Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:12:39
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cita a te kaj boli???Vem kak je to...jaz sem zamenjala splosnega zdr. zaradi teh zadev...Punce kako je z vasimi izcedki iz prsi?Jih imate veliko?Jaz imam veliko,mam skoz mokre majcke ali pidjamo...pa full rumeno je...a to pomeni ,da bom imela mlekeca al ??? Meni so se ti izcedki začeli pojavljali okoli 6. meseca in se še kar. Pravijo pa, da to ni merilo, da bi potem imele mleko. Poznam takšne, ki so imele izcedek pa potem nič mleka, pa tudi takšne, ki so imele izcedek, pa potem tudi ogromno mleka. Čeprav se mi zdi čudno, da bi zdajle skoz imela, potem pa bi kar usahnilo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:14:05
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: cita sem pa zdele klicala svojo G pa mi reče naj pridem jutri zjutraj k njej ker oni bodo sedaj končali in pol rečem če pa grem popoldne v P se pokazat je pa kr neki mutila moja G je res en ..... se bom raje zadržala sem jezna da Citka - kaj je narobe? zadnje dni čutim našo malo res malo malo ampak da ne delam panike sem še kr čakala sedaj se mi pa zdi da je dovolj vsega in da mi nekdo pove kaj se dogaja pa še prejle sem vidla da imam nogo ko buhtlj in jaz pokličem prejle G in mi reče da naj se pridem jutri pokazat namest da bi popoldne kr šla v P pa bi vidla kako in kaj ko so sihurno bolj pozorni kot tale moja G in ji rečem ka pa grem popoldne v P ker oni nehajo zdele delat pa začne neki mutit...brez veze... Ne poslušaj svoje g. Mislim, da je bolje, da se greš kar lepo pokazat v porodnišnico.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:14:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cita a te kaj boli???Vem kak je to...jaz sem zamenjala splosnega zdr. zaradi teh zadev...Punce kako je z vasimi izcedki iz prsi?Jih imate veliko?Jaz imam veliko,mam skoz mokre majcke ali pidjamo...pa full rumeno je...a to pomeni ,da bom imela mlekeca al ??? Meni so se ti izcedki začeli pojavljali okoli 6. meseca in se še kar. Pravijo pa, da to ni merilo, da bi potem imele mleko. Poznam takšne, ki so imele izcedek pa potem nič mleka, pa tudi takšne, ki so imele izcedek, pa potem tudi ogromno mleka. Čeprav se mi zdi čudno, da bi zdajle skoz imela, potem pa bi kar usahnilo pr meni je blo tako prej je vsak dan kej ven prteklo pol pa nič
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:18:32
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cita a te kaj boli???Vem kak je to...jaz sem zamenjala splosnega zdr. zaradi teh zadev...Punce kako je z vasimi izcedki iz prsi?Jih imate veliko?Jaz imam veliko,mam skoz mokre majcke ali pidjamo...pa full rumeno je...a to pomeni ,da bom imela mlekeca al ??? Meni so se ti izcedki začeli pojavljali okoli 6. meseca in se še kar. Pravijo pa, da to ni merilo, da bi potem imele mleko. Poznam takšne, ki so imele izcedek pa potem nič mleka, pa tudi takšne, ki so imele izcedek, pa potem tudi ogromno mleka. Čeprav se mi zdi čudno, da bi zdajle skoz imela, potem pa bi kar usahnilo pr meni je blo tako prej je vsak dan kej ven prteklo pol pa nič Ja, imam kolegice, ki se jim je zgodilo isto. No, bom videla, kako bo pri meni. Katjuša samo, da je Florjan že bolje. Spanje se bo že nadoknadilo, vprašanje kdaj?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:19:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
Timy men se je tudi zelo zgodaj zacelo pojavljati,tudi tam nekje 6.mesec...Bomo videli kak bo po porodu...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:24:30
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Shuka bom šla sigurno pol ko pride moj iz službe ne bom čakala na jutri ker me moja G sam razpizdi ko ima take blesave...Sej ne da paničarim sploh ne nisem prvič nosečka da ne bi vedela stvari ampak je ta moja druga nosečnost 300% drugačna od prve in je že od samega začetka neka kriza in skoz sem imela neke komplikacije seveda te potem še močneje skrbi vsaj jaz tko mislim... Vsaka nosečnost je drugačna, zelo mali procent je takih, ki imajo isto drugo ali tretjo nosečnost kot ostale in prav je da paničariš če bi ker tebi je važno da je dete dobro in tvoje zdravje, vse ostalo je brez pomena, tko da te popolnoma razumem. Ker če bi me vse vedele kaj nam je doktorjev ne bi potrebovali. Upam, da bo vse dobro.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:26:40
