Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 17:59:51
|
|
|
|
boma2
|
dober večer so ... želim en lep večer vsem... deja... ti pa kr v porodnišnico poklič, pa čimpreje da boš mirna... pa še nočna izmena ni še začela...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:01:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
spps takoj v p.brez razmisljanja.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:02:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
oziroma DejA sem se zmotila
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:03:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Da se na brzino javim. Sem bila na ctg-ju, in sem prišla domov samo po potovalko, ker grem nazaj v bolnico. Namreč, ponoči sem ful zatekla v noge, ena je bila večja kot druga, in bom ostala na opazovanju, ker je nevarnost, da se mi delajo v žilah krvni strdki, in ti lahko zaidejo v postljico, . Poleg tega sem pa dobila še 2 svečke, za mehčanje materničnega vratu, ampak se člahko iz tega v 24 urah razvije porod. Torej vam javljam sproti , bodite pridne, pa noge skup držite . Jast šibam v bolnico držim da dobro opraviš... :)in prineseš zdravega
< Sporočilo je popravil boma2 -- 21.1.2009 18:04:26 >
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:08:14
|
|
|
|
sunny24
|
SMS od cite: "Oj! Sm v bolnici na opazovanju, ko sem pršla na ctg je pa začela mala miss brcat full, ampak na opazovanju morva ostat. Drugače zaenkrat vse OK, nej bi bla težka tam okoli 2400-2500, pred enim tednom pa komaj 2 kg...ne vem, ni mi jasno. Vse lepo pozdravi pa držite pestke za naju...Papa"
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:12:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kar vse nam bezijo v bolnice ...Upam da boste vse ok
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:36:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO spps takoj v p.brez razmisljanja. se mi j zdelo,da neki neštima. Cita pa bo ostala danes na opazovanju v P,bebica je začela migat,ko so jo priklopli na CTG,pošilja vsem pozdrave.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:45:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Shuka do kdaj pa lahko sexas?So kaksna pravila?Eni pravijo tako eni tako Pravijo da sperma mehča maternični vrat, če vprašaš Katjušo je ona pri Florjanu do zadnjega, kar se mi zdi čist OK, če je možno, za to ni ovir in otroku ne škoduješ pa še paše, še pa še Edino če ti g. reče da ne smeš pol raj ne, ampak če ni ovir pol ne vidim razloga da ne bi. Aja pa še to, no me bo Katjuša popravila če se motim, da njej to ni nč pomagal res je mi smo sexal do konca tud večkrat dnevno pa sem šla 3 dni čez rok tak da..... je pa res da sem prišla v P odprta in da smo se tud pol hitro odpirali tak da mogoče je pa tu bil tis ućinek kolumbo kak frajer je tvoj tamali ful dober delovni kombinezon kje si to našla? majchy super da si doma deja kot so punce rekle poklič cita sam da je tamala OK in da se kmalu vrneš seveda še 2 v1 k še ni februar
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:50:00
|
|
|
|
birdy
|
Hoj hoj, kako ste? Men so se dons končala predavanja Jutr pa un izpit o kermu sem včer govorila... V petek bom pa doma spala, spala in še enkrat spala Komi čakam Nč se mi ne da tko da bom zaenkrat sam to napisala pa se kasnej spet beremo... Ajdi...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:51:19
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Pozdravljene! Upam da bo vse ok z wito in njeno nogo,kr men je isto zatekla pa so mi odkrili strtke -turbekolozo v nosečnosti.pa si morm že tri mesce inekcije proti strjevanju devat po porodu pa dobim tablete.. drgac pa drzim pesti za cito in dejo sam da bo vse ok pa da bodo zadovoljne Nism več tk na tekočem, pa vseeno radovedna a katera ve kako je s Majchy?????? Jst pa sm bla pridna sem se učila,, ko sm glih iz izpita,, pa mi je kr šlo ....včeri sm si vse zglancala po stanovanju,....da se mal pohvalim ....zaj pa kuham pozen obrok,tk pa kmalu, ko bo moj buši še bol okrogel.. Pridno pišite še naprej ko ste fuuul kul,... PAZITE SE,jst se vam pa še oglasim
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:54:19
|
|
|
|
spps
|
Doris,a ti si prav iz Konjic?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:55:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita sam da je tamala OK in da se kmalu vrneš seveda še 2 v1 k še ni februar sem ji poslala sms,ker sva dogovorjeni ,da greva skupaj v P,tak,da ji naj ne pride na misel,da bi kr tam ostala
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 18:58:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
