|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
21.1.2009 21:08:34   
sesil
aneja je dobila zizo, pa še kr melje tam na kavču. o kakšni zaspanosti ne duha ne sluha. mi jo je brezveze dat v poslo, ker ne bo nič iz tega.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 151
21.1.2009 21:09:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

*TIANA*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
21.1.2009 21:10:50   
mafi
čeruser posted image

a ste pridne, ste pa že kar nekaj strani naklofaleuser posted image

..
jana81:najprej čestitke Nejcu za 9muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiana:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 1000.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 153
21.1.2009 21:12:00   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

aneja je dobila zizo, pa še kr melje tam na kavču. o kakšni zaspanosti ne duha ne sluha. mi jo je brezveze dat v poslo, ker ne bo nič iz tega.

zgleda da čaka mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 154
21.1.2009 21:12:21   
Anonimen

Gaja pa spi, sam se je zdele neki uglašala zdej je pa tišina, upam da mi ne bo treba gor it.

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
21.1.2009 21:13:44   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

NAJPREJ SE NEJC ZAHVALJUJE ZA VSE ČESTITKE..MIDVA Z ATIJEM SVA GA RAZVAJALA NA POLNO...ZDEJ BO ŠEL PA POČASI V MIŽULE.

no ko Nejca spedenamo spat, pa pridem mal počvekat.

o sej res, čestitam ob 9. obmesečnici user posted image user posted image user posted image
še malo pa bo ta prava prva svečka

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 156
21.1.2009 21:13:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

čeruser posted image

..
jana81:najprej čestitke Nejcu za 9muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiana:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 1000.

o lej jo, kje si se potikala dons

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
21.1.2009 21:14:28   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O, zelo lepo polnite nove strani user posted image

Še en sendviček si naredim in se malo priklopim gor, user posted image  se pa matra z uspavanjem besnega Gregca user posted image

user posted image user posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 158
21.1.2009 21:15:08   
Anonimen
A bo dons zatišje? Nč grem mal na zrak pa prdim nazaj do 21:45 pol grem pa gledat na kraju zločina

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
21.1.2009 21:15:17   
špelin@
Ojej Špelin@ upam, da ne dobite koz. Inkubacijska doba je pa res malce daljša tako, da vam ne preostane drugo kot čakanje. Pa user posted image user posted image user posted image za tickeruser posted image . In user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je tvoj možek cele dneve odsoten. Verjamem, da si proti večeru že čisto izmozgana.

Iz vsega srca hvala za tvoje besede in user posted image  Se mi zdi, da se takoj bolje počutim, ker vem, da nisem sama user posted image

Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na treninguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

nina7, uživaj jutri in se malo sprosti user posted image

sesil, upam, da se vaša tečkica hitro umiri user posted image user posted image  Madonca, tudi potapljačica si? user posted image

****, a samo 10 minut ti je naklonil? user posted image user posted image

O, Svojeglava is here user posted image user posted image

hijenca, a je Videk mrknil ali še trenira košarko? user posted image

*Tiana*, super, da je bilo princeski všeč na plesnih user posted image
Ej, tisočko maš!!! user posted image

Srčekgirll, kaj pravi knjiga? user posted image

Pozdravčki še ostalim čvekam user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
21.1.2009 21:16:20   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

čeruser posted image

..

o lej jo, kje si se potikala dons

letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobilauser posted image .
HB zdej bo pa mal miruuser posted image , bo vsaj manj oprezanja za njimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
21.1.2009 21:17:02   
Anonimen
A še tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Špelin@ za tvoje obnove

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
21.1.2009 21:17:03   
špelin@
letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobilauser posted image .
HB zdej bo pa mal miruuser posted image , bo vsaj manj oprezanja za njimuser posted image

A si potem novo kupila?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 163
21.1.2009 21:17:38   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Gaja pa spi, sam se je zdele neki uglašala zdej je pa tišina, upam da mi ne bo treba gor it.

