|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
21.1.2009 16:36:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
prav simpatičen je. Zakaj pa bi naj bil okrogel? Čist nič mu ne fali....pajkec pač boljuser posted image
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
spet bomo krompirjev golaž jedel brez mesa

golaž brez mesa ne obstaja...user posted image user posted image user posted image
na gorenjskem je vse možnouser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.1.2009 16:36:42   
blanč
Shuka kako lep bushi user posted image
Grethen jaz tebe sploh ne vidim več, a si se v zemljo pogreznilauser posted image
lučka tebi se tudi že lepo bauhi poznauser posted image
Se* lepo da je vse uredu.
Zarjica, pridna, da si že boljše in, da se vračaš nazaj na stari tir.
gigi, bravo za folklčke, kar naj še naprej lepo rastejo, v njih pa naj bodo super truper  kvalitetne celice. user posted image

Mi mamo pa takle:
Včeraj zvečer sem spet pristala na urgenci. Se mi je zvečer spet ulilo in je kri tekla tako kot bi nekdo pipo odpru pa strdki in še in še...Moj je vstrajal, da se greva spet pokazat in sem mogla it. Hvalabogu je s pikicama vse uredu in sem danes po viziti in ponovnem UZ lahko šla domov.Pikici sta veliki "že"4cmuser posted image  in ju je sama glavauser posted image , pa mahala sta mamici, tako, da zaenkrat vse dobro. Zdaj grem pa mal ajat, ker moji živci pa niso še čisto ureduuser posted image . No ja saj bo, še malo pa bo nuhalna in bomo mogoče že vedeli kakšnega spola bodo otročičkiuser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.1.2009 16:39:11   
zarja1
Blančica naša drži se......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.1.2009 16:42:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Shuka kako lep bushi user posted image
Grethen jaz tebe sploh ne vidim več, a si se v zemljo pogreznilauser posted image
lučka tebi se tudi že lepo bauhi poznauser posted image
Se* lepo da je vse uredu.
Zarjica, pridna, da si že boljše in, da se vračaš nazaj na stari tir.
gigi, bravo za folklčke, kar naj še naprej lepo rastejo, v njih pa naj bodo super truper  kvalitetne celice. user posted image

Mi mamo pa takle:
Včeraj zvečer sem spet pristala na urgenci. Se mi je zvečer spet ulilo in je kri tekla tako kot bi nekdo pipo odpru pa strdki in še in še...Moj je vstrajal, da se greva spet pokazat in sem mogla it. Hvalabogu je s pikicama vse uredu in sem danes po viziti in ponovnem UZ lahko šla domov.Pikici sta veliki "že"4cmuser posted image  in ju je sama glavauser posted image , pa mahala sta mamici, tako, da zaenkrat vse dobro. Zdaj grem pa mal ajat, ker moji živci pa niso še čisto ureduuser posted image . No ja saj bo, še malo pa bo nuhalna in bomo mogoče že vedeli kakšnega spola bodo otročičkiuser posted image .

Oj deklca ...evo ta teden sem v nočni in je pol tkole kukr je ane ... ponoč me itak ni ... grem ko je tema, pridem glih ko se že začne delat dan ... pol pa kej skuham za mojga user posted image   ...  in čez dan fletkano spim ... zdej se grem pa še mal k mamici pocrklat pred šihtom, pa bo ...

Matr me strašiš ... sem kr zamrznla k sem brala tale tvoj post ... orkamizerja ... a tkole fletna sta že tvoja dva ... že mahata ... juhuuuuu ... to bosta mahala tuki na to stran gor k tetki Gretki user posted image user posted image user posted image user posted image ko prideta ... tačas pa naj tebi na UZ mahata ... komi čakam to vvašo NS ... tut firbec user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
21.1.2009 16:43:54   
Shuka
Blanči - sej bo vse OK, pač ker sta dva več puščaš, no pa naj se to zdej mal neha a prov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
21.1.2009 17:08:57   
lara light

Blanči - sej bo vse OK, pač ker sta dva več puščaš, no pa naj se to zdej mal neha a prov.user posted image user posted image user posted image

Naj se neha! Ne daj se, Blanči, vse bo ok! Čimbolj mirno, je pa res, da imaš jeklene! Mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
21.1.2009 17:11:33   
lučka 25
Blanč, drži se. Naj se vse skupaj neha in naj pikice še naprej lepo uživata v tvojem bušiju. user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.1.2009 17:17:04   
lara light
user posted image kašni lepi bušiji!user posted image  Lučka, Shuka -končno! Super sta! Moj je def. večji!user posted image  Ni za se hvalit, kaj? user posted image