kdaj bo ze 6.del?kdo ga bo odprl?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:04:33
|
|
|
|
sunny24
|
mihailo, 6. del se bo odprl, ko bomo pršle tuki na stran 200....Ne bit preveč neučakana, že tako smo ta glavne čveke na RR! spps, a tako ste se s cito zmenle... sem ji tudi jst poslala sms, pa je njen odgovor par postov bolj gor... Kako si druagče? Baby? doris, majchy se je prej oglasla na rr...Je doma, 2v1! Pa fajn, da ti je šlo na izpitu in da si bla pridna danes! Jst sem tudi malo pospravljala prej in naše stanovanje se kar širi...Smo v roku 1 mesca prdobili enih 10 kvadratov... birdy, ti si jutri kar prvošči! Si zaslužiš! Za izpit pa sej veš...te bo počakal! Kako drugače? Katjusa, kako kaj? Kaj pa Florjan? Jst pa čakam frizerja da me pride postrišt...Upam, da ni pozabu! Sem si prej bučo oprala, pa pol smo šli ven in ker je dežek so moji laski kar poskočili gor...Mam tako čupo...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:05:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO kdaj bo ze 6.del?kdo ga bo odprl? deli se menjavajo pri 200. strani.....kam se ti mudi
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:06:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
hehehehehheheeh
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:08:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Smo v roku 1 mesca prdobili enih 10 kvadratov... tole bi pa mela recept IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa, kako kaj? Kaj pa Florjan? Pravkar me nagovarja za čokolado pa dons ni druga jedu k pol hrenovke in malo kakava..... tak da mu bom poskusla mal kruha prodat.... drgač je pa spet neki vroč zgleda da bo vročina spet mal narasla no sej za zvečer je tak to mal za pričakovat... pa čez dan ni nič spal
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:11:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 spps, a tako ste se s cito zmenle... sem ji tudi jst poslala sms, pa je njen odgovor par postov bolj gor... Kako si druagče? Baby? aha,sem dobila isti sms kot ti razen tega,da sem kot kakšna crka sem ok,spat ne morem ponoč,ker me spet levi kolk boli in sramne kosti danes sem končala z likanjem cotik za bebija,tak,da imam vsaj neki pripravljeno baby pa raste,ma zgleda malo manj prostora,ker gibi niso več tako intenzivni. pa ti?počutje? te je že kaj "strah" men se zdi,da sem v drugo dost bolj smotana,kot pa v prvi nosečnosti upam pa,na tak porod kot sem ga imela prvič-pol ure v porodni s svojimi popadki
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:13:45
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Sunny24 - hvala za veselo novicko o majchy sm se učila ve pa ste tolk strani pridelale da nism sledila TI si tud pridna sj prav da se znamo zamotit,pa da obenem telovadimo najino stanovanje se je tud kr spremenilo .... sam ne po kvadraturi tk da ni nič več pucanja... držim pesti za frizurco da boš lepa to si verjetno že tk zdaj spps - jst sm iz občine Sl. Konjice pav sem pa doma blizu LOČ(E) prav v Klokočovniku... a si ti kje od blizu????
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:16:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* spps - jst sm iz občine Sl. Konjice pav sem pa doma blizu LOČ(E) prav v Klokočovniku... a si ti kje od blizu???? jaz sem pa zdaj skoraj v Konjicah,sem pa bivša Ločanka zdi se mi,da vem katera si,nisem pa ziher.a si bila včasih doma v bloku nad trgovino?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:20:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
spps pol ureeeee?samo??kak je to fajn
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:23:44
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
točno tam pa ti a se poznama??? Kje v Ločah pa si ti stanovala?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:30:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* točno tam pa ti a se poznama??? Kje v Ločah pa si ti stanovala? jaz sem pa bila v bloku zraven,sem mal starejša od tebe sam ne vem točno katera si,a imaš mlajšo al starejšo sestro?mislim,da imaš starejšo,ti boš pa verjetno poznala moja mlajša brata Petra in Davida(pokojni)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:31:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO spps pol ureeeee?samo??kak je to fajn je blo upam,da bo tud tokrat brez težav šel bebi ven
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:31:29
|
|
|
|
Ajvy
|
Deja..to je češ---sedaj pa samo še na popadke počakaš in to je to
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?