Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:03:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ni nikjer nobene? Kuku... Preštejem do 3 in če nobene ne bo grem .... knjigo brati! a ti pa kr z ultimati?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:03:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, jaz sem nazaj iz pregleda. Vse je tako kot mora biti: moj fantek je velik že 37cm, težek cca 1750g MV zaprt obseg bušija 101cm kg + 12kg naslednji pregled 18.02.2009 Vzela mi je tudi bris za streptokok B, jutri pa še moram v laboratorij (toxo, hepatitis). Pa sirup za železo sem spet dobila! Zdaj sem ga že tak navajena. Ecco, moje poročilo... čestitke za korenjaka. a teb ga je pa lahko zmeril?men je rekel,da ga ne more zmeri mu stegnenico in ji potem program izračuna dolžino... Pa to ni zdaj neki 100% podatek...vse je cca! sej vem,sam moj G mi je povedal težo,ko sem ga pa vprašala kolk smo veliki,je pa rekel,da mi ne more povedat. pa sej šemesec in pol,pa bom vse na tekočem točno tak... Na kakšne plesne pa hodi tvoja? So v okviru šole al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:04:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ni nikjer nobene? Kuku... Preštejem do 3 in če nobene ne bo grem .... knjigo brati! a ti pa kr z ultimati? Ne, ne z ultimati, samo je pa pomagalo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:10:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Očitno ni nič pomagalo...lepo se še imejte, če se še slučajno katera oglasi...Jaz grem brati knjigo! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:13:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, jaz sem nazaj iz pregleda. Vse je tako kot mora biti: moj fantek je velik že 37cm, težek cca 1750g MV zaprt obseg bušija 101cm kg + 12kg naslednji pregled 18.02.2009 Vzela mi je tudi bris za streptokok B, jutri pa še moram v laboratorij (toxo, hepatitis). Pa sirup za železo sem spet dobila! Zdaj sem ga že tak navajena. Ecco, moje poročilo... čestitke za korenjaka. a teb ga je pa lahko zmeril?men je rekel,da ga ne more zmeri mu stegnenico in ji potem program izračuna dolžino... Pa to ni zdaj neki 100% podatek...vse je cca! sej vem,sam moj G mi je povedal težo,ko sem ga pa vprašala kolk smo veliki,je pa rekel,da mi ne more povedat. pa sej šemesec in pol,pa bom vse na tekočem točno tak... Na kakšne plesne pa hodi tvoja? So v okviru šole al kako? hodi v plesno šolo Natke Geržine.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:25:46
|
|
|
|
tasa_m
|
še malo pa bomo odprli 5.del marčevk.. kak smo pridne.. Tak da danes nič ne vem kaj se dogaja tu pri nas. Verjetno sem kr dost zamudila in imam kar nekaj stvari za prebrat ampak mi ni sploh ne zdaj.. Mogoče jih bom enkrat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:27:47
|
|
|
|
spps
|
Danes so imele preglede: - dolči
- Tulipan12
- helimaša
- lejca
- Janjap
Punce na raport
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:28:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m še malo pa bomo odprli 5.del marčevk.. kak smo pridne.. Tak da danes nič ne vem kaj se dogaja tu pri nas. Verjetno sem kr dost zamudila in imam kar nekaj stvari za prebrat ampak mi ni sploh ne zdaj.. Mogoče jih bom enkrat.. oooooooooooooo,kako si? si se že umirila'
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:34:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oooooooooooooo,kako si? si se že umirila' hei. Ja sem bla pri kolegici 4 ure, zdaj sem se napapcala zdaj pa sem še mal na RR te pa grem spat. Grem jutri ob 6,30 že v Mb. da zjutraj porihtam še šefa in da lahko v petek pa plazim v Lenart si mela prav,ko si rekla da naj pazim da nebom imela spet izleta.. Samo po en k***** štempl moram it pa podpis nič druga.. Saj povej kak nebi znorela?? Pa kuj stalno neke še rabim pa komplicira v 3 krasne Pol pa se še zadere,ko sem že ven šla: pa hitro prinesite,čimprej. babji.. Saj bo,saj bo,..tak se tolažim..