Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 19:53:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje. po katerih kriterijih se ve odločate h kateremu staršu boste vpisale otroka - za dohodnino. kaj se bolj splača oz. kako veš kaj se ti splača? greš na izračun in vidiš komu se bolj splača A Maja že spi??? a moraš na začetku leta delodajalcu kej sporočit,al kako gre to?? Če hočeš, da ti pri plači odvajajo imaš malo večjo plačo, drugače pa dobiš pri obračunu davčne nazaj. Pri delodajalcu pa naj bi to mislim, da decembra podpisovali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 19:53:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 19:54:02
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening cel dan ga ni, pol ti pa še na trening spi.z..di. pa ded ci.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 19:56:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 19:57:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening cel dan ga ni, pol ti pa še na trening spi.z..di. pa ded ci. Jaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 19:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A vse , in jih spravljate ? Mi se ne... samo je ati doma pa rabi racunalnik ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 19:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka in Spelin@: Kaksna plosca?? Mi smo nabavili eno ploščo Biosaner, ki jo imam pod jogijem za zaščito bivalnega prostora pred škodljivimi sevanji. Nam je namreč en gospod naredil meritve in je povedal, da ima spalnica veliko negativne energije. Vreme: Da vas se mal razkuri.... zdele je pa ze 26 in ne zebe vec. Sam pol zvecer bom pa spet jamrala.... Ti ti, ne me dražit in mi delat skomin . Sicer pa ja, bila sva na Kubi predlani in sicer en teden. Kako naju je pot zanesla tja? Hmmm, želela sva nekaj novega spoznati. Hmmm, morda bi pa ta plosca pomagala Intiju od katine... Za Kubo **** mi spimo bolje - vsi. Bom ji omenila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 19:58:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. Ojej. Jaz sem Majo spakirala v posteljo, ker je sitnarila, zdaj pa noče spat. Pa ful zaspana je bila. Zdaj pa se pogovarja sama s seboj. Ko jo šmirgla. Sem pa opazila, da je začela delat isto kot Jaka. Samo mami je dobra. Pa jo pustim malo pri babi, pa ati jo ima kdaj pa kdaj, ampak hoče od njega k meni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:00:12
|
|
|
|
sesil
|
naša je pa danes orto tečka, pa roke ima non-stop v ustih. če pa zdej ne bo kakega zoba, pol pa res ne vem kaj ji je. vsakič ko je do sedaj tečkala, so bili krivi zobi, pa še nobenega nima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:00:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. Ojej. Jaz sem Majo spakirala v posteljo, ker je sitnarila, zdaj pa noče spat. Pa ful zaspana je bila. Zdaj pa se pogovarja sama s seboj. Ko jo šmirgla. Sem pa opazila, da je začela delat isto kot Jaka. Samo mami je dobra. Pa jo pustim malo pri babi, pa ati jo ima kdaj pa kdaj, ampak hoče od njega k meni. Ojej , upam da kmalu zaspi in da jo to obdobje hitro mine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:01:24
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. tvoj je pa aktiven. kje pa je gasilska olimpijada?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša je pa danes orto tečka, pa roke ima non-stop v ustih. če pa zdej ne bo kakega zoba, pol pa res ne vem kaj ji je. vsakič ko je do sedaj tečkala, so bili krivi zobi, pa še nobenega nima Moj tud ze 4 mesece mu zobi rastejo, pa ima tud samo dva...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo ati mi je dal fore 10 minut da mal pocvekam.... pa nobene nikjer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:04:49
|
|
|
|
sesil
|
danes odpade pilates, tako da bom mal čvekala, če bo kaj čvek na spregled
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:06:39
|
|
|
|
sesil
|
endomy, bomo mogle midve eno debato udart
