|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 -4.del
21.1.2009 9:06:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
A ni zadnjič k računovodkinji zastonj hodila? user posted image user posted image user posted image user posted image

kokica sem bla včeraj tud pri računovodkinji in mi je gospodična le končno vpisala noter plačo,tak da..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa tak danes ne bi smela imet težavuser posted image user posted image user posted image user posted image

tak se jaz tud tolažim ja..user posted image user posted image
mama me že priganja jaz pa sem še na easy, čeprav bom pol skakala ko nora..user posted image

te pa le idi,da ne boš potem spet cela izmučenauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
21.1.2009 9:16:26   
trezika
user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
21.1.2009 9:19:17   
spps
ojla trezika,kaj bo dobrega?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
21.1.2009 9:21:20   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!
Danes je tak zaspan deževen dan, da bi prav pasalo malo dlje odspat. Še posebej, ker včeraj skoraj eno uro nisem mogla zaspat, ker sen poslušala malega, ki je po Ventolinu kar naprej kašljal. Preden sem mu dala ventolin je prav mirno spal, potem pa skoraj eno uro kašelj. No, vsaj ven je kaj šlo.
Me je pa danes zbudil klic iz službe, če jutri mogoče že pridem delat al bom cel teden na bolniški. So morali vedet zaradi razporeda. Saj so bili kar prijazni - so počakali s klicem do osmih user posted image

hahaahah..in kaj si jim povedala?...user posted image

Da bom cel teden doma in  da se grem v petek pokazat še mojemu zdravniku. Pol jim pa sporočim kako bo drug teden.
Ker tokrat hočem prit k seb preden grem nazaj v službo, če že nihče ne upošteva, da sem v zadnjem trimesečju nosečnosti.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
21.1.2009 9:22:01   
Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Za seznam...
...skupaj teža od štarta +9 kg user posted image , obseg 100 cm, naslednji pregled 3.2....
a Uz si imela?

Me je naročila čez 14 dni, ker bi rada, da še malo zraste...

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica
...ste m epa s tistimi blazinami za dojenje včeraj tako zrajcale, da resnorazmišljam, da bi si jo kupla, samje hudč 40 EUR, kar  ni mal keša'''zdej spim s ponštri podložena, pa je guzva v postli :)

Jadrnica...spremljaj malo akcije po kakšnih trgovinah...jaz sem si jo BC kupila za 26 eur...moram rečt, da sem si v prvo podlagala s povštri in me je kekšenkrat prav jezilo, ki se mi je vse podrlo, jaz pa z bebo skoraj že pripravljena...pol sem pa 15-20 minut držala komolc v zraku in mi je skoraj odpadel user posted image  user posted image ...zato sem si jo zdaj kupila, ker ga ni čez komot....

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica
Glede plenic: a so PAMERSKE bistevno boljše od drugih, tiste ki kaj veste, jaz nekak razmišljam o muellerjevih ali pa od DM-ovih.....samo me zanimajo vaše izkušnje in odločitev???

Mi smo imeli v štartu papmperske...pol pa so nam začele "puščat" in smo preizkusili vse (DM, spar, hofer, hugis,...) in na koncu pristali na lumpijih, ki smo jih imeli do konca...so bile edine, ki so zdržale celo noč...sicer pa boš sproti videla, katere bodo vam odgovarjale....
Ajaj...kako pozabiš na to previjanje, ko se enx odvadiš user posted image user posted image

Aja punce...jaz sem ena tistih, ki zelo rada lika-še posebaj za mičkene...moje je že kakšen teden vse lepo pripravljeno v omari...lahko se zmenimo za kakšno kompenzacijo, jaz namreč nisem nevem kakšen ljubitelj pomivanja po tleh...tako, da sprejemam prijave primernih kandidatov user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
21.1.2009 9:22:30   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!
Danes je tak zaspan deževen dan, da bi prav pasalo malo dlje odspat. Še posebej, ker včeraj skoraj eno uro nisem mogla zaspat, ker sen poslušala malega, ki je po Ventolinu kar naprej kašljal. Preden sem mu dala ventolin je prav mirno spal, potem pa skoraj eno uro kašelj. No, vsaj ven je kaj šlo.
Me je pa danes zbudil klic iz službe, če jutri mogoče že pridem delat al bom cel teden na bolniški. So morali vedet zaradi razporeda. Saj so bili kar prijazni - so počakali s klicem do osmih user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  te že pogrešajo,kako te bodo šele,ko boš na porodniškiuser posted image user posted image user posted image

Takrat me pa ne bojo, ker bodo vedeli, da me ne bo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
21.1.2009 9:23:31   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ciao pupe,

kaj ste načvekale, sej vas nisem brala se mi ne da... šele zdaj sem prišla domov iz MŠ morm rečt, da je blo kr fajn, če kera rabi zapiske naj pove, samo jaz jih nimam user posted image

no sm rekla da se pofočkam ko pridem... zdaj pa grem samo še pod tuš pa spat... me je uničla tale šola user posted image

lahko nočko pa lepe sanje vsem!!!

z lepim se hvališuser posted image user posted image user posted image a zapomnila,si si kaj?

vse draga user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
21.1.2009 9:24:53   
spps

ciao pupe,

kaj ste načvekale, sej vas nisem brala se mi ne da... šele zdaj sem prišla domov iz MŠ morm rečt, da je blo kr fajn, če kera rabi zapiske naj pove, samo jaz jih nimam user posted image

no sm rekla da se pofočkam ko pridem... zdaj pa grem samo še pod tuš pa spat... me je uničla tale šola user posted image

lahko nočko pa lepe sanje vsem!!!

z lepim se hvališuser posted image user posted image user posted image a zapomnila,si si kaj?

