Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 17:59:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pit se med porodom ne sme za vsak slučaj, če bi morali dat narkozo, npr. če bi morali na koncu naredit carski rez. jaz nisem smela pit še 3 ure PO porodu. Sej res... jaz tud ne. Pa tud spomnila se nisem tiste 3 ure, da sem žejna. Je bilo preveč drugega zanimivega! jaz sem cuzala tist zmočen kos tampona,ko so mi ga privoščli,za moćenje ustnic Aja. Meni so pa privoščili za ves čas odkar sem prišla v porodno dokler nisem šla v sobo, 2 deci vode. to je že pa luksuz
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 18:00:30
|
|
|
|
spps
|
Pupa,kako se drži vaš pacient?a je fejst bogi?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 18:01:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pit se med porodom ne sme za vsak slučaj, če bi morali dat narkozo, npr. če bi morali na koncu naredit carski rez. jaz nisem smela pit še 3 ure PO porodu. Sej res... jaz tud ne. Pa tud spomnila se nisem tiste 3 ure, da sem žejna. Je bilo preveč drugega zanimivega! jaz sem cuzala tist zmočen kos tampona,ko so mi ga privoščli,za moćenje ustnic Aja. Meni so pa privoščili za ves čas odkar sem prišla v porodno dokler nisem šla v sobo, 2 deci vode. to je že pa luksuz Ja vidim d ares glede na tampone v nekaterih P. A to resno? Kako dolgo si pa bila v porodni?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 18:16:30
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy par dni nazaj oziroma v ponedeljek, ko smo bli z druščino na večerji, mi reče sodelavka da če sem se kao odločla za EA oziroma če me je kaj strah poroda in bla, bla, bla pa nanese pogovor na to, da je od ene znanke (menda je babica v eni izmed porodnišnic) slišala kao da je v SLO možno rodit s carskim, če te je strah poroda ; kaj mislite o tem? ma ne vem-prvič mi naravni porod ni delal težav,za to ne vem...za carskega se pa po vsej verjetnosti ne bi odločala,razen če bi bil res nujen... Ma sej če ne drugače ja, sam potem je okrevanje res daljše in bolj boleče.Pa tudi zamudiš tist prvi stik z otrokom, ker si v narkozi.Pa jaz se bolj boojim narkoze, ko pa samega poroda.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 18:36:15
|
|
|
|
felix7
|
živjo, punceeeeeeeeeeeeee samo da vas pozdravim in da ne boste mislile, da sem se zgubila, sem šele zdaj iz službe... zdaj pa moram še nazaj v Grosuplje, sva povabljena v Kongo na predstavitev nove plošče od Rebeke da ne boste mislile, da sem neki veliki oboževalec Rebeke, ampak če sva že povabljena, pa greva, a ne imam namen tudi vse za nazaj prebrat, samo ne vem, kdaj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 18:37:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pit se med porodom ne sme za vsak slučaj, če bi morali dat narkozo, npr. če bi morali na koncu naredit carski rez. jaz nisem smela pit še 3 ure PO porodu. Sej res... jaz tud ne. Pa tud spomnila se nisem tiste 3 ure, da sem žejna. Je bilo preveč drugega zanimivega! jaz sem cuzala tist zmočen kos tampona,ko so mi ga privoščli,za moćenje ustnic Aja. Meni so pa privoščili za ves čas odkar sem prišla v porodno dokler nisem šla v sobo, 2 deci vode. to je že pa luksuz Ja vidim d ares glede na tampone v nekaterih P. A to resno? Kako dolgo si pa bila v porodni? po porodu 3h
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 18:38:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 živjo, punceeeeeeeeeeeeee samo da vas pozdravim in da ne boste mislile, da sem se zgubila, sem šele zdaj iz službe... zdaj pa moram še nazaj v Grosuplje, sva povabljena v Kongo na predstavitev nove plošče od Rebeke da ne boste mislile, da sem neki veliki oboževalec Rebeke, ampak če sva že povabljena, pa greva, a ne imam namen tudi vse za nazaj prebrat, samo ne vem, kdaj sej boš kmal doma,pa boš takrat nadoknadla branje Lepo se imejta-e
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 18:40:40
|
|
|
|
spps
|
SMS od cite: "Oj! Sm v bolnici na opazovanju, ko sem pršla na ctg je pa začela mala miss brcat full, ampak na opazovanju morva ostat. Drugače zaenkrat vse OK, nej bi bla težka tam okoli 2400-2500, pred enim tednom pa komaj 2 kg...ne vem, ni mi jasno. Vse lepo pozdravi pa držite pestke za naju...Papa cita,vse bo ok
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 18:56:43
|
|
|
|
spps
|
Kje ste spet vse
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:03:37
|
|
|
|
Najaa
|
Tukaj. Ej spps, ko pridem jaz, ti mrkneš. Super, da je s cito vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:06:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Pupa,kako se drži vaš pacient?a je fejst bogi? ma je res bošček sam ga lepo pedenam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:12:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tukaj. Ej spps, ko pridem jaz, ti mrkneš. Super, da je s cito vse ok. jaz sem v bližini,sam hodim mal po RR,če pri marčevkah ni haska