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:06:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša je pa danes orto tečka, pa roke ima non-stop v ustih. če pa zdej ne bo kakega zoba, pol pa res ne vem kaj ji je. vsakič ko je do sedaj tečkala, so bili krivi zobi, pa še nobenega nima Naš tudi to počne že nekaj dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:07:09
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kakšna je primerna temperatura prostora v katerem otrok spi in kako mora biti oblečen? Mi imamo prevroče, kljub temu, da je radiator zaprt. Sem prejle dala vedro vode na tla. Mi mamo 19-20 stopinj pa se mi zdi da bi blo bolj da bi blo še kakšno stopinjo manj, sam pol mene zebe. Je pa za zabasan nos sploh bolš da je mal hladnej. Oblečena je pa v bodi z dolgimi rokami,pa pižamco pa v vreči brez rokavov, pa pokrita s tankim kovtrom mi mamo ful toplo, sigurno čez 20, ker smo v bloku, radiator imamo zaprt ampak hajcajo tako, da je že od cevi tako toplo... meni paše, tavelika jamra, da jo zebe...pa še 4 smo notr... na parih kvadratih... jooj kdaj se bomo selil!!!! pol pa svojo spalnico!!!! juhu, tam bo pa akcija!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil endomy, bomo mogle midve eno debato udart Ja imas kako idejo...o driski se mi ne da vec Kdaj se prides spet potaplajt? Kam grete letos na dopust?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:08:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening Kaj pa trenira? Ob ponedeljkih aikido, ob sredah in nedeljah pa se pripravljajo za gasilsko olimpiado. tvoj je pa aktiven. kje pa je gasilska olimpijada? Bo na Češkem.Sicer še niso direkt uvrščeni, imajo pa velike možnosti. So bili že tudi na Finskem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:08:45
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša je pa danes orto tečka, pa roke ima non-stop v ustih. če pa zdej ne bo kakega zoba, pol pa res ne vem kaj ji je. vsakič ko je do sedaj tečkala, so bili krivi zobi, pa še nobenega nima Naš tudi to počne že nekaj dni. ko je pri nas zgornji sekalec rinil ven, je teklo v potokih! sličnke menjali na 15 minut! vse mokro, še mami po ramah, ko se je obrisala... parket čist moker, ko je mim teklo, če se je naprej sklonila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kakšna je primerna temperatura prostora v katerem otrok spi in kako mora biti oblečen? Mi imamo prevroče, kljub temu, da je radiator zaprt. Sem prejle dala vedro vode na tla. Mi mamo 19-20 stopinj pa se mi zdi da bi blo bolj da bi blo še kakšno stopinjo manj, sam pol mene zebe. Je pa za zabasan nos sploh bolš da je mal hladnej. Oblečena je pa v bodi z dolgimi rokami,pa pižamco pa v vreči brez rokavov, pa pokrita s tankim kovtrom mi mamo ful toplo, sigurno čez 20, ker smo v bloku, radiator imamo zaprt ampak hajcajo tako, da je že od cevi tako toplo... meni paše, tavelika jamra, da jo zebe...pa še 4 smo notr... na parih kvadratih... jooj kdaj se bomo selil!!!! pol pa svojo spalnico!!!! juhu, tam bo pa akcija! Aha...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:10:10
|
|
|
|
Svojeglava
|
Aja sem pozabila: BRAVO ZA 12.DEL, CARICE STE!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:10:23
|
|
|
|
hijenca
|
Midva zopet igrama. Jaz pa bi jutri rabila varstvo za Vida, pa ni šans, da je jutri kdo doma. Ker nam pridejo okno zmontirat, sem mislila Vidka pri teti pustit, ki je blizu doma, ampak jutri kot zakleto ni nikogar, pa je 7 odraslih v eni hiši doma. Znoriš. Bom pač z Vidkom skupaj na parceli, saj ne bo tako mrzlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja sem pozabila: BRAVO ZA 12.DEL, CARICE STE! Ja saj ti tud pomagas...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 20:10:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil endomy, bomo mogle midve eno debato udart Ja imas kako idejo...o driski se mi ne da vec Kdaj se prides spet potaplajt? Kam grete letos na dopust? prvo se moram v potapljaško obleko spravt. mi je premajhna potapljanje je preloženo za nekaj časa. kako bližnja destinacija, da me aneja ne bo preveč pogrešala. dopusta pa še nisva planirala. meni mika nazaj kamp, ma bomo vidli kako bo to z anejo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?