača pozdrave. Me je pa takoj vprašal, kako kaj tvoj oz. njegovo zdravje. A veš, da se je takoj spomnil na težave, ki jih je tvoj takrat imel? Lepo. Moj je dobro...Ampak jaz se pa vedno spomnim kako je on odpeljal Gregija in obe pupi in sam vse postimal da si bila ti mal frej... Moj pa se enga ne sfolga niti za 10 minut...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:21:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi kje sta pa danes Estrella, tally, ???? Šefica žura, za tally pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:22:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi kje sta pa danes Estrella, tally, ???? Šefica žura, za tally pa ne vem to se pravi ko mačke ni miši plešejo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi kje sta pa danes Estrella, tally, ???? Estrella je sla na zabavo... Na en RD... tally pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:23:07
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, evo to so naši zobku ( dvojkic ni vidt, mi ni ratalo): To sta pa moja dva sončka oz. računalničarja ( pred kopanjem ). Upam, da ne bo Vid po očitu, da ne bo sam računalnik gor, računalnik dol,.... Cel ata vas Videk...ma kaj so vsi sinki tako podobni ocetom?? Moj je tud zelo podoben atiju, samo barve so mamicine Moj sine je mešanica obeh in še koga drugega Srčekgirll, dobr se vidjo zobki , jest jih še nisem ujela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:23:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem nazaj ****, moj vrača pozdrave. Me je pa takoj vprašal, kako kaj tvoj oz. njegovo zdravje. A veš, da se je takoj spomnil na težave, ki jih je tvoj takrat imel? Lepo. Moj je dobro...Ampak jaz se pa vedno spomnim kako je on odpeljal Gregija in obe pupi in sam vse postimal da si bila ti mal frej... Moj pa se enga ne sfolga niti za 10 minut... HB da ima tebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Spelin@ dej kako fotko od Gregija nalimi... ze dolgo ga nisem videla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem nazaj ****, moj vrača pozdrave. Me je pa takoj vprašal, kako kaj tvoj oz. njegovo zdravje. A veš, da se je takoj spomnil na težave, ki jih je tvoj takrat imel? Lepo. Moj je dobro...Ampak jaz se pa vedno spomnim kako je on odpeljal Gregija in obe pupi in sam vse postimal da si bila ti mal frej... Moj pa se enga ne sfolga niti za 10 minut... HB da ima tebe Ja in HB da mam jaz njega... kar dobro furava HB. Mejdunej ce zdej ni ze eno uro na telefonu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiana a si se bolana???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:27:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak jaz se pa vedno spomnim kako je on odpeljal Gregija in obe pupi in sam vse postimal da si bila ti mal frej... Moj pa se enga ne sfolga niti za 10 minut... Hja, tudi pri nas so se časi spremenili, odkar je Gregi tako zahteven Slikico bom pa nalimala jutri, ker moram s fotoaparata sneti še fotke iz Moravskih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?