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo ne vem kaj je merilo za mleko. Jaz vem, da nisem imela pri Nejcu nič izcedkov iz prsi, pa sem ga lepo dojila. Čim manj se obremenjuj s tem pa bo. Glede tega kako je ko greš čez rok je pa različno. Mislim dsa so pregledi na vsake dva dni. Potem je pa tako, da v Kranju ti najkasneje 14 dni čez rok sprožijo porod. Kar dolgo se men to zdi. V Ljubljani pa mislim da teden dni čez rok - nisem sigurna.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:37:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja odvisno kak je kje...ena mi je rekla,da ce gres cez rok ,da gres lahko v bolnisnico in da potem kr rodis ...sej ne mislim it cez rok,sam tko vprasam ..pol bom glih sla
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 13:47:30
|
|
|
|
sunny24
|
Najprej...Majchy sporoča, da prihaja domov 2v1 i nda se bo zvečer oglasla tu na rr! So naše pikepoke pomagale! katjusa, super, da je florjanu padla vročina! cita, ti kar pejdi popoldne v P se pokazat, rajši 1x preveč kot pa 1x premalo! Sam ta tvoja G je res smotana, kar pretepla bi jo! "Vedeževalci"...Ma meni ne utrujajo, sam jst mam občutek, da bom rodila okoli mojga prvega PDP 9.2., nona mi je tudi to napovedala, kdaj se bo pa naša madam odločla prit, bomo pa vidli! Buča je oprana, sem pa zvedla, da pride danes k nam frizer in ga bom malo izkoristla, da me postriže, pol se pa sam še pobarvam in bom lepa za našo madam... Morem zdej klicat punco njegovo če res prideta...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:10:38
|
|
|
|
timy
|
Super za Majchy
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:12:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
Super za majchy
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:17:16
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala vsem za čestitke za obletnico...... Piškot...lepo opravi pri frizerju.....in čestitke za uspešno spanje petrap...hvala za pomoč pri odločitvi...sem šla ležkat, no odspat eno kitico...potem pa sem posesala...dobila obiske , se naklepetala....zdej bom šla pa spet počivat..... Katjuša...najrpej česittke za obletnico... Kako je Florjan??Kakšna je bila nočka.... Timy..sej to je meni zanimivo pri tej dieti....samo baje je potem v želodcu težko in organizem težje prebavi...mah kaj jst vem...moram orenk prebrat...pa bova lahko potem predabatirali...zdej samo nekaj na pol vem....pa mi je pol neroden diskutirat.... Mihailo....super , da ti je uspelo s slikicami Claud...ja ti revca..ti pa isto wc tlako tolčeš kot jst....tolk papirja porabim ,da mi je že kar nerodno..... Lilcha,...kar počivaj.....si bila pa orenk pridna Witto.... držimo pesti, da se vse čimprej uredi....... Balonchy....full sem vesela da je vse ok Kako ste z Maticem preživeli nočko??Je pomagalo??? Cita...Tarja je . trkam,ok...v vrtcu raja in se veseli, doma pa norčije zganja.... hvala za skrb.... Če se boš šla pokazat v P...srečno..pa poročaj....... Shuka...super za uspešen pregled moram pa rečt, da ima zanimivo teorijo tale tvoj G...uf....sme kar malo jezna nanj...nič ctg-ja....nič pregleda.... No, v glavnem da je vse ok...... Baki..super z porodniško... Glede kolcanja pa žal nič ne vem....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:28:16
|
|
|
|
timy
|
Ajvy saj si prav povedala, telo naj bi težje prebavilo. Jedi imaš razdeljene na tri skupine kot primerno, nevtralno in neprimerno. Tiste neprimerne naj bi težje prebavili. Imam pa nekaj jedi iz ta tretje skupine kar fejst rada, mojemu želodcu pa zgleda ne odgovarjajo tako. Moram pa tudi jaz prebrati, ker je že dolgo tega, kar sem nazadnje brala in lahko kakšno mimo usečem
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:30:09
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....dobro opravita.... Maksi...to ti vreme dela....vem, ker sm jst popolnoma ista...cunjasta.... Claud..lepo peglaj kavč.... Urša...super za igralne urice....in klepet Majchy...držim pestke, da bosta čimpej doma Aha...sem prebrala, da prideta domov .....super Cati..men še nihče ni napovedal datuma rojstva....ga bo kar dojencl sam Cita...lepo te prosim ...če nisi sigurna v gibe ...bejži v P....bolje da greš dvakrat preveč kot pa enkrat premalo...trdna bit in se it tja pokazat...pusti tvoj G čej e tak smotana...naj ti to ne vzame volje Mihailo..ne vem kako je s tem izcedkom...McMama je začela svoj obrat....če je pa to kak napovednik, pa res ne bi vedla... Katjuša...hvala za ponujeno pomoč....bom vidla kaj bomo....sem se že sprijaznila...res sem se.... Bogica...upam , da se ti uspe lepo naspati in vsaj malo spočiti....Florjanu pa želim ,da mu činica izgine
