|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
21.1.2009 19:53:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

eno vprašanje. po katerih kriterijih se ve odločate h kateremu staršu boste vpisale otroka - za dohodnino. kaj se bolj splača oz. kako veš kaj se ti splača? 

greš na izračun in vidiš komu se bolj splača

A Maja že spi???

a moraš na začetku leta delodajalcu kej sporočit,al kako gre to??

Če hočeš, da ti pri plači odvajajo imaš malo večjo plačo, drugače pa dobiš pri obračunu davčne nazaj. Pri delodajalcu pa naj bi to mislim, da decembra podpisovali.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 76
21.1.2009 19:53:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na treninguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa trenira?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
21.1.2009 19:54:02   
sesil

Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na treninguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cel dan ga ni, pol ti pa še na trening spi.z..di.
user posted image pa ded ci.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
21.1.2009 19:56:21   
Anitka

Kaj pa trenira?

Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 79
21.1.2009 19:57:29   
Anitka

cel dan ga ni, pol ti pa še na trening spi.z..di.
user posted image pa ded ci.

Jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 80
21.1.2009 19:58:00   
Anonimen

A vse  user posted imageuser posted image   in jih spravljate  user posted image ?

Mi se ne... samo je ati doma pa rabi racunalnik user posted image ...

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
21.1.2009 19:58:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Anitka in Spelin@: Kaksna plosca??

Mi smo nabavili eno ploščo Biosaner, ki jo imam pod jogijem za zaščito bivalnega prostora pred škodljivimi sevanji. Nam je namreč en gospod naredil meritve in je povedal, da ima spalnica veliko negativne energije.

Vreme: Da vas se mal razkuri.... zdele je pa ze 26  in ne zebe vec.  Sam pol zvecer bom pa spet jamrala....

Ti ti, ne me dražit in mi delat skominuser posted image user posted image .

Sicer pa ja, bila sva na Kubi predlani in sicer en teden. Kako naju je pot zanesla tja? Hmmm, želela sva nekaj novega spoznati.

Hmmm, morda bi pa ta plosca pomagala Intiju od katine...

Za Kubo user posted image user posted image user posted image

**** mi spimo bolje - vsi.

Bom ji omenila...user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
21.1.2009 19:58:58   
barbaw

Kaj pa trenira?

Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado.user posted image user posted image

Ojej. user posted image

Jaz sem Majo spakirala v posteljo, ker je sitnarila, zdaj pa noče spat. user posted image  Pa ful zaspana je bila. Zdaj pa se pogovarja sama s seboj. Ko jo šmirgla. Sem pa opazila, da je začela delat isto kot Jaka. Samo mami je dobra. Pa jo pustim malo pri babi, pa ati jo ima kdaj pa kdaj, ampak hoče od njega k meni. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
21.1.2009 20:00:12   
sesil
naša je pa danes orto tečka, pa roke ima non-stop v ustih. če pa zdej ne bo kakega zoba, pol pa res ne vem kaj ji je.
vsakič ko je do sedaj tečkala, so bili krivi zobi, pa še nobenega nimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
21.1.2009 20:00:59   
Anitka

Kaj pa trenira?

Ojej. user posted image

Jaz sem Majo spakirala v posteljo, ker je sitnarila, zdaj pa noče spat. user posted image  Pa ful zaspana je bila. Zdaj pa se pogovarja sama s seboj. Ko jo šmirgla. Sem pa opazila, da je začela delat isto kot Jaka. Samo mami je dobra. Pa jo pustim malo pri babi, pa ati jo ima kdaj pa kdaj, ampak hoče od njega k meni. user posted image

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image , upam da kmalu zaspi in da jo to obdobje hitro mine.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 85
21.1.2009 20:01:24   
sesil

Kaj pa trenira?

tvoj je pa aktiven.
kje pa je gasilska olimpijada?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
21.1.2009 20:03:07   
Anonimen

naša je pa danes orto tečka, pa roke ima non-stop v ustih. če pa zdej ne bo kakega zoba, pol pa res ne vem kaj ji je.
vsakič ko je do sedaj tečkala, so bili krivi zobi, pa še nobenega nimauser posted image

Moj tud ze 4 mesece mu zobi rastejo, pa ima tud samo dva...user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
21.1.2009 20:03:50   
Anonimen
Evo ati mi je dal fore 10 minut da mal pocvekam.... pa nobene nikjeruser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
21.1.2009 20:04:49   
sesil
danes odpade pilates, tako da bom mal čvekala, če bo kaj čvek na spregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
21.1.2009 20:06:39   
sesil
endomy, bomo mogle midve eno debato udart

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 90
21.1.2009 20:06:59   
Anitka

Naš tudi to počne že nekaj dni.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 91
21.1.2009 20:07:09   
Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kakšna je primerna temperatura prostora v katerem otrok spi in kako mora biti oblečen? Mi imamo prevroče, kljub temu, da je radiator zaprt. Sem prejle dala vedro vode na tla. 