upam da je mrknila v spanecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
21.1.2009 21:20:08   
tana7
danes je ena omenjala, da preskoči obrok, oz. ne da papice do naslednjega obroka, če prejšnjega ne poje - mislim, da estrella?
no, to zdaj jaz delam, ampak ne vidim rešitve
danes ji sploh nisem delala zelenjave
ampak sem jajček spekla in zanalašč prav zanjo kupila bel kruh, ki ga nikoli ne kupujemo - samo da ne bo problem s kakim praskanjem po grlu ai kaj podobnega
pojedla je natanko en košček kruha, namočen v jajček - veliko za eno češnjo
potem sem ji poskusila dati osliča, pa je tudi pojedla dve drobtinici, pa se obrnila stran - in tako je potem jedla šele mlečno kašico ob 17.00 - pred tem pa ob 11.00 sadno
pa kaj naj še poskusim????!?!?!??!

pa bravo za 12. del!!!!!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 165
21.1.2009 21:20:22   
mafi

A si potem novo kupila?

jauser posted image pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas.
sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forumuser posted image , da vidte kakšen je bil to veselje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 166
21.1.2009 21:22:19   
hijenca
Videk je pa danes že zaspal. user posted image user posted image user posted image Žogo sma pospravla za jutri.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
21.1.2009 21:22:40   
*Tiana*
Mi smo imeli že 2 alarma....kaj nas še čaka ponoči user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 168
21.1.2009 21:24:47   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

danes je ena omenjala, da preskoči obrok, oz. ne da papice do naslednjega obroka, če prejšnjega ne poje - mislim, da estrella?
ampak sem jajček spekla in zanalašč prav zanjo kupila bel kruh, ki ga nikoli ne kupujemo - samo da ne bo problem s kakim praskanjem po grlu ai kaj podobnega
potem sem ji poskusila dati osliča, pa je tudi pojedla dve drobtinici, pa se obrnila stran - in tako je potem jedla šele mlečno kašico ob 17.00 - pred tem pa ob 11.00 sadno

pa bravo za 12. del!!!!!

nehi se sekirat in ji daj za jest tisto kar je, vseeno pa na nekaj dni poskusi še kaj novega

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 169
21.1.2009 21:24:54   
barbaw

pa bravo za 12. del!!!!!

Namesto zelenjave ji daj kako juho ali pa kaj takega. Če ne bo hotela pa daj magari 2x sadje, kašice 2x, skuto ali jogurt. Daj ji to kar ima rada, pa če bo to 3x na dan. Zelenjavo pa probaj vsake toliko časa. Daj ji od svojega kosila tu pa tam za probat, da ne pozabi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 170
21.1.2009 21:24:54   
špelin@

Saj ti ne ostane drugega, kot da vztrajaš. Veš, da shirala ne bo, zato si lahko "privoščiš", da jo malo preizkušaš... Oz. da ne dovoliš, da njena trma prevlada. user posted image user posted image user posted image
Ej, mislim, da je na RR forumu "Uvajanje GH" debata o kozjem jogurtu. Se mi zdi, da si ga ti Brini že dala?? Če si, daj puncam napiši svoje mnenje.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 171
21.1.2009 21:24:55   
barbaw

A si potem novo kupila?

jauser posted image pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas.
sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forumuser posted image , da vidte kakšen je bil to veselje.

A nisi kupila v sparu?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 172
21.1.2009 21:24:57   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk je pa danes že zaspal. user posted image user posted image user posted image Žogo sma pospravla za jutri.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 173
21.1.2009 21:25:32   
špelin@

A si potem novo kupila?

Koliko si pa zanjo odštela? user posted image  za Filipove uživancije user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 174
21.1.2009 21:26:01   
mafi

pa bravo za 12. del!!!!!

ne vemuser posted image
moj ima zadnje dni podobne fore, ker sem že skor živčnega fasala, na koncu sem pa prišla do tega, da mu ne pašejo nekatere stvari ali jih ne mara.
celo na to sem šla da prekočim obrok pa je bil raje lačen kot, da bi jedel tisto kar mu ne ne gre v rit... TRMA.
primer: mlečna kaša od hippa z okusom ananas, banana, pomarančauser posted image ,- pa vem da je lačen, pol mu pa dam mlečno od keksa pa jo zmaže v minutiuser posted image .
ne vem mogoče se pa dela z mene norca. Probi pogruntat kaj ona bi in kaj ne

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?