Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:04:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Jaz sem tudi dva zmazala. Ti jih komot lahko še ene par Eh Anitka lahko sprazni hladilnik... mi pa lahko hodmo sam vohat Bi ga zdajle res, če bi bilo kaj pametnega notri . Bo treba v nabavo. Ti bi mogla vedno imeti vse na zalogi, ker ne smeš še bolj shujšat. A vsaj vudržuješ zdaj kile? Sem šla kilo navzgor od takrat . Bi rabila vsaj še enih 6-8. Jaz sem ti jih poslala, a kaj ko vsakič zavrneš paket.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce sem vam prišla samo zaželet lahko noč, ker grem direktivo v posteljo. Manca ni hotla prej po kopanju zaspati, ker je bla še čisto naspidirana, tako da je kakih 10 minut nazaj zaspala atiju v naročju ko sta skupaj gledala rokomet (mater je bil zanimiv da je zaspala ) Bom jutri komentirala današnje stvari NOČKO lahko noc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:05:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vaši že vsi spijo? Naš še telovadi v dnevni in začenja tečkati ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:05:48
|
|
|
|
mafi
|
Srčekgrill:o zeleni sploh ne dvomim, glede na tvojo barvo pri pisavi . Bo treba še enkrat probat mogoče pa rata kaka pupa pa bo sam rozzzzzzzzzaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vaši že vsi spijo? Naš še telovadi v dnevni in začenja tečkati Moj spi HB.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:06:08
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka za kilco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:06:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, evo to so naši zobku ( dvojkic ni vidt, mi ni ratalo): To sta pa moja dva sončka oz. računalničarja ( pred kopanjem ). Upam, da ne bo Vid po očitu, da ne bo sam računalnik gor, računalnik dol,.... Cel ata vas Videk...ma kaj so vsi sinki tako podobni ocetom?? Moj je tud zelo podoben atiju, samo barve so mamicine Ja ampak res, Vid je ful podoben Mateju. Sam učke ma pa bl po moji strani, čeprou mam jst zelene, majo pa ostali plave (brat, sestra, stari starši, sam moja dva oči pa mami mata neki vmes, mami zelene oči bl sive). Po njegovi strani majo pa vsi rjave edino dedek(stari ata) je mel sive.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Cel ata vas Videk...ma kaj so vsi sinki tako podobni ocetom?? Moj je tud zelo podoben atiju, samo barve so mamicine Ja ampak res, Vid je ful podoben Mateju. Sam učke ma pa bl po moji strani, čeprou mam jst zelene, majo pa ostali plave (brat, sestra, stari starši, sam moja dva oči pa mami mata neki vmes, mami zelene oči bl sive). Po njegovi strani majo pa vsi rjave edino dedek(stari ata) je mel sive. No ucke nisem gledala samo poteze obraza...pa je cel ata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:08:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Jaz sem tudi dva zmazala. Ti jih komot lahko še ene par Eh Anitka lahko sprazni hladilnik... mi pa lahko hodmo sam vohat Bi ga zdajle res, če bi bilo kaj pametnega notri . Bo treba v nabavo. Ti bi mogla vedno imeti vse na zalogi, ker ne smeš še bolj shujšat. A vsaj vudržuješ zdaj kile? Sem šla kilo navzgor od takrat . Bi rabila vsaj še enih 6-8. Jaz sem ti jih poslala, a kaj ko vsakič zavrneš paket. verjetno pošiljaš na moj star naslov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:08:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vaši že vsi spijo? Naš še telovadi v dnevni in začenja tečkati ja ja, pri nas je bila runda spanja 2-krat po 10 min , od 12 nič več. pa je bil že pošteno zaspan, ma mu nesramna mamica ni dala spat do 20.00. in je mrknil v sekundi, ko je videl pojstlico se mu je kar smejal pa uče si je manu . A sem žleht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:08:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Jaz sem tudi dva zmazala. Ti jih komot lahko še ene par Eh Anitka lahko sprazni hladilnik... mi pa lahko hodmo sam vohat Bi ga zdajle res, če bi bilo kaj pametnega notri . Bo treba v nabavo. Ti bi mogla vedno imeti vse na zalogi, ker ne smeš še bolj shujšat. A vsaj vudržuješ zdaj kile? Sem šla kilo navzgor od takrat . Bi rabila vsaj še enih 6-8. Jaz sem ti jih poslala, a kaj ko vsakič zavrneš paket. verjetno pošiljaš na moj star naslov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:08:48
|
|
|
|
hijenca
|
Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:09:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka za kilco. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:09:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vaši že vsi spijo? Naš še telovadi v dnevni in začenja tečkati ja ja, pri nas je bila runda spanja 2-krat po 10 min , od 12 nič več. pa je bil že pošteno zaspan, ma mu nesramna mamica ni dala spat do 20.00. in je mrknil v sekundi, ko je videl pojstlico se mu je kar smejal pa uče si je manu . A sem žleht Čisto prav si naredila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka jaz ti se placam ce jih vzames..kile.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:09:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce sem vam prišla samo zaželet lahko noč, ker grem direktivo v posteljo. Manca ni hotla prej po kopanju zaspati, ker je bla še čisto naspidirana, tako da je kakih 10 minut nazaj zaspala atiju v naročju ko sta skupaj gledala rokomet (mater je bil zanimiv da je zaspala ) Bom jutri komentirala današnje stvari NOČKO nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:10:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vaši že vsi spijo? Naš še telovadi v dnevni in začenja tečkati ja ja, pri nas je bila runda spanja 2-krat po 10 min , od 12 nič več. pa je bil že pošteno zaspan, ma mu nesramna mamica ni dala spat do 20.00. in je mrknil v sekundi, ko je videl pojstlico se mu je kar smejal pa uče si je manu . A sem žleht Naš ni še nikoli zaspal ob 20.00.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:10:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,... zobki? A imaš calgel, da vidiš če pali?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:10:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgrill:o zeleni sploh ne dvomim, glede na tvojo barvo pri pisavi . Bo treba še enkrat probat mogoče pa rata kaka pupa pa bo sam rozzzzzzzzzaaaaaaaaa Nak, ne bo sam rrrroooozzaaa, bo prej ZELENA (4ever). Itak mam pa tolk cunj od Vidka, da bo tud v plavem. Fajn bi blo ja da bi bla next punčka, kr je tolk izbire glede cunjc. Zanj že težko najdem, kr je večinoma modro. Še dobr, da ma še od mojga cunjice pa od drugih, da so druge barve pa še pršparala sm ful.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:10:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,... Ja kaj pa njega muči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:10:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vaši že vsi spijo? Naš še telovadi v dnevni in začenja tečkati ja ja, pri nas je bila runda spanja 2-krat po 10 min , od 12 nič več. pa je bil že pošteno zaspan, ma mu nesramna mamica ni dala spat do 20.00. in je mrknil v sekundi, ko je videl pojstlico se mu je kar smejal pa uče si je manu . A sem žleht Čisto prav si naredila. ni več za.je.ba.ncije z mano , zdej se grem igro kdo dalj zdrži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:10:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vaši že vsi spijo? Naš še telovadi v dnevni in začenja tečkati ja ja, pri nas je bila runda spanja 2-krat po 10 min , od 12 nič več. pa je bil že pošteno zaspan, ma mu nesramna mamica ni dala spat do 20.00. in je mrknil v sekundi, ko je videl pojstlico se mu je kar smejal pa uče si je manu . A sem žleht Naš ni še nikoli zaspal ob 20.00. Jaka tudi ne oz. mogoče 3x v celem svojem življenju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali noče nazaj zaspat, se meče po kinderpetu, pa malo joče, pa žnerga,... Jaz mojega vzamem v narocje licka prislonim k njegovemu in mu potihem pojem... pa zaspi . aja pa hodit moram zraven on pa ima cez 9 kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:11:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ma te hodulce so tko velike. Naša dva ( moj oči in mami) k sta kupvala za Vidka sta iskala kakšno bl prelčno, manjšo oz. ožjo. To k ma zdej je res super, je bla najbl ožja in dost prelčna je, pa še v gugalnik jo lohk spremenim, pa podlogo za noge ma in lohk ga jst vozm ( k je bil še majhn pa k še ni znal se poganjat) Tkole zgleda naša ( brez Vidka ): Tole je pa res dobra hojca....je bla verjetno tud dobra cena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 22:11:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka jaz ti se placam ce jih vzames..kile.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?