Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:11:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Še midve z Manco se pofočkava na 12.delu Smo se proti večeru malce potepali, sedaj se gremo pa kopat in pančat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:12:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. tvoj je pa aktiven. kje pa je gasilska olimpijada? Bo na Češkem.Sicer še niso direkt uvrščeni, imajo pa velike možnosti. So bili že tudi na Finskem. zanimivo, moram povprašat kaj naše gasilce, ker zmeraj kaj tekmujejo, o olimpijadi pa ni še nobeden nič zinil. so očitno preslabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil endomy, bomo mogle midve eno debato udart Ja imas kako idejo...o driski se mi ne da vec Kdaj se prides spet potaplajt? Kam grete letos na dopust? prvo se moram v potapljaško obleko spravt. mi je premajhna potapljanje je preloženo za nekaj časa. kako bližnja destinacija, da me aneja ne bo preveč pogrešala. dopusta pa še nisva planirala. meni mika nazaj kamp, ma bomo vidli kako bo to z anejo. Sej imajo tud vece stevilke... pa si jo sposodis Kampirat tud to je uzitek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka ala hiter kaj zagucaj... ss: Dobra si ... da se potepas. A ni mraz??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:14:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva zopet igrama. Jaz pa bi jutri rabila varstvo za Vida, pa ni šans, da je jutri kdo doma. Ker nam pridejo okno zmontirat, sem mislila Vidka pri teti pustit, ki je blizu doma, ampak jutri kot zakleto ni nikogar, pa je 7 odraslih v eni hiši doma. Znoriš. Bom pač z Vidkom skupaj na parceli, saj ne bo tako mrzlo. Ja ponavadi je tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:15:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. tvoj je pa aktiven. kje pa je gasilska olimpijada? Bo na Češkem.Sicer še niso direkt uvrščeni, imajo pa velike možnosti. So bili že tudi na Finskem. zanimivo, moram povprašat kaj naše gasilce, ker zmeraj kaj tekmujejo, o olimpijadi pa ni še nobeden nič zinil. so očitno preslabi Naj so raje preslabi, ker gre sicer še in še živcev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:16:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil endomy, bomo mogle midve eno debato udart Ja imas kako idejo...o driski se mi ne da vec Kdaj se prides spet potaplajt? Kam grete letos na dopust? prvo se moram v potapljaško obleko spravt. mi je premajhna potapljanje je preloženo za nekaj časa. kako bližnja destinacija, da me aneja ne bo preveč pogrešala. dopusta pa še nisva planirala. meni mika nazaj kamp, ma bomo vidli kako bo to z anejo. Sej imajo tud vece stevilke... pa si jo sposodis Kampirat tud to je uzitek ma mi ni lih za si sposojat, ker vem da se na veliko lula v obleke, ker če te zebe je to idealno. s časoma pa zasmrdijo in fuj...rajši imam svojo, ker vem da je čista. nove pa ne mislim kupovat, raje shujšam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj mi gre zdele moj na jetra ... A se ni cajt za spat ga dat? A grem kar vodo tocit? A si ze prstimala mlek.... Sam da se spokam dol z racunalnika.... men pa smijliji ne delajo ??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:17:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka ala hiter kaj zagucaj... Ka naj gučin, san čemerna kak vrag ka deda še nega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil endomy, bomo mogle midve eno debato udart Ja imas kako idejo...o driski se mi ne da vec Kdaj se prides spet potaplajt? Kam grete letos na dopust? prvo se moram v potapljaško obleko spravt. mi je premajhna potapljanje je preloženo za nekaj časa. kako bližnja destinacija, da me aneja ne bo preveč pogrešala. dopusta pa še nisva planirala. meni mika nazaj kamp, ma bomo vidli kako bo to z anejo. Sej imajo tud vece stevilke... pa si jo sposodis Kampirat tud to je uzitek ma mi ni lih za si sposojat, ker vem da se na veliko lula v obleke, ker če te zebe je to idealno. s časoma pa zasmrdijo in fuj...rajši imam svojo, ker vem da je čista. nove pa ne mislim kupovat, raje shujšam. Aha.... u fujjjjjj....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka ala hiter kaj zagucaj... Ka naj gučin, san čemerna kak vrag ka deda še nega. Aha si jezna kot ker moza se ni doma???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:19:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj mi gre zdele moj na jetra ... A se ni cajt za spat ga dat? A grem kar vodo tocit? A si ze prstimala mlek.... Sam da se spokam dol z racunalnika.... men pa smijliji ne delajo ?????? ****
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:20:18
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. tvoj je pa aktiven. kje pa je gasilska olimpijada? Bo na Češkem.Sicer še niso direkt uvrščeni, imajo pa velike možnosti. So bili že tudi na Finskem. zanimivo, moram povprašat kaj naše gasilce, ker zmeraj kaj tekmujejo, o olimpijadi pa ni še nobeden nič zinil. so očitno preslabi Naj so raje preslabi, ker gre sicer še in še živcev. moj dečko ni gasilec (je bil, ni več hb), tako da se ne sekiram. je pa smotano, če tatkotov ni po cele dneve. jaz sem bla cel december po cele dneve sama z anejo in sem imela že rahlo načete živce. občudujem špelin, ki je sama cele dneve s 3 otroci.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:21:11
|
|
|
|
Anitka
|