Zarji me heca, naj se preimenujem..v lara lačenuser posted image ; mismis in pija sta jo že podprli; presneto, vam nič več ne povemuser posted image  Sploh ne veste kako je...'o seveda vemo' že vpijejo! Ne, nič ne veste, in cepetram na mestu, kako je,ko je človek skoz lačenuser posted image , jest je pa tko fajnuser posted image

Shuki....na gorenjskem je vse mogočeuser posted image user posted image

Konec šopingiranja,  grem se preobleč, pa otroka iskat!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2483
21.1.2009 17:19:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image kašni lepi bušiji!user posted image  Lučka, Shuka -končno! Super sta! Moj je def. večji!user posted image  Ni za se hvalit, kaj? user posted image

Zarji me heca, naj se preimenujem..v lara lačenuser posted image ; mismis in pija sta jo že podprli; presneto, vam nič več ne povemuser posted image  Sploh ne veste kako je...'o seveda vemo' že vpijejo! Ne, nič ne veste, in cepetram na mestu, kako je,ko je človek skoz lačenuser posted image , jest je pa tko fajnuser posted image

Shuki....na gorenjskem je vse mogočeuser posted image user posted image

Konec šopingiranja,  grem se preobleč, pa otroka iskat!user posted image
Tvoj ma dva notri, kaj pa govoriš sej mora bit večji.user posted image

a jih nimaš cel čas s sebojuser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 21.1.2009 17:20:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.1.2009 17:25:07   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Saj zdaj že 3 tedne nič več ne zgubljam, se je ustavilo. Hvala bogu. 5 kg sem pred postopkom shujšala, 3kg pa v nosečnosti. Ampak moram potrkat in z veseljem povedat, da že nekaj dni ne duha ne sluha več o slabostih. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image To mi deli.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.1.2009 17:26:49   
Reby
Lučka- jeeee, je pa res buši že kr velik, sem hotla komentirat, pa nisem mogla nč napisat, me internet zafrkava, pa zato 2 prazna posta ob slikci :(
Shuki - tvoj bo pa glih zdej zdej ven skoču, te je sam trebušček, drugač si pa prava suhica
Blanč - pa kaj to spet berem, boga revica, a se res ne bo nehalo, samo da je s tabo in pikicama vse vredu
Lari - dejmo še tvojga bušija videt user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
jutri bo treba frizurico zrihtat, bo naš danes vklopil kosilnico in pokosil tale naš brazilski pragozd, da bo samoten poptnik našel pot vanj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da crkneš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.1.2009 17:28:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Lučka- jeeee, je pa res buši že kr velik, sem hotla komentirat, pa nisem mogla nč napisat, me internet zafrkava, pa zato 2 prazna posta ob slikci :(
Shuki - tvoj bo pa glih zdej zdej ven skoču, te je sam trebušček, drugač si pa prava suhica
Blanč - pa kaj to spet berem, boga revica, a se res ne bo nehalo, samo da je s tabo in pikicama vse vredu
Lari - dejmo še tvojga bušija videt user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
jutri bo treba frizurico zrihtat, bo naš danes vklopil kosilnico in pokosil tale naš brazilski pragozd, da bo samoten poptnik našel pot vanj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da crkneš user posted image  user posted image  user posted image
Suhica k ma skor 80 kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
21.1.2009 17:30:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: IVYY
H komu te dr. ravnikar napoti na ICSI, ali je mogoče izbirati med Postojno in Ljubljano, pa koliko se čaka...

Nama je dal (osebni G.) napotnico in potem sva si sama izbrala Dr Plodnikauser posted image za IVF.
Torej lahko zbiraš, majo pač Dr-ji svoje favorite, (ponavadi sošolce...) ki ti jih pač priporočijo.
V Postojni maš Merlota, ki ga mimogrede njegove IVfke precej pohvalijo, potem imaš še reškota ki je razpet med LJ in PO.... Pa Gineko LJ itd

Pa dobrodošla!
Aja, sem moški!user posted image

user posted image user posted image user posted image , a imaš dovolj, da te z ženskami zamenjujejo... pa si se začel novim bejbam predstavljat...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.1.2009 17:30:55   
miska73

Buši je goruser posted image

pa to pa je res en lep, sexy in niti ne tolk velik trebušček. Svaka čast!!!!!!!!!!!!user posted image

Se strinjam.
Kot da bi bila tam v 5., 6. mesecu, ne pa čist na koncu.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.1.2009 17:32:45   
miska73

Mi mamo pa takle:

blanč BOLNIŠKA!!!! Pa ležat, mirovat, se pustit pedenat!!!!
Drgač pa lubek, navijam zate, da bo vse OK. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.1.2009 17:37:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mi mamo pa takle:

A ni na bolniški to malo vijolično bitje?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.1.2009 17:46:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

bebiii, po telefonu sem se naročila. Novembra sem klicala in dobila datum marca. Potem sem klicala pa še včeraj in dobila datum maja - za oba. Sedaj me je pa strah, da me je mogoče zbrisala za marec.

