|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
21.1.2009 11:39:58   
Soncnica Sandra ***
Zdej se grem pa mal na kavč uležt pa TV si bom po dolgem času prižgala da vidim kaj je kej novega po svetu  user posted image  dokler Mančita še spi

Ej barbaw, si me prav okužila s tem vzdevkom Mančita user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
21.1.2009 11:40:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Maja se je zbudila po 45 min spanja ampak je ne grem iskat dokler me ne bo klicala. Naj se malo zabava sama. user posted image  

Moj je šel en računalnik naštimat in je rekel, da bo do 9-ih doma. Je vrajt, kdo še njemu verjame. user posted image

Ajoj sam tvoj dec pa resne pozna na uro,a ne? user posted image

Ne. Najbolj me razpiz.... ne toliko to da ne zna na uro gledam, ampak da ne razmisli, koliko vzamem kakšna stvar časa in kar nekaj blekne. user posted image  Pa to taka stvar, ki jo je delal že xxxx krat.

Jz rajši vidim, da sploh nč ne reče kdaj bo pršu kot pa da mi reče da bo do 9ih doma pol pride pa opolnoči, to me najbolj razp****

Zdaja dopoldan bi moral bi doma do 9h, ker dela načeloma popoldan. Jaz bi mogla pomit po tleh in ne morem z malo princeso.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4777
21.1.2009 11:41:22   
barbaw

Zdej se grem pa mal na kavč uležt pa TV si bom po dolgem času prižgala da vidim kaj je kej novega po svetu  user posted image  dokler Mančita še spi

Ej barbaw, si me prav okužila s tem vzdevkom Mančita user posted image user posted image user posted image

Nisem ga jaz prva izjavila. Ne vem katerag ga je, pa se mi je zdelo ful dobro. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4778
21.1.2009 11:44:32   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

hijenca: pri flaškah vseh tipov dostikrat pride do tega, da tekočina curlja ob navoju ven. Fora je v tem, da moraš vedno, ko naliješ tekočino in sestavne dele "sešraufaš", flaško lepo obrniti navzdol in preveriti. Če teče, pač obrišeš, odviješ in ponovno priviješ. Se dogaja pri Aventu, "Tomitipi", Nuk-u in ostalih. Preverjeno. Nazaj je zaradi tega raje ne nosi, ker ne boš nič konstruktivnega naredila.

edinaos, točno tako je, kot si napisala. Glede hranjenja, mislim. Tudi jaz sem se morala skulirati, ker naš princ poje od 500 - 850 g na dan. Včasih pač poje tudi manj od 100 g na obrok. In kaj naj? Se na zobe mečem? Je.bat ga

Estrella*, če bo malo pojedla, bo pač par žličk, glavno, da nekaj dobi vase user posted image

Res upam, da se bo dobro izteklo user posted image user posted image  A misliš, da tipson res uživa v akvariju? user posted image user posted image user posted image

Je že res, da ima manj prostora, ampak sem mu dala prazne wc rolice noter in ima ful dela, pa še babnca mu ne teži, kako je treba skrbet za otroke. user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally
selitav he he. izplačali smo 10. 2. dobimo ključe, potem pa opremo naročimo pa bomo videli kdaj jo dobimo. jaz upam da bomo do konca marca že preseljeniuser posted image

Ta flaška nima navoja, ampak se gor natakne. Problem je v tem, da ko flaško obrnem na glavo, prav hitro canka ven. Pa vse je mokro, pa mali je moker,.... Sem našla račun, pa bom nesla nazaj, pa itak še nisem ene stvari kupila, da je nisem vsaj enkrat zamenjalauser posted image user posted image . Od kinderpeta naprej, sušilec, fen, termometer, vsa sem nesla nazaj in zamenjala, ker ni bilo izpravno. Nimam sreče pri tem.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
21.1.2009 11:45:37   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tudi mi smo spali se mi zdi, da najbolje do sedaj user posted image .

Imam pa eno žalostno novičko od Tilči, ki sporoča, da sta s Tilnom v bolnici, ker ima hudo vročino.user posted image

Tilen zate in za mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image O, joj, bogi Tilen. Velik objemček za oba od mene in Vidka.
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
21.1.2009 11:45:41   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo in sem prilezla do danasnjega dne...:

Anitka: Mi tud gremo bolj pozno spat in raje zjutraj potegnemo...Trenutno to ni mogoce ker nam Omar ne da..bo pa slej ko prej spet ta praksa zazivela spet tud pri nas.