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:37:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps SMS od cite: "Oj! Sm v bolnici na opazovanju, ko sem pršla na ctg je pa začela mala miss brcat full, ampak na opazovanju morva ostat. Drugače zaenkrat vse OK, nej bi bla težka tam okoli 2400-2500, pred enim tednom pa komaj 2 kg...ne vem, ni mi jasno. Vse lepo pozdravi pa držite pestke za naju...Papa cita,vse bo ok cita... (pa da ti nebi ki na pamet prišlo pa kaj prehitevala )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:41:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps oooooooooooooo,kako si? si se že umirila' hei. Ja sem bla pri kolegici 4 ure, zdaj sem se napapcala zdaj pa sem še mal na RR te pa grem spat. Grem jutri ob 6,30 že v Mb. da zjutraj porihtam še šefa in da lahko v petek pa plazim v Lenart si mela prav,ko si rekla da naj pazim da nebom imela spet izleta.. Samo po en k***** štempl moram it pa podpis nič druga.. Saj povej kak nebi znorela?? Pa kuj stalno neke še rabim pa komplicira v 3 krasne Pol pa se še zadere,ko sem že ven šla: pa hitro prinesite,čimprej. babji.. Saj bo,saj bo,..tak se tolažim.. sem se kr spomnila,kosem te še zjutraj hecala,da ne boš nič rihtala-bom drugič rajše tiho zakaj pa moraš jutri tak zgodaj it na teren?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:42:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps SMS od cite: "Oj! Sm v bolnici na opazovanju, ko sem pršla na ctg je pa začela mala miss brcat full, ampak na opazovanju morva ostat. Drugače zaenkrat vse OK, nej bi bla težka tam okoli 2400-2500, pred enim tednom pa komaj 2 kg...ne vem, ni mi jasno. Vse lepo pozdravi pa držite pestke za naju...Papa cita,vse bo ok cita... (pa da ti nebi ki na pamet prišlo pa kaj prehitevala ) sva se prej pogovarljali po gsmu-sem ji še enkrat rekla,da me mora počakat,kot sva se dogovorili
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:46:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m še malo pa bomo odprli 5.del marčevk.. kak smo pridne.. Tak da danes nič ne vem kaj se dogaja tu pri nas. Verjetno sem kr dost zamudila in imam kar nekaj stvari za prebrat ampak mi ni sploh ne zdaj.. Mogoče jih bom enkrat.. jp,še malo pa bomo na 5.delu marčevk se mi zdi,da bolj ,ko se bližamo marcu,bolj smo priden s pisanjem ta 4.del,bo zgleda popisan v najkrajšem času do sedaj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:46:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem se kr spomnila,kosem te še zjutraj hecala,da ne boš nič rihtala-bom drugič rajše tiho zakaj pa moraš jutri tak zgodaj it na teren? hehe,..ja ne zdaj pa lahko rečem da si ti kriva hecam se. Ma kuj neke je govorila tak sem bla čist v joku ona pa men o nekih 55% zajamčene plače govori.. pol ne vem zakaj sem mogla nosit vse to k računovodkinji, da mi je plačo napisala noter.. Bom jo v petek bolj poslušala in jo vpr. če se ji ne zdi porodniška 100%? Eh, nebom več o tem ker mi tak ni nič jasno zgodaj pa grem zato ker hočem še šefa zjutraj dobit preden mi kajm spi*** pa še te s kolegico grem, ne rabim na busa. Ker mi ata ni prometne doma pusto pa se ne upam bre prometne pelat v Mb. Saj nikol n veš kje stojijo naši prijatli..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.1.2009 20:47:39 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:48:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps sem se kr spomnila,kosem te še zjutraj hecala,da ne boš nič rihtala-bom drugič rajše tiho zakaj pa moraš jutri tak zgodaj it na teren? hehe,..ja ne zdaj pa lahko rečem da si ti kriva hecam se. Ma kuj neke je govorila tak sem bla čist v joku ona pa men o nekih 55% zajamčene plače govori.. pol ne vem zakaj sem mogla nosit vse to k računovodkinji, da mi je plačo napisala noter.. Bom jo v petek bolj poslušala in jo vpr. če se ji ne zdi porodniška 100%? Eh, nebom več o tem ker mi tak ni nič jasno 55% zajamčene plače bi dobla,če ne bi bila zaposlena celo leto-če se ne motim. a nimaš za celo leto vpisanih plač?