hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ hijenca: pri flaškah vseh tipov dostikrat pride do tega, da tekočina curlja ob navoju ven. Fora je v tem, da moraš vedno, ko naliješ tekočino in sestavne dele "sešraufaš", flaško lepo obrniti navzdol in preveriti. Če teče, pač obrišeš, odviješ in ponovno priviješ. Se dogaja pri Aventu, "Tomitipi", Nuk-u in ostalih. Preverjeno. Nazaj je zaradi tega raje ne nosi, ker ne boš nič konstruktivnega naredila. edinaos, točno tako je, kot si napisala. Glede hranjenja, mislim. Tudi jaz sem se morala skulirati, ker naš princ poje od 500 - 850 g na dan. Včasih pač poje tudi manj od 100 g na obrok. In kaj naj? Se na zobe mečem? Je.bat ga Estrella*, če bo malo pojedla, bo pač par žličk, glavno, da nekaj dobi vase IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Res upam, da se bo dobro izteklo A misliš, da tipson res uživa v akvariju? Je že res, da ima manj prostora, ampak sem mu dala prazne wc rolice noter in ima ful dela, pa še babnca mu ne teži, kako je treba skrbet za otroke. IZVIRNO SPOROČILO: tally selitav he he. izplačali smo 10. 2. dobimo ključe, potem pa opremo naročimo pa bomo videli kdaj jo dobimo. jaz upam da bomo do konca marca že preseljeni Ta flaška nima navoja, ampak se gor natakne. Problem je v tem, da ko flaško obrnem na glavo, prav hitro canka ven. Pa vse je mokro, pa mali je moker,.... Sem našla račun, pa bom nesla nazaj, pa itak še nisem ene stvari kupila, da je nisem vsaj enkrat zamenjala . Od kinderpeta naprej, sušilec, fen, termometer, vsa sem nesla nazaj in zamenjala, ker ni bilo izpravno. Nimam sreče pri tem.