Je prišo gospod domov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj mi gre zdele moj na jetra ... A se ni cajt za spat ga dat? A grem kar vodo tocit? A si ze prstimala mlek.... Sam da se spokam dol z racunalnika.... men pa smijliji ne delajo ?????? **** ne.ne sej drugac je zlati moj medek...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:22:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka ala hiter kaj zagucaj... Ka naj gučin, san čemerna kak vrag ka deda še nega. Aha si jezna kot ker moza se ni doma???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka ala hiter kaj zagucaj... Ka naj gučin, san čemerna kak vrag ka deda še nega. Aha si jezna kot ker moza se ni doma??? Jah..tezje od arabscine pa ze ne more bit vase gucanje ... Kje pa je ded???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:25:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. tvoj je pa aktiven. kje pa je gasilska olimpijada? Bo na Češkem.Sicer še niso direkt uvrščeni, imajo pa velike možnosti. So bili že tudi na Finskem. zanimivo, moram povprašat kaj naše gasilce, ker zmeraj kaj tekmujejo, o olimpijadi pa ni še nobeden nič zinil. so očitno preslabi Naj so raje preslabi, ker gre sicer še in še živcev. moj dečko ni gasilec (je bil, ni več hb), tako da se ne sekiram. je pa smotano, če tatkotov ni po cele dneve. jaz sem bla cel december po cele dneve sama z anejo in sem imela že rahlo načete živce. občudujem špelin, ki je sama cele dneve s 3 otroci. Saj to je glih tisto, ko ima naš že itak tako službo, da je veliko od doma, potem pa še take pizd... in potem mi reče, da bova še kar takoj enega imela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:28:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka ala hiter kaj zagucaj... Ka naj gučin, san čemerna kak vrag ka deda še nega. Aha si jezna kot ker moza se ni doma??? Jah..tezje od arabscine pa ze ne more bit vase gucanje ... Kje pa je ded??? Bil je na treningu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka: aja na trening je sel saj si rekla...eh sem butara... nic moram it moj ded je cemeren ker hoce compjuter met
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:29:53
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. tvoj je pa aktiven. kje pa je gasilska olimpijada? Bo na Češkem.Sicer še niso direkt uvrščeni, imajo pa velike možnosti. So bili že tudi na Finskem. zanimivo, moram povprašat kaj naše gasilce, ker zmeraj kaj tekmujejo, o olimpijadi pa ni še nobeden nič zinil. so očitno preslabi Naj so raje preslabi, ker gre sicer še in še živcev. moj dečko ni gasilec (je bil, ni več hb), tako da se ne sekiram. je pa smotano, če tatkotov ni po cele dneve. jaz sem bla cel december po cele dneve sama z anejo in sem imela že rahlo načete živce. občudujem špelin, ki je sama cele dneve s 3 otroci. Saj to je glih tisto, ko ima naš že itak tako službo, da je veliko od doma, potem pa še take pizd... in potem mi reče, da bova še kar takoj enega imela. je pa hiter ko sem jaz mojmu omenla, da bi kmalu še enega, je kar poblendal, da malo pa morava počakat. namreč , če bi bilo po njegovo, bi imela sedaj jaz že 6 let starega otroka . prvo nič, pol pa kr 2.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:31:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka: aja na trening je sel saj si rekla...eh sem butara... nic moram it moj ded je cemeren ker hoce compjuter met Te pa idi, ka nede še bole čemeren
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:32:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. tvoj je pa aktiven. kje pa je gasilska olimpijada? Bo na Češkem.Sicer še niso direkt uvrščeni, imajo pa velike možnosti. So bili že tudi na Finskem. zanimivo, moram povprašat kaj naše gasilce, ker zmeraj kaj tekmujejo, o olimpijadi pa ni še nobeden nič zinil. so očitno preslabi Naj so raje preslabi, ker gre sicer še in še živcev. moj dečko ni gasilec (je bil, ni več hb), tako da se ne sekiram. je pa smotano, če tatkotov ni po cele dneve. jaz sem bla cel december po cele dneve sama z anejo in sem imela že rahlo načete živce. občudujem špelin, ki je sama cele dneve s 3 otroci. Saj to je glih tisto, ko ima naš že itak tako službo, da je veliko od doma, potem pa še take pizd... in potem mi reče, da bova še kar takoj enega imela. je pa hiter ko sem jaz mojmu omenla, da bi kmalu še enega, je kar poblendal, da malo pa morava počakat. namreč , če bi bilo po njegovo, bi imela sedaj jaz že 6 let starega otroka . prvo nič, pol pa kr 2. Ja noče velike razlike, saj jaz tudi ne, ampak....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:33:51
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje. po katerih kriterijih se ve odločate h kateremu staršu boste vpisale otroka - za dohodnino. kaj se bolj splača oz. kako veš kaj se ti splača? greš na izračun in vidiš komu se bolj splača A Maja že spi??? a moraš na začetku leta delodajalcu kej sporočit,al kako gre to?? Če hočeš, da ti pri plači odvajajo imaš malo večjo plačo, drugače pa dobiš pri obračunu davčne nazaj. Pri delodajalcu pa naj bi to mislim, da decembra podpisovali. sem neki našla . če do 31.1. ne sporočiš delodajalcu (me ki smo na porodniški nevem komu naj bi sporočile), potem dobiš izračun dohodnine brez olajšav. ugovarjaš na izračun in dopišeš vdč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:37:04
|
|
|
|
*Tiana*
|
Dober večer bejbe, naša dva spita....jaz sem mislila kaj prebrat, pa nimam energije....sem še zmer čist u k.... Ampak do nove zvezdice se bom pa potrudila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?