vse draga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image danes si pa zgodnjauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
21.1.2009 9:25:54   
1hruška
Dobro jutro! user posted image Ste se kaj naspale?  Jst fuuul spim, pa še nimam dost.. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ej a se ve tudi večinoma na hrbtu zbudite zjutraj, ali ponoči?....ma kaj to lahko ful škodi na pridobivanju dojenčka na teži?...sej vem, ne bom komplicirala, samo pri meni je to res vsako noč...zaspim na boku, potem pa opa in sem na hrbtu.....
nimam težav ,da bi se prebujala na hrbtu,ker na hrbtu nikol ne spimuser posted image user posted image user posted image  

Jaz se vedno tako zbudim...user posted image Zaspim pa na levem boku..Glede teže ne vem, ker imam komaj danes pregled in mi bo povedela koliko je težek...v prejšnjih mesech ni bilo panike,ko sem se tako zbujala, ker je moj mali vedno prehiteval s težo glede na ntedne nosečnosti! Tak da...user posted image

Jst se tut vedno na hrbtu zbudim.. zaspim pa vedno na levem boku.. pa me tut mau skrbi.. sicer mi G ni nikol rekla da moram na boku spat al pa mi prepovedala na hrbtu.. itak je taka, da nikol nič ne pove in da moram vse izvlečt iz nje user posted image ... v glavnem vse zvem od sestrice (ki je pred kratkim rodila user posted image user posted image user posted image ), kolegic pa iz foruma... 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
21.1.2009 9:27:22   
spps
Pupa-samo 1mesec in 4 tedne do mojega RDuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
21.1.2009 9:27:43   
trezika

nič kaj...dežuje user posted image  pa lačna sem ko volk...morn it nekaj pojest...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
21.1.2009 9:28:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

nič kaj...dežuje user posted image  pa lačna sem ko volk...morn it nekaj pojest...user posted image
tud pri nas narahlo dežuje,najdela sem se pa žeuser posted image user posted image user posted image

dober tekuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
21.1.2009 9:28:58   
KOKICA32
Ciao, grem....se potem javim na raport...lepo čvekajte!user posted image

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
21.1.2009 9:31:09   
spps

Ciao, grem....se potem javim na raport...lepo čvekajte!user posted image
Lepo rihtajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
21.1.2009 9:32:58   
Pupa7
dobro vsem,

zdaj pa šibam, se javim kasneje papa user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
21.1.2009 9:33:37   
spps

dobro vsem,

zdaj pa šibam, se javim kasneje papa user posted image

hiti počasiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
21.1.2009 9:42:49   
novo
dobro jutro vseuser posted image !

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
21.1.2009 9:44:43   
novo
Vse že rihtate papirje, mene pa še to čaka user posted image .
Kako smotano vreme je danes! Še dobro, da se mi da kaj delatuser posted image .

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
21.1.2009 9:46:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: novo

jutro.in kaj boš delala danes?

ja,jaz mam pa že pošlihtane birokratske zadeveuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 21.1.2009 9:47:40 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
21.1.2009 9:47:49   
novo
en velik nič, ker se mi ne da. Razen kosila.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
21.1.2009 9:49:16   
novo

ja,jaz mam pa že pošlihtane birokratske zadeveuser posted image user posted image

sej boš tudi prej rodila!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
21.1.2009 9:49:54   
spps

en velik nič, ker se mi ne da. Razen kosila.
men se tud nič ne da,sam se moram mal pretegnituser posted image user posted image user posted image se bom danes mal potrudla,pa bom jutr zabušavalauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boš kuhala?mi bomo danes imeli špinačo in pireuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
21.1.2009 9:50:38   
spps

sej boš tudi prej rodila!user posted image

menda jauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
21.1.2009 9:50:58   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška

Dobro jutro! user posted image Ste se kaj naspale?  Jst fuuul spim, pa še nimam dost.. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ej a se ve tudi večinoma na hrbtu zbudite zjutraj, ali ponoči?....ma kaj to lahko ful škodi na pridobivanju dojenčka na teži?...sej vem, ne bom komplicirala, samo pri meni je to res vsako noč...zaspim na boku, potem pa opa in sem na hrbtu.....
nimam težav ,da bi se prebujala na hrbtu,ker na hrbtu nikol ne spimuser posted image user posted image user posted image  

Jaz se vedno tako zbudim...user posted image Zaspim pa na levem boku..Glede teže ne vem, ker imam komaj danes pregled in mi bo povedela koliko je težek...v prejšnjih mesech ni bilo panike,ko sem se tako zbujala, ker je moj mali vedno prehiteval s težo glede na ntedne nosečnosti! Tak da...user posted image

Jst se tut vedno na hrbtu zbudim.. zaspim pa vedno na levem boku.. pa me tut mau skrbi.. sicer mi G ni nikol rekla da moram na boku spat al pa mi prepovedala na hrbtu.. itak je taka, da nikol nič ne pove in da moram vse izvlečt iz nje user posted image ... v glavnem vse zvem od sestrice (ki je pred kratkim rodila user posted image user posted image user posted image ), kolegic pa iz foruma... 

redkokdo pove kaj, če sam ne vprašaš.

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
21.1.2009 9:51:12   
Lolita23
Živjo!!!

Če vam rečem, da sem spala super je velika laž, glede na to, da imam zamašen nos ter kašljam, ampak bo že.user posted image
Za nazaj sem nahiter preletela, sam vem da ste ene imele preglede in imate vsem user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa vidim, da vse čistite in perete, no vsaj nekaj kar mi trenuten ni treba, cotke imam že vse oprane in polikane ter v omari, popucano je še zaenkrat.Imam sicer še 2 pralni stroj dekic in posteljine, sam to bo moral počakat.

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?