Joooooooojjj vse mi je zbrisaloouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ti povem na kratko, naroči se po mailu, ker so bolj razumljivi.
Kdaj imaš tvojo G? Takrat naj te vmes naročijo za spemiogram in androloga, da bo imela tvoja G, že ivide ko boš pri njej, ker če ne boš morala zopet dolgo čakati!!!
Moja štorija je podobna tvoji, zato ti svetujem tako, ker mi je uspelo!!!
Moj bi tudi drugače androloga čakal do marcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lažejo ko rečejo da prej nemore, ker je gužva, ko sem ji dobesedno skočila za vrat, je imela še in še prostih mestuser posted image user posted image user posted image
Srečno pa upam da si zrihtaš to čim prej in da boš hitro v postopku!!!!user posted image

bebiii, ne razumem tole točno. user posted image

Jaz imam prvi posvet 9.3., moj ima spermiogram 15.3.. Potem ima pa androloga šele maja.

Hočem samo povedat, da valjda neboš čakala Androloga do maja mesecauser posted image

In kaj naj naredim? Se opravičujem, če mogoče sprašujem "bedarije" vendar o teh stvareh res ne vem veliko.user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.1.2009 18:03:59   
cukica
Kiwi ne se sekirat tudi sama sem imela dolg postopek in rezultat je bil viden imam 6 zamrznjenčkov,tako,da se kar potolaži in z optimizmom glej na to,da ti aprila rata,...

Miklarom  user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis lepo naj gre tako lepo naprej in upam,da boš kmalu grela svojo pikico. A imaš ti terapijo?Katera zdravila pa maš?

Ledenka   lep voziček,....

Ivy dobrodošla,...

Shuki lep trebušček,...

Blanči saj bo vse v redu,...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
21.1.2009 18:07:53   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

A ni na bolniški to malo vijolično bitje?user posted image

Kolkr se jst spomnem, ni.
Če pa slučajno je, se pa opravičujem za moj komentar... user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.1.2009 18:08:37   
lara light
Shuki, sej vidiš, da sem brezuser posted image ...zdaj pade preoblekcauser posted image

Coelho

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
21.1.2009 18:28:13   
netka34

Netka, glede na to, da je tvoja pupa polnoletna jo pripelji s sabo, pa še kakšno prijateljico naj vzame. Potem pa one dve na drugo stran lokala, me pa v kontra smer in ni vrag, da se bomo imeli vse dobro. Mam dobre ideje, a ne?

Ti mismis, pa res nimas slabih idej!! A kej dogaja tut za take junge tm??user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
21.1.2009 18:30:02   
MBT1979
JUTRIŠNJI DOGODKI:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 22.01.
   Vitaebella - punkcija
    mismis - kri + UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vitaebella, naj bo čim manj boleča in naj bo čim več jajčkov!!!
mišmiš, vso srečo, pa da bodo hormončki tapravi!!! p.s. a si že končala s košnjouser posted image user posted image user posted image ? frizurca uspela?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
21.1.2009 18:31:52   
Vitaebella
Punce zdravo,

povejte mi nekaj. Reš od mene zahteva, da sem na punkciji jutri tešča. Vendar, kako naj zjutraj pojem dve tableti Ketonala, če ne smem nič prej pojest za podlago. Ketonal sem pojedla samo enkrat v življenju na tešče in nikoli več, ker sem bruhala kot žolna.

Moram resnično biti na punkciji tešča ali lahko vsak en rogljiček in kavo spijem. Punkcijo imam jutri ob 8ih zjutraj.

Kaj ste ve naredile?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2498
21.1.2009 18:32:42   
Vitaebella
MBT1979, hvala ti...user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
21.1.2009 18:35:00   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Punce zdravo,

povejte mi nekaj. Reš od mene zahteva, da sem na punkciji jutri tešča. Vendar, kako naj zjutraj pojem dve tableti Ketonala, če ne smem nič prej pojest za podlago. Ketonal sem pojedla samo enkrat v življenju na tešče in nikoli več, ker sem bruhala kot žolna.

Moram resnično biti na punkciji tešča ali lahko vsak en rogljiček in kavo spijem. Punkcijo imam jutri ob 8ih zjutraj.

Kaj ste ve naredile?

Lp

V GK Ljubljana sestre ravno naročijo da ni fino prit na punkcijo tešč. Same priporočijo zajtrk + kava oz. kar imaš v navadi.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

pogosto (5%)

redko (7%)

nikoli (22%)

ne poznam RAPEX-a (66%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!