Mi mamo 19-20 stopinj pa se mi zdi da bi blo bolj da bi blo še kakšno stopinjo manj, sam pol mene zebe. Je pa za zabasan nos sploh bolš da je mal hladnej. Oblečena je pa v bodi z dolgimi rokami,pa pižamco pa v vreči brez rokavov, pa pokrita s tankim kovtrom

mi mamo ful toplo, sigurno čez 20, ker smo v bloku, radiator imamo zaprt ampak hajcajo tako, da je že od cevi tako toplo... meni paše, tavelika jamra, da jo zebe...pa še 4 smo notr... na parih kvadratih... jooj kdaj se bomo selil!!!!

pol pa svojo spalnico!!!! juhu, tam bo pa akcija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
21.1.2009 20:08:17   
Anonimen

Ja imas kako idejo...o driski se mi ne da vec user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj se prides spet potaplajt? Kam grete letos na dopust?

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
21.1.2009 20:08:25   
Anitka

Kaj pa trenira?

tvoj je pa aktiven.
kje pa je gasilska olimpijada?

Bo na Češkem.Sicer še niso direkt uvrščeni, imajo pa velike možnosti. So bili že tudi na Finskem.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 94
21.1.2009 20:08:45   
Svojeglava

Naš tudi to počne že nekaj dni.

ko je pri nas zgornji sekalec rinil ven, je teklo v potokih! sličnke menjali na 15 minut! vse mokro, še mami po ramah, ko se je obrisala... parket čist moker, ko je mim teklo, če se je naprej sklonila...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
21.1.2009 20:09:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kakšna je primerna temperatura prostora v katerem otrok spi in kako mora biti oblečen? Mi imamo prevroče, kljub temu, da je radiator zaprt. Sem prejle dala vedro vode na tla. 

Mi mamo 19-20 stopinj pa se mi zdi da bi blo bolj da bi blo še kakšno stopinjo manj, sam pol mene zebe. Je pa za zabasan nos sploh bolš da je mal hladnej. Oblečena je pa v bodi z dolgimi rokami,pa pižamco pa v vreči brez rokavov, pa pokrita s tankim kovtrom

mi mamo ful toplo, sigurno čez 20, ker smo v bloku, radiator imamo zaprt ampak hajcajo tako, da je že od cevi tako toplo... meni paše, tavelika jamra, da jo zebe...pa še 4 smo notr... na parih kvadratih... jooj kdaj se bomo selil!!!!

pol pa svojo spalnico!!!! juhu, tam bo pa akcija!

Aha... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
21.1.2009 20:10:10   
Svojeglava
Aja sem pozabila: BRAVO ZA 12.DEL, CARICE STE!

Neposredna povezava do sporočila: 97
21.1.2009 20:10:23   
hijenca
Midva zopet user posted image igrama.

Jaz pa bi jutri rabila varstvo za Vida, pa ni šans, da je jutri kdo doma. Ker nam pridejo okno zmontirat, sem mislila Vidka pri user posted image teti pustit, ki je blizu doma, ampak jutri kot zakleto ni nikogar, pa je 7 odraslih v eni hiši doma. Znoriš. Bom pač z Vidkom skupaj na parceli, saj ne bo tako mrzlo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 98
21.1.2009 20:10:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Aja sem pozabila: BRAVO ZA 12.DEL, CARICE STE!

Ja saj ti tud pomagas...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 99
21.1.2009 20:10:56   
sesil

Ja imas kako idejo...o driski se mi ne da vec user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj se prides spet potaplajt? Kam grete letos na dopust?

prvo se moram v potapljaško obleko spravt. mi je premajhnauser posted image
potapljanje je preloženo za nekaj časa. kako bližnja destinacija, da me aneja ne bo preveč pogrešala.

dopusta pa še nisva planirala. meni mika nazaj kamp, ma bomo vidli kako bo to z anejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?