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:13:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Pupa,kako se drži vaš pacient?a je fejst bogi? ma je res bošček sam ga lepo pedenam ti le lepo poskrbi zanj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:15:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tukaj. Ej spps, ko pridem jaz, ti mrkneš. Super, da je s cito vse ok. jaz sem v bližini,sam hodim mal po RR,če pri marčevkah ni haska Je treba hasko nardit. Kaj pa tvoja tamala kaj dela?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:18:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tukaj. Ej spps, ko pridem jaz, ti mrkneš. Super, da je s cito vse ok. jaz sem v bližini,sam hodim mal po RR,če pri marčevkah ni haska Je treba hasko nardit. Kaj pa tvoja tamala kaj dela? risanke gleda je izmučena prišla iz plesnih zdajle še ji grem večerjo naredit,da se lahk pol zrihta za v posteljo. se mi zdi,da jo danes vreme tud zdeluje,ker sem jo že zjutraj glihkomaj dobla ven iz postelje
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:20:12
|
|
|
|
Najaa
|
Kdaj pa hodi spat? In kdaj mora zjutraj vstat?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:32:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kdaj pa hodi spat? In kdaj mora zjutraj vstat? ob osmih ponavad je v postelji,včasih pride do kakšnega odstopanja za pol ure vstaja pa se ob sedmih,da se prav čas zrihta za v šolo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:34:48
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps SMS od cite: "Oj! Sm v bolnici na opazovanju, ko sem pršla na ctg je pa začela mala miss brcat full, ampak na opazovanju morva ostat. Drugače zaenkrat vse OK, nej bi bla težka tam okoli 2400-2500, pred enim tednom pa komaj 2 kg...ne vem, ni mi jasno. Vse lepo pozdravi pa držite pestke za naju...Papa cita,vse bo ok Se pridružujem besedam
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:44:58
|
|
|
|
Pupa7
|
tud od mene en kup za našo cito!!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:45:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kdaj pa hodi spat? In kdaj mora zjutraj vstat? ob osmih ponavad je v postelji,včasih pride do kakšnega odstopanja za pol ure vstaja pa se ob sedmih,da se prav čas zrihta za v šolo. Podobno je pri nas. Tako, gremo se zrihtat za spanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:48:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kdaj pa hodi spat? In kdaj mora zjutraj vstat? ob osmih ponavad je v postelji,včasih pride do kakšnega odstopanja za pol ure vstaja pa se ob sedmih,da se prav čas zrihta za v šolo. Podobno je pri nas. Tako, gremo se zrihtat za spanje. naša se že tušira,pol jo pa še sam naženem v posteljo.mi je rekla,da se mora še pred spanjem razgibat in je začela delat razgibalne vaje
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:50:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps SMS od cite: "Oj! Sm v bolnici na opazovanju, ko sem pršla na ctg je pa začela mala miss brcat full, ampak na opazovanju morva ostat. Drugače zaenkrat vse OK, nej bi bla težka tam okoli 2400-2500, pred enim tednom pa komaj 2 kg...ne vem, ni mi jasno. Vse lepo pozdravi pa držite pestke za naju...Papa cita,vse bo ok Se pridružujem besedam Jaz tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 19:55:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, jaz sem nazaj iz pregleda. Vse je tako kot mora biti: moj fantek je velik že 37cm, težek cca 1750g MV zaprt obseg bušija 101cm kg + 12kg naslednji pregled 18.02.2009 Vzela mi je tudi bris za streptokok B, jutri pa še moram v laboratorij (toxo, hepatitis). Pa sirup za železo sem spet dobila! Zdaj sem ga že tak navajena. Ecco, moje poročilo... čestitke za korenjaka. a teb ga je pa lahko zmeril?men je rekel,da ga ne more zmeri mu stegnenico in ji potem program izračuna dolžino... Pa to ni zdaj neki 100% podatek...vse je cca!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:01:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
A ni nikjer nobene? Kuku... Preštejem do 3 in če nobene ne bo grem .... knjigo brati!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 20:02:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, jaz sem nazaj iz pregleda. Vse je tako kot mora biti: moj fantek je velik že 37cm, težek cca 1750g MV zaprt obseg bušija 101cm kg + 12kg naslednji pregled 18.02.2009 Vzela mi je tudi bris za streptokok B, jutri pa še moram v laboratorij (toxo, hepatitis). Pa sirup za železo sem spet dobila! Zdaj sem ga že tak navajena. Ecco, moje poročilo... čestitke za korenjaka. a teb ga je pa lahko zmeril?men je rekel,da ga ne more zmeri mu stegnenico in ji potem program izračuna dolžino... Pa to ni zdaj neki 100% podatek...vse je cca! sej vem,sam moj G mi je povedal težo,ko sem ga pa vprašala kolk smo veliki,je pa rekel,da mi ne more povedat. pa sej šemesec in pol,pa bom vse na tekočem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?