Naprimer moja Samia ni v vrcu in gre spat tamdo 22 ure in potem zjutraj spi najmanj do 9 najveckrat pa vstaja kar krepko po 10h..

Se pa spomnim ko smo se ziveli v Slo. in je imel Patrick zjutraj vrtec, smo ga dajali spat ob 19h ali pa prec po risanki...

Ss: hvala za kafe... jaz ga ne pijem toda kako se je danes moj dan zacel bi ga bila potrebna...

tana7: situacija pri vas je enaka nasi...se na Wc ga moram sabo vzet in ga dam v skaf za perilo sedet da mi ne plazi po kopalnici, da jaz v miru zrihtam kar je treba, tud tusiram se tako, da me pac gleda iz tistega skafa... ja kaj pa naj ??
Od vsega tega dvigovanja na noge in nestabilnosti pa je pridelal ze prvo busko.user posted image user posted image

Glede urina pa... ajoj se predobro se spomnim kake kalvarije so to pri deklicah. Mi smo morali zaradi sum na uro-reflux dati cel kup preiskav cez pa se urin skoraj vsake 14 dni na urikult...
Vcasih sem lovila urin tud po 2 cela dnevauser posted image user posted image user posted image
Pa sterilno umijes " luliko" nalimas vrecko...pa se frajla ni polulal v 1 uri ali najvec 2h... pa ni vec zadost cisto pa snames vrecko pa se ti glih takrat polula...
pa spet umijes pa nalimas pa cakas.. pa jo nalivas z cajem... pa se bojis zapakirat v planico vse skupaj ker se rado mal odmakne pa gre vse mimo...

ma dej to je res grozaaaaaa

Najbolje je takoj zjutraj ko odpre oci hitro odviti in umiti pa nalimati pa mal pocakat, po moznosti da jo mal zazebe in bo...saj to je bila moja najboljsa variantauser posted image

Estrella: Jaz mislim, da se ti cist prevec sekiras zaradi hranjenja. Ce tvoja Alja ne bi bila sita verjetno ne bi spala cele noci.. saj tako si jaz mislim glede na to da moj vrabec ce ne je podnevi potem celo noc malica...
Jaz bi se o tem pogovorila z Casermanom... povej mu vse kako te ob zivce spravlja in kaj si on misli in kaj je za narest...
Ker drugace bos res cist ob zivce...

In verjemi dobro vem kako ti je user posted image user posted image user posted image  moj je strajkal dva dni pa sem bila zalostna in obupana kaj sele ce se to dogaja redno kot pri vas...

Srcekgirll: upam da vam knjiga kaj pomaga...
Drugace pa poste ni je verjetno tudi ne bo..sem ze obupala, ti pa posljem eno kartico se danes zanalasc iz te iste poste da vidim ce bo prisla.user posted image user posted image
Moram pa se povedat da imas vedno izredno lepe animacije - slikce. Tale garfild je srckan user posted image user posted image

Kasso: za Varjo user posted image user posted image user posted image

Spelin@: A mislis dabo nucalo, da bo sedaj spal?? Kaj vam je pa reke on... mislim prebrala sem to o nemirnosti in visku energije .. ampak ali ima resitev??Kaj bi pomagalo?? Za dopust mi pa ne govori...jaz bi tud slauser posted image user posted image ...sej morda pa letos bo cajt in denar user posted image  Ze razmisljam da ne bi prisla nic v Slovenijo in namest denar za karte porabila za dopust ob Rdecem morju, bo bolj pametno..Predvsem mami me nagovarja na to... da se njej pa ne gre v Slo. in da bi ostala tu pa sla raje na morje...
Ne vem se razmisljam, kaj bi bilo bolje...
Vsekakor pa vam zelim da koncno pridete v miru do tistih dni na Losinju in da se vrnete po planu in zdravi.user posted image user posted image

tilci : Ohhh bogi revcek mali Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ss: Veliko ljudi fase drisko in povedala sem ti zakaj...In nisem imela niti najmanj slabih namenov samo tvoj prvotni post me je mal zbodel pa sem samo pokomentirala se svoje izkusnje in mnenje...
Ce bi bilo od hotelske hrane bi zboleli vsi ali pa vsaj veliko gostov ,kar pa bi bil velik skandal...

