Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:08:34
|
|
|
|
sesil
|
aneja je dobila zizo, pa še kr melje tam na kavču. o kakšni zaspanosti ne duha ne sluha. mi jo je brezveze dat v poslo, ker ne bo nič iz tega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:10:50
|
|
|
|
mafi
|
čer a ste pridne, ste pa že kar nekaj strani naklofale .. jana81:najprej čestitke Nejcu za 9m Tiana: za 1000.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:12:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil aneja je dobila zizo, pa še kr melje tam na kavču. o kakšni zaspanosti ne duha ne sluha. mi jo je brezveze dat v poslo, ker ne bo nič iz tega. zgleda da čaka mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil aneja je dobila zizo, pa še kr melje tam na kavču. o kakšni zaspanosti ne duha ne sluha. mi jo je brezveze dat v poslo, ker ne bo nič iz tega. Gaja pa spi, sam se je zdele neki uglašala zdej je pa tišina, upam da mi ne bo treba gor it.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:13:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NAJPREJ SE NEJC ZAHVALJUJE ZA VSE ČESTITKE..MIDVA Z ATIJEM SVA GA RAZVAJALA NA POLNO...ZDEJ BO ŠEL PA POČASI V MIŽULE. no ko Nejca spedenamo spat, pa pridem mal počvekat. o sej res, čestitam ob 9. obmesečnici še malo pa bo ta prava prva svečka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste pridne, ste pa že kar nekaj strani naklofale .. jana81:najprej čestitke Nejcu za 9m Tiana: za 1000. o lej jo, kje si se potikala dons
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:14:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, zelo lepo polnite nove strani Še en sendviček si naredim in se malo priklopim gor, se pa matra z uspavanjem besnega Gregca za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A bo dons zatišje? Nč grem mal na zrak pa prdim nazaj do 21:45 pol grem pa gledat na kraju zločina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:15:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojej Špelin@ upam, da ne dobite koz. Inkubacijska doba je pa res malce daljša tako, da vam ne preostane drugo kot čakanje. Pa za ticker . In , ker je tvoj možek cele dneve odsoten. Verjamem, da si proti večeru že čisto izmozgana. Iz vsega srca hvala za tvoje besede in Se mi zdi, da se takoj bolje počutim, ker vem, da nisem sama IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening nina7, uživaj jutri in se malo sprosti sesil, upam, da se vaša tečkica hitro umiri Madonca, tudi potapljačica si? ****, a samo 10 minut ti je naklonil? O, Svojeglava is here hijenca, a je Videk mrknil ali še trenira košarko? *Tiana*, super, da je bilo princeski všeč na plesnih Ej, tisočko maš!!! Srčekgirll, kaj pravi knjiga? Pozdravčki še ostalim čvekam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:16:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste pridne, ste pa že kar nekaj strani naklofale .. jana81:najprej čestitke Nejcu za 9m Tiana: za 1000. o lej jo, kje si se potikala dons letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A še tole Špelin@ za tvoje obnove
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:17:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:17:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil aneja je dobila zizo, pa še kr melje tam na kavču. o kakšni zaspanosti ne duha ne sluha. mi jo je brezveze dat v poslo, ker ne bo nič iz tega. Gaja pa spi, sam se je zdele neki uglašala zdej je pa tišina, upam da mi ne bo treba gor it. upam da je mrknila v spanec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:20:08
|
|
|
|
tana7
|
danes je ena omenjala, da preskoči obrok, oz. ne da papice do naslednjega obroka, če prejšnjega ne poje - mislim, da estrella? no, to zdaj jaz delam, ampak ne vidim rešitve danes ji sploh nisem delala zelenjave ampak sem jajček spekla in zanalašč prav zanjo kupila bel kruh, ki ga nikoli ne kupujemo - samo da ne bo problem s kakim praskanjem po grlu ai kaj podobnega pojedla je natanko en košček kruha, namočen v jajček - veliko za eno češnjo potem sem ji poskusila dati osliča, pa je tudi pojedla dve drobtinici, pa se obrnila stran - in tako je potem jedla šele mlečno kašico ob 17.00 - pred tem pa ob 11.00 sadno pa kaj naj še poskusim????!?!?!??! pa bravo za 12. del!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:20:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:22:19
|
|
|
|
hijenca
|
Videk je pa danes že zaspal. Žogo sma pospravla za jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:22:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