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:49:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sva se prej pogovarljali po gsmu-sem ji še enkrat rekla,da me mora počakat,kot sva se dogovorili upam,da sta se dogovorili da pred marcem ni nič?? kr drugač bota jih obe dobili..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:49:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zgodaj pa grem zato ker hočem še šefa zjutraj dobit preden mi kajm spi*** pa še te s kolegico grem, ne rabim na busa. Ker mi ata ni prometne doma pusto pa se ne upam bre prometne pelat v Mb. Saj nikol n veš kje stojijo naši prijatli.. aha ma zakaj bi riskirala,pa še plave angele plačevala,se mi zdi,da imaš že zdaj dost stroškov
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:50:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps sva se prej pogovarljali po gsmu-sem ji še enkrat rekla,da me mora počakat,kot sva se dogovorili upam,da sta se dogovorili da pred marcem ni nič?? kr drugač bota jih obe dobili.. nisma rekle kdaj,sam,da bova skupaj v porodni
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:50:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps 55% zajamčene plače bi dobla,če ne bi bila zaposlena celo leto-če se ne motim. a nimaš za celo leto vpisanih plač? seveda imam,saj to me je čudlo.. Imam od jan. 08 do jan.09 ampak saj pravim da ne vem kaj mi je neke pravla, ko sem jo vpr. če mi lahko približno zračuna kolko jo dobim.. no saj mi je rekla da ne more ker nje to vse računalnik izračuna,ko not vnese.. Budalo babjo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:51:14
|
|
|
|
spps
|
Danes so že pa menda šle vse spat ponavad,jih cela četica prebira poste,dans pa ni ne ene no,saj bi jaz tud šla,pa moram počakat,da grem po mojga na šiht
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:51:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jp,še malo pa bomo na 5.delu marčevk se mi zdi,da bolj ,ko se bližamo marcu,bolj smo priden s pisanjem ta 4.del,bo zgleda popisan v najkrajšem času do sedaj se vidi da nas je vednoveč na B. pa mamo čas klepetat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:52:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zgodaj pa grem zato ker hočem še šefa zjutraj dobit preden mi kajm spi*** pa še te s kolegico grem, ne rabim na busa. Ker mi ata ni prometne doma pusto pa se ne upam bre prometne pelat v Mb. Saj nikol n veš kje stojijo naši prijatli.. aha ma zakaj bi riskirala,pa še plave angele plačevala,se mi zdi,da imaš že zdaj dost stroškov ma skoraj bom rabla kako socialno pomoč sam za prevoze iz Mb. v Lenart
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:52:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jp,še malo pa bomo na 5.delu marčevk se mi zdi,da bolj ,ko se bližamo marcu,bolj smo priden s pisanjem ta 4.del,bo zgleda popisan v najkrajšem času do sedaj se vidi da nas je vednoveč na B. pa mamo čas klepetat.. glede,kolk nas je že doma,bi mogle že bit na enem 7.delu
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:53:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps 55% zajamčene plače bi dobla,če ne bi bila zaposlena celo leto-če se ne motim. a nimaš za celo leto vpisanih plač? seveda imam,saj to me je čudlo.. Imam od jan. 08 do jan.09 ampak saj pravim da ne vem kaj mi je neke pravla, ko sem jo vpr. če mi lahko približno zračuna kolko jo dobim.. no saj mi je rekla da ne more ker nje to vse računalnik izračuna,ko not vnese.. Budalo babjo...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:53:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Danes so že pa menda šle vse spat ponavad,jih cela četica prebira poste,dans pa ni ne ene no,saj bi jaz tud šla,pa moram počakat,da grem po mojga na šiht no pol pa si boma malo midve družbo delali.. sem misla na msn pa je seka prijavljena in se izmenjujema s pisanjem.. tipkovnica bo verjetno pregorela..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?