Anitka: Da tudi antibiotike se dobi in super zalozene lekarne imas pa tud fajn zdravnike ki vsi od prvega do zadnjega govorijo tekoco anglescino saj je studij medicine v Egiptu v angleskem jeziku..
( to o zdravnikih in anglescini sem morala dopisat ker v Sloveniji sva imela z mozem velikokrat tezave ker zdravniki nekateri ne znajo niti 3 besed v angleskem jeziku... zato pa user posted image user posted image user posted image  za pediatra dr. Casermana, ki sem ga imela tam...decko vec kot obvlada, je mozu vse tako fino razlozil o najinih otrocih.) Aja.. sej moj moz se matra in zna nekaj slovensko ampak tok dober pa spet ne user posted image

Drugace pa mi je katina prav narocila da ji nabavim in posljem ta zdravila za drisko - antinal ,ker baje so tako dobra. Ona pravi da jim samo to pomaga tudi za slovenske prebavnje motnje.

Eh, moram poslat... da ne bo sorry....user posted image

O super, hvala ****. Upam, da jo bom jst dobila, če ne bom pršla unga strica al teto, kar kol mate že na pošti, za UŠESA, kr povej mu/jiuser posted image user posted image user posted image (joke). Škoda,da nis dobila. Ej, mogoče boš pa naslednje letouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
21.1.2009 11:45:43   
Srčekgirll

Trenutno na jugu nic novega : zunaj sonce  21 stopinj.

Ahhhhhhhh user posted image

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image

aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonce toplo 21 stopinj, kratki rokavi, aaaaaaaaaaaaaa.....j.e.b.e.m.t.i. sm ti foušuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
21.1.2009 11:47:27   
sesil
dan

najprej hvala za včerajšnje čestitke aneji za 8. mesecev. no, sama ne dam veliko na mesece, ko pa bo imela 1. leto bo pa taprava fešta.user posted image

Ojla,

Moj spi prvo rundo pa sem prisla mal pogledat...itak ste prevec naklofale da bi vse prebrala in komentirala bom pa samo mal preletela...

Itak danes ni moj dan user posted image  Do sedaj sem:
-razbila mojo najljubso skodelico
-zazgala pizzo
-razlila mehcalec
-zakurla z likalnikom mozeve hlace od obleke - ene od ta boljsih
user posted image user posted image user posted image ajoj tvoj dan se pa res ni začel prav rožnato

ss: tri otroke imam in v Egiptu zivimo pa nihce se nikdar HB ni imel driske, prav tako ne jaz.Tako da tole me je pa kar malo zbodlo.
Pa se obrazlozitev zakaj ljudje zbolevajo na veliko:

Egipt je zelo umazan in ker nimamo ne dezja ki bi spral vse te bakterije in viruse in ne mrzlega vremena..je potrebna res huda osebna higiena, da ne zbolis.
Zato vem, da se grdo slisi ampak ce so ljudje cisti ne zbolijo...

Ker 99% okuzb ki povzrocajo diarejo v Egiptu povzrocajo bakterije ki so  fekalne.
Se pravi po domace povedano, da zbolis moras pojest mal dreka...
Lej ****, sej nisem rekla, da mam kaj proti Egiptu al pa kej podobnega. Povedala sem samo kaj se jim je zgodilo. Najbrž pa sama veš, da ne more človek imeti otroka non stop na očeh, da bi videl kaj vse pobere in nese v usta ali pač. Bili so pa samo v hotelu in niso hodili nikamor ven, tako da od nečesa so pač morali fasati drisko al kako?

Ponavadi zbolevajo ljudje ki tudi niso previdni pri uporabi vode. In pa bolj kot na pocitnicah ob Rdecem morju tisti ki gredo na krizarjenje po Nilu...