Mi smo imeli že 2 alarma....kaj nas še čaka ponoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:24:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 danes je ena omenjala, da preskoči obrok, oz. ne da papice do naslednjega obroka, če prejšnjega ne poje - mislim, da estrella? no, to zdaj jaz delam, ampak ne vidim rešitve danes ji sploh nisem delala zelenjave ampak sem jajček spekla in zanalašč prav zanjo kupila bel kruh, ki ga nikoli ne kupujemo - samo da ne bo problem s kakim praskanjem po grlu ai kaj podobnega pojedla je natanko en košček kruha, namočen v jajček - veliko za eno češnjo potem sem ji poskusila dati osliča, pa je tudi pojedla dve drobtinici, pa se obrnila stran - in tako je potem jedla šele mlečno kašico ob 17.00 - pred tem pa ob 11.00 sadno pa kaj naj še poskusim????!?!?!??! pa bravo za 12. del!!!!! nehi se sekirat in ji daj za jest tisto kar je, vseeno pa na nekaj dni poskusi še kaj novega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:24:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 danes je ena omenjala, da preskoči obrok, oz. ne da papice do naslednjega obroka, če prejšnjega ne poje - mislim, da estrella? no, to zdaj jaz delam, ampak ne vidim rešitve danes ji sploh nisem delala zelenjave ampak sem jajček spekla in zanalašč prav zanjo kupila bel kruh, ki ga nikoli ne kupujemo - samo da ne bo problem s kakim praskanjem po grlu ai kaj podobnega pojedla je natanko en košček kruha, namočen v jajček - veliko za eno češnjo potem sem ji poskusila dati osliča, pa je tudi pojedla dve drobtinici, pa se obrnila stran - in tako je potem jedla šele mlečno kašico ob 17.00 - pred tem pa ob 11.00 sadno pa kaj naj še poskusim????!?!?!??! pa bravo za 12. del!!!!! Namesto zelenjave ji daj kako juho ali pa kaj takega. Če ne bo hotela pa daj magari 2x sadje, kašice 2x, skuto ali jogurt. Daj ji to kar ima rada, pa če bo to 3x na dan. Zelenjavo pa probaj vsake toliko časa. Daj ji od svojega kosila tu pa tam za probat, da ne pozabi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:24:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 danes je ena omenjala, da preskoči obrok, oz. ne da papice do naslednjega obroka, če prejšnjega ne poje - mislim, da estrella? no, to zdaj jaz delam, ampak ne vidim rešitve danes ji sploh nisem delala zelenjave ampak sem jajček spekla in zanalašč prav zanjo kupila bel kruh, ki ga nikoli ne kupujemo - samo da ne bo problem s kakim praskanjem po grlu ai kaj podobnega pojedla je natanko en košček kruha, namočen v jajček - veliko za eno češnjo potem sem ji poskusila dati osliča, pa je tudi pojedla dve drobtinici, pa se obrnila stran - in tako je potem jedla šele mlečno kašico ob 17.00 - pred tem pa ob 11.00 sadno pa kaj naj še poskusim????!?!?!??! Saj ti ne ostane drugega, kot da vztrajaš. Veš, da shirala ne bo, zato si lahko "privoščiš", da jo malo preizkušaš... Oz. da ne dovoliš, da njena trma prevlada. Ej, mislim, da je na RR forumu "Uvajanje GH" debata o kozjem jogurtu. Se mi zdi, da si ga ti Brini že dala?? Če si, daj puncam napiši svoje mnenje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:24:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. A nisi kupila v sparu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:24:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa danes že zaspal. Žogo sma pospravla za jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:25:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. Koliko si pa zanjo odštela? za Filipove uživancije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:26:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 danes je ena omenjala, da preskoči obrok, oz. ne da papice do naslednjega obroka, če prejšnjega ne poje - mislim, da estrella? no, to zdaj jaz delam, ampak ne vidim rešitve danes ji sploh nisem delala zelenjave ampak sem jajček spekla in zanalašč prav zanjo kupila bel kruh, ki ga nikoli ne kupujemo - samo da ne bo problem s kakim praskanjem po grlu ai kaj podobnega pojedla je natanko en košček kruha, namočen v jajček - veliko za eno češnjo potem sem ji poskusila dati osliča, pa je tudi pojedla dve drobtinici, pa se obrnila stran - in tako je potem jedla šele mlečno kašico ob 17.00 - pred tem pa ob 11.00 sadno pa kaj naj še poskusim????!?!?!??! pa bravo za 12. del!!!!! ne vem moj ima zadnje dni podobne fore, ker sem že skor živčnega fasala, na koncu sem pa prišla do tega, da mu ne pašejo nekatere stvari ali jih ne mara. celo na to sem šla da prekočim obrok pa je bil raje lačen kot, da bi jedel tisto kar mu ne ne gre v rit... TRMA. primer: mlečna kaša od hippa z okusom ananas, banana, pomaranča ,- pa vem da je lačen, pol mu pa dam mlečno od keksa pa jo zmaže v minuti . ne vem mogoče se pa dela z mene norca. Probi pogruntat kaj ona bi in kaj ne
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?