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:31:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Ajvy saj si prav povedala, telo naj bi težje prebavilo. Jedi imaš razdeljene na tri skupine kot primerno, nevtralno in neprimerno. Tiste neprimerne naj bi težje prebavili. Imam pa nekaj jedi iz ta tretje skupine kar fejst rada, mojemu želodcu pa zgleda ne odgovarjajo tako. Moram pa tudi jaz prebrati, ker je že dolgo tega, kar sem nazadnje brala in lahko kakšno mimo usečem aha,...super....sej pravim..se mi zdi, kar zanimivo vse skupaj....je zdej tašča začela s tem in pravi, da ji mena ne nagaja več tolk in da se veliko bolje počuti in da nima več želodčnih težav.....tka da ...sej pravim...zna biti zanimivo....bom po rosjtvu o tem razmišljala......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:34:23
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....da vaginalete čimprej primejo. a se boste lepo cartali.... Majchy.......veliko sreče.....- PRIHAJA DOMOV V domači oskrbi prehitevajo: KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj poreče na to nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naje raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:39:17
|
|
|
|
rebeka84
|
Kako ste? Super za Majchy da pride domov . Zadnje dni sem non stop zaspana, samo spala bi, nič drugega se mi ne da.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:40:15
|
|
|
|
|
Samo neki povejte prosim če grem se v P pokazat a pokličem prej tja al moram na urgenco po napotnico???
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:42:54
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Samo neki povejte prosim če grem se v P pokazat a pokličem prej tja al moram na urgenco po napotnico??? Ne vem sicer kak protokol je na vašem koncu ampak ziher še kdo dela mislim nekdo mora bit dežurni v P ne rabiš nič klicat. Ti bojo že povedal če rabiš napotnico.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:45:23
|
|
|
|
rebeka84
|
cita jaz tudi mislim, da greš kr tja brez napotnice.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:45:49
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: cita Samo neki povejte prosim če grem se v P pokazat a pokličem prej tja al moram na urgenco po napotnico??? Ne vem sicer kak protokol je na vašem koncu ampak ziher še kdo dela mislim nekdo mora bit dežurni v P ne rabiš nič klicat. Ti bojo že povedal če rabiš napotnico. Jaz tudi mislim, da ni potrebno nič klicati, ti kar pojdi tja. Držim pestke
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:48:38
|
|
|
|
diamantina
|
Dan! Za seznam, naslednji ctg imam 4.2., pregled pa 29.1. Tako, zdaj pa k današnjemu CTGju, mali se je umiril, obrnjen je z glavico navzdol, mi ga je pa G v bolnici namreil 3567g (moja G pa pred dvema dnevoma 3kg) - zdaj ne vem več, komu naj verjamem. Če bo tako velik in bo še čez rok, ga sploh ne bom mogla ven spravit, tako da me je pošteno strah in si želim, da bi čimprej prijokal na svet. Jaz mislim, da se ginekologova meritev bolj prilega dejanski starosti (tako kot mi je določila tudi na NS, torej okrog 2.2.), kot pa meritev pri moji G. Danes imam tako čuden izcedek, kot kakšen šmrkelj je, bolj bele barve - kaj je to? Tega še nisem nikdar opazila, kot bi bil en zelo gosti beli tok al kaj. Iz prsi pa meni teče že od 5. meseca vsak dan vsaj kakšne tri orng kapljice
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 14:54:10
|
|
|
|
rebeka84
|
diamantina super za pregled boš pa mela pravega korenjaka
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 15:01:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
Cita jaz ko sem imela napad ledvice sem sla najprej v zdr.dom da bi mi dali napotnico za v bolnico,da me g. pregleda..pa jo nisem dobila...tja sem sla kar brez napotnice in so me sprejeli,ne smejo kar tak nosecnico nazaj posalt tak da kr pejt tja...Ajvy cestitke za tvojo obletnico,zelim ti jih se velikooooooooo ...Rebeka tudi jaz komaj gledam,samo spala bi,komaj da kaj natipkam
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 15:04:20
|
|
|
|
diamantina
|
Človek sploh ne ve, s temi meritvami so me čisto zbegali zdaj, bolje bi bilo, če bi mi samo povedali, vse je ok in basta, ne pa da se zdaj obremenjujem in sprašujem, kaj je prav in kaj ne. Sam se pa čudim, kam bi naj spravila takega jenčija, ko pa imam tako majhen trebuh.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?