In za konec ce se se tako trudis z higieno in vse eno zbolis imamo zdravila ki so zelo ucinkovita...Pozdravis se ze v 1 dnevu najvec 2. ( pa niso antibiotiki )

Zdravilo se imenuje :

Antinal je...pa tud v obliki sirupa za otroke
No, to pa je zelo dobrošla informacija za vse tiste, ki se odpravljajo/mo v Egipt user posted image

Ce driska ne izgine v najvec 2 dneh potem gre za kako hujso okuzbo in je treba it k zdravniku...( ampak to je redko )

In se da ne bo preplaha pred Egiptom naj povem osebno izkusnjo:

Osebno sem jaz in moja druzina na potovanjih zboleli samo enkrat in sicer na Hrvaskem... Fasali smo salmonelo, moz in sin sta pristala v bolnici sama pa sem bila samo bezno pozitivna in sem prebolela brez kakih problemov...
Evo ni treba it dalec, lahko se ti zgodi tud pri sosedih...

Evo zdej pa grem naprej brat itak sem sele na 174 strani user posted image

to o driskah v egiptu pa moram komentirat
s prijateljico smo ble že večkrat dol - smo se potapljale v rdečem morju, pa v kairu smo ble... veliko je odvisno od organizma kako preneša te bacile, viruse. jaz sem si umivala zobe z vodo s pipe....jedla sveže sadje (za olupit), mi ni blo nič. prijateljica pa je imela striktno vodo iz steklenice, pazila povsod, pa vseeno vsakič staknila drisko.
in ja, res je treba pazit, če greš z malim otrokom v egipt, ker itak vse roma v usta.

možnosti okužbe so pa itak možne povsod - na žalost.

Neposredna povezava do sporočila: 4783
21.1.2009 11:47:28   
hijenca

Maja se je zbudila po 45 min spanja ampak je ne grem iskat dokler me ne bo klicala. Naj se malo zabava sama. user posted image  

Moj je šel en računalnik naštimat in je rekel, da bo do 9-ih doma. Je vrajt, kdo še njemu verjame. user posted image

Ne. Najbolj me razpiz.... ne toliko to da ne zna na uro gledam, ampak da ne razmisli, koliko vzamem kakšna stvar časa in kar nekaj blekne. user posted image  Pa to taka stvar, ki jo je delal že xxxx krat.

Jz rajši vidim, da sploh nč ne reče kdaj bo pršu kot pa da mi reče da bo do 9ih doma pol pride pa opolnoči, to me najbolj razp****

Je meni moj v soboto rekel, da bo ene 2 do 3 ure šraufal avto, da si bo vgradil alarm. To je bilo v soboto, je montiral ene 4 ure, pa je komaj notranje tapete odstranil, končal pa je v nedeljo zvečer enkrat. Pa itak ko meni reče kako uro, je potem 5 ur minimalno. Nimajo občutka za čas.

Neposredna povezava do sporočila: 4784
21.1.2009 11:49:42   
sesil

Tudi mi smo spali se mi zdi, da najbolje do sedaj user posted image .

Imam pa eno žalostmo novičko od Tilči, ki sporoča, da sta s Tilnom v bolnici, ker ima hudo vročino.user posted image

Tilen zate in za mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajoj Tilči kaj pa vas je doletelo? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zate in za mamico, da bosta čim prej doma

ojoj, upam da ni hudega in da bosta kmalu doma.

Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.1.2009 11:53:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Je meni moj v soboto rekel, da bo ene 2 do 3 ure šraufal avto, da si bo vgradil alarm. To je bilo v soboto, je montiral ene 4 ure, pa je komaj notranje tapete odstranil, končal pa je v nedeljo zvečer enkrat. Pa itak ko meni reče kako uro, je potem 5 ur minimalno. Nimajo občutka za čas.

To je očitno serijska napaka pri dedcih user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
21.1.2009 11:53:33   
špelin@
Ta flaška nima navoja, ampak se gor natakne. Problem je v tem, da ko flaško obrnem na glavo, prav hitro canka ven. Pa vse je mokro, pa mali je moker,.... Sem našla račun, pa bom nesla nazaj, pa itak še nisem ene stvari kupila, da je nisem vsaj enkrat zamenjalauser posted image user posted image . Od kinderpeta naprej, sušilec, fen, termometer, vsa sem nesla nazaj in zamenjala, ker ni bilo izpravno. Nimam sreče pri tem.

Aha, to je pa potem nekaj čisto drugega. Si pa ne predstavljam, katera flaška je to?? user posted image  Ima kdo kakšen KLIK?

A je to zdaj drug sistem? Jaz imam cca. 3 leta staro flaško od TT in je na navoj user posted image  Ima jo pa zdaj mala pika za igrat user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.1.2009 12:04:12 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
21.1.2009 12:04:05   
Soncnica Sandra ***
Evo, počitka je konec, bilo je kratko, ampak sladko

Naša Mančita user posted image  je že auf

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
21.1.2009 12:07:01   
hijenca

Aha, to je pa potem nekaj čisto drugega. Si pa ne predstavljam, katera flaška je to?? user posted image  Ima kdo kakšen KLIK?

A je to zdaj drug sistem? Jaz imam cca. 3 leta staro flaško od TT in je na navoj user posted image  Ima jo pa zdaj mala pika za igrat user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
21.1.2009 12:08:39   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sedaj grem probat naslednji obrok spravit Alji v rito. Vćeraj ni kakala, no saj verjetno ima bore malouser posted image

Veliko sreče in upam, da bo čim več pojedla!!!!

no, sem kar boljše volje. Alji sem namazala dlesni s calgelom in je pojedla cel 190g frutek sz jogurtomuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4790
21.1.2009 12:09:02   
Soncnica Sandra ***

evo špelin:  KLIK

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
21.1.2009 12:09:28   
Soncnica Sandra ***
hijenca: metla user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4792
21.1.2009 12:09:57   
sesil

Eno vprašanje.

Kakšne flaške uporabljate za pitje čaja???

Mi smo kupili Nukovo(je bila tako lepa) , in toči, sem pred 10 dnevi kupila od Tommee Tippee flaško http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101 kar teče ven, ampak pri strani. A bi ve nesle to flaško nazaj, ker res full teče pri strani ven.

moja ima nuk in tt (avent imam pa od črpalke in včasih dobi tudi to). vzame vse kar ji podturim, saam da tečeuser posted image

tt pa tudi meni včasih pušča, vendar zato ker ne zašraufam pravilno. pol se "malo bolj potrudim" , pa ne pušča več. res moraš biti natančna ko šraufaš.
nesla nazaj? kaj pa vem...provaj lepo privit, če pa res pušča, pol pa nesi nazaj, če imaš račun.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
21.1.2009 12:09:58   
Estrella*
Sem pa z Naty govorila in je Žanko čudežno ozdraveluser posted image Danes je spet v normalnem pogonuuser posted image Še čeraj je bil baje čisto povožen revčekuser posted image No, samo, da se stanje popravlja

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
21.1.2009 12:10:40   
špelin@

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101

Aja, za LONČEK se gre... Jaz sem pa mislila, da za flaško user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
21.1.2009 12:11:16   
Soncnica Sandra ***

Sedaj grem probat naslednji obrok spravit Alji v rito. Vćeraj ni kakala, no saj verjetno ima bore malouser posted image

Veliko sreče in upam, da bo čim več pojedla!!!!

no, sem kar boljše volje. Alji sem namazala dlesni s calgelom in je pojedla cel 190g frutek sz jogurtomuser posted image user posted image

yeeeeeeeeeeeeeeeeee

bravo Alja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4796
21.1.2009 12:11:25   
špelin@
Sem pa z Naty govorila in je Žanko čudežno ozdraveluser posted image Danes je spet v normalnem pogonuuser posted image Še čeraj je bil baje čisto povožen revčekuser posted image No, samo, da se stanje popravlja

Neposredna povezava do sporočila: 4797
21.1.2009 12:11:56   
špelin@

Go, go, Alja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4798
21.1.2009 12:12:51   
Estrella*
S sesil se pa tudi jaz popolnoma strinjam, glede potovanj v dežele ala Egipt.Sama sem bila že marsikje in nikoli nič dobilo, medtem , ko so ostali spremljevalci vedno kaj fasaliuser posted image user posted image user posted image  
Seveda, higijena je zelo pomembna, vendar je na žalost tudi v kakem mesu zelo veliko nevarnosti, da kaj pokasiraš, sploh v piščancu

Neposredna povezava do sporočila: 4799
21.1.2009 12:13:16   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image  Žan!!!
Po mojej se je pa včeraj samo ustrašil, da bo preveč babnic in njihovih mamic prišlo na obisk in da ne bo mogel veh sfolgat user posted image

Ej hecam se!!!

Samo da je Žanko spet zdrav!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?