Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 20:22:50
|
|
|
|
barby_nik
|
Smejčica pa 3 sem dobla...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 20:23:09
|
|
|
|
barby_nik
|
Pa nova stran...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 20:45:48
|
|
|
|
smejčica
|
Ja, morem nadoknadit, če že obljubim. Drugič se bom raje v jezik vgriznila, preden kaj takega izjavim......pa ne bo treba romanov pisat. Ja, ja...ti se znajdeš s temi posti. Sam da tretjo dobiš. Kaj se pa nove strani tiče.....sem samo čakala, kdaj se boš kaj oglasila. Itak samo čakaš, da pridemo do konca, da se lahko z naslednjo stranjo pohvališ. Je že tako, da ti vedno prepustim tale užitek, k vem, da ga nucaš. Seveda, jaz sem vedno pridna. Kaj pa misliš. Še te, ko sem žleht. Lahko samo povem, da preveč čvekam na forumu in s tem zanemarjam partnerjeve potrebe. Aha, priboljški so super. Saj prav, da vrjameš v bioterapijo. Kaj pa v nezemeljska bitja? Joj, kak sem brezvezna s takimi vprašanji. Grem sama sebi na živce...
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 20:47:27
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Ja, morem nadoknadit, če že obljubim. Drugič se bom raje v jezik vgriznila, preden kaj takega izjavim......pa ne bo treba romanov pisat. Ja, ja...ti se znajdeš s temi posti. Sam da tretjo dobiš. Kaj se pa nove strani tiče.....sem samo čakala, kdaj se boš kaj oglasila. Itak samo čakaš, da pridemo do konca, da se lahko z naslednjo stranjo pohvališ. Je že tako, da ti vedno prepustim tale užitek, k vem, da ga nucaš. Seveda, jaz sem vedno pridna. Kaj pa misliš. Še te, ko sem žleht. Lahko samo povem, da preveč čvekam na forumu in s tem zanemarjam partnerjeve potrebe. Aha, priboljški so super. Saj prav, da vrjameš v bioterapijo. Kaj pa v nezemeljska bitja? Joj, kak sem brezvezna s takimi vprašanji. Grem sama sebi na živce... al pa citiraš od drugih poste... nik tak tečn...pa spat noče...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:10:21
|
|
|
|
smejčica
|
Ojoj, bogi Nik. Moja je bila včeraj že tako zaspana, da mi je ob 18.00 zraven čaja zaspala. Pa pridem v sobo....ojoj, tak je bla lušna, sam sem jo zbudila, ker je blo še prezgodaj. Kasneje smo šli pa še čoftat....in valda, ker je blo tak lušno, je fajn k sebi prišla. Pol pa mi ni in ni hotla zaspat.....in sma se 1 uro trudili. Pa ponoči tudi ni blo rožnato. Tak je, če je naša preutrujena, naš čaka težkaaaaaaa noč. Danes pa mi je spet normalno zaspala in vrjamem, da se bomo naspali.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:19:01
|
|
|
|
smejčica
|
al pa citiraš od drugih poste... Al pa kakšno slikco prlimaš....
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:20:15
|
|
|
|
maja zarja
|
Dober večer čvekice oz. čvekici Barby-nik in smejčica .Kako smo kaj danes na najbolj depresivni dan v letu? no tako pravijo tisti, ki bi se naj na to spoznal . A ste kaj depresivne? No naša bejba pa že skoraj eno urco spi, je pa v nočni.HB ,da je zadnja,ker mi je tak tečno ko sami spima,pa mala se kar zbuja in ga išče,pa se dere,pa zgubi 100 krat dudo.......pa kr nekaj.Jaz pa sem zjutraj zombi . Ksenci sem pokukala v tvoj album pa ste taka lepa družinica . Barby-nik za novo .Pa lepo porihtajta z Nikecom. Smejčica držim pesti za izpit. .Evo pa ena ,da se boš lažje učila.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:22:14
|
|
|
|
maja zarja
|
iiiiiiii kaki lepi božiček
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:33:49
|
|
|
|
maja zarja
|
no javla sem se zdaj pa grem v mižule.........nočko
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:43:25
|
|
|
|
smejčica
|
O maja zarja večer, lepo, da si prišla malo. Danes da naj bi bil najbolj depresivni dan v letu? O, to pa že ne. Mislim, a res? Po tem takem me nasldnji nič ne skrbijo. Joj, si ne predstavljam, da bi midve bile sami ponoči. za vaju. Res so lepa družinica, ja. Se popolnoma strinjam. Hvala, maja, pa bi res prosila za pestke v petek, če ti ni odveč. Kavica bo pa do jutri počakala.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:45:08
|
|
|
|
smejčica
|
Da še jaz malo postov nabijem..... Ja, pri nas še božiča očitno nismo pospravli. Ji je ta kapa tak všeč, da si jo vedno na glavo vlači.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:45:42
|
|
|
|
smejčica
|
Potem pa lahko, naspano noč
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 21:47:43
|
|
|
|
smejčica
|
Jaz se tudi poslavljam, je mojemu menda že dolgčas. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 19.1.2009 22:32:43
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Jaz se tudi poslavljam, je mojemu menda že dolgčas. Nočko vsem. O nekdo se je pa malo igral... smejčica...tako se dela... Nočko vsem, pa sladke sanje.. majazarja...lepo, da si se javla..le pridi naju kaj pogledat...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.1.2009 7:41:34
|
|
|
|
barby_nik
|
Dobro jutro, zaspanke... Častim vam in seveda brez ne gre... Sem že kavico spila, je tak fajn zunaj...imamo na ptuju 10stopinj... smejčica ti jaz tudi držim pestke... danes pa le čvekajte...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.1.2009 9:57:38
|
|
|
|
smejčica
|
Jaz sem tudi že spila kavico. Hvala Barby za pestke. Te pa le, če se boš spomnila. Lepo se imejta danes z Nikecom. Upam, da bo pomagalo. Dvomim, da bomo kaj čvekale, ker nobene ni. Še tatly nam je všla k ptujčankam. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.1.2009 20:35:03
|
|
|
|
barby_nik
|
ojoj, ki sem vas našla na 2.strani... no mi2 sma prišla pred 1 uro iz bioterapije...je blo fajn... in kako ste ve kaj?smejčica, maja zarja in ostale??? upam, da se še katera javi...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.1.2009 21:03:50
|
|
|
|
maja zarja
|
Oj Barby-nik.Praviš,da sta se fajn imela?Kako je pa mali kaj sodeloval?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.1.2009 21:07:25
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja Oj Barby-nik.Praviš,da sta se fajn imela?Kako je pa mali kaj sodeloval? Ko ga je obdeloval je bil miren priden.. full je opazoval...pa gledo vse ljudi okoli sebe...in se jim seveda smejčko... kak pa si se ti mela v službi?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.1.2009 21:12:45
|
|
|
|
maja zarja
|
Ja lepo,da je bilo vse tako kot si želela....... priden otrok. Eh pač tak je bilo,dosti imamo dela ker je dosti boliških....saj veš zdaj je to obdobje,ko je vsak nekaj bolan.Mislim,da se tudi mene nekaj loteva.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.1.2009 21:13:20
|
|
|
|
maja zarja
|
Si moram narediti en vitaminski napitek
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 21.1.2009 13:31:43
|
|
|
|
smejčica
|
Dan, babe. Kje ste?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 21.1.2009 13:33:05
|
|
|
|
smejčica
|
Barby_nik bravo za Nika, da je bil tako priden. Kako pa je zgledalo to?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 21.1.2009 14:16:22
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Barby_nik bravo za Nika, da je bil tako priden. Kako pa je zgledalo to? oj...jaz sem tukaj...sem danes neka lena...se mi jič ne da...pa ta dež me jezi... Kak to zgleda...z rokami maha in odganja negativno energijo... ma full fajn nareto...tak, kot neka kapelca zgleda...ko pa not vstopiš...pa se počutiš prav sproščen...svetovno je... in kak si ti kaj?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 21.1.2009 14:17:37
|
|
|
|
barby_nik
|
Svečke so prižgane...pa muzika je taka sproščajoča...full fajn...moreš probat... kak pa